Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Nem jelentette fel az orbáni rendőrséget, ezért bosszúból őt ítélték el elsőként - Börtönbüntetést kapott a HÍRHÁTTÉR Keresztyén Újságírója és Emberjogvédője azzal, hogy otthonvédőnek, ezért bűnözőnek deklarálta egy rendőr


 

2012-10-29. [Utolsó frissítés: 19:35 óra]
Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet , Dél-Kalifornia legnagyobb kilakoltató ingatlanmaffia cégének vezetője, Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)


Tucat jogvédő és jogvédő újságíró, valamint az otthonvédő Koppány Csoport és Magyarország legerősebb otthonvédője, a titkosszolgálatok egyik legfőbb célpontja, Balogh Béla jelenlétében Domján Tibor Betiltott és Szupertitkolt Keresztyén Újságírót és Emberjogvédőt letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság (1035 Budapest, Miklós u. 2.), melynek bírójául Szigetiné dr. Juhász Orsolyát jelölte ki az állam. A halmozottan politikai üldözött jogvédő újságíró azért kapott 4 nap börtönbüntetést, mert jelen volt abban a Szklenkáné Kovalcsik Enikő és családja tulajdonát képező, Búza utca 8. szám alatti lakásban, amelyből Szklenkánét és fiatal, valamint idős hozzátartozóit az orbánisták erőszakkal kilakoltatták. Mint ismeretes, a Koppány Csoport belülről eltorlaszolta az ajtót, mire a rendőrök résnyire feszítve a bejáratot, könnygázt fújtak a zárt térbe, mint a zsidókat a nácik, mindenkit válogatás nélkül elgázosítva, aki a lakásban volt (20-30 fő), mert a bent lévő állampolgárok adóiból fizetett pártrendőrség pártbelátó képessége szerint jó úgy, ha mindenkit ellenállónak, lefújandó bűnözőnek tekintenek, és miután felvették a lefújtak adóiból prostituált pénzeket, mint a titokzatos Nagy Babiloni Szajha antikrisztusai, utána további pénzbírságokban és megtorlásokban részesítve kell üldözni vaktában mindenkit, ahogyan a hajléktalanná tett Szklenkáné Kovalcsik Enikőt és egész családját is, akik meg 100 ezres pénzbírságot kaptak, vagy ahogyan 2006-ban is a teljes rendőri állomány en bloc, 100%-ban mindenkire halálos ellenségként vadászott, aki az utcán volt: kicsinyekre, nagyokra, férfiakra, nőkre, magyar és külföldi járókelőkre és turistákra, szerelmespárokra, idős egyetemi professzorokra, külföldi üzletemberekre, az unokáját látogatni indult nagymamára stb.

Orbán Viktor és Pintér Sándor hírhedt fasiszta keresztapák pártrendőrsége a lakásba befújva, válogatás nélkül mindenkit gyakorlatilag alsórendű bűnöző zsidónak nyilvánítva, elgázosította az összes bent tartózkodó békés asszonyt, fiatalt, idős vak nénit és több média újságíróit, akik nem az ajtó eltorlaszolásával, hanem Szklenkáné és családja vendégeiként békésen, szobában üldögéléssel töltötték az időt, egymás mellett gyakran békés mosollyal társalogva, ülve az ágyon (ezt is rögzítik a videofelvételeink), vagy pedig médiaként tudósítottak a helyszínről.

Orbán Viktor, akit a világsajtó (ahogyan azt Előre Meghirdettük) gyakran fasisztának, máskor elmebetegnek, megint máskor fasiszta elmebetegnek titulál, valamint régi hűbérese és keresztapa társa, Pintér Sándor, aki Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, tehát e hírhedt duó közpénzparazita pártrendőrsége eztán behatolt az ingatlanba, és mindenkit, aki a könnygáz hatására nem szorult gyors orvosi ellátásra, vagy nem volt nála MÚOSZ-os (a titkosszolgálatok által kontrollált) sajtóigazolvány (ha jól emlékszünk, nem volt senkinél, maximum nem MÚOSZ-os sajtóigazolvány), azt automatikusan, minden vizsgálat nélkül bűnözőnek deklarált, és minden ilyen személyt fegyveres erőszakkal elhurcolt, majd mindenkit egyöntetűen megbüntetett, minden vizsgálat nélkül, ismereteink szerint ugyanúgy, ugyanarra ítélve, ami pediglen a tételes vizsgálatnak még a látszatát is eleve kizárja, és azonnal evidensé teszi a rendőrség és annak vezetői tekintetében, hogy amit elkövettek, azt a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti, pénzbírságra váltás lehetősége nélkül. Mint azt már akkor halmozottan és megannyi feljelentésben rögzítettük, a rendőrség tehát faji alapon ítélt: aki nem kapott az államtól MÚOSZ-os sajtóigazolványt, az fajilag alsórendűként és köztörvényes elkövetőként lett összeírva, mint a zsidók Hitler alatt, s hogy a hitleri módszereket totálisan idéző eljárás befejező része is tökéletesen a fasiszta Németország kialakulását idézze, mivel minden faji alsórendűre már kimondta Pintér és Orbán házi rendőrsége, hogy zsidó, azaz bűnöző, ezért egyöntetűen mindenkit, minden vizsgálat nélkül bűnözővé is nyilvánítottak, és ugyanazt az elmarasztaló végzést hozták mindenki ellen. Mint emlékezetes, e cikk írója, Molnár F. Árpád főtudósítóként volt jelen a kilakoltatáson (2012.06.15-én), s mivel faji alsórendűnek lettem nyilvánítva, ezért engem is - 22 másik személy társaságában - elhurcoltak, majd éjfél körül utoljára engedtek ki (KLIKK!).

Mivel a búza utcai könnygáztámadás és egy sor, számos további, az eljárások során elkövetett rendőri bűncselekmény miatt nagyon sok feljelentés érkezett a rendőrség ellen, ezért a függetlennek nevezett, úgynevezett Független Rendészeti és Panasztestület legalábbis látszatvizsgálódásba kezdett. S amíg ez a vizsgálódás tart, addig a rendőrség kötelező érvénnyel kénytelen volt felfüggeszteni a megtámadott emberjogvédők, keresztények, újságírók, idős és beteg személyek elleni Orbán-Pintér-minőségű faji koncepciós pert. Mivel Domján Tibor Úr - közeli rokona pokoli rossz tanácsának engedve - nem tett feljelentést a rendőrök ellen, noha az ügy kivizsgálására és az elkövető rendőrök hatósági üldözésére több párt is összejött, és többek között országgyűlési képviselők engem is felszólítottak a bűnöző rendőrség törvényes üldözésére (pl. KLIKK ide!), tehát mert Domján Úr inkább rokona ismételten pokoli rossz és szuicid tanácsának engedett, ezért a vérszemet kapott rezsim elsőként a legbékésebb, ezért e leggyengébbnek tartott láncszemre támadva őt, Domján Urat állította bíróság elé és el is ítélték úgy, hogy az ügyet továbbra sem vizsgálták. Ugyanis Domján Úrra egy rendőr már kimondta, hogy bűnöző és kész. Hanem a bíróság már csak azért jött össze, hogy Domján Úr szemébe olvassa, hogy mivel rámondta egy rendőr, hogy bűnöző, és ezért adjon pénzt, de nem adott, ezért további megtorlásul most már kényszermunkára sem mehet, hanem kap 4 nap börtönbüntetést, és azért ennyit, mert az előállítás után késő estig fogdában tartották. Ugyanakkor - mondta Szigetiné Juhász Orsolya bíró - amíg ez az ítélet átfutás alatt áll, addig még ki tudja fizetni arra a számlaszámra a fennmaradó pénzt (25 ezer Ft-ot, meg nyilván plusz a perköltséget és egyebet), amely számlaszámot a bírónő nem ismertette, hanem elmondta, hogy rajta van a rendőrségi végzésen. Azon, amelyről Domján Úr többször elmondta, hogy egyáltalán nem tudja, hova lett, hova tette.

Mint azt Szigetiné Juhász Orsolya bíró elmondta, volt egy jogszabályváltozás, ami miatt Domján Tibort már nem kellett külön értesíteni arról, hogy hol és milyen körülmények között vállalhat úgynevezett közmunkát (amin az elítélt jogvédőket és újságírókat gyakran igazi hősökként és hírességekként fogadja a valódi jogvédelemből kiszorult, a közmunkákkal megbízott különböző munkaadók vezetése), hanem rajta volt azon a végzésen, amin közölték vele, hogy egy rendőr már rámondta, hogy bűnöző, ezért fizessen meg, és ha nem jelentkezik 3, azaz három napon belül a közmunkának nevezett kényszermunkára, akkor automatikusan letöltendő szabadságvesztés lép érvénybe. Ezt az elmebeteg törvényt az a súlyosan törvénytelen, alkotmányellenes és világszerte minimum súlyosan antiszociális paranoid pszichopataként jellemzett Orbán Viktor és samesza, Pintér Sándor hozta, amely ikerszörny közül Orbán Viktort a világsajtó hol náciként, hol elmebetegként, hol egyszerűen fasiszta elmebetegként deklarálja, nem egyszer, nem kétszer, hanem egyre többször fasiszta horogkereszttel ábrázolva, nagyon helyesen és a fasizmustól elrettentő módon! Pont úgy, ahogyan Orbán Viktor, Pintér Sándor és ameronáci bűntársai (Barack Obama, Hillary Clinton, Leon Panetta és David Petraeus) annyira gyűlölik, és Magyarországon hatóságilag üldözik (pl. KLIKK ide!).

Ha Szigetiné Juhász Orsolya bíró védekezett volna, hogy bíróként miképpen ítélhet valakit letöltendő szabadságvesztésre úgy, hogy soha az életben nem vizsgálta bíróság azt, elkövetett-e valamit az illető, és nem is óhajtja vizsgálni, mert egy bírónak nem az a dolga, hogy a vádlott, majd elítélt keresztény emberjogvédő elkövetett-e valamit vagy sem, a hitleri fasizmus idején bevett ama bírói gyakorlatra hivatkozhatott volna, miszerint Hitler is hozott zsidótörvényeket, mint Orbán Viktor és tömeggyilkos keresztapa társa, Pintér Sándor (Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa), és a bírói kart akkoriban is azért fizette a náci rezsim az elnyomott és terrorban tartott lakosság pénzén, hogy végrehajtsa a Nemzetiszocialista Párt utasításait, és minden zsidótörvényt keresztülvigyen a zsidók kilakoltatására és elhurcolására. És hiszen a nürnbergi halálpereknél is arra hivatkoztak a nép ellenségei, hogy ők csak parancsot teljesítettek.

Erre meg mindig ugyanazt tudjuk válaszolni: Semmi különösebb gond nincs ezzel, mert mi, demokraták, postafordultával halálra is ítéltük őket Emberiség elleni bűnökért, és ki is végeztünk számos ilyen fasiszta bűnözőt. Jogszabály szerint, és a lakosság vastapsának kellős közepette.

A Búza utca Super 8-as bűnszervezeti bűnügyben néhány azonnal előtűnő szélsőséges jogsértés:
 1. Orbániáda - mint a sztálinizmus és a hitlerizmus legsötétebb korszakaiban - puszta rendőri bemondásra védtelen állampolgárokat, minden bírósági ítélet nélkül bűnözőnek deklarál, és kimondja rájuk a letöltendő szabadságvesztést, mert Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor mentálisan rendkívül súlyos állapotban van, ami feltétlen orvosi kezelést igényel!

 2. A párt rendőrsége tömegek ellen, minden valódi vizsgálat nélkül hozta meg az elmarasztaló végzéseket. Senkinek nem vizsgálták a bűnösségét, mert Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor mentálisan rendkívül súlyos állapotban van, ami feltétlen orvosi kezelést igényel!

 3. A III. kerületi Rendőrkapitányság fogdáinak összese - egy több személy által végrehajtott rablás elkövetőin kívül - teljesen üres volt! A III. kerületi Rendőrkapitányság fogdáit emberjogvédőkkel, keresztényekkel, zsidókkal és tudósító újságírókkal töltötték fel, azaz csaknem 100%-ban politikai foglyokkal, mert Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor mentálisan rendkívül súlyos állapotban van, ami feltétlen orvosi kezelést igényel! A rendőrség azon az egy-két rabláson tetten ért bűnözőn kívül a világon semmit nem tudott felmutatni a bánüldözés terén, hanem csak azzal büszkélkedhetett szövetségesei, tehát az USA és a Benjamin Netanjahu és Meir Dagan vezette Izrael előtt, hogy Budapest kerületi fogdáit majdnem 100%-os arányban keresztényekkel, zsidó és nem zsidó jogvédőkkel és emberjogvédő újságírókkal töltöte fel!

 4. A Fidesz nevű neonyilas párt rendőrsége a majdnem negyed század(!) (23 jogvédő és újságíró) ellen ugyanazokat a büntetéseket osztotta ki, ami evidenssé teszi és bizonyítja, hogy senkinek, senkinek, de a világon senkinek nem vizsgálták a bűnösségét, hanem sima köztörvényes bűnözőkként, bűnszervezetben, a hamis vád bűntettét tömegek ellen elkövetve, mindenkit egyformán elkövető bűnözőnek kiáltottak ki, és kimondták a végzést, hogy mindenkit ugyanarra és ugyanúgy el kell ítélni. Ez azért történhetett meg, mert Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor mentálisan rendkívül súlyos állapotban van, ami feltétlen orvosi kezelést igényel!

 5. Orbán Viktor és Pintér Sándor bírója annak ellenére ítélt letöltendő szabadságvesztésre egy Keresztyén Emberjogvédő Újságírót, hogy az halmozottan elmondta, a bíró pedig éppen elégszer hangosan tudomásul vette, hogy egy olyan folyamatban lévő ügyről van szó, ahol a tömeges panaszok és feljelentések miatt a rendőrségi eljárást a rendőrség kénytelen volt mindazok ellen felfüggeszteni, azaz legalább átmenetileg megszüntetni, akik ellen a rendőrség pert indított, akiket elhurcolt, akiket könnygázzal lefújt stb. Így elmarasztaló ítéletet hozni azonos a jogi és erkölcsi debilitással, vagy sokkal inkább imbecilitással; és ez az, ami az egész orbánizmus egyik meghatározó pillére! A bíróság - az orbáni-pintéri minőség szembetűnő - ugyanabban az ügyben, az ugyanolyan elkövetéssel vádolt személyek közül mindazokat, akik elég szelídek és Keresztyéni, Krisztusi Béketűréssel és bűnbocsánattal rendelkeznek ahhoz, hogy valóban utolsó, senkiházi bűnöző, fegyházba való rendőrsöpredéknek megbocsássanak, habozás nélkül szabadságvesztésre ítéli, miközben az ugyanolyan elkövetéssel vádolt összes többi személy - nemzetközi politikai döntés fog születni, mert az ilyen ügyekben mindig nemzetközi döntés születik - kész volna akár teljesen mentesíteni, de még kártéríteni is! Az egyik börtönbe kerül, a másik - ugyanazzal a váddal - kitüntetést is kaphat, ha Izrael és az USA vezető politikusai legalább olyan ép elmével rendelkeznének, amilyennel egy fasiszta bűnözőt (Pintér Sándort, a magyarországi fasizmus és zsidóüldözések abszolút teljhatalmú rendőrminiszterét és titokminiszterét) a Yad Vashem ünnepségre meghívó elmebeteg rezsim semmiképpen sem rendelkezhet.

 6. A II. és III. kerületi bíróság bírója, Szigetiné dr. Juhász Orsolya annak ellenére, hogy tucat jogvédő és újságíró jelent meg, nem engedett be, csupán 5 személyt a tárgyalásra, mondván, hogy annyi hely van. A szokással ellentétben nagyobb tárgyalótermet nem nyittatott, sőt, azt, hogy média egyáltalán bármit rögzítsen abból, milyen törvénytelenségeket követ el bárki, ezúttal is a közpénzen kitartott bíróság nem akarta; nehezen sikerült csak engedélyeztetni, más bírósági példákat felhozva. Mint azt Orbán óta rekordszinten tapasztaljuk: akik a lakosság pénzén kitartottak, azok szinte mindig gyűlölnek mindent, ami tetteiket akár fényképek, akár hangfelvétel, akár video-audió filmfolyamként dokumentálja. Amennyiben becsületes, tisztességes munkát látnának el, akkor viszont éppen úgy nem aggódnának amiatt, hogy tetteik napvilágra kerülnek, ahogyan a vádlottak, elítéltek, tehát a keresztények, emberjogvédők, újságírók kifejezetten büszkén állhatnak nyilvánosság elé, hiszen annak ellenére viszik vásárra a bőrüket két idült és súlyosan paranoid bűnöző alkatú fasiszta és hiszteroid pszichopata rendszerében, hogy ezért nemhogy pénzt kapnának, de kifejezetten totális állami bűnözés folyik ellenük! Ahogyan a Jézus Krisztus Mondja: Aki világosságban jár, nem fél attól, hogy tettei napvilágra kerülnek. A Sátán és az ő sötétsége fél attól, hogy megmutassa a világnak sötétségét, bűnözését és orbáni, pintéri, despotikus, köztörvényes, elfogadhatatlan, embertelen, az egész társadalomra perdöntően közveszélyes extrémpszichopátiás vagy elmebeteg tetteit.

 7. A Domján Tibor Úrnak kiküldött végzés mellékesen tartalmazta, hogy három napos ultimátumot kap arra, hogy tulajdonképpen mocskos bűnözőként azonnal jelentkezzen közmunkára, s ha ezt nem teszi, börtönbe kerül! Orbán Viktor és Pintér Sándor szemet kiverő mohósággal látványosan arra hozta ezt a jogszabályt, hogy ne csak a sokszor írni-olvasni nem tudó szerencsétlen árvákat, özvegyeket, időseket, betegeket, asszonyokat és férfiakat, tehát mint Sztálin, a nép gyűlöletétől hajtva akit csak lehet bebörtönözhessen. Még olyan, politikai üldözéseken harcedzett jogvédőknek is elkerüli a figyelmét egy ilyen banki szerződésszerűen kvázi apró betűs rész, amilyen Domján Tibor, aki szintén észre sem vette ezt az orbáni-pintéri fasiszta kitételt! Orbán Viktor és Pintér Sándor olyan extrémen rosszindulatú, ostoba, önhitt, olyan súlyosan patológiásan gátlástalan és extrémjellemtelen bűnöző alkatú deviáns pszichopata, amire az ilyen vérben és moslékban naponta gázoló tapasztalt jogvédő és tényfeltáró sem talál szavakat, amilyen én vagyok! Soha nem tapasztaltam ilyen nagy nyilvánosság előtt manifesztált iszonyú sötétséget, sátáni aljasságot és ösztönállati hitványságot, mint amilyet Orbán Gáspár és Orbán Ráhel mocskos génjeitől áthatott bűnöző szülőpapjuk, Orbán Viktor fasiszta pszichopata bűnöző vagy mániákus, megszállott paranoiás schizophreniás elmebeteg hordoz és tanúsít. A gonosz emberek ugyanis - amíg jobbára nem hatalmasodik el rajtuk a szó szerinti elmebaj, hogy ne tudják már, mit cselekszenek - szégyellik rosszindulatukat és bűnözésüket. De ez a két idült paranoid pszichotikus népirtó terrorista, és az egész világon fasiszta és népüldöző bűntetteikről hírhedt despota szörnyszülött úgy mutogatja saját ocsmányságát és olyan gátlástalanul és kritikátlanul szórja undorító, gyomorforgató bűntetteit, mintha ilyen irtózatosan visszataszító és undorító okádékban fürdeni maga volna a megtestesült orbán ráheli dicsőség. Akkora, hogy a végén már Izrael állam nagykövete, Ilan Mor kényszerült mélyen meghajolva, a Sátán előtt földig görnyedve, egyenesen a Yad Vashem emlékünnepségre, díszpintyként, pontosabban örök világtörténelmi szégyenre és gyalázatra meghívni.

Keresztények vagyunk, emberjogvédők vagyunk, nagyon sokan zsidók vagyunk. Soha ne feledjük el ezt a sátáni gyalázatot azoknak, akik az Örökkévaló Izraeléből ilyen undorító bűnöző szeméttelepet, a Rettenetes JAHVE prófétáiból pedig már megint rekord-politikai üldözöttet formáltak, az egész világ bűnöző és fasiszta lezüllesztésére, és az Emberiség minden lelke - kicsiny és nagy, fiatal és öreg, szolga és szabad - lelke eladására és elveszejtésére! NE FELEDD EL NEKIK, ATYÁNK!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu