Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

18-án, a Búza utca Super 8 után: az Országháznál és a Parlamentben a Koppány Csoport és A HÍRHÁTTÉR

 

 

 

 

2012-06-19.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM)

 

 


A transzparenst Molnár Zsolt (Dunaújváros) és Radnai Zoltán tartja. Kékben Molnár F. Árpád (ELI). Napszemüvegben Kraf Ildikó. [Fotó: Kiss Endre Farkas (SoDI)]


Bustya Tibor (kékben) a Ceasusescu-rendszer politikai üldözéseit is túlélte. Középen Balogh Béla, a Koppány Csoport otthonvédőinek vezetője, az ország legfőbb otthonvédő harcosa. Pirosban a legutóbb kilakoltatott családból Szklenkáné Kovalcsik Enikő. [Fotó: Kiss Endre Farkas (SoDI)]


Molnár F. Árpád (ELI) mellett, piros-kékben Kiss Roland, a Tartarossz Blog alapítója. Zöld pólóban Bustya Tibor. Helyszín: a Fővárosi Bíróság (FB) bejárata. [Fotó: Kiss Endre Farkas (SoDI)]


Molnár F. Árpád (ELI) Kanalas András rendőr-alezredessel beszélget. Jobbra, kékben Tatár József, az otthonvédelemnek is kiemelkedő alakja. [Fotó: Kiss Endre Farkas (SoDI)]


Vissza az Országházhoz: Balogh Béla, a Koppány Csoport vezetője mellett Bustya Tibor Echelon-Leleplező. [Fotó: Kiss Endre Farkas (SoDI)]


Fotó: Kiss Endre Farkas (SoDI)

18-án, tehát tegnap, 2012. júniusában az ország legjobb otthonvédő (kilakoltatás-ellenes) szövetsége, a Balogh Béla vezetésével fémjelzett Koppány Csoport - 25-30 fővel - tüntetést szervezett a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) elé a Kossuth térre, melyre a HÍRHÁTTÉR is meghívót kapott, aki - általános vélemények szerint - a legjobb filmeket készíti a kilakoltatási bűnügyi botrányokról is.

A demonstráción számos - Orbán Viktor üldöző csődpolitikája (szervezett bűnözése) miatt - igazi nemzeti hőssé növelt állampolgár is részt vett. Így sokak mellett ott volt az 1990.08.28-án született Molnár Zsolt, akivel a legutóbbi kilakoltatás után először Domján Tibor, majd Molnár F. Árpád ült egy cellában (Molnár és Domján is megjelentek a tüntetésen), ott volt a legutóbbi, búza utcai kilakoltatás családanya áldozata, Szklenkáné Kovalcsik Enikő, a HÍRHÁTTÉR által ugyancsak meginterjúvolt (Filmünket később publikáljuk) Vajda Attila, aki valódi keresztény, és a Magyar Polgári Jogvédő Szolgálat elnöke, Tatár József, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége elnöke, Monostori Attila ügyvéd, aki a De Jure Liga alelnöke, Pécsi Attila Zsigmondné, a nem látó idős monori asszony, akit a bolond orbáni rendőrök először megbírságoltak azért, mert elkísérték a saját háza árverésére, majd a búza utcai kilakoltatásnál rosszul lett, mert a lakásba, ahol az ágyon üldögélt, a beteg elméjű, nánási lászló-szintű (KLIKK!) és Keller Éva stratégiai és köztörvényes csődterrorista morális minőségű zombori rendőrség befújt a lakásba könnygázzal, mert mindegy volt nekik, kiket ér a támadás és mennyire veszélyes a társadalomra és az emberéletekre rövid-, közép- és hosszú távon. A mostani, 18-ai tüntetésen egyébként megint valamennyiükkel riportot készítettünk (természetesen nem Nánási László bács-kiskun megyei főügyésszel, vagy Keller Évával (KLIKK!), a volt rendszerből átmentett és máig foglalkoztatott politikai pszichiátriai terroristával, és nem is Zombor Gábor kecskeméti Orbán-polgármesterrel, aki aznap, 18-án, amikor a Molnár F. Árpádot meglátta az Országházban, azonnal elhívva társát, villámgyorsan elbujdosott, mert ezek rettegnek a szemkontaktustól is, nemhogy attól, hogy bárkivel, bármi bűntetteik kapcsán szembesülniük kelljen).

A Koppány Csoport a Miniszterelnöki Hivataltól - főleg a bírósági végrehajtók ellen szimbolizált koporsóval a kezében - átvonult a Fővárosi Bírósághoz (FB); a bíróságok - minden hatályos törvényekkel szemben is - állandó utat biztosítanak a kilakoltatásokhoz. A bíróság épülete bejáratában és előtt megtartott demonstráció után és az ott rögzített filmriportjainkat követően és közben a Koppány Csoport és a demonstrálók visszamentek a Miniszterelnöki Hivatal és az Országház elé, majd Balogh Béla (a Koppány Csoport vezetője), Tatár József (a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége elnöke), Pécsi Attila Zsigmondné (a monori vak asszony, akit az orbánrendőrség megbírságolt, amiért odakísérték a saját háza elárverezésére, aztán a hírhedt, történelmi, Búza utca 12. szám alatt elkövetett kilakoltatási bűnügyi botrány során a rendőrség könnygáztámadását is közvetlenül elszenvedte, volt, akit a mentő vitt el (KLIKK a Filmünkre!)) és mások a Parlamentbe menve adták át a petíciót, melyre általános, semmitmondó választ kaptak a Fidesz-kormány megbízottja/megbízottai részéről.

A Koppány Csoport és a média többi része kint várakozott, amikor megérkezett Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki eszmecserét folytatott és jogi tájékoztatást nyújtott a jelenlévőknek, majd meghívta őket az Országház épületébe. Mikor a Balogh Béla és Tatár József által vezetett küldöttség kijött az Országházból, úgy fél tucat fő bement: köztük az emberi jogok védelméért, Orbánék bűnügyi botrányai eltussolása, valamint az elmeprogramozások eltitkolása és a Jézus Krisztus üldözése érdekében Csúcsbetiltott és politikai üldözött Keresztyén Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Echelon-Tanú, valamint a Ceausescu-rendszer politikai üldözéseit is túlélt Bustya Tibor, aki Echelon-Leleplező is lett, továbbá az akcióügyekben rendre a tűzvonalban feltűnő Hermán Péter, valamint a Koppány Csoport több neves tagja.

Az Országház épületében, a Koppány Csoport tagjaival a képviselők emeletén tartózkodó Molnár F. Árpádhoz odajött a HVG újságírója; a beszélgetésekből a következő HVG-Cikk készült: Molnár F. az Országházban reklámozta a Koppány-csoportot (KLIKK!).

Megérkezett Zagyva György Gyula is, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki barátságosan üdvözölte Molnár F. Árpádot, majd az Országgyűlés Emberjogi Bizottsága tagjaként tájékoztatót kért a csapattól a legutóbbi, a Búza utca 12., VII. emelet 64. szám alatti könnygázas botránykilakoltatás és az azt követő események törvénytelenségeiről, kérve eztán, hogy a törvénytelenségek lajstromát - rövid pontokba szedve - küldjük el az e-mail címére. Mint mondta, mindenki végezze a dolgát az ügyben, abban a pozícióban, amit betölt, panaszolja meg az intézkedéseket stb., ő pedig az Emberjogi Bizottság tagjaként fog intézkedni.

Eztán Gaudi-Nagy Tamás vezette a csoportot a Szent Koronához, ahol arról és történelmi előzményeiről ismertetőt tartott, majd egy csoportkép készítését követően a csoport elhagyta az Országházat.

Ez idő alatt is Balogh Béla és a Koppány Csoport a Miniszterelnöki Hivatalnál folytatta, majd fejezte be a 18-ai lakosságvédelmi és életvédelmi demonstrációt.


Molnár F. Árpád a búza utcai kilakoltatási bűnszervezeti botrány kapcsán az alábbi visszaélésekről küldött villámgyorsan (tehát a teljesség igénye nélkül) összeállított tájékoztatót Zagyva György Gyulának, az Országgyűlés Emberjogi Bizottsága tagjának:

 A Búza utca 12., VII. emelet 64. szám alatti kilakoltatás jogsértéseiből:
 
 1. A bírósági végrehajtó nem jött el a kilakoltatásra, hanem egy megbízottját küldte el. Ez - a HÍRHÁTTÉRNEK nyilatkozó egyik vezető jogvédő szerint - törvénytelen, mert végrehajtást csak a megbízott végrehajtó személyes jelenlétében és kérésére lehet elkezdeni.
 
 2. A végrehajtó megbízott embere kamerába mondta, hogy "bírósági végzés nincs". Hogy ez tovább mit jelent, nem ellenőriztük.
 
 3. A lakás előtti folyosón - a kamerák tanúsítják - nem hangzott el felszólítás, vagy ha egyszer igen, nem volt hallható, mert az emberjogi aktivisták hangereje kizárta, hogy bárki hallja, mibe kezdett bele az egyik rendőr. Az esetet kameránkkal rögzítettük. A lakásban szintén végig jelen voltunk: ott sem hallott senki, semmit.
 
 4. Könnygázt vagy paprikaspray-t fújtak a lakás légterébe, ahol az emberjogi aktivistákon kívül volt idős, vak asszony, a tulajdonos vendégei, újságírók, civilek.
 
 5. Az előállítást arra alapozták, hogy aki rendelkezik a MÚOSZ (Magyar Újságírók Országos Szövetsége) által kiadott újságírói igazolvánnyal (amit bárki igényelhet, aki beszerez néhány újságírótól egy ajánlást), az nem állt ellen a rendőri intézkedésnek, aki nem igényelt ilyen igazolványt, az ellenállt.
 
 6. Az aktivistákat veszélyes köztörvényesekkel zárták össze. Női aktivistákat egy csoportos fegyveres rablás női alanyával, Molnár F. Árpádot (HÍRHÁTTÉR) és Molnár Zsoltot (Koppány Csoport, született: 1990.08.28.) egy a fél életét börtönben töltött, három hete szabadult személlyel, akit éjjel két csoportos rablás miatt, a másodikon tetten érést követően vitték be. A személy kényelmesen ismételgette, hogy ezért legalább 8 évet kap.
 
 7. A törvény szerint szóban és írásban egyaránt panasz tehető. Molnár F. Árpád kérésére a zárkaőr közölte, hogy ezt most akkor sem fogjuk tudni megtenni, mert tilos a cellába tollat adni.
 
 8. Voltak, akik kaptak élelmet, de pl. Molnár F. Árpád nem kapott, mert éppen kihallgatásra vitték vagy bűnügyi fotót készítettek róla, utána pedig az őrök arra hivatkozva nem adtak élelmet, hogy "nem rajtuk múlik".
 
 9. Többek fogva tartása meghaladta a törvényben maximalizált 8 plusz 4 (azaz maximum 12) órát.
 
 10. Az aktivisták szerint futószalagon, állítólag ugyanolyan formaszöveggel bírságoltak mindenkit, az is lehet, hogy mindenkire ugyanazt a 25 ezer Ft/fő-s bírságot kiszabva. Tehát nem vizsgálták ki az ügyeket.

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.