Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Solymosi Eszter, Super 8 - Morzsák az Örökkévaló és az istenek Asztaláról

 

 

 

 

 

 

 

2012-04-06.
Molnár F. Árpád "ELI"
(orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)Solymosi Esztert 1882. április 1-én ölték meg. A gyilkosság máig tisztázatlan, de az esetet - azzal, hogy az zsidó vérgyilkosság volt - máig felhasználták a zsidóság ellen, mégpedig mint nép elleni gyűlöletkeltésre. A bölcsek tudják, hogy ennél sokkal többről van szó, viszont AZ ISTEN és a Totális Kontroll akkor is ott volt, Körmenden is 1998-ban, és ott volt a romák elleni sorozatgyilkosságok szervezésénél is, és eztán is, amit igen, igen, igen, építünk, hogy felépüljön.

Solymosi Esztert 1882. április 1-én ölték meg. A dátumban, ha a 88 mellett összeadjuk a többi számjegyet is, akkor ismét 8-at kapunk: így 888, mint a kicserélt Emberiség. A körmendi gyermekgyilkosság - melynek elkövetésével Tánczos Gábort vádolták meg, minden jel szerint ártatlanul - ugyanezen a napon került végrehajtásra, április 1-én, csak éppen 1998-ban. Igen, ugyanazon a napon! Nem mondta el senki? Hát persze, hogy nem! Ugyanazon a napon, 04.01-én, 116 évvel később, ami kétszer 58 év. Kétszer 58 év. De ha már a 116-nál tartunk, nézzünk még egy kétszer 8-ast (és 2-szer 16-ost): A körmendi gyilkosság dátuma számjegyeinek összege 32, ami 4-szer 8, azaz 8+8+8+8, míg ha a tiszaeszlári gyilkosság számjegyeit adjuk össze, akkor pedig 24-et kapunk, azaz 3-szor 8-at, tehát 8+8+8-at.

És így együtt máris megérkeztünk a romák elleni sorozatgyilkosságokhoz és azok 8-asaihoz is (KLIKK 1., 2.!).

Szóval nem létezik zsidók elleni kizárólagosítás, mert a romák elleni állami sorozatgyilkosságot sem emberi értelem tervezte. Tehát készülődünk...

Azonban most nem a rituális gyilkosságokkal, hanem a zsidóság elleni uszítással foglalkozunk.

Egy szűkebb körű levelezőlistán - melynek címzettjei között szerepel A HÍRHÁTTÉR is - Solymosi Eszter halála kapcsán valaki megemlékezésre szólított, persze nem Solymosi Eszter sajnálata miatt, hanem hogy a zsidóság ellen uszíthasson. A levél tárgya a következő volt:

Támadásba lendült Tiszaeszlár miatt a bosszú népe

Ezúttal - bár további HÍRHÁTTÉR-Munkatársak jelenlétében, de - főleg a Molnár F. Árpád válaszolt, az alábbi tárgyi megjelöléssel és tartalommal:

Kezdjük a sírást Solymosival, folytassuk a haláltáborokkal és a mostani magyar VEÉRENGZÉSEKKEL

És miután Solymosi Eszter tisztázatlan haláláról való megemlékezés véget ért, ugorjunk a 19. századból a 20.-ba, és folytassuk egyesével a tisztázottan magyarok és németek által koncentrációs táborokban és másutt kiirtott sok millió zsidóról, cigányról és Keresztyénről való megemlékezéssel.

Közben folytassuk azzal, hogy a romák ellen szervezett állami sorozatgyilkosság kapcsán gyakori, hogy 10 youtube-os hozzászólóból 10 magyar éljenzi Hitler II. Világháborús tömegmészárlásait, és felkiált - Heil Orbánozva és Heil Vonázva -, hogy ki kellene irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot (KLIKK 1., 2., 3.,!).

Aztán amikor az Emberiség elleni bűntettek kiváltó okait keressük, máris rá tudunk mutatni Orbán Viktorra és Vona Gáborra. (...) Akik a magyarság talán soha nem látott morális összeomlásáért híveik által naponta ezrével megnevezetten felelősek!

Nem irigyelhetők a nácik, hogy kénytelenek az 1800-as évekbe menekülni egy nyamvadt gyilkosságért, miközben millió szám irtottak minket a XX. században is, és azért üldöznek, hogy az általuk cigányok ellen szervezett apartheid gyilkosságsorozat bíróságai tárgyalásaira miért járunk el 13 millió magyar közül kizárólag mi.

Aztán tekintsük meg, hogy Orbán, Vona és pártbandáik fasiszta, sátánista, abszolúte antikrisztusilag halmozott országában évek óta azért folyik ellenünk egyik házkutatás a másik után (KLIKK Cikk 1., 2.!), egyik fegyveres elhurcolás a másik után (KLIKK Film 1. és 2.!), egyik betiltás a másik után, mert folyamatosan arra hivatkoznak ezek a fasiszta terrorista apartheid (életfogytos), közpénzből garázdálkodó ostoba és primitív, állati ösztönökkel agyonvert bűnözők, hogy mi terjesztjük a fasizmust és a hitlerizmust, hiszen felszólalunk ellene.

Aztán mikor e náci gyűlölethorda eme szkizofréniás, igen, határozottan tudathasadásos elmebeteg gaztetteit elemezzük (KLIKK 1., 2., 3.!), és eszünkbe jut a vérvád kifejezés, emlékezzük Veér Andrásra és Veérengzéseire, amikért Veér András halála óta is annyira reszket Vona Gábor, Orbán Viktor, a teljes Fidesz és a teljes Jobbik, és aki bűntettei eltussolásáért és az egész fasiszta magyar pszichiátriai VEÉRBŰNÖZÉS totális elrejtéséért és folytatólagos gyilkos biztosításáért annyira reszketnek, csaholnak, ugatnak, bandákba gyűlve gyűlölködnek, betiltásokért bűnszervezetbe tömörülve körbejárják a Földet (KLIKK 1., 2.!).

Eztán jöhet a Világsajtó minderről, mert célszerű is volt ezekről a 100% magyar médiabűnözéssel hallgatni, hogy annál nagyobbat szóljanak, és annál több elévülhetetlen és megbocsáthatatlan tengernyi fasiszta és terrorista bűntett gyűljön halomra, eltörölhetetlen bizonyítékokként!


Később ismét levelet kapott A HÍRHÁTTÉR, mégpedig egy olyan politikai üldözöttől, aki szerencsétlenségére szintén a rasszizmus sötétségében vesztegel. A levél most sem egy nyavalyás emberölés áldozatát siratta, amely volt 130 esztendővel ezelőtt, hanem természetesen a zsidóságot, mint népet próbálta bűnözőként megbélyegezni. Az illető egyébként azok közé tartozik, akik hiába bíztak a Jobbikban, és hiába kértek a fasiszta párttól segítséget, mert ezúttal is kizárólag mi biztosítottunk védelmet. A levél tárgya ez volt:

Solymosi Eszter emlékére. Engem is Eszternek hívnak. És ugyanazon körök tettek börtönbe ártatlanul, és nyilvánítattak elmebeteggé, mint akik megölték Solymosi Esztert.

Ismét főleg tőlem (Molnár F. Árpádtól) rögtönzött válaszát olvashatják:

Nem, Eszter, hanem Téged a magyarbűnözés juttatott börtönbe, a magyaroktól kértél segítséget és a magyaroktól nem kaptál, a pszichiátriai bűnözésért a magyarok közül is a legnácibbak aggódtak kezdettől a leginkább, és egy párt sem volt magyarországon, amelyik nagyobb összefogást tanúsított a volt és jelenlegi állami politikai pszichiátriai bűntettek eltussolására és a csonkítások, mészárlások folytatólagos biztosítására, mint a Jobbik.

Ez itt magyarország, rengeteg gyűlölködő, elvakult, öngyilkos magyarral. Tehát ha a II. Világháborús haláltáborok okát, a Kádár-rendszer szintén földig hajló lakossági morális analfabetizmusát, a kapitalista rendszer szélsőségesen elbutult fasiszta rendszerét elemzed, keresd csak a hibát a magyarokban. Mert ez itt magyarország, és aki ezt látja, annak a gálája jön ki ettől a sok hülyeségtől és az öngyilkosságot maximalizmusig követelő marhaságtól.

Aki gerinces és értelmes (tehát nem magyar), az olyan, mint mi. Nem lettünk volna nácik Hitler alatt, nem voltunk kádáristák, hanem ellenállók a szocializmus alatt, és nem lettünk nácik, amikor Hitlert a népirtásaival visszasírták. De akkor is, most is, eztán is akármekkora politikai üldözést vállalunk, de akkor sem ugatunk együtt a primitív hordákkal, és bármikor készen állunk a halálra. Mert nem vagyunk magyarok. A gerinc, a stabilitás, az erkölcs és a bölcsesség különböztet meg tőlük.

Ez itt magyarország. Ha baj van a rendszerrel, akkor azt nem a szuahéliek, nem a nyomortanyán vergődő cigányok, nem az ázsiai zsidók és az afgán harcosok, meg Mali tuaregei, hanem a magyarok okozzák. Így volt, így maradt.

 


2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

Mindig mondta a Molnár: egy nemzet tönkre tételének fontos eleme a nemzet önkritikájának hiánya. Amikor egy nép képtelen szembenézni hibáival, akkor már elhárítani is képtelenné vált arra. Az agydaganatot nem tüdőműtéttel kezeljük, mert a beteg meghal.

Egy primitív népet pedig nem lehet tanítani, hanem arra jó, mint a kísérleti állatok: hogy mindenki más, aki több, tanuljon hanyatlásukból, butaságukból és bukásukból.


Eddig a levél. Hanem most ismét valamiről, amiről senki nem beszélt:

Solymosi Esztert 1882. április 1-én ölték meg. A dátumban, ha a 88 mellett összeadjuk a többi számjegyet is, akkor ismét 8-at kapunk: így 888, mint a kicserélt Emberiség. A körmendi gyermekgyilkosság - melynek elkövetésével Tánczos Gábort vádolták meg, minden jel szerint ártatlanul - ugyanezen a napon került végrehajtásra, április 1-én, csak éppen 1998-ban. Igen, ugyanazon a napon! Nem mondta el senki? Hát persze, hogy nem! Ugyanazon a napon, 04.01-én, 116 évvel később, ami kétszer 58 év. Kétszer 58 év. De ha már a 116-nál tartunk, nézzünk még egy kétszer 8-ast (és 2-szer 16-ost): A körmendi gyilkosság dátuma számjegyeinek összege 32, ami 4-szer 8, azaz 8+8+8+8, míg ha a tiszaeszlári gyilkosság számjegyeit adjuk össze, akkor pedig 24-et kapunk, azaz 3-szor 8-at, tehát 8+8+8-at.

És máris megérkeztünk a romák elleni sorozatgyilkosságokhoz és azok 8-asaihoz is (KLIKK 1., 2.!).

Szóval készülődünk...

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.