Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort


 

2012-11-01.
Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort (26 perc 58.88 másodperc)
A HÍRHÁTTÉR FILMJE BY
 - Molnár F. Árpád "ELI"
(Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
 - Angela Trianglar "Musica"
(Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
 - Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - Domján Tibor
(Világszintű Echelon-Leleplező)
 - Kovács Adrienn Nikoletta
(Emberjogvédő, Echelon-Leleplező)
 - Balogh Béla
(Koppány Csoport elnöke, Magyarország legerősebb otthonvédője)

 -
Ruszkai Barnabásné (Koppány Csoport tagja, kiemelkedő polgárjogi aktivista)
 - Bustya Tibor
(Ceausescu üldözéseit túlélt Echelon-Tényfeltáró)
 -
Síklaky Katalin (Koppány Csoport; a meggyilkolt Síklaky István professzor rokona)
 - Bárdos Mária
(Koppány Csoport)
 - Balog István
(Koppány Csoport)
 - Nagy Gertrud
(Koppány Csoport)
 - Takács Rózsa
 

 

Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort (26 min 58.88 sec)


Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort (26 min 58.88 sec)


Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort (26 min 58.88 sec)
 

CÍM: Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort (26 perc 58.88 másodperc)

Elítélt:
Domján Tibor (Betiltott Keresztyén Újságíró, emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező)

Narrátor és a bírósági tárgyalás Operatőre:

Molnár F. Árpád (ELI) (Betiltott Keresztyén Újságíró, vezető roma jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Interjúoperatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő, Echelon-Leleplező)

A Vágófelvételek Operatőrei:
Molnár F. Árpád (ELI)
Kovács Adrienn Nikoletta
Domján Tibor


Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ELI):
110825/5. Az Ötödik
és más műveiből

Munkatársak:
Angela Trianglar "Musica" (Zeneszerző, Zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)

Közreműködtek:
Balogh Béla
Ruszkai Barnabásné
Bustya Tibor

Síklaky Katalin
Bárdos Mária
Balog István
Nagy Gertrud
Takács Rózsa


Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2012.10.29., II. és III. kerületi Bíróság. 1035 Budapest, Miklós u. 2.
Készült: 2012.10.30. és 11.01., Budapest, Hungary (Magyarország).
Premier: 2012.11.01.
http://www.hirhatter.org
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (KLIKK!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben, a Narrátor (Molnár F. Árpád "ELI") részéről elhangzott:
Minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatási botránya a Búza utca 8. szám alatt lakó Szklenkáné Kovalcsik Enikő és fiatal, valamint idős családtagjai ellen került elkövetésre. A kilakoltatás idején az áldozat lakása előtt és ingatlanában a média és számos idős asszony - köztük vak idős néni - mellett a kilakoltatásra megjelent Magyarország legerősebb otthonvédő csoportja, a Koppány Csoport és minden magyarok legerősebb otthonvédője, Balogh Béla, a Koppány Csoport 100%-os többséggel megválasztott elnöke. Az a Koppány Csoport, amelyet a titkosszolgálatok rendkívüli aggodalommal figyeltek és megfigyeltek. Nem csak mi tudunk és tudtunk kezdettől konkrét személyről vagy személyekről, akiket a titkosszolgálat beépített az otthonvédők szétverésére, de a Koppány Csoport hivatalos alakuló ülésén is megesett, hogy az egyik vezető, egy hölgy felállt, közölte, hogy a titokminiszterrel és annak szűk körével vacsorázott, amikor is a titokminiszter előadta, hogy a Koppány Csoport összes tagja a nap 24 órájában megfigyelés alatt áll, jelen pillanatban is mindenki, továbbá mindenkiről tudnak a világon mindent. Aztán a hölgy, aki mindezeket elmondta - családja védelmére és életük védelmére hivatkozva - azonnali hatállyal lemondott. Az általa előadott történéseket megerősítette dr. Monostori Attila világhírű jogász, aki a BAUMAG maffiaügyének károsultjait is védte, és ezért jelenleg is minden jogászok talán legüldözöttebbje, valamint a tényfeltáró hölgy által is a titkosszolgálatokat illetően szintén szakértőnek nevezett Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb, Legeltitkoltabb és Legbetiltottabb Újságírója, továbbá többek között minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője.

A Búza utcai kilakoltatásra visszatérve: míg a Koppány Csoport eltorlaszolta a bejárati ajtót, addig a média bentről tudósított az eseményekről, továbbá a szobában békésen üldögéltek a lakástulajdonos, Szklenkáné Kovalcsik Enikő társaságában civil személyek, újságírók, idős emberek, köztük egy vak néni. A rendőrség résnyire befeszítette a bejárati ajtót, a zárt térbe könnygázt fújt be, ahogyan Hitler a zsidókkal tette, majd a pánikot és a tömeges rosszullétet kihasználva betörték az ajtót, majd mindenkit - aki nem szorult azonnali orvosi ellátásra, vagy nem tudott felmutatni a titkosszolgálatok által kiadott sajtóigazolványt, egészen konkrétan MÚOSZ-igazolványt, őket - a rendőrséggel szembeni ellenállóknak és bűnözőknek, azaz fajilag alsórendűeknek nevezett, és előállított a III. kerületi Rendőrkapitányságra. Onnan - 23 előállított keresztény, zsidó és nem zsidó, emberjogvédő, aktivista és újságíró közül - utoljára (valamivel éjfél előtt) Molnár F. Árpádot engedték ki.

A tömeges, a rendőrség elleni büntető feljelentések miatt legalábbis látszatvizsgálódásba kezdett a függetlennek nevezett ún. "Független Rendészeti és Panasztestület", ami miatt a rendőrség kénytelen volt legalább átmenetileg felfüggeszteni a könnygázzal válogatás nélkül lefújt és elhurcolt, és válogatás nélkül mindenkit ugyanúgy megvádolt és ugyanúgy elmarasztalt civilek elleni bűnszervezeti rendőrségi eljárást. Azonban akik nem tettek feljelentést a rendőrség ellen, azokat jóindulatukért vagy Krisztusi Béketűrésükért a farkasként loholó bűnöző állam, melynek vezetője a Sátán, pillanatok alatt bíróság elé állította, hogy mindenki megtanulja: az állami, a lakosság pénzén kitartott himpellér, vérszívó, élősködő parazita rendőröket, ügyészeket, bírókat, pszichiátereket és hivatalnokokat mindig fel kell jelenteni, mert aki megbocsát egynek is, arra elsőként szállnak rá, mert a leggyengébbnek is tartják egyben. Elsőként a Keresztyén Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező, továbbá Roma Jogvédő és Újságíró Domján Tibort állították bíróság elé, mert nem tett feljelentést a rendőrbűnözés ellen. Az ő bírósági tárgyalásáról láthatnak egy összefoglalót, amelyre tucat jogvédő gyűlt össze.

(...)

Szigetiné Juhász Orsolya bíró az ítélet indoklásában azt nyilatkozta, hogy "a bíróság az elkövetett alap szabálysértéssel" foglalkozik. Ezzel szemben a bíróság egyáltalán semmilyen bizonyítékot nem vizsgált, hanem egy III. kerületi rendőr, és maximum annak főnöke láttamozós aláírása alapján befejezettnek tekintette a gyanúsítást, a vádat és az ítéletet. A bíróság nem azzal foglalkozott, hogy történt-e jogsértés a vádlott részéről, hanem egy III. kerületi rendőr bemondása alapján, minden vizsgálat nélkül már a tárgyalás előtt eldöntötte, hogy a megvádolt civil elleni letöltendő szabadságvesztéssel zárja le az ügyet. Mint Hitler és Rákosi rendszerében, a bírónak a bíró elmondása szerint már csak annyi dolga volt, hogy a párt rendőrségének csicskájaként aláírja a párt rendőrének bírósági ítéletét.

Arról, hogy a Független Rendészeti Panasztestület vizsgálata miatt a rendőrség mindenki ellen, aki feljelentette a rendőröket, kénytelen volt felfüggeszteni, azaz legalább átmenetileg megszüntetni az eljárást, és a rendészeti panasztestület éppen azt vizsgálja, hogy a rendőrség egyáltalán jogszerűen járt-e el, illetve a rendőrök milyen bűntetteket követtek el, Szigetiné Juhász Orsolya bíró azt nyilatkozza, hogy ez nem ide tartozik, mert az egy másik ügy, és a felmerülő rendőrbűnözés - amit a hatóságok hivatalosan vizsgálnak - egyáltalán nincs kihatással a bírósági perre, valamint arra, hogy Domján Tibor Urat börtönbe kell zárni. Azaz a bíró szerint lényegtelen, hogy Domján Tibor Úr egyáltalán elkövetett-e valamit, mert azt egy rendőr már eldöntötte. Az sem érdekes, hogy a hatóságok éppen azt vizsgálják, egyáltalán megalapozott volt-e, ráadásul ilyen halmozott brutalitással fellépni a polgári lakosság kizárólag erkölcsös tömege ellen, mert egy rendőr - aki után éppen nyomozás folyik - már eldöntötte, hogy Domján Tibor Úr bűnöző, és a bíróságra csak ez tartozik, de azon belül is kizárólag az, hogy akkor meg miért nem fizetett vagy ment úgynevezett közmunkára, ezért börtönbe kell zárni. Ugyanakkor az ítélet indoklásánál a bíró arcmimikájából is világosan manifesztálódik, hogy ő maga sem hiszi el, amit mond, hanem nagyon jól tudja, hogy a Független Rendészeti Panasztestület vizsgálata perdöntő lehet, hiszen olyan eredmény is születhet, hogy mindenki ártatlan, a rendőrök pedig egytől egyig törvénytipró bűnözők, akiket bíróság elé kell állítani. Eközben tudjuk azt is, hogy a strasbourgi nemzetközi emberjogi bíróság mindenki számára meg fogja ítélni a magyar állam ellen a kártérítéseket többek között amiatt is, hogy a rendőrség könnygázt fújt a zárt lakásba, ahol a rendőrség az órák óta tartó élő közvetítésből és a zajból is tudta, hogy rengeteg vétlen civil - köztük idősek, betegek, nem látó idős asszony és civil, független újságírók és jogvédők tömkelege - vannak jelen.

A Filmben olvasható feliratokból:

Molnár F. Árpád (ELI) és Balogh Béla.

A Domján Tibor Emberjogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező elleni bírósági per HÍRHÁTTÉR-Filmfelvételeiből. www.hirhatter.org

Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Első HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője és Balogh Béla, minden magyarok Legfőbb otthonvédője, a Koppány Csoport elnöke.

Leült Síklaky Katalin, a politikai gyilkosság útján megölt Síklaky István professzor rokona.

Music by Molnár F. Árpád "ELI": Az Ötödik (és más műveiből)

Domján Tibor Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező.

Emberjogvédők a Domján Tibor elleni koncepciós per bírósági tárgyalása folyosóján.

Sárga sállal Molnár F. Árpád (ELI).

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Gyorsfilmjének a Címe:
Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket
Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort


2012-06-23. HÍRHÁTTÉR TV: Molnár F. Árpád szabadult utoljára a 25 elhurcolt jogvédőből! - A búza utcai kilakoltatás, könnygáztámadás és fegyveres elhurcolás után a rendőrségnél
(Film, 7:18.88 perc; KLIKK!)

Molnár F. Árpád (ELI) és Domján Tibor elítélt. www.hirhatter.org

Bíróság előtt Domján Tibor, mert a rendőröket mindig, mindenért fel kell jelenteni...

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

Domján Tibor Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező. www.hirhatter.org

A tárgyalás Operatőre: Molnár F. Árpád "ELI" (A bolygó vezető Echelon-Tanúja)

Interjúoperatőr:
Kovács Adrienn Nikoletta (Emberjogvédő, Echelon-Leleplező)
www.hirhatter.org

Vágófelvételek:
Molnár F. Árpád (ELI)
Kovács Adrienn Nikoletta
Domján Tibor

Háttérmunkatársak:
Angela Trianglar "Musica"
Emma Paradigma
(Echelon-Tanúk)

A rendőröket és az állami fizetésből élőket mindig fel kell jelenteni, különben mint fékevesztett állatok rontanak rá arra, akiről azt látják, nem védekezik! MINDIG TÁMADNI KELL!

Szigetiné dr. Juhász Orsolya bíró.

A rendőröket és az állami fizetésből élőket mindig fel kell jelenteni, különben mint fékevesztett állatok rontanak rá arra, akiről azt látják, nem védekezik! MINDIG TÁMADNI KELL!

Szigetiné dr. Juhász Orsolya bíró.

Aki feljelentette a rendőrbűnözőket, azok ellen az eljárást felfüggesztették. Aki tűrte a gyalázatot, azt maximális támadásnak vetették alá! Az állami közpénzparazitákat mindig fel kell jelenteni!

Orbán-Obama-terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
2011.03.07.: A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
2011.04.17.: A zsidók elleni Holocaustra emlékező Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy mentálisan is életképtelen!
2012.02.29.: Házkutatás A HÍRHÁTTÉR volt munkatársánál és ismerőseinél fasizmus hamis vádjával! Orbánék A HÍRHÁTTÉR Keresztyén ANTIFASISZTA Jogvédői ellen további házkutatásokat és terrort jelentettek be, mondván, hogy fasiszták!
8. A HÍRHÁTTÉR volt munkatársa orbáni elmegyógyászokhoz idézése, hogy képes volt-e belátni nem létező fasizmusa társadalomra veszélyességét, vagy annyira beteg, hogy erre is képtelen volt.
9. Az antifasiszta Keresztyén Nagy Sándor (Naleksz) HÍRHÁTTÉR-Munkatárs beidézése, természetesen szintén hitlerizmus rosszindulatú terjesztése hamis vádjával!
10. Bács-Kiskun megye antiszemita és cigánygyűlölő megyei főügyésze, Nánási László feljelentése minden magyarok Legfőbb roma jogvédője, a Holocaust leghíresebb magyarországi ellenzője, Molnár F. Árpád ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával!
2012.06.15.: A búza utcai kilakoltatásról az életvédelmi főtudósító Molnár erőszakos elhurcolása, majd fogdába zárása, mondván, hogy amiért tudósított, ezért ellenállt a rendőrségnek, továbbá országos elfogató parancs van ellene fasizmus terjesztése címén!
12. Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező beidézése, szintén fasizmus vádjával!
13. Nagy Sándor (Naleksz) Keresztény Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, szintén roma jogvédő és Világszintű Echelon-Leleplező orbáni elmeorvosokhoz idézése, fenyegetésekkel, fasizmus vádjával! (ORBÁN ELMEBETEG és súlyos paranoiás téveszméi vannak!)
14. A következő Keresztény Jogvédő családját is halálos félelem fogta el, és pánikszerűen a hozzánk forduló üldözöttekre támadt, hátha ezzel elkerülheti családja bebörtönzését, elmegyógyintézetbe zárását vagy az orbán-panetta banda általi legyilkolását!
2012.09.10.: Molnár F. Árpádot megint egy életvédelmi eseményről, egy idős, beteg asszony erőszakos kilakoltatásáról hurcolja el az orbáni rendőrmaffia, mondván, hogy fasiszta bűncselekményeiért Sopron is országos körözést adott ki ellene! Orbán elmebeteg!
2012.09.13-ra Domján Tibor antifasiszta jogvédő beidézése fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! A fél ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával. (Orbán Elmebeteg!)
2012.09.13-ra Molnár F. Árpád antifasiszta jogvédőt az elmebeteg Orbán megint beidézteti fasizmus hamis vádjával, ezúttal Soroksárra! Az egész ország közpénzparazita náci rendőrállománya az antifasiszta Keresztényeket üldözi fasizmus hamis vádjával!
2012.09.21-re a Keresztyén Nagy Sándor Munkatársunk Budapestről Győrbe idézése (138 km) elmeorvosi vizsgálatra, mondván, meg kell állapítani, hogy azért fasiszta, mert bűnöző, vagy azért náci, mert elmebeteg.
2012.09.21-re, tehát ugyanerre a napra egy másik náci közpénzparazita terrorszervezet, a Makádi-féle soroksári rendőrbűnbanda a Molnár F. Árpádot is fenyegetésekkel idézi be, fasizmus hamis vádjával, mert Orbán és bandája ELMEBETEG!
2012.09.21-re ugyanakkor a Makádi Katalin-vezette soroksári "rendőrség" szintén nyílt fasiszta rekordbukással Domján Tibort is fenyegetésekkel idézi be, mint fasiszta bűnözőt, ugyanis Orbán és bandája tébolyult ámokfutók és náci ELMEBETEGEK Sátánhordája!
2012.10.26-ra a Keresztyén Roma Jogvédő és Echelon-Tényfeltáró, 3 gyermekes Nagy Sándor újra beidézése a 138 km-re lévő hírhedt állami bűnöző Tóth Zsuzsa pszichiátervezérhez, hogy megállapítsa, Nagy Úr azért náci, mert bűnöző, vagy mert bűnöző elmebeteg.

Az esetek külön-külön is bizonyítják a Btk. szerinti TERRORCSELEKMÉNY BŰNTETTÉT, melyek miatt az Orbán-Panetta fasiszta banda elleni ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSEKTŐL NEM TUDUNK ELTEKINTENI.

Balogh Béla, a Koppány Csoport nemzetközi hírű elnöke, a legfőbb otthonvédő, akinek csoportja - ahogyan a HÍRHÁTTÉR Keresztyén Jogvédői - azért is vezető probléma a titkosszolgálatoknak, mert ideológiája, céljai és tettei erkölcsileg kikezdhetetlenek!

WWW.HIRHATTER.ORG
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

Bevonulás az Orbán-Pintér szerint Emberjogvédő bűnöző elleni ítélethirdetésre. Orbán Elmebeteg.

Ugyanez a bírói közpénzparazita bűnszervezet ama 2006-os közpénzrendőröket, akikre rábizonyították, hogy szándékosan maradandó fogyatékosságot okozó testi sértést követtek el ártatlanok ellen, felfüggesztett börtönbüntetést kaptak.

Szigetiné dr. Juhász Orsolya bíró.

Filmfelvétel: 2012.10.29., II. és III. kerületi Bíróság. 1035 Budapest, Miklós u. 2.
Készült: 2012.10.30 és 11.01., Budapest, Hungary.
Premier: 2012.11.01. www.hirhatter.org

Kovács Adrienn Nikoletta Emberjogvédő, Echelon-Leleplező. www.hirhatter.org

Narrátor és a Tárgyalás Operatőre: Molnár F. Árpád (ELI), a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.

Szigetiné dr. Juhász Orsolya bíró.

Orbán-Pintér a civilek ellen egy óra fogdáért 200 Ft-ot számol. Tehát egy Orbán, Pintér vagy Simicska-féle 1 milliárdos csalás esetén az orbáni bűnözőknek fejenként 570 év letöltendő jár! A közpénzbűnözőket egyébként is rekordbüntetésekkel kell sújtani!

A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium! HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Domján Tibor és Molnár F. Árpád (ELI) Emberjogvédők Keresztyén Újságírók, Roma Jogvédők, Világszintű Echelon-Tényfeltárók. Interjúoperatőr: Kovács Adrienn Nikoletta Emberjogvédő, Echelon-Leleplező.

Egyik Feljelentéscikkünk!: Nem jelentette fel az orbáni rendőrséget, ezért bosszúból őt ítélték el elsőként - Börtönbüntetést kapott a HÍRHÁTTÉR Keresztyén Újságírója és Emberjogvédője azzal, hogy otthonvédőnek, ezért bűnözőnek deklarálta egy rendőr. (KLIKK!)

A rendőröket, ügyészeket, bírókat, pszichiátereket, politikusokat MINDIG FEL KELL JELENTENI(!), mert aki nem teszi, arra féktelen szociopata bűnözőkként rontanak rá!

Az ilyen orbán-pintéri eljárások tömegei megalapozták, hogy a közpénzparazitizmus elkövetőit saját rendőreink bemondása alapján, bírósági ítélet nélkül tömegesen bebörtönözhessük! Így a bírói kar büntetőjogilag és morálisan alkalmatlan elkövetőit mind!

Domján Tibor és Molnár F. Árpád (ELI) Emberjogvédők, nem bűnöző védők. Így számos emberjogvédő szükségesnek és elkerülhetetlennek tartja kimondottan az állami bűnözők életfogytiglani fegyházbüntetése tömeges megvalósítását! Ez alapvető létbiztonsági érdek!

A világszerte náci elmebetegnek nevezett gyakran horogkereszttel ábrázolt Orbán annyira gyűlöli a népet, hogy reális értesítésre sem tartja érdemesnek, de arra sem, hogy bíróság előtt védekezhessen. A jogerős bírósági ítéletet már a rendőrségen letudja!

A pszichiátriai diagnosztikai leszögezi(!), a tesztek pedig halál biztosan deklarálják: Orbán Viktor LEGALÁBB súlyosan antiszociális jegyekkel halmozott, rendkívül erősen bűnöző alkatú paranoid és szkizoid pszichopata! Közéletre abszolút alkalmatlan!

A kamera kikapcsolásra került. A záró képsorok még egyszer...

Az elektromágneses sugárzás egymásra merőlegesen haladó...

Az elektromágneses sugárzás egymásra merőlegesen haladó...

Super Delta Kód XXX
Super Delta Kód XXX
Egymásra merőlegesen...
Egymásra merőlegesen...

ELI Delta D.
ELI Delta D.

3 3 Egymásra merőlegesen

Máté: 16.Rész 18-19.! János: 8.Rész 3-12.! János Ev. vége: 21.Rész 19-25.! Jelenések: 6.Rész 5-6.! Máté: 27.Rész 45-47.! Máté: 17.Rész 10-11.! Márk: 9.Rész 11-12.! Máté: 18.Rész 6-7.! Márk: 9.Rész 42.! Lukács: 17.Rész 1-2.! Máté: 24.Rész 41.!

HÍRHÁTTÉR

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Fő Isten-Kapu és Az Első Echelon-Médium!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!
HÍRHÁTTÉR

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R
∆ ∆


Érintve még: Kilakoltatás, otthonvédők, fogda, fogház, fegyház. Búza utca 8., Búza utca Super 8. Bíróság, tárgyalás, BRFK, mentő körülmény elhallgatása, Btk., büntetendő, rendőrbűnözés, Független Rendészeti Panasztestület, FRP, RSZVSZ. Budapest, jogvédő, emberjogvédő, emberi jogok. Szigetiné Juhász Orsolya, bíróbűnözés, pártokrácia, terror, REBISZ, 2006. Médiaüldözés, újságíróüldözés, keresztényüldözés, human rights, humanrights, Szklenkáné Kovalcsik Enikő, BKV. Titkosszolgálat, titokminiszter. Ügynök. Hivatalos alakuló ülés, gyűlés, a titokminiszterrel vacsorázott, családvédelem, életvédelem. Monostori Attila, jogász, BAUMAG ügyvéd. Nem látó, vak asszony, néni. Adolf Hitler, zsidók, elgázosítás, Holocaust, MÚOSZ, sajtóigazolvány, újságíró igazolvány, faji alsórendűség, aktivisták, könnygáz, gázspray, Jézus Krisztus, Sátán, antikrisztusok, pénzbírság, pénzbüntetés, bírság, közmunka, kényszermunka, szabadságvesztés, őrizetbe vétel, arrested, arrestato, letartóztatás, előzetes letartóztatás, panasz. Tudósítás, kihallgatás, kifogás. Rákosi Mátyás, szocializmus, kommunizmus, sztálinizmus, fasizmus, hitlerizmus, nácizmus, Pintér Sándor belügyminiszter, rendőrminiszter, polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter, NBH, AVH, AH, Alkotmányvédelmi Hivatal, Nemzetbiztonsági Hivatal. Jövedelem, vagyon, vagyontalan, szegénység, mélyszegénység, rendőrségi határozat, bírósági határozat, számlaszám, bírósági folyosó, hallgatóság, mentő körülmény, elzárás, értesítés, szabálysértési törvény, szabálysértési hatóság, bírósági tanács, közigazgatási eljárás, bűncselekmény, bűntett, jogszerűség, bizonyítékok mellőzése, eltussolás, hivatalos személy részéről elkövetett bűnpártolás. Mozgássérült, népüldözés, népgyűlölet, lakosságüldözés, lakossággyűlölet, személyiségzavar, perszonopátia, personopathia, Orbán Viktor és Pintér Sándor (Fidesz), elmebaj, elmebetegség, tudathasadásos elmebaj, téboly, pszichózis, zavartság, életképtelenség, cselekvőképtelen, gyámság alá helyezés, gondnokság alá helyezés.

Ha bajban van, ha információval szolgálna vagy a HÍRHÁTTÉR Munkatársa lenne:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.hirhatter.org

Music and Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.hirhatter.org

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu