Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Nemzetbiztonság: Pár mondatban a talán leghírhedtebb ügyvédi, pénznyelő- és lakásmaffia-bandáról, a békés megyei Csanálosi-Nyist-féle gazságügyi alvilágról

 

 

2013-07-19. www.echelon8.org
[Frissítve és Újra Postázva: 11:28. óra.]
(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Nemzetbiztonság: Pár mondatban a talán leghírhedtebb ügyvédi, pénznyelő- és lakásmaffia-bandáról, a békés megyei Csanálosi-Nyist-féle gazságügyi alvilágról


Pintér Sándor és Alkotmányvédelmi Hivatal (AH)!

Értesülvén a nemzetbiztonságra halmozottan és extrém módon veszedelmes pénznyelő automatákról szóló új koncessziókról, felhívjuk a figyelmeteket, hogy azonnal intézkedjetek a békés megyei, ügyvédi-gazságügyi-alvilági pénznyelő maffia ellen! Mint a maffiaügy alábbi, rövid ismertetéséből is kiderül, esély sincs arra, hogy az ügyek valamelyest is csendesebbre forduljanak, azaz rátok terheltetik a felelősség legalább zöme!

Pintér Sándor! Jó eséllyel találkozni fogunk a x. kerületi rendőrkapitányoddal, Gyetvai Tiborral is! Ez azt jelenti, hogy személyesen kell intézkedned a fogadásunk körülményeiről és személyesen kell felelned a x. kerületi rendőrkapitányság összes intézkedéseiért! Mi is belülről ismerjük a Belügyminisztérium és személyes gyakorlatod a rendőrség eseti működései kapcsán, ezért fellebbezésnek helye nincs!

Az alábbi gyors ismertető már publikálva több államban is. Első megjelenések pl itt és itt:
http://www.echelon8.org/nemzetbiztonsag.htm
http://siteground189.com/~hirhatte/nemzetbiztonsag.htm

A pénznyelő automatákat forgalmazókról tudni kell, hogy a bűnözésnek és a maffializmusnak szélsőségesen a melegágya.

Saját ügyeinkből: Csanálosi Ákos, akit úgy híresztelnek, mint a Békés Megyei Ügyvédi Kamara elnöke (ennek hivatalos nyomát nem találtuk, csak alacsonyabb beosztásokról tudunk), ez a Csanálosi a főügyvédje annak a Nyist Gábor és társai által vitt maffiának, ami többek közt lakásmaffializmussal, félkarú rablókkal, hekkelésükkel stb. szerezte vagyonát és kinevezéseit. Ez a banda mindig híresztelte, hogy az ügyvédi kamara, a bíróságok stb. mind a zsebükben vannak, ellenük nem fordulhat senki, sehova, mert nekik pénzük van.

2013.06.11-én a HÍRHÁTTÉR főszerkesztőjét, Molnár F. Árpádot a 10 gyermekes családanya, Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) és családja kilakoltatásakor őrizetbe vették, méghozzá két, egymástól teljesen független otthonvédelmi tudósítása miatt, egyszerre!

EZ LEHET, HOGY EURÓPA REKORD! Hiszen ki hallott még olyat, hogy egy újságírót két, egymástól teljesen független otthonvédelmi tudósítása miatt üldöz és elfog a rendőrség!

Az egyik elfogás oka az, hogy mivel tudósított a X. kerületi, 10 gyermekes család utcára dobásáról, ezért ellenállt a rendőri intézkedésnek, így előállítandó és Gyetvai Tibor x. kerületi rendőrkapitány rendőrségével 51 ezer Ft-os pénzbírságra ítélték.

A másik ok/ürügy, hogy 2008-ban (5 évvel, azaz fél évtizeddel ezelőtt!) megengedte, hogy a Hírháttér Rádióban nyilatkozzon Schönfelder Józsefné, a házától a Csanálosi-Nyist és társai által klasszikus maffiamódszerrel megfosztott lakásmaffia-áldozat és ingyenesen segítője, Sebők István, aki a Magyar Néppárt elnöke. A Békéscsabai Járásbíróság annyira meg akart felelni a Csanálosi-maffiának, hogy rágalmazás címén országos körözést adott ki a pártelnök Sebők István és Molnár F. Árpád HÍRHÁTTÉR-főszerkesztő ellen, és mindkettőt fogdába is záratta! Molnár F. Árpád ellen azzal az indokkal, hogy a maffia perfogalmazványa szerint azzal, hogy helyt adott Schönfelderné panaszának, lehet, hogy ő is elkövetett rágalmazást. Lehetséges! Ez volt az indok!

Molnár F. Árpádot a X. kerületi Gyetvai-kapitányságról a lábbilincs kivételével a Gyorskocsi utcába vitték, ahol napokig ült a központi fogdában és ahol teljes éhségsztrájkba is kezdett (nulla élelem- és folyadék-bevitel), majd bilincsben, pórázzal, övszíjjal (szó szerint kizárólag a lábbilincs hiányzott), a kánikulában több száz kilométerre, Békéscsabára vitték kihallgatásra. Ez olyan, mintha pl. az ATV Egyenes beszéd című műsorában Kálmán Olgának valaki azt mondja, hogy ez vagy az maffiózó, ezért Kálmán Olgát napokra fogdába vágják, majd a lábbilincs kivételével, mint közveszélyes bűnözőt elszállítják.

Nem csoda, hogy Csanálosi Ákos, a rágalmazási maffiaügyben a legfőbb ügyvédbűnözőként számon tartott gyulai ügyvéd képviselte saját maffiáját, amiben a bíróság semmi kifogást nem talált, hogyan lehet hivatalosan megbízott ügyvédje egy olyan ügynek, amiben ő van megnevezve a legfőbb ügyvédi elkövetőként!

Abban sem talált a Csanálosi és társai által lefizetettnek nevezett bíróság semmi kivetni valót, hogy a bíróság ellen Molnár F. Árpád emberjogvédő újságíró és Sebők István pártelnök már előzőleg is elfogultságit nyújtott be, hiszen Békés megye a banda fő gazságügyi területe és ők voltak, akik a legnagyobb elánnal hirdették, hogy a zsebükben van ott mindenki, és mehet bíróságra bárki, mert ők nagyon gazdagok és mindenkit kilóra megvesznek vagy megzsarolnak!

Csanálosi Ákos, Nyist Gábor és társai önpusztító és rendkívül látványosan korrupt és botrányos ámokfutásának hírére (hírhedtségére) azonnal jelentkeztek nálunk további tanúk: a tanúk beszámolói szerint Csanálosi és társai kezdettől egy banda voltak; lehúzásokkal és legalább gyilkosságszervezésekkel foglalkoztak. A tanúk szerint volt a pár fős bandából, aki Trabanttal indult, aztán hirtelen, a semmiből hatalmas ház, úszómedence, majd helikopter, vadászatok és hírhedt milliárdok.

Csanálosi kamaraelnökségi pozícióját a banda tagjai is terjesztették, egy politikus is ezt állította, de hivatalos nyomát alacsonyabb beosztásban találtuk.

A banda ügyeiről megkerestek minket békés megye egyik volt SZDSZ-es vezetője, egy áldozat, akinek sokkal tartoztak, ezért állítása szerint meg akarták ölni, de kerestek minket Szerbiából, továbbá többen az üzleti életből és az alvilágból. Olyan is megesik már, hogy az utcán szólították le Molnár F. Árpádot olyanok, akik elmondták, hogy hallottak az ügyről és ismerik ezt a bűnbandát, mert nagyon hírhedtek lettek, amikor a semmiből hirtelen dúsgazdagokká váltak, miközben az alvilágban mindenki tudta, hogy a játékgépekből (pénznyerő automatákból) az ismert és alkalmazott csalások ellenére sem lehetett ennyire nagyon meggazdagodni. Arról is beszéltek nekünk többen, milyen módon szerveződik a pénznyelő automatákkal foglalkozó maffia és hogyan szervezik a piac leosztását, az életveszélyes fenyegetéseket és a gyilkosságokat.

A Kapcsolódókból:
Erre hivatkozva adott ki Békéscsaba országos körözést és elfogató parancsot, 5 évvel az interjú megjelenése után!:
"Az ügyvédmaffia hálójában - Schönfelder Józsefnével, a lakásmaffia áldozatával és Sebők Istvánnal, az MNP elnökével beszélgettünk" (KLIKK!)

Itt pedig a 10 gyermekes családanyáról készült Dokumentumfilmünk látható, ahol nyoma sincs semmiféle rendőrséggel szembeni ellenállásnak (nem véletlenül nem fogták le ugyanakkor a Molnár F. Árpád mellett tudósító Való Gábort, a tv2 riporter-operatőrét):
"Kápolna utca, Echelon 8! - A 10 gyermekes család kilakoltatási akció-thriller-dokumentumfilmje" (KLIKK!)

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu