Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Vadai Ágnes - Portik Tamást idézve - közölte a magyarok Istenének nevét

 

 

 


 

2013-05-30. www.echelon8.org [Frissítve: 2013.05.30., 20:38 óra]
Forrás: Alsóörsi Hírhatár
(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Eredeti cím:
Vadai - Portikot idézve - közölte a magyarok Istenének nevét

Több szervezet is nevét adta ahhoz a Fidesz-székháznál rendezett tüntetéshez, amelyen Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője - Portik Tamást idézve - közölte a magyarok Istenének nevét. Releváns ez abban, hol is a maffia és kié a valódi maffia.

18-án tartott tüntetést a Gyurcsány Ferenc által alapított Demokratikus Koalíció (DK), 2013. májusában, Budapesten, Lendvay utca Fidesz-székházánál, ahol az 1998-as választások előtt az orosz maffia, Vladimír Meciar szélsőjobboldali szlovák miniszterelnök, valamint többek között a Pintér Sándor állami merénylőjeként és nemzetközi bérgyilkosaként működött Jozef Rohac robbantott pokolgépet, az állami megrendelésnek megfelelően akkor személyi érülés nélkül.

E tudósítás írója 2001-ben, az első Orbán-kormány idején mélységi titkosszolgálati beavatáson ment keresztül, Orbán Viktor és Pintér Sándor ugyanis többek között ezzel próbálták megfékezni azt a részemről az Interneten elkezdett, a rendőrségi és titkosszolgálati bűnözést leleplező áradatot, ami az Orbán-Pintér-féle rendőrséggel és titkosszolgálattal való, a bűnüldözésben folytatott több esztendős kapcsolatom során megismertekről és tapasztaltakról szólt. A 2001-es, az addigiakhoz képest sokkal-sokkal mélységibb beavatásom mellett Orbán Viktor és Pintér Sándor rendkívül széles spektrumú politikai üldözést is indított ellenem, miközben egészen mély kapcsolatba kerültem az általuk irányított titkosszolgálatokkal és közvetlenül Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Minderről most csak azért számolok be, hogy emlékeztessek rá: amikor 2001-ben, a politikai üldözéseik miatt elkezdett nemzetközi nyomozásaim során már mindenki tudta, csak én nem, hogy olyan közel kerültem a Boros Tamás és mások elleni robbantásos merényletek és gyilkosságok megfejtéséhez, hogy most már mindenképpen rá fogok jönni, hogy Boros Tamás olajtanút Jozef Rohac vezetésével a szlovák titkosszolgálat, az SIS állami bérgyilkosai, Pintér Sándor és Orbán Viktor teljes körű szervezése, védelme és menekítése mellett robbantották fel az Aranykéz utcában, akkor Orbán Viktor közölte velem, hogy 'vigyázzunk a barátainkra'.

A DK több szervezet csatlakozásával szervezett tüntetésének alapját a trafikmutyi - a magyar történelem egyik legkevésbé leplezett köztörvényes maffiaügye - és a Fidesz további diktatórikus és maffiakormányzása miatti közfelháborodás képezte. A DK-tüntetéséhez az MSZP, majd az MSZDP és a Szolidaritás is csatlakozott. A demonstráció helyszínén, a Fidesz székházára a Fidesz már előzőleg egy hatalmas molinót helyezett el, melyen "EGYÜTT a Maffiabaloldal" felirattal látható Mesterházy Attila, aki ránéz a mellette álló Portik Tamásra, aki mellett Gyurcsány Ferenc, majd a legélénkebb kivilágítással Bajnai Gordon áll.

A Medián egy hónappal ezelőtt több, mint 100 településen elvégzett felméréséből kiderült, hogy Magyarország legnépszerűbb női politikusa Vadai Ágnes, akit a demonstráción ekként is - tehát az ország legnépszerűbb női politikusaként - harangoztak be, mielőtt a mikrofon mögé állt. Úgy látszik, a magyarok - baloldaltól jobboldalig - a harcias és ékes szónoklatú amazonokat szeretik leginkább, hiszen a Vadai Ágnessel radikálisan ellentétes platformon szerepelt Morvai Krisztina - a médiából való jelentős eltűnéséig - ugyancsak a legnagyobb népszerűségnek örvendő politikus lehetett. Az ő ilyetén alkonyát a Jobbikkal és annak cigányozásával eggyé válása okozta.

Vadai Ágnes frappáns és valóban zengzetes és hatásos szónoklatában többek között elmondta: "ők [a Fideszesek - a szerk.] sorsokat lopnak el", alattvalónak tekintik az embereket. Orbán Viktorról többek között ezt mondta: "Magyarország miniszterelnökének tartja magát, pedig csak egy kis diktátor", aki "a ciklus elején még egy kicsit figyelt a látszatra."

Vadai Ágnes, a DK elnökségi tagja és országgyűlési képviselője fennhangon így folytatta:
"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Sík hülyék ülnek állami posztokon, csak azért, mert Fideszesek! (...) A Parlament, ha ülésezik, olyan, mintha átnevelő táborban lennénk! A Fideszesek hetente tartanak nekünk erkölcsi leckét...". "És ha már itt ez a molinó - mutatott a cikkünkben is említett és mutatott plakátra -, Portik Tamás, a hangfelvételen, az alvilág vezéréről azt mondja: az istent úgy hívják, hogy... - és itt Vadai Ágnes elhallgatott, majd rövid szünet után felkiáltva fejezte be és kezdte el a következő fel a mondatot: - Pintér Sándor belügyminiszter úr!

Az összegyűltek nagy zajjal fogadták Vadai Ágnes szavait.

Amikor 2001 elején, hogy elhallgassak a Pintér Sándor által vezetett rendőrség és az Orbán Viktor, Pintér Sándor és Demeter Ervin irányítása alatt álló titkosszolgálatok bűntetteiről, többek között akkori kórházi munkatársnőmön, Volentérné Editen keresztül a Fidesz kormány titkosszolgálata megkezdte a mélységi beszervezésemet. Volentérné Editről roppant erőteljesen látható volt, hogy részletekig, mint egy filmszereplőt, tételesen, de még a mozdulatait illetően is precízen betanították és felkészítették. Egyébként láthatóan az Orbán Viktornak szervezett védelmi célból azt mondatták vele, hogy az ország valódi vezetője nem Orbán Viktor, hanem Pintér Sándor. Volentérné Edit előre bejelentette, hogy a napokban egy fiatal nő (egy állami prostituált) fog velem kapcsolatba lépni, aki egy lakásra akar majd vinni, ahol - nem részletezném, milyen körülmények között (egyébként többek között titkosszolgálati eszközök hatására) - mindent el kellett volna mondanom, mely előfeltételként volt sugallva egy teljes körű hálózati beavatáshoz. Eme Volentérnének a testvére volt a "Kicsi" családi becenévvel rendelkező ama rendőr, akinek a főnöke Gergényi Péter, Bács-Kiskun megye akkori rendőr-főkapitánya volt. Volentérné rengeteg olyan részletről számolt be - a felkészítés pontos útmutatását végrehajtva -, amiket a világon senki, kizárólag a titkosszolgálat tudott, és amelyek kizárólag a titkosszolgálattal való kapcsolattartásom és konfliktusaim legintimebb és részemről soha el nem hangzott és le nem írt részleteit tartalmazták.


Vadai Ágnes - szónoklata záró szakaszában - felhívta a lakosság figyelmét:
 - ...mindazoktól, akik velem együtt el akarják takarítani ezt a velejéig rohadt és korrupt és mindenkit lenéző rezsimet, na, azoktól elvárom, hogy ostoba nyilatkozatok és sértődés helyett harcoljanak velem együtt ez ellen a rezsim ellen!

A Vadai Ágnest az ország legnépszerűbb politikusaként deklaráló közvéleménykutatás egyébként 2013. április 19. és 23. között készült, mégpedig több, mint száz településen, úgynevezett véletlenszerűen kiválasztott felnőtt állampolgárok személyes megkérdezésével.

Az egyébként meglehetősen rövid ideig tartó tüntetésen tartott beszédet Varju László országgyűlési képviselő is, a DK pártigazgatója, aki elmondta:
 - Az Orbán-maffia árnyékállama ma a hivatalos állam helyébe lépett! Se demokrácia, se tisztességes piacgazdaság nem lesz Magyarországon, amíg ezt a maffiát el nem űzzük innét! (...) A Fidesz Cosa Nostra egy titkos szervezet, melyben nagyon körültekintően, egyesével válogatják ki a tagjaikat...

A Cosa Nostráról tudni érdemes, hogy olasz kifejezés, jelentése pedig ez: "a mi dolgunk".

Varju László beszédében visszatérően hangoztatta, hogy a maffia kormánya "keresztény-Fidesz-kormány". Azt, hogy több magyarországi párt az Orbán-féle hatalomgyakorlást szüntelen a keresztény kifejezéssel kapcsolja össze, a valódi keresztyének közül (én is keresztyén vagyok) nagyon sokan azért nem sérelmezik, mert az Orbán Viktor és Semjén Zsolt-féle Fidesz-KDNP kétségtelenül antiszociális és szociopata maffiakormány (klikk az óriási sikerű és további dominóeffektusokat eredményező cikkünkre!), amely a kereszténységgel ugyan abszolút látszatra és annak minden erkölcsi tartalmi képviselete, pláne megjelenítése nélkül, de mégiscsak a kereszténységre hivatkozva, helyesebben azzal takarózva folytatja a lakosság - és valójában az Emberiség - tönkre tételére rettentő júdási ámokfutását. Ha a keresztyének a bárgyú és erőtlen bóbiskolás és mélyalvás helyett az őskeresztyénekhez legalább csekélyen hasonlítani igyekeznének, akkor elődeikhez képest förtelmes autós és emeletes házas gazdagságuk és hitvány, szolgalelkű gyávaságuk helyett a Fidesznél, Semjén Zsoltnál és a maffiaegyházak főépületei, templomai és plébániái előtt tiltakoznának a Keresztyénség Sátán általi párttakarózása és az egyházak korrupt, pedofil és féktelen szervilis gerinctelensége ellen tiltakozva.

A tüntetésen beszédet mondott még Varga Gergő, a DK miskolci képviselője is.

Az összegyűlt népi hallgatóság egyébként ugyancsak túl rövidnek találta a tüntetést és látványosan hosszú idő kellett ahhoz, hogy elkezdjenek elszállingózni a helyszínről.

Összeállította: Molnár F. Árpád (ELI).
Helyszíni munkatárs: Kovács Adrienn Nikoletta.
2013.05.19., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu