Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Gyilkossággal vádolják a Molnár F. Árpádot - Feljelentés Bándy Kata meggyilkolása és Orbán Viktor cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezése ügyében

 

 

2013-03-21.
Feljelentők: Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Kovács Adrienn Nikoletta
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Tisztelt ORFK és a Többi Hatóságok!
Feljelentés Bándy Kata rendőrségi pszichológusnő meggyilkolása és Orbán Viktor cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezése ügyében


Az alábbi feljelentést - amennyiben nem Önökhöz tartozik - kérjük az illetékes hatósághoz eljuttatni.


FELJELENTŐK: Molnár F. Árpád
Született: Kecskemét, 1972.11.13.
Anyja neve: Retezár Mária
Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
Született: Veszprém, 1979.06.22.
Anyja neve: Kovács Irén
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Kovács Adrienn Nikoletta
Született: Hatvan, 1980.08.01.
Anyja neve: Serfőző Veronika
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 3032 Apc, Bethlen Gábor út 19.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Kovács Adrienn Nikoletta, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com


Alulírottak
- Molnár F. Árpád és Domján Tibor és Kovács Adrienn Nikoletta -
büntető feljelentést teszünk ismeretlen tettes ellen
a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 233. § (1) bekezdésébe ütköző HAMIS VÁD bűntette miatt!


Továbbá:
Az alábbiakra tekintettel kezdeményezzük Orbán Viktor magyar miniszterelnök cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezését. Ezért kérjük a Tisztelt Hatóságokat, hogy eme feljelentésünket juttassák el az Orbán Viktor lakcíme szerinti illetékes önkormányzathoz, hogy az Orbán Viktor úr elleni gondokság alá helyezés megindításáról döntés születhessen.

Indoklás:

A Spéder Zoltán extrém milliárdos magyarországi CEMP-vezér tulajdonába tartozó Index Zrt. tulajdonát képező Indavideo.hu oldalaira regisztrált ismeretlen tettes "szabokucsma" álnéven. Az ismeretlen elkövető ellen már több feljelentést tettünk, amik közül a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA oldalain is publikáltuk a több, mint egy évvel ezelőtti, 2012.02.12-én tett feljelentésünket, de hatósági intézkedés nem történt. A feljelentésünk igen markánsan megfogalmazta, hogy feljelentjük "Zaklatás 176/A. (1), Garázdaság 271. § és más bűncselekmények folytatólagos elkövetése miatt". Mivel mi voltunk a sértettek, ezért hatósági intézkedés - ahogyan sok-sok száz ilyen feljelentésünk kivétel nélkül mindegyikében(!) - nem történt, noha éppen most hallottuk, hogy nem restelltek a napokban Stohl Andrásnál és a tőle teljesen független, Stohl Andrásról könyvet írt Szalai Viviennél is házkutatást tartani rágalmazás címén, mert a Stohlról írt könyv valamely részlete nem tetszett valaki nagyon befolyásos személynek, vagy mert Stohl András kiemelt állami ellenségként kezelt, így vele együtt - rendszeres gyakorlat szerint - egész köre is fogyóeszközként lekezelt. A média szerint az esetleges bizonyítékokat szerették volna begyűjteni és nyilván eltüntetni, ezért tarthattak házkutatást Stohlnál és Szalai Viviennél.

A szabokucsma elleni, imént hivatkozott több, mint egy évvel ezelőtti feljelentésünk megtekinthető jelenleg az Internet következő címein is:
http://www.echelon8.org/uj_feljelentes.htm
http://siteground189.com/~hirhatte/uj_feljelentes.htm

A Spéder Zoltán extrém milliárdos tulajdonát képező Indavideón 2012.07.11-én szabokucsma a következő kijelentést tette a feltehetően 2012.07.08-án, szombaton meggyilkolt rendőrségi pszichológus Bándy Kata vonatkozásában:

"Sajnos a mostani információink szerint egyre valószínűbb, hogy Molnár a gyilkos!!!!! Hajtóvadászat van ellene!"

A következő hozzászólásban szabokucsma ezzel folytatta, ugyanazon a napon:

"Ezen úton kérem a rendőrséget, hogy vizsgálják Molnár EF Árpád jelenleg Budapest 8. kerületem tartózkodó kecskeméti Katona telepi lakos, mint esetleges gyanúsított Bándy Kata meggyilkolása ügyében!!!"

Egy nappal később, 2012.07.12-én pedig szabokucsma ezzel folytatta:

"Egymillió forintos vérdíj a gyilkos fejére!!!"

A kommentárok jelen pillanatban megtekinthetők az Internet következő oldalán:
http://indavideo.hu/profile/MolnarEfArpad#p_comments=3

A vád súlyosságára tekintettel ismételten kérjük szabokucsma ellen a házkutatások megtartását - ahol nem csak szabokucsma háttere felderítendő, de az is, mely számítógépről és melyik IP-címre írta a hamis vádakat stb. -, továbbá a bűncselekmények folytatólagos elkövetésére és a bűnelkövetésektől való elállásra történő figyelmeztetéseink ellenére azok zavartalan folytatólagos elkövetéseire tekintettel kérjük szabokucsma előzetes letartóztatásba helyezését, illetve elmeállapotának zárt intézetben - az IMEI-ben - történő 30 napos megfigyelését.

A fenti intézkedéseket mind a cselekmény súlyossága, mind a cselekmények polikriminalitása (azaz sokféle bűncselekmény ismételt és kevert elkövetése), mind a bűncselekmények folytatólagos elkövetése, mind a normális ember számára elrettentő törvényi figyelmeztetések látványos semmibe vétele, mind az elkövetések meghatározóan súlyos szociopátiás abszolút dominanciája indokolja.

Amennyiben a hatóságok törvényi kifogást keresnek az irányban, miért nem akarnak fellépni a polikriminális bűnöző szabokucsma ellen, úgy további jogi lépésként máris, preventív csapásként kérjük a hatóságokat, hogy mivel szabokucsma emberölésre vonatkozó adatot, információt, tényállításként fogalmazott meg, ezért házkutatás keretében állítsák elő, és az emberölésre vonatkozó tényállításainak hátteréről kérdezzék ki. Amennyiben nem tud kielégítő és hiteles választ adni a kérdésekre, úgy arra kérjük a hatóságokat, hogy kezdeményezzék a gyanúsított szabokucsma zárt pszichiátriai osztályon történő kivizsgálását annak eldöntésére, egyáltalán beszámítható-e, és beszámítható állapotban volt-e, amikor eme és ezt megelőző, valamint ezt követő bűncselekményeinek és bűntetteinek tömegeit elkövette.

A súlyos bűncselekményeken túl, tekintettel arra, hogy a szabokucsma nicknevű államilag védett polikriminális bűnöző az azóta is tartó, folytatólagosan elkövetett bűntetteivel természetesen nem hagyott fel, és semmiféle tettének nincsen semmiféle következménye, így nyomatékosan kérjük a hatóságokat, hogy azért is lépjenek fel ellene, mivel az ilyen látványos állami bűnszervezeti védelem mellett glasszáló súlyos pszichopaták (vagy elmebetegek) a magyar nemzetbiztonságra és az ország vezetőire nézve egyaránt fölöttébb terhelő bizonyítékokat szolgáltatnak, hiszen azzal, hogy teljesen tetten érten megszállott, mániákus köztörvényes bűnözőkként azt csinálnak a teljes politikai hatósági védelem mellett, amit akarnak, annak bizonyítását szolgálják, hogy azért tehetik meg, mert az Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter (rendőrminiszter) és polgári titkosszolgálati miniszter kézi irányítása alá tartozó, nevükben bűnüldöző szervek kifejezetten politikai elvárásra vagy utasításra védik az ilyen szociopatiás bűnözőket. Az ilyen politonális bűnözők fenntartása nem csak az államot zilálja szét, nem csak Magyarországról fest ocsmány bűnöző szociopata képet, nem csak azt bizonyítja, hogy törvény nincs, csak anarchia, de kifejezetten azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor irányításának köszönhető ez a látványos bűnszervezeti káosz és törvényi nihilizmus, ahol az emberjogvédők ellen rendszeresek a betiltások, a házkutatások, az elmegyógyászokhoz erőszakos hurcolások, a bizonyíték-elkobzások, de mindenki, aki viszont ránézésre visszataszító, szociopata bűnöző, az viszont annyira megüti az államvezetés színvonalát, hogy okvetlenül megvédendő minden büntető eljárás alól.

Ez az orbáni gyakorlat nem csak ostobaság, de annyira megmutatkozik benne az őrültség, ami miatt kénytelenek vagyunk erre az ügyre hivatkozva külön megindítani az Orbán Viktor cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezésének törvényi procedúráját, ahogyan a korábbi ügyeinél tettük. Normális elmével semmiképpen nem magyarázható ilyen sok és ennyire 100%-os anarchizmusra törekvő öncsonkító, szuicid, öngyilkos cselekmény és bűncselekmény, amit Orbán Viktor a neki tett feljelentéseink sok százai ellenében emberemlékezet óta nem látott nyilvánossággal és önképrombolással művel. Az ilyen elme álláspontunk szerint azért nem képes számolni tettei súlyával és következményeivel, mert elmebeteg, konkrétabban megfogalmazva tudathasadásos, másképpen lélekhasadásos elmezavarban szenved, és nincs meg a tetteinek belátásához szükséges képessége. Így feltétlenül gondokság alá helyezendő és kényszergyógykezelése szükséges és indokolt.

Amennyiben szabokucsma e feljelentésünkben idézett mondatait az Indavideo.hu időközben elérhetetlenné tenné, kérjék tőlünk, mivel mentési másolatokat készítettünk róluk.

Kérjük, hogy a hatóságok az intézkedéseikről minket tájékoztatassanak!

Üdvözlettel
Molnár F. Árpád
Domján Tibor
Kovács Adrienn Nikoletta

2013.03.21., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu