Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Új FELJELENTÉS az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztón "szabokucsma" álnéven regisztrált, folytatólagos ZAKLATÁS ÉS MÁS BŰNCSELEKMÉNYEKET elkövető anonim bűnöző ellen!

 

 

2012-02-12.
FELJELENTŐK!:
 - Molnár F. Árpád
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Filmrendező, Echelon-Tanú)
 - Domján Tibor
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
 - Soós József
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Echelon-Tanú)
 - és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA további Keresztény Újságírói, Emberjogvédői, Zeneszerzői, Tényfeltárói

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]


TÁRGY: Új FELJELENTÉS az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztón "szabokucsma" álnéven regisztrált, folytatólagos ZAKLATÁS ÉS MÁS BŰNCSELEKMÉNYEKET elkövető anonim bűnöző ellen!

Új FELJELENTÉS az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztón "szabokucsma" álnéven regisztrált, folytatólagos ZAKLATÁS ÉS MÁS BŰNCSELEKMÉNYEKET elkövető anonim bűnöző ellen!
 (Kérjük az indexet, hogy a bűnöző bűncselekményeinek nyomait ne tüntesse el. Ugyanakkor tájékoztatjuk az indexet és a hatóságokat, hogy ahogy mindig, ezúttal is elmentettünk minden legálisan hozzáférhető bűncselekményi adatot és bizonyítékot.)
 
 MI, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA KERESZTYÉN MUNKATÁRSAI (Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Soós József és - hatósági vagy ügyészségi kötekedés esetén - további sor Keresztyén Újságíró és Tényfeltáró)
 
 FELJELENTÉST teszünk
 
 Zaklatás 176/A. (1),
 Garázdaság 271. §
 bűncselekmények és más báncselekmények folytatólagos elkövetése miatt

 
 az Index Zrt. tulajdonába és ellenőrzése alá tartozó indavideo.hu videomegosztóra "szabokucsma" álnéven regisztrált, valódi kilétét a magyar állami szervezett bűnözés mögé teljes magabiztossággal rejtő súlyosan szociopátiás és pszichopata, antiszociális bűnelkövető bűnözővel szemben.
 
 Ahogy ellenünk egy rendbeli zaklatás címén 2009. szeptember 14-én házkutatást, fegyveres elhurcolást, mindkét számítógépünk lefoglalását és végleges elkobzását, összes pendrive-unk lefoglalását és végleges elkobzását rendelték el és ítélték meg, úgy a jogegyenlőség és a további dominóeffektusok elhárítására feltétlenül követeljük, hogy a magyar állami szervezett bűnözés mögé magabiztossággal rejtőző, antiszociális, pszichopátiás, a társadalomra rendkívül destruktív és kötekedő bűnöző ellen legalább ugyanilyen határozottsággal és előre tervezett megtorlással lépjenek fel! Ebbe beletartozik tehát a házkutatás, összes számítástechnikai eszköze lefoglalása, majd végleges elkobzása, valamint a fegyveres rendőrségi elhurcolás.
 
 Eme legújabb FELJELENTÉSÜNK kiváltó okát képezte, hogy az indavideo.hu oldalán - összes felszólításaink és eddigi FELJELENTÉSEINK ellenére - ismételten elkövette a ZAKLATÁS és GARÁZDASÁG bűncselekményt, amikor a
 http://indavideo.hu/video/VV_Zsuzsi_megverte_a_Blikk_ujsagironojet_-_Dokumentumthriller_a_sajto-_es_ugyeszmaffiarol_FELJELENTESFILM
 Internetes oldalon (2012.02.12-én, délután 17:36:30 órakor) a következőket írta (lásd az említett Internetes oldal alján):
 
 "Agyatlan, hülye, nem normális! Árpi még a szemed se áll jól."
 
 Az elkövető súlyos szociális mentális zavarait jelzi az is, hogy a magyar állami szervezett bűnözés védősorfalát maga körül érző mániákus bűnözőnek a nevére klikkelve, tehát a http://indavideo.hu/profile/szabokucsma oldalon megtekinthető profiladataként magabiztosan csak ennyivel jelzi élete munkásságát és a társadalommal, valamint a hatályos törvényekkel és erkölcsi normákkal szembeni ELŐRE TERVEZETT ÉS BEJELENTETT, FOLYTATÓLAGOSAN KÖZTÖRVÉNYES RANDALÍROZÁSÁT ÉS BOTRÁNYOKOZÁSAIT, hogy:
 
 "Bunkó vagyok !"
 
 Mivel a folytatólagos elkövető eddigi összes általunk ismert cselekményei ugyancsak kétségessé teszik az illető elmeállapota épségét, ezért kérjük mielőbbi és ismétlődő pszichiátriai vizsgálatát, valamint igazságügyi elmeszakértő gyors bevonását, mennyiben értelmezhető csupán kevert személyiségzavarokként (perszonopátiákként) a bűnöző cselekménysorozata, avagy a büntethetőséget kizáró súlyos elmebetegség áll fenn, amely azonnal tetten érhetően a társadalomból való elszeparálását és kényszergyógykezelését követeli.
 
 A bűnöző elkövető további, sérelmünkre elkövetett ZAKLATÁS és GARÁZDASÁG kategóriájú bűncselekményeihez tartozik A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA indavideós főoldalán (a cím: http://indavideo.hu/profile/MolnarEfArpad) általa 2011.11.29. napján kihelyezett felirat, amely a következő:
 
 "Nem sokára az elmegyógyászaton végzi, ő és a társai! Nagyon jókat szoktunk nevetni ezen a hülyén."
 
 A tehát régóta folytatólagos bűnöző elkövető köre megállapítása is indokolt, így családja és "barátai" is előállítandók a folytatólagosan, láthatóan betegesen mániákus megszállottsággal elkövetett bűncselekmények okának felderítésére, melyek nélkülözhetetlenek lehetnek az elkövető (valamint köre) büntetőjogi és elmeállapotának megállapításához is. Továbbá és ugyanis kizárólag beteg lelki működéssel vagy kóros elmeállapottal magyarázható, ha valaki a roma jogvédelmet, az emberi jogok védelmét, a bűnöző életmódot és a népirtásokat nem helyeslő álláspontot gyűlöli és/vagy humorosnak találja, pláne, ha üldözi, ahogyan azok a magyar állami hatóságok teszik, amelyek bűnszervezeti egységében olyan magabiztosan követi el ez a súlyosan beteg antiszociális egyén a folytatólagos bűncselekményeit.
 
 Kérjük továbbá a súlyos mentális zavarokkal küszködő, továbbá kirívóan közösség- és társadalomellenes, folytatólagos, patológiásan megszállott mániás bűnözőnek az indavideón és az Indexen elkövetett összes hozzászólása stb. hatóságok általi hivatalos lekérését, és részletes kivizsgálását az ellenünk és mások ellen elkövetett bűncselekményi arzenálnak, így kiemelten pl. a kommunista, fasiszta és kapitalista rendszerek népirtásainak tagadása, vagy súlyuk kisebbítése tárgyában (Btk. 269/C. § stb.).
 
 A fentiekre tekintettel és a dominóeffektusok megfékezése érdekében kérjük a bűnöző mielőbbi előállítását és eszközei végleges és teljes elkobzását, ahogyan a magyar állam a Tényfeltáró és Keresztyén Emberjogvédő Újságírókkal és Filmrendezőkkel szokta, amikor közérdekű bejelentőkként korrupcióellenes vagy életvédelmi bejelentést vagy FELJELENTÉST tesznek.
 
 Budapest, 2012.02.12.
 
 FELJELENTŐK:
 Molnár F. Árpád
 Domján Tibor
 Soós József
 és A HÍRHÁTTÉR szinte kizárólag Keresztyének Újságírókból és Echelon-Tanúkból álló csapata!
 http://hirhatter.org
  
 A FELJELENTÉSHEZ ALKALMAZANDÓ LEVELEZÉSI CÍM:
 Nagy Sándor (Molnár F. Árpád)
 Soroksár (...)
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com
  
 NÉHÁNY FELJELENTŐ ADATAI:
 Molnár F. Árpád (sz.: Kecskemét (...))
 Soós József (sz.: Kapuvár (...))
 Domján Tibor (sz.: Veszprém (...))

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.