Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

28 év ártatlanul! - Kell-e halálbüntetés? (USA és Magyarország)

 

 

 

 

 

2013-03-11. [Frissítve: aznap, 15:56-kor.]
Cikk: Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, minden magyar idők legtöbb, az állami pszichiátriai bűnözést leleplező Dokumentumfilmjének Rendezője, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Magyarországon is - mint világszerte - az indulatokból politizáló erők propagálják leginkább a halálbüntetés visszaállítását. Ahogyan Magyarországon a Jobbik nevű szélsőjobboldali magyar pártban, úgy ellenségképében, a hozzá e téren nagyon-nagyon hasonló gyakorlatot követő USÁ-ban is az az elv, hogy a halálbüntetéssel nem a politikusokat és a milliárdosokat, hanem a minden politikai és büntetőjogi, vagyoni stb. védelem nélküli civileket kell sújtani, akik egyszer, valahol, tesztoszteron által túlfűtve érzelmi-indulati gyilkosságot követtek vagy követhettek el, illetőleg akik - mert ez az egyik legfontosabb része a legalizált, bíróságokon keresztül szervezett állami gyilkosságoknak - politikai célból, bűnbaknak megfelelnek, vagy a valódi elkövető védelme érdekében ártatlan állampolgárként kivégzendők. Ahogyan az a Jobbik nevű párt esetében, úgy az USÁ-ban is természetes, hogy a halálbüntetés fel sem merül az állami elektrosokk terápiákat és politikai stb. pszichiátriai gyilkosságokat szervező kormány- és ellenzéki politikusok esetében, vagy pl. Európában a tömeges gyilkosságairól leghírhedtebb politikus, Pintér Sándor esetében, aki felelős a budapesti, 110 bombarobbantásos merénylet szervezéséért, és aki a bombarobbantások beszüntetését is attól tette függővé, hogy hajlandóak-e kinevezni Magyarország miniszterelnökének. A halálbüntetés politikai propagálói nagyokat hallgatnak továbbá ezen maffia keresztapák politikai elv- és vagyonosztozkodási társainak a törvényes kivégzéséről is, akik elkerülhetetlenül döntéshozókként voltak benne számos emberölésben. Így pl. nagy a csend a világsajtóban is visszatérően fasisztaként, máskor elmebetegként, máskor fasiszta, skizofréniás elmebetegként emlegetett Orbán Viktor vonatkozásában, akinek egyébként a kivégzésében látják a megfelelő igazságszolgáltatási utat a hajléktalanok hozzávetőleg 95-98 %-a is (KLIKK!).

A lényeg az, amit minden kicsit is szakértő azonnal tud: a halálbüntetés állami részről való legalizálása abszolút elsősorban és jó eséllyel kizárólag a civil lakosságot és annak az emberi jogok védelmében aktív, egészséges részét fenyegetné. A társadalom immunitása kerülne még inkább állami tűz alá, hogy az igazak és a tetterős jellemek közül akit csak lehet, politikai szervezésre (tehát a maffia által) ártatlanul elítéljenek és meggyilkoljanak.

 


A halálbüntetés leghangosabb híve Magyarországon is a szélsőjobboldal. A Jobbik nevű párt vezetője, Vona Gábor és hívei elsősorban (első körben) cigányokat szeretnének ölni. Az USÁ-ban viszont a fehérek által gyilkosságért ártatlanul 20 évet börtönben töltött színes bőrű Rubin Carter - a jogvédő szervezetével - több tízmilliót fizetett a fehér bőrű William M. Dillon szabadlábra helyezéséért, aki 27 és fél évet ült gyilkosságért ártatlanul.

Bármennyire nem szerették volna, és sikerült a többit eltussolni, mégis volt több olyan Magyarországon elhíresült bűnper, amikben ki kellett mondani, hogy nem az elítélt követte el a gyilkosságot vagy a gyilkosságokat. Például a teljesen ártatlan Pusoma Dénes, a szabadulása után már nem tudott beilleszkedni. Hiába deklarálták, hogy ártatlanul ült emberölésért, mégis öngyilkos lett. Kaiser Ede esete is hasonlóan tanulságos, mivel mindenki tudta - a rendőröktől a bíróig -, hogy ártatlan, de az volt a cél - mint egy másik elítélt, a Tánczos Gábor esetében -, hogy az állam produkáljon egy tettest. Ezért Kaisert 8 ember ellen elkövetett mészárlás címén ítélték el, és annyira nem tetszett az extrém korrupt államnak, hogy már bizonyított, hogy nem ő volt az elkövető, hogy tisztázódása után sem mentették fel.

Ugyancsak nagyon ide tartoznak azok a statisztikák is, amiket a magyar kormányok hatására a magyar ügyészi és bírósági bűnözés produkál. A 2006-os állami sortüzek után pl. 147 olyan szabadságvesztéses ítélet született, amely 147 esetből utóbb 143-ról ki kellett mondani: az áldozatokat ítélték el, az elkövetőket pedig a makulátlan tökéletes jogkövetőkként deklarálták. A bírói ítéletek már ebben a vizsgált halmazban is 98 %-ban sima köztörvényes állami bűntettek voltak! A következő kormányok ezen bírókat is abszolút ártatlanokként futtatták tovább, és máig kapják kiemelt közpénz-fizetésüket, extra javadalmaikat, és hozzák bírósági ítéleteiket! Ez alapján azt kellene mondanunk, hogy aki ma magyar bíróság elé áll, szinte 100% a valószínűsége annak, hogy elítélik, amennyiben nem csak ártatlan, de kifejezetten ő az áldozat!

A politikai pszichiátriai maffializmus is a halálbüntetés abszurditását deklarálja. A tengernyi példából rögtön kínálkoznak a napi ügyek: így pl. a Mónus Áron egyetemi tanár, matematikus, író, műfordító esete, akit Orbán Viktor titkosszolgálati bizalmasa, Lázár János próbált meggyilkolásra előkészíteni, amikor megpróbálta elmebeteggé nyilváníttatni és állami gondnokság alá helyeztetni, miután Mónus nem hagyott fel a hódmezővásárhelyi polgármester, tehát Lázár János ügyeinek a hatóságok előtti teregetésével. Borbély Józsefet, a TEMPO párt elnökét, minden magyarok egyik legjelentősebb korrupcióellenes harcosát pedig az állam a politikai gyilkosságairól a szocializmus óta leghírhedtebb elmegyógyintézetébe, az IMEI-be záratta Kajtor Gergely bíró és - a filmfelvételek tanúsítják - több színtisztán gátlástalan és krónikusan hazudozó állami igazságügyi elmeszakértő bűnöző hamis tanúvallomásával.

E Cikknek az írója, Molnár F. Árpád a bűnüldözésben Orbán Viktor és Pintér Sándor irányítása alatt, Gergényi Péter bács-kiskun megyei rendőrfőkapitánysága zászlajában és a Nemzetbiztonsági Hivatallal (NBH), tehát a titkosszolgálattal közösen kezdtem az egyik karrieremet, míg egyébként már kisgyermekkorom óta az ország egyik legfőbb tömeggyilkos Holocaustgyárában, a Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórház Ideg-elme osztályán nőttem fel, mivel anyám bizalmi emberként tevékenykedett a katonai kórház elmeosztályán. Itt hosszú éveken át, rendszeresen a kórház irodáiban várva, hogy anyám befejezze gyakran késő estig nyúló munkáját, kényelmesen olvasgattam az orvosi és katonai, valamint bűnügyi aktákat, és voltam szem- és fültanúja rendszeresen, hogyan rendelték meg az osztály vezető főorvosainál sokszor egyenesen a Belügyminisztériumból rendőrök, katonák és civilek elmebeteggé nyilvánítását, majd küldték egy részüket tovább olyan helyekre, mint a fővárosi OPNI és IMEI, ahol aztán jelentős részüket elektrosokk terápiákkal és kábítószerekkel megnyomorították és meggyilkolták. A hírhedt tömeggyilkosok közül senkit nem állítottak sem bíróság elé, de még nyugdíjba sem küldtek. Akik nem váltak jól megérdemelt politikai gyilkosság áldozataivá, azok a mai napig, sűrű kinevezések és előléptetések mellett, közpénzeink multimillióiból végzik ugyanazt a takarító bérgyilkos tevékenységet, és mindig annak a kormánynak, amelyik éppen az ország élén áll. Minden magyar idők egyik leghírhedtebb tömeggyilkos orvosa, Pigniczki Zsuzsanna például amellett, hogy továbbra is végzi - visszatérően Orbán Viktornak és Pintér Sándornak - napi bűntetteit, közben a kecskeméti börtönben a legfőbb pszichiáterként teszi katonai jelentéseit a gyanútlan elítéltekről, akiket hozzá rendelnek vagy akik gyanútlanul hozzá fordulnak, és nem akadt pszichiáter Adolf Hitler és Sztálin uralkodása óta, aki ne szolgálná ki az állami maffializmust és a politikai bűnözést teljes egészében.

Akik a politika vezető köreivel megfelelő kapcsolatban vagy munkakapcsolatban voltak, akár elkövetőkként, akár áldozatokként, vagy a titkosszolgálatokban mozogtak, nagyon megtanulták: az emberölés és az emberölések szervezése a napi munka része, és az emberéletek - a magyar és a külföldi lakosság élete - semmi értéket nem képviselnek. Nagyon tudatlannak vagy indulatilag nagyon leuraltnak kell lennie annak, aki a legalizált állami halálbüntetést támogatja.

William M. Dillon 28 évet ült ártatlanul

Az emberölési bírósági ítéletekhez visszatérve: hogy mennyire gyakori az USÁ-ban is, hogy ártatlanokat gyilkolnak meg emberölés hamis vádjával, és az ártatlanságuk tisztázódása után is mennyire egyértelmű az állami maffializmus rosszindulata és a lakosság birkaként vezethető dilettáns és önpusztító ostobasága, a számos gyakorlatilag és teljesen megbukott esetekből igen jól példázza a 2008.11.18-án szabadult William Michael Dillon ügye is, aki az USÁ-ban az életéből 27,5 esztendőt töltött ártatlanul börtönben, emberölésért. 21 esztendősen került szabadságvesztésre, így életének több, mint a felét börtönben töltötte.

William M. Dillon esete is jól mutatja, hogy amikor minden állami tanú és szakértőnek nevezett bűnöző ugyanazt mondja, ugyancsak színtiszta hazugság minden! Bill Dillon ellen vallott ugyanis Bill Dillon barátnője, aki azt tanúsította, hogy látta Dillont a gyilkosság áldozata fölött állni. Dillon cellatársa szintén azt vallotta, hogy Dillon részletesen beszámolt neki a gyilkosságról. A tanú, aki a gyilkosság mellett - állítása szerint - felvett egy félmeztelen autostoppost, aki a vád szerint Dillon volt, és a később megtalált véres inget hátrahagyva félmeztelenül távozott, autóstoppal, ez az autós határozottan közölte, hogy minden kétséget kizáróan felismeri a vádlottat. A rendőrkutya pedig - eredetileg ez alapján tartóztatták le Dillont - szintén őt azonosította a gyilkosság potenciális elkövetőjeként.

De mi történt valójában?

Az USÁ-nak nem minden államában van halálbüntetés. Miután William M. Dillont Floridában életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, volt barátnője az ítélethirdetés után bevallotta, hogy a nyomozást vezető rendőrrel szexuális kapcsolatba került, aki eztán megfenyegette, hogy 25 évet kap emberölésben bűnrészességért, ha nem hazudja azt a bíróságon, hogy látta barátját, William M. Dillont a halott fölött álldogálni. A rendőrkutyáról és kiképzőjéről kiderült, hogy hamis nyomokat produkáltak, mert a kutya az őt birtokló hatósági személy minden utasítását végrehajtotta, azaz a rendőrkutyát illegálisan tanították be a kívülállók számára nem látható parancsok végrehajtására, ráadásul a később sarlatánnak nevezett hatósági közeg nyomkövetési és nyomazonosítási módszere is elfogadhatatlan volt. A rendőrkutya tartótisztjéről kimondták: csaló és sarlatán. Bár a rendőrről és kutyájáról a média tényfeltáró dokumentum-összeállítások sorát is publikálta, ez sem hatotta meg az állami, egypártrendszerbe zuhant állami közpénz-maffializmust. Miután pedig William M. Dillont 27 és fél év ártatlan raboskodás után szabadon engedték, az egykori cellatárs jelentkezett, hogy elmondja: hamisan tanúskodott, mert Dillon nem csak soha az életben nem vallotta be a gyilkosságot, de mindvégig kifejezetten az ellenkezőjét tanúsította. Arról a személyről, aki azt állította, hogy minden kétséget kizáróan Dillon autóstoppolt és őt vette fel az autójába akkor éjjel, kiderült, hogy az egyik szemére vak, a másikra pedig látássérült. Hogy éjszaka is volt közben, már az ilyen esetek szokásos további orbáni és pintéri emlékű pikantériája, míg eközben arra nem derült fény, mi módon vették rá a személyt arra, hogy feltétlenül felismerje az áldozatot, tehát a gyilkossággal megvádolt Dillont. Hogy őt is hamis tanúzásra vették, abból valószínűsíthető, hogy egyébként mindenki tudatosan hazudozott össze-vissza a nyomozóktól a tanúkig, és egyetlen személy volt csupán igaz ember, mégpedig az életfogytiglanra ítélt vádlott. A vád összes bizonyítéka nem csak összeomlott, de kifejezetten az ellenkezője került napvilágra annak, amit a vád állított.

Már csak egyetlen bizonyíték maradt csupán: a sárga, véres ing, amiről megállapították, hogy Dilloné volt, és hogy miután azt hátrahagyta, kiállt, hogy lestoppoljon egy autót.

William M. Dillon 2008.11.18-ai szabadulásához az vezetett, hogy a több, mint negyed évszázad alatt hiába írt kérelmek és perújítási indítványok stb. után - amiket mind lesöpörtek - egyik rabtársa tanácsolta neki, hogy az időközben elérhetővé vált DNS-azonosítást kérje ártatlansága bizonyítására. William M. Dillon megtette, bár - mint mondja - nem sok reményt fűzött ahhoz, hogy bármire hajlandók, hiszen eddig is mindent lesöpörtek annak ellenére, hogy a vád tanúinak hitelessége az ítéletet követően mondhatni egytől egyig összeomlott. A vizsgálatot most sem végezték volna el, ha nem állja annak költségét az Innocence Project of Florida nevű jogvédő szervezet. Így viszont, a gyilkosságot követően 28 évvel előszedték a véres inget, és megállapították: azon három ember vére található: az egyik a halott áldozaté, a másik kettő két ismeretlen férfié.

Bill Dillon vére egyáltalán nem volt az ingen. Bill Dillon - akiről megállapították, hogy az ő inge volt, és ő hordta a gyilkosság éjjelén - soha nem vette fel azt az inget. Soha...

Ezzel az utolsó bizonyíték is összeomlott; azonban mivel Dillon ártatlanságát bíró még nem mondta ki, ezért csak feltételesen kerülhetett volna szabadlábra, amire viszont nem volt pénze. Ekkor lépett a képbe az Association in Defense of the Wrongly Convicted nevű jogvédő szervezet, akinek igazgatója nem más, mint Rubin „Hurricane” Carter, az a középsúlyú bokszoló, aki maga is 20 esztendőt töltött ártatlanul börtönben hármas gyilkosság hamis vádjával. A jogvédő szervezet igazgatója, Carter - aki a börtönben, ahol félig megvakult, könyvet is írt - életéről már amerikai film is készült, mégpedig Denzel Washington főszereplésével. A 20 évet ártatlanul ült Rubin Carter emberjogvédő szervezete kifizette a fehér bőrű William M. Dillon szabadlábra helyezésének összegét, ami több tízmillió forintnyi amerikai dollár.

Dillont szabadon engedték. Kártérítést azonban máig sem kapott, ugyanis annak idején volt egy csekély kábítószerbirtoklási ügye (Magyarországon a statisztikák szerint jelenleg a fiatalabb korosztály 60-80%-a kipróbálta vagy rendszeresen fogyaszt kábítószert), márpedig Floridában van egy törvény, miszerint aki büntetett előéletű volt - legyen az bármilyen csekély ügy, vagy fogtak rá bármilyen jelentéktelen dolgot -, utána nem kaphat kártérítést, akkor sem, ha az egész életét állami bűnözők és amerikai kormányparaziták és háborús tömeggyilkosok szervezésére börtönben töltötte, ártatlanul, míg hóhérjai a médiában fürödve, a lakosság közpénz-milliárdjait vették fel és pocsékolták mocskos testükre és lelkükre, az igazság és a demokrácia bajnokaiként hirdetve magukat, az egész Emberiség ellenségeiként.

William M. Dillon azóta országszerte jár előadásokat tartani, így nagyon gyakran börtönökben és állami büntetés-végrehajtási intézetekben. Az állami, kollektív rosszindulat, másutt a közpénzesek közönye, gyávasága és hanyagsága ismét olyan életet termő fát növelt, amelyre azóta is tanulni járnak a világ népeiből mindazok, akikhez a hírek eljutnak.

A halálbüntetés intézményrendszere Freddy Krueger és Hasfelmetsző Jack kezeiben - Mégis kell?

Mennyire lehet legalitása ilyen bűnöző, közönyös, hanyag és rosszindulatú multimilliomos és milliárdos kezekben a lakosság elleni halálbüntetések Istenellenes és bűnöző, velejéig korrupt intézményrendszerében? A válasz egyértelmű a józan elme számára: semennyire! Dillon ártatlanságára sem derült volna fény soha, amennyiben Floridában halálbüntetéssel sújtják! Mert ő volt, William M. Dillon, aki kizárólag volt képes arra, hogy az ártatlanságát igazoló bizonyítékok rengetegét 27 évvel később is, már sokadszorra benyújtsa a népen vérszívóként élősködő állami bűnszervezeteknek, amik úgy lihegnek a polgári lakosság meggyilkolásáért, mint Kalifornia kormányzójaként a rajongóit is kivégeztető Arnold Schwarzenegger (KLIKK!). Ha Dillont nem a megfelelő államban vádolják meg hamisan, és pl. Arnold Schwarzenegger politikai ítélőszéke elé kerül - pláne, ha például fekete bőrűként, mint az Arnold Schwarzenegger által kivégeztetett Lonnie Johnson volt -, aki személyesen írkálta alá a kegyelmi kérelmek elutasítását, akkor Dillont nem csak nagy valószínűséggel kivégzik, de az igazságra és a hősiességre a való életben képtelen amerikai milliomos közpénzes politikai oligarcha bűnei és bűntettei miatt az Isten Kivégzőbizottságáig releváns eséllyel nem derül fény arra: William M. Dillont is ártatlanul ítélték el.

A politikai gyilkosságok intézményrendszere eddig is bőségesen működött és működik mindenütt a bolygón. A világon semmi szükség arra, hogy a polgári lakosság bűnbaknak kikiáltott személyei ellen, 2006-os sortüzes politikusok és bombarobbantó belügyminiszterek, valamint a világsajtóban is elmebetegnek nevezett fasiszta miniszterelnökök regnálásának hatékony tömeggyilkossági kiterjesztésére behozzuk a halálbüntetés köztörvényes maffia-intézményrendszere politikai tömegmészárlásai gyakorlatát.

De ha a nép saját hóhérjai kezébe még több bűnöző és egyoldalúan lesújtó hatalmat akar, akkor rajta: ne csak az utcákon szóljanak a sortüzek a világ népeiből való ártatlan tömegek ellen, mint 2006-ban, és ne csak a pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben zúgjanak az elektrosokk gépek, hanem a kivégzőosztagok politikai végrehajtóinak undorító, gyomorforgató, a nép pénzén parazita ingyenélő júdásai és tömeggyilkosai előtt is: hadd hulljon a magyar. És akkor megkapja az ösztönállati nép, amit Hitler hatalomra jutásakor is megkapott: hogy ne csak börtönökben és elmegyógyintézetekben égjenek az emberi tetemek - miután a könyveket már betiltották -, hanem végre az utcákon is a magyar hullák máglyái lángoljanak (KLIKK!).

Cikk: Molnár F. Árpád (ELI),
2013.03.11., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu