Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Toroczkai László HVIM-gyűlölethordája lincselésekre buzdított a Schmitt Pál lemondásáért egységesen tüntető bal és jobboldal aktivistái, valamint a megjelent médiumok újságírói ellen

 

 

 
2012-03-31.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM)


Schmitt Pál plágiumbotránya (KLIKK egy kapcsolódó Rövidfilmünkre!) és a magyarországi Orbán-kormány emiatt felerősödött, szinte az egész bolygóról elszigetelése után a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) vezetőjének, Toroczkai Lászlónak, a HVIM tiszteletbeli elnökének hívei is megjelentek a köztársasági elnök székhelyén, a Sándor-palotánál, ahol Schmitt Pál lemondásáért a baloldal és a jobboldal egyaránt demonstrált. A média és az aktivisták - többekkel akkor találkoztunk életünkben először - egymástól függetlenül elmondták (úgy ment szájról szájra, mint Toroczkai nagyapja, Tutsek Vazul vérbíró híre), hogy HVIM-esek egy csoportja vegyült el a tüntetők között, HVIM-es pólóban, sapkákban, köztük volt, aki sapka nélkül, szőke hajjal, és az egységes tüntetés rendjét megbontván, egyik médiától a másikig, újságíróktól aktivistákig járva elkezdtek hangosan kötekedni, hogy mit keresnek ott (miért tüntetnek ugyanazért, mint ők), és amiért oda mertek menni, ezért félre kell hívni őket, és csoportosan összeverni a "tetves férget", "köcsögöt", "geci fasszopót" stb.; továbbá újságírókat fenyegettek meg, hogy megkeresik és bandában összeverik, amennyiben nem úgy tudósítanak, ahogy ők akarják, ahogy nekik, Toroczkai László "tiszteletbeli" elnök híveinek tetszik; mármint a magyarságukat és annak fentebb és alább sorolt tálentumait erősen hangoztató HVIM-es toroczkaistáknak tetszik.

Toroczkai Lászlónak, a HVIM - Schmitt Pálosan - "tiszteletbeli" elnökének hívei eddig is a kérkedő butaságról, ostobaságról, pártokrata és bandokrata szervilizmusról, gyurmaként formálható gerinctelenségről voltak hírhedtek, és feltűnő volt, hogy időnként kísértetiesen sokan jelennek meg közöttük a németes, Adolf Hitler fajelméletére emlékeztető szőke hajú, agresszív, kötekedő, a lakosság elleni tömeggyilkosságokon HVIM-bandákban vihogó groteszk és antiszociális, kritikátlan figurák, akik úgynevezett primitív reakciókra hajlamos pszichopaták. Toroczkai László hívei kezdettől olyan botrányokról hírhedtek, mint a KGB és Putyin Magyarország és a világ összes többi népe ellen irányuló titkosszolgálati projectje, a Latimer áldozatain való idétlen vihogások, a KGB Echelon-leleplezések és tényfeltárók elleni oroszországi titkosszolgálati terrorizmusa halálos áldozatain való széles és üres derű, a világ polgári utasszállító repülőgépeinek több száz utassal történő állami felrobbantása halálos áldozatain való kacagás és az állami mészárlások KGB-s vigyoridióta módon való eltussolásának, továbbá az elkövetések folytatólagos biztosításának erősen magyarkodó igyekezete. Toroczkai hívei hírhedtek továbbá a ma már az alacsony intellektussal rendelkező Jobbikos párthívek között is alapfogalommá érő elmetechnológiák titkolásáról, azok hol vihogással, hol szikrázó gyűlölettel tagadásáról, a tényfeltárók elleni gyilkos gyűlöletről, az emberi jogok és a világ népei és rasszai csekély védelmével szemben is évek óta folyamatosan tanúsított legszélesebben alpári megvetésről és az ellenük bűnszervezeti bandákba gyűlve összecsődült gyűlöletről, a tutseki rendszertől a mai napig elkövetett és az összes elkövető állami ügynök átmentésével azóta is folytatott politikai pszichiátriai bűntetteken, elbutító és nyomorékká tevő elektrosokk terápiákon és gyilkosságokon való, magyarkodásokkal erősen vegyített idétlen és ügynökien erőltetett ütődött vihogásról stb.

Toroczkai László híveire jellemző, hogy Toroczkai és társai addig-addig próbálták a Kádár-rendszerből családi nevelt gyűlölettel lejáratni az Echelon-leleplezésektől a pszichiátriai mészárlásokon át a titkosszolgálati módszerek és eszközök leleplezését és leleplezőit, hogy a végén Toroczkai László hívei csak úgy tudtak a Schmittes okosságokat osztogató, szintén "tiszteletbeli" elnök mellett kitartani, hogy több butaságot voltak kénytelenek felmutatni még az átlagos Jobbikos szavazókhoz képest is, akik viszont pártjuk és Vona Gábor, Gaudi-Nagy Tamás, Pörzse Sándor stb. minden ugyanilyen szintű és elmekórtani, súlyosan deviáns próbálkozásainak tengerével szemben mégis értik és hirdetik az Emberiséget irányító elmetechnológiákat, mert pártjuk és kormányuk bármennyire is igyekezett ezek létét elrejteni, és visszafordítani az Emberiség Világtörténelmének kerekét legalább 100 évvel, ez a teljes jobboldal abszolút csődje, teljesen reménytelen és esélytelen próbálkozása marad, valamint örök gyalázata és a legnagyobb árulás szégyenköve lesz az ostoba, nagyképű, önhitt, a butaságban és a gyűlöletben jövőt kereső, a jövő palotáját az öngyilkosságra felépíteni próbált háttérhatalmi politikai tenyészetnek.

Mint ismeretes, a magyar fasiszta és népirtó mozgalmak és mentálisan szó szerint súlyosan beteg, intellektuálisan, morálisan és stratégiailag súlyosan leépült híveik a youtube-on próbálnak buzdítani a legnagyobb arányban és a legsúlyosabb módon az összes hitleri népirtások elismerésére, a zsidóság és a cigányság teljes kiirtására (KLIKK: 1.!), az állami pszichiátriai bűntettek és tömeggyilkosságok túlélőinek halomra gyilkolására és az ártatlan, nem náci magyarok és külföldiek tömeges meggyilkolására. Az összes ilyen szavazatot és követelést megfogalmazott személy büszkén hirdette magyarságát, valamint azt, hogy vagy Orbán Viktor magyar miniszterelnök (Fidesz nevű párt), vagy Vona Gábor (a Jobbik nevű neonáci párt elnöke) hívei. Mivel az elkövetők tömegei ellen Orbán Viktorhoz és "tiszteletbeli nyomozó" szerveihez egyik feljelentést küldjük a másik után, ezért Orbán az összes elkövetőt, minden alkalommal makulátlan tökéletesnek deklarálta (a pszichiátriai bűnszervezeti maffializmustól a repülőrobbantásokon át, a magyar rendőrbűnözéstől a magyar ügyészi és bíróbűnözésen át az összes sorozatgyilkosságig és tömegmészárlásig, bezárva azzal, hogy a Holocaust-tagadókat is hibátlanoknak, a teljes zsidóság és a teljes cigányság kiirtásáért őrjöngőket egészségesnek és törvénytisztelő magyaroknak nyilvánította), minket pedig - mivel nem voltunk hajlandók csatlakozni Orbán Viktor mára csaknem teljesen nyíltan követelt fasiszta, terrorista, mentálisan súlyosan retardált antikrisztus bandáihoz, és változatlanul azt hirdetjük, hogy nem szabad kiirtani a zsidóságot és cigányságot, ezért - fasizmus terjesztése hamis vádjával egyik betiltást a másik után, egyik házkutatást a másik után (KLIKK Cikk 1., 2.!), egyik bizonyíték-elkobzást a másik után, egyik fegyveres elhurcolást a másik után (KLIKK Film 1. és 2.!) követte el.

Magyarország általunk évekkel Előre Bejelentett (KINYILATKOZTATOTT) tébolyát, értelmi, morális, büntetőjogi elsatnyulását, továbbá elfasizálódását, valamint sok egyéb mellett azt, hogy minden magyarok első Echelon-Leleplező médiuma, valamint az Igazságot üldöző magyarság bukására minden magyarok Legüldözöttebb Újságírója a Molnár F. Árpád lesz, aki egyúttal - a magyarok őrjöngései világszégyenre Teremtett, Előre Eldöntve a világ népei elé dobására - a bolygó Legnagyobb Hatású Echelon-Tanúja lesz, Eleve Elrendelt volt, és mivel  AZ ISTEN Kegyelméből Előre Megkaptuk a világ forgatókönyvének ezen lapjait (is!), ezért - ismételjük - évekkel Előre Bejelentettük.

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.