Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

UFO-Helyzet 8.28 - Titkolt bizonyítékokkal Feljelentés Hende Csaba és a HM közpénzesei, valamint Orbán Viktor ellen

 

 

 

2013-08-28. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


FELJELENTŐK: Molnár F. Árpád
Született: Kecskemét, 1972.11.13.
Anyja neve: Retezár Mária
Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
Született: Veszprém, 1979.06.22.
Anyja neve: Kovács Irén
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Kovács Adrienn Nikoletta
Született: Hatvan, 1980.08.01.
Anyja neve: Serfőző Veronika
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 3032 Apc, Bethlen Gábor út 19.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Kovács Adrienn Nikoletta, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com


Tisztelt Hatóságok!

Mi, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító-főszerkesztője, Molnár F. Árpád, valamint Domján Tibor, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, továbbá Kovács Adrienn Nikoletta emberjogvédő és állatvédő újságíró büntető feljelentést teszünk

 1. Hende Csaba honvédelmi miniszter és katonai titkosszolgálati miniszter,
 2. továbbá a Hende Csaba alá beosztott, ugyancsak iszonyú közpénz-multimilliókon, a lakosság vagyonán kitartott ismeretlen tettesek ellen,
 3. valamint Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök ellen

 A) a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 305. §-ába ütköző Hivatali visszaélés bűntette miatt, továbbá
 B) a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 220. §-ába ütköző Közérdekű adattal visszaélés bűncselekménye miatt,
 C) a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 305. §-ába ütköző Állam elleni bűncselekmény feljelentésének elmulasztása miatt,


kérve továbbá Orbán Viktor és Hende Csaba mentelmi jogának felfüggesztését a büntető eljárások lefolytatása érdekében és az országban 2010 óta rekord mértékben elharapózott és a világsajtóban rendszeres világbotrányokat okozó mániákus és lépten-nyomon azonnal tetten ért igénytelen és szélsőségesen kritikátlan és gátlástalan kormányzati hazudozás megfékezésére.

Indoklás:
A Magyar UFO Kutató Szövetség 2013. márciusában levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Hende Csaba honvédelmi és katonai titkosszolgálati miniszterhez, hogy hozzák nyilvánosságra a magyarországi UFO eseményeket és a magyarországi UFO aktákat.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) hivatalos válaszlevelében azt hazudta, hogy "a magyar honvédség nem rendelkezik UFO tevékenységgel kapcsolatos dokumentációval, valamint arra utaló információkkal, hogy az ország légterében azonosítatlan repülőeszközök kerültek volna megfigyelésre".

A Honvédelmi Minisztérium (HM) és annak vezetője - aki nélkül ilyen horderejű válasz soha az életben nem jöhetett volna létre, pláne Orbán Viktor úr 2010-es tébolyországlása óta, amely rendszer azóta az elnöki diktatúrák egyetlen személytől függő döntési cezaromániájában szenved; tehát Hende Csaba miniszter és társai - elkövethették a Hivatali visszaélés bűntettét és a Közérdekű adattal visszaélés bűncselekményt, amely utóbbi kimondja:

220. § (1) Aki a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi rendelkezések megszegésével
a) közérdekű adatot az adatigénylő elől eltitkol, (...),
b) közérdekű adatot hozzáférhetetlenné tesz vagy meghamisít, illetve
c) hamis vagy hamisított közérdekű adatot hozzáférhetővé vagy közzé tesz,
vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.


Orbán Viktor, aki 2010 óta a mindössze néhány emberből szerkesztett, világszerte hírhedt hatalmi tébolyult zsebdiktátori piramis élén áll, ugyancsak elkövethette a Közérdekű adattal visszaélés bűncselekményt, mivel a Btk. 220. § (1) b) szerinti elkövetőként, ügyről ügyre mindenféle politikai bűnszervezet vezetőjeként, irányítójaként és gyakran létrehozójaként "közérdekű adatot az adatigénylő elől eltitkol"-t, elkövetve ezzel a 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő törvénysértést.

További Bizonyítás:
 - 1. (A) Bizonyításként hivatkozom példának az alábbi, 1989. december 2-án az "A HELYZET" című lapban megjelent cikkekre, tudósításokra, interjúkra és felvételekre, amelyek minden magyar idők legnagyobb, ráadásul több napon át tartó UFO-inváziójáról adnak egy bizonyítási ténybeszámolót. Noha távolról sem a teljesség igényével - ez nem is lett volna lehetséges, annyira sok volt a napokon át tartó UFO-áradat miatti felvétel, megfigyelés, katonai és polgári rögzítés, továbbá a be-, valamint feljelentés -, mégis feltárja, hogy az ország meteorológiai állomásainak és katonai bázisainak megfigyelő tornyai, továbbá a lakossági, újságírói és hatósági bejelentések és fényképezések, valamint filmezések áradata miatt és mellett rengeteg katona és meteorológus vonalai a beömlő és országszerte befutó információktól égtek, a hadsereg vadászgépet küldött fel az egyik után stb. Bár a magyar lakosság emlékezetéből szinte 100%-ban sikerült maximálisan törölni a rekordmennyiségű, rekordváltozatosságú és földrajzilag rekordkvantitatív területet lefedő tömeges és napokon át tartó, mindenféle állami és katonai, valamint civil intézményt abszolút tematizáló UFO-özönlés ténytengerét, előre bejelentettük annak idején, hogy a HÍRHÁTTÉR fogja okozni ennek a mesterséges technológiával csaknem totális feledésbe programozott UFO-inváziónak az ismételt köztudatba vetését. (Az "UFO" kifejezés alatt mi végig az "Azonosítatlan Repülő Tárgy", vagyis a "Unidentified Flying Object" kifejezést értjük, itt nem meghatározva a taglalt jelenések eredetét, hogy földi, háttérhatalmi, földönkívüli vagy az Istentől küldött, Megprófétált jelenésekről van-e szó.)

A Feljelentésben látható, összesen négy cikkfelvételben olvashatókból egyértelműen kiderül, hogy a 10 millió lakos szolgálatára felesketett, a 10 millió magyarországi állampolgár pénzén kitartott és folyamatosan fizetett Hende Csaba miniszter úr és bűntársai tudatosan hamisítottak és hazudoztak az Emberiségnek, csökkentve ezzel az Emberiség nemzetbiztonsági és túlélési potenciálját, gátolva az Emberiség fejlődését, radikálisan csorbítva az ismeretekből fakadó immunitását és felkészülését a védekezésre és a helyes reagálásra. Annak az esélye, hogy Hende Csaba és bűntársai nem tudtak arról, hogy a hadsereg 1989. végének napjaiban, három napon át a hadászati eszköztárakat illetően is a legfőképpen leterhelt volt a tömeges katonai és polgári technológiai és személyes UFO-észlelések miatt, nem csak nem életszerű, de lehetetlen! Hende Csaba, a honvédelmi miniszter - aki korábban a HÍRHÁTTÉR Filmjeit is nyomon követte és megnézte (hogy most így van-e, arra e pillanatban nincs közvetlen bizonyítékunk) - feltétel nélkül rendelkezett és rendelkezik azon ismeretekkel és bizonyságokkal, hogy a magyar honvédség tömegével bír nemhogy "arra utaló információkkal, hogy az ország légterében azonosítatlan repülőeszközök kerültek volna megfigyelésre", de közvetlen haditechnikai és szemtanúk (katonák és civilek) tömegei által jelentett megfigyelési adatokkal és bizonyítékokkal, hogy Magyarországon a hadsereg - ha tetszett neki, ha nem - tömegesen végzett UFO-megfigyeléseket és halmozott fel tengernyi aktákat. Ahogyan ez a mellékelt négy képből is agyonbizonyított.

Az 1989-es UFO-invázióról számos Cikket és Filmet publikáltunk. Ajánljuk pl. a következőt (megjelent 2008.11.02.), amelyet elolvashatnak, ha a címét az Internet keresőjébe írják vagy az alábbi linkek valamelyikére kattintanak: "Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja":
http://www.echelon8.org/minden.htm
http://siteground189.com/~hirhatte/minden.htm

 - 1. (B) A temérdek bizonyítási hivatkozási alap között citáljuk a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK már évekkel ezelőtt nyilatkozott Kiss Roland (a Tartarossz blog ás a Börtönellenes Társaság alapítója, otthonvédő aktivista) tanúbeszámolóját, aki 2010. november 28-án megjelent cikkünkben elmondja, hogy a nemesmedvesi határőrség tagjaként teljesített sorkatonai szolgálatot, amikor további 3 társával számos látványos UFO-jelenségnek volt szemtanúja. Cikkajánlat: "1989. november: intergalaktikus óriásűrhajó a magyar égen (21 éve történt)". A cikk olvasható, ha a címét a keresőbe írják vagy a következő oldalak valamelyikére klikkelnek:
http://www.echelon8.org/1989_november.htm
http://siteground189.com/~hirhatte/1989_november.htm

 - 2. (A) Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, keresztény emberjogvédő és filmrendező, minden magyarok első és a bolygó legmélyebb HAARP- és elmeprogramozást leleplező filmjeinek rendezője (aki tud nála jobbat, kérjük, jelezze és akkor mi is többet tárunk fel!), továbbá előre bejelentve a legfőbb Echelon-Tanú, születésétől kezdve Magyarország legfőbb hadibázisától és katonai légi bázisától (az akkor Petőfi Sándor Laktanyától) pár méterre született, és a mai napig oda, a Kecskemét városában található repülőbázis katonai lakótelepének egyik lakásába van bejelentve. (Az Echelon-Tanúkra és a bolygó legfontosabb Echelon-Tanúira nemzetektől és kontinensektől függetlenül nagyon gyakori, hogy vagy katonai bázison vagy mellette születtek. Nyilvánvalóan Predesztinációs, Előre determinált és Eldöntött, Megakadályozhatatlan és Elháríthatatlan okai vannak ennek!) Molnár F. Árpád számos helyen és módon számot adott arról, hogy apja katona volt, majd édesanyja - miután a bíróságon a halálpereket vivő Lengyel nevű vérbíró embereként is dolgozott - a Magyar Néphadsereg (MN) II. Katonai Kórháza Ideg-elme osztályán volt bizalmi állásban, Molnár F. Árpád pedig a nyári szüneteket napközben is, azon kívül pedig édesanyja esti és késő esti túlórái miatt a kórház osztályán és irodáiban töltötte, belsősként hallva a politikai ügyeket, a politikai gyilkosságok szervezését és eredetét, továbbá személyesen olvasgatva a rendőrségi és katonai, pszichiátriai aktákat, ugyanezt téve főleg az édesanyja részéről munka céljából otthonukba hurcolt titkos aktákkal.

Molnár F. Árpád számolt be azon esetekről, amikor pl. egy a politikai gyilkosságokat a mindenkori kormány megrendelésének megfelelően máig szervező igazságügyi elmeszakértő katonatiszt és ejtőernyős, dr. Pigniczki Zsuzsanna - aki legutóbb a kecskeméti börtön hivatásos pszichiátere és a Hende Csaba által vezetett "Honvédelmi" Minisztérium informátora és az elítéltek titkainak és személyes adatainak gátlástalan és kritikátlan besúgója - annak idején a katonai kórházban, máskor a kecskeméti, hunyadi városi aluljárónál akkor még meglévő étteremben számolt be  Molnár F. Árpádnakarról, hogy a sajtónyilvánosságot is kapott kecskeméti sorkatona ügyében, aki egy a vadászrepülőgépek területén mozgó - a katona álláspontja szerint - földönkívülire adott le több sorozatos lövést a hadsereg AMD géppisztolyából, a belső körökben köztudottan ő (Pigniczki Zsuzsanna) végezte az elmeorvosi vizsgálatát.

A sorkatona a kecskeméti repülőbázison teljesített őrséget, amikor egy a szigorúan őrzött területen, a vadászgépekhez közel egy alacsony, talán 120 cm-es, gyorsan mozgó, zöld színű, a katona meggyőződése szerint egészen biztosan földönkívülire adott le először figyelmeztető, majd célzott vagy célzottabb géppisztolyos sortüzet.

Pigniczki Zsuzsanna, aki máig minden kormány-megrendelést gátlástalanul teljesítő fizetett állami bérgyilkos katona, nevetve számolt be róla a Molnár F. Árpádnak, hogy milyen aranyos volt a sorkatona és a világon semmiféle mentális zavara nincs, továbbá egész biztos, hogy nem hazudik. Az eset kapcsán Pigniczki, a vadászpilóták és az űrhajósok egészségügyi alkalmasságát is (a politikai megrendelések szerint) vizsgáló és minősítő katonatiszt azt is előadta Molnár F. Árpádnak, hogy ebben az esetben nem kapott főorvosi vagy titkosszolgálati utasítást a katona elmebeteggé nyilvánítására. Ezekben az időkben a hadseregben és a magas rangú katonaorvosok és katonapszichiáterek között - a laktanyában történtek, továbbá a laktanyán kívüli esetek miatt és a szemtanúk mentális egészsége miatt is - gyakori volt a földönkívüliekről való beszélgetés.

Ezek nem annyira ritka ügyek voltak és önmagában is kizárják, amit Pigniczki Zsuzsanna, a tömeggyilkos és hivatásos jelentő pszichiáter katona főnöke, Hende Csaba "honvédelmi" miniszter és bűntársai a világ nyilvánosságának és az Emberiségnek - ahogyan azt Orbán Viktor 2010-es tébolyországlása óta megszokhattuk - össze-vissza és azonnal tetten ért módon hazudoztak. Ezen akták is a katonai irattárban vannak, hiszen ennek a sorkatonának az elmeorvosi vizsgálatát is a kecskeméti katonai kórházban végezték, miután géppisztollyal lövöldözött az ország egyik legvédettebb és legfőbb látható katonai bázisán, földönkívülivel való találkozásra hivatkozva.

 - 2. (B) A Molnár F. Árpád lakhelyétől mindössze 50 méterre lévő katonai bázis bejárata mögött, a repülő laktanya területén történt az az eset is, ami ugyancsak megjelent a sajtóban. Ekkor éjjel, a vadászgépek kifutópályája fölött repült el hangtalanul egy gyorsan mozgó néma tárgy, demonstratívan - pl. a hamarosan bekövetkező, legalább valamiféle kapcsolatfelvételeket előre jelezve - végigpásztázva a repülő-kifutó betonját, majd hangtalanul távozott. A jelenséget megerősítették a kecskeméti repülő laktanya megfigyelő tornyának katonái, valamint rögzítették a jelenséget a hadibázis megfigyelő eszközei. Az ügy a nyilvánosság előtt is publikálásra került, majd a hadsereg - azóta is tartó - teljes hírzárlatot és D-Notice-t rendelt el. (A D-Notice titkosszolgálati kifejezés és a központilag rendelt, a média részéről végrehajtott teljes elhallgatást és eltitkolást jelent.)

A hírzárlat nem azonos az Orbán Viktor által egy személyben vezetett Fidesz-kormány mindenre kiterjedő és állandó világbotrányokat okozó, minden területen tapasztalt mániákus és megszállott hazudozási patológiás tébolyával. Amennyiben egy katonát vagy civilt titoktartási kötelezettség terhel, úgy ezt közölheti, hogy az adatokra és bizonyítékokra vonatkozóan nem nyilatkozhat, mert ezzel államtitkot sértene. Ugyanakkor a törvény megtiltja, hogy a katona - pláne a titokgazda, mint Hende Csaba, akinek titkosítási jogköre a legfőbb katonai titkosítási jogkör Magyarországon - össze-vissza hazudozzon, mint egy súlyosan bűnöző alkatú, abszolút megbízhatatlan, tehát Orbán Viktor vonzáskörzetébe tartozó pszichopata. Ezért Hende Csaba "honvédelmi" minisztert és bűntársait feltétlen büntetőjogi felelősség terheli, mint az állam ellenségeit.

Az Állam elleni bűncselekmény feljelentésének elmulasztása abban valósult meg, hogy Hende Csaba és bűntársai a fentebbiekben halmozottan bizonyított UFO-jelenségekkel is 100%-os biztonsággal meggyőződtek arról, hogy mindannyiuk - idézve a 263. §-t - "hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy (...) kémkedés, szövetséges fegyveres erő ellen elkövetett kémkedés készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak vagy az állam illetékes szervének, mihelyt teheti, nem tesz feljelentést". Ezt soha nem tették meg, de helyette - amint megszólaltak - máris mindent letagadtak, noha az össze-vissza való kormányhazudozás már megint azonnal tetten érésre került. E paragrafus miatt az elkövető "honvédelmi" stb. közpénzesek önállóan is "két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő"-k.

Molnár F. Árpád a Fidesz-kormánynak és szintén a lakosság pénzén fizetett bandáinak minden eddigit meghaladó gátlástalan és kritikátlan hazudozásait visszatérően a katonai kórházban tapasztalt ama kirívó esetekhez hasonlítja, ami az Ideg-elme osztályra vitt ama legsúlyosabban hazudozó bűnözőket jellemezte, akik az édesanyja kezében olvasott személyi igazolványuk adatairól is kényszeresen és folyamatosan hazudoztak, még a saját anyjuk nevét és a saját nevüket is össze-vissza hazudozva, hiába nézte közben az orruk előtt a valós adatokat a kérdező adminisztrátor vagy orvos. Orbán Viktornak és társainak nemzetközi nyilatkozatai és az ezekből fakadó visszatérő világbotrányok az ilyen drasztikusan defektált homloklebenyű, súlyosan bűnöző alkatú pszichopaták mentális állapotát deklarálják. Ilyen a magyar kormány és ilyen Orbán Viktor szinte összes választott embere. A nagyon súlyosan beteg elméjű, szerencsétlen, nyomorult ember, szegény Orbán Viktor csak ilyenek között érzi jól magát, mint a legutolsó lerobbant bűnöző a gyilkosoktól és dögöktől bűzlő putriban, ahol a putris, lecsúszott elmebeteg bűnöző a putris, lecsúszott elmebeteg bűnözők között találja kizárólag a helyét, a világ összes nyugati és demokratikusabb berendezkedésű kormányának határozott undorát, megvetését és kiközösítését indukálva és okozva.

A fentiekre tekintettel kérjük a hatóságokat, hogy a nyomozásokat és a büntető eljárásokat Hende Csaba titokbirtokos és bűnöző közpénz-bandája ellen a fenti és/vagy további Btk.-paragrafusok és belső rendészeti jogszabályok alapján indítsák el.

Feljelentők:
Molnár F. Árpád
Domján Tibor
Kovács Adrienn Nikoletta

2013.08.28., Budapest, Hungary.

Megjegyzés:
A feljelentés nem az azonosítatlan objektumok üzemeltetői vagy megbízói ellen irányul, hanem arra, hogy mivel az azonosítatlan eredetű kémkedés kétségtelenül megvalósult (hiszen aki ilyen objektumokat képes mozgatni, az már régen mindent tud az Emberiség és az állatvilág minden gondolatáról is), a magyar kormány pedig mindent letagadott, amit abszolút lehetetlen, azt is, ezzel olyan provokatív és nem csak Magyarország és a magyar lakosság biztonságát, de az egész Emberiségét is veszélyeztetve össze-vissza hazudoztak, ami feltétlenül indokolja a stratégiai és erkölcsi alkalmatlanságuk miatt nem csak az eltávolításukat, de a példás és elrettentő igazságügyi megtorlást is. És amikor egy a fáról legalább valamelyest elfogadható mértékben lemászni képes kormány kerül pozícióba, fellélegezhet végre a világ, véget vetve ennek a sötét középkori, a tanúkat és a keresztényeket rendszeresen elmebetegnek titulált és pszichiátriákra, meg elmegyógyintézetbe zárt, a súlyos szociopatákat és elmebetegeket pedig, amilyen Orbán Viktor, az ország élére juttató Emberiségellenes és a Föld módszeres és vaktában pusztítására szakosodott parazitákkal.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu