Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Titkosszolgálati jelentés és feljelentés többek közt Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete és minden titkosszolgálat, nyomozószerv és média stb. részére
 

 

 

2014-09-04. www.echelon8.org

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Kapjatok teljes képet, azok is, akik nem tudták, mit hajtanak végre. És lássuk, akad-e ennyi esztendő után valaki, aki felhatalmazást kap arra, hogy megkérdezze: de honnan tudtad ezt is? És mi lesz a következő évben vagy...


1. Molnár F. Árpád 2010-ben bejelentette: Orbán Viktor és Pintér Sándor a despotizmusra készülnek. Ekkor még senki nem mondta. Az egész nyugati világ az ellenkezőjét hirdette. De Molnár F. Árpád honnan tudta?
 
 2. Az izraeli Likud párt és a magyarországi Fidesz párt testvérpárt.
 
 3. Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök a Likud, Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Fidesz vezetője.
 
 4. Benjamin Netanjahu legbizalmasabb tanácsadója a zsidó-amerikai Arthur J. Finkelstein, akit a világ leghírhedtebb kampánytanácsadójaként tartanak számon a Föld bolygón.
 
 5. Orbán Viktor legbizalmasabb tanácsadója szintén ugyanez a zsidó-amerikai Arthur J. Finkelstein, akit a világ leghírhedtebb kampánytanácsadójaként lexikalizálnak a Földön.
 
 6. Arthur J. Finkelstein, a közös izraeli titkosszolgálati összekötő már 2010-ben hivatalosan bejelenti: az ő eredménye, hogy Orbán Viktor kétharmaddal lett győztes Magyarországon.
 
 7. Simon Peresz bejelenti, hogy felvásárolták Magyarországot.
 
 8. Magyarország az izraeli-magyar kormányzás alatt rohamos sebességgel süllyedt az Európai Unió legdiktatórikusabb állama címéig. A világsajtó hangoztatja, hogy az orbáni propagandagépezet teljes egészében Arthur J. Finkelstein személyiségét, stílusát és módszereit másolja, de még a pár szavas jelmondataik is!
 
 9. Magyarország már Európa leginkább diktatórikus állama, amikor Izrael Magyarországra hozza minden izraeli idők első külföldön (tehát nem Izraelben) rendezett Zsidó Világkongresszusát. A zárkózott, elszigetelődő szubkultúrájú Izrael csak és kizárólag Orbán Viktor, Európa legfőbb diktátora előtt nyitja meg kapuit. A világ kivonul Magyarországról, Izrael pedig eddig soha, sehol nem látott módon fejezi ki példátlan szövetségét és szimpátiáját.
 
 10. A 2010-es győzelemmel feltűnik egy nyíltan bűnöző, kis létszámú, az egész világ ellen nyíltan támadó számítógépes hekkercsoport, akik ellen az összes feljelentést az összes hatóság eltussolja, pedig rengeteg feljelentés egyenesen Orbán Viktornak és Pintér Sándornak van címezve. A totális eltussolás és médiacsend annak ellenére adekvát, hogy ezen interkontinentálisan bűnöző hekkerek sem rejtőzködnek, sőt, annyira biztosak a politikai védettségükben, hogy az internet teljes nyilvánossága előtt beszélik meg számos bűntetteiket előre és számos elkövetett bűntettet, megbeszélve, milyen eredményességgel és hogyan hajtották azokat végre.
 
 11. Az interkontinentális hekkercsoport a mikro méretű Magyarországot a világranglistán a világ 10 legbűnözőbb számítógépes hekkerállama közé juttatják. Ekkor már Magyarországról indítják a világ egyik legtöbb számítógépes hekkertámadását a Föld bolygó országai, népei és nyelve ellen. Az ellenük való feljelentéseket a teljes magyar állam lenyeli és eltussolja. Ha megkérdezzük, hogyan állhatott fel hirtelen ez a csoport és hogyan maradhatott érinthetetlen az amerikai-izraeli-magyar ellenőrzés alatt, hogyan nyelhetett le mindent az összes média is, az ATV-től a Hír tv "Célpont" nevű szennyműsoráig, akkor a válasz egyszerű: Izrael - az USA mellett - eddig is a világ leghírhedtebb kém- és számítógépes hekkerbűnözését folytatta a világ országai ellen és ezen Izrael választott pártja a Fidesz, választott embere Orbán Viktor, választott államformája a diktatúra. Az Izraelt éltető, annak lobbizó, előtte mélyen meghajló és azt mindenben kiszolgálni akaró baloldalt és liberálisokat, valamint antifasisztákat Izrael kormányzata kivetette, cserben hagyta, eladta és elárulta, Orbán kétszer is teljhatalomra emelésével és az ellenzék kiüresítésével és jogfosztásával pedig minden lobbijába mélyen beletörölte a lábát. Izrael azt tette, ami a Bibliában a Jelenések Könyvében áll, és azt, amit ezen ártalmatlan talpnyalókról a Talmud megfogalmazott. Átverte, megcsalta, becsapta, elárulta, leköpte és megtaposta őket.
 
 12. Molnár F. Árpád vezetésével töménytelen mennyiségű bizonyítékokkal mennek a világszerte, így az USA kormányzata, valamint titkosszolgálatai és az FBI számára elküldött büntető feljelentések és rengeteg cikk, valamint filmek készülnek és kerülnek publikálásra a kormány érinthetetlen, interkontinentálisan terrorista számítógépes hekkerbandájáról.
 
 13. A hekkerek az első pillanatoktól fogva azzal kérkednek, hogy ellenük nem tehet senki, semmit, mert őket a magyar kormány, személyesen pedig kiváltképpen Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter védi. Azt is számtalanszor elmondják és számos ízben bizonyítják: hátterük miatt bármely hatósági, rendőrségi és ügyészségi számítógépes rendszerbe be tudnak járni, ott bármilyen adatot és bizonyítékot ki tudnak cserélni és törölni tudnak bármit.
 
 14. A hekkerek tevékenysége is ezzel van 100 %-os összhangban: média- és honlap-blokkolásaikban, magyar és külföldi blogok feltörésében és átírásában, non stop, a nap 24 órájában elkövetett internetes propagandáikban stb. teljes egészében Orbán Viktor és Pintér Sándor pillanatnyi állásfoglalásai szerint támadnak és minősítenek mindent és mindenkit: az idősek és betegek kilakoltatását, a Molnár F. Árpád és az otthonvédők, az otthonvédő mozgalmakon belül pedig toronymagasan legfőképpen a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport és annak tagjai üldözését, bebörtönzését, betiltását, koncepciós perekkel bíróságok elé állítását és elítélését szorgalmazva mindezeket üdvözítőnek és dicsőségesnek, a Fidesz és Orbán Viktor, valamint Pintér Sándor által szervezett és védett összes korrupciós ügyet, pénzherdálást és legalább az ötvenes évek óta nem látott mennyiségű és súlyú állami bűncselekményt rendkívül helyes, hasznos és követendő dolognak, a demokráciát, valamint az emberi jogok védelmének összes formáját pedig visszataszítónak, károsnak, hatóságilag üldözendőnek és megsemmisítendőnek bélyegzik. Szavaik lés tetteik tökéletesen követik Pintér Sándor és Orbán Viktor, valamint a Fidesz-kormány állásfoglalásait és hatósági cselekményeit, valamint szervezett állami bűntetteit.
 
 15. A számítógépes hekkercsoport elleni irtózatos mennyiségű feljelentés, bizonyíték és főleg a Molnár F. Árpád és csapata által készített és publikált filmek és cikkek, valamint az USA kormányának, titkosszolgálatainak és nyomozó szerveinek elküldött feljelentések, filmek és cikkek dömpingje hatására Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke a magyar kormánnyal közösen bejelenti: valaki egy külföldi fórum akárhányadik kommentelőjeként fenyegető tartalmú hozzászólást eszközölt, de az USA és Magyarország nyomozószervei összefogtak és bravúros nyomozással valami 24 órán belül elfogták és rajtaütöttek az elkövetőn. De a névleg hatalmas összefogás csak figyelemelterelés volt a világsajtó, valamint többek között az amerikai nyomozószervek számára, mivel ekkor már akkora mennyiségű és nemzetbiztonsági súlyú feljelentést, cikket és filmet kaptak az asztalukra, hogy fenyegetve volt a teljes izraeli és magyar kettős kormány által védett, a világ egyik leghírhedtebb számítógépes, magyar állampolgárokból álló és Magyarországon tevékenykedő bűnöző bandája. Akit elterelési célból elfogtak, valami nyugdíjas rendőr volt, aki részegen beszólt egy honlap valamely oldalának akárhányadik hozzászólásában, mert éppen mérges volt. A szeméyt kb. másnap szabadon is engedik, az ügyről pedig soha többet nem tesznek említést.
 
 Még egyszer: a kormány számítógépes hekkerbandájának legfőbb célpontja végig Molnár F. Árpád, valamint az összes otthonvédő mozgalom közül a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport és annak tagjai voltak. Molnár F. Árpád, aki személyesen dolgozott Orbán Viktornak és Pintér Sándornak, és aki a legfőbb titkosszolgálati leleplező Magyarország - teljesen nyugodtan kijelenthetjük - egész történelmében, ráadásul egész Európában a legfőbb leleplezője az Amerikai Egyesült Államok Echelon-, HAARP- és elmetechnológiai hadviselésének, rengeteg névvel, eredeti dokumentumfilm-felvételekkel, konkrét projectadatokkal stb. A Koppány Csoport pedig a titkosszolgálati iratokban a legfőbb nemzetbiztonsági veszélyforrásként volt megnevezve az összes otthonvédő szervezet közül. A Koppány Csoport gyűlésein is megesett, hogy az egyik vezető felállt, közölte, hogy előző nap az egyik titokminiszterrel vacsorázott, aki elmondta, hogy a csoport összes tagját éjjel-nappal figyelik és lehallgatják, az élete veszélyben van, a Molnár F. Árpád tudja, hogy hogyan mennek ezek a dolgok, a vezető hölgynek pedig családja van, ezért most, azonnal lemond és távozik. A Koppány Csoport alelnökét pedig behívta a megyei rendőrfőkapitányok társasága és közölte: ha Molnár F. Árpád továbbra is feltünteti a filmjeiben, hogy az alelnök rendőr alezredes volt, az egyik kerületi kapitányság vezető beosztású nyomozója, akkor elveszik a nyugdíját és minden pénz nélkül marad. (Ezek eseti emlékeztető bizonyítékok a mindennapjainkból.) Ugyanakkor Kásler Árpád otthonvédő vezetőt - akit a baloldali médiumok is éppen úgy reklámoznak, mint a jobboldaliak - a számítógépes hekkerbűnözők mint egy érinthetetlen szent tehénnek, az érintését is kerülik. Az izraeli-magyar felügyeletű kettős kormányzás ugyanis halálosan pontos információkkal látja el védett, az egész világ egyik leghírhedtebb számítógépes magyar hekkerbandáját, kik ellen, miként és hogyan kell, kik ellen pedig nem szabad fellépni.
 
 Azaz Izrael és a magyar kormány legkiemeltebb nemzetbiztonsági célpontjai Magyarországon a mindkét média által világtörténelmi példába illően eltitkolt és elhallgatott, ugyanakkor mindenki részéről közismert és népszerű Molnár F. Árpád volt, rajta kívül pedig a legfőbb ellenségképként a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport állt.
 
 Mit épít a nyugat - az izraeli kormányzat, ezért az Amerikai Egyesült Államok is - Magyarországon? Csak a példa kedvéért, de van, aki előre megmondta mindezeket a folyamatokat, már 2010-ben, mielőtt a kettős kormányzás - az izraeli és a magyarországi - (egy EBESZ-es jelentés szerint is) több, mint 800 törvényt hozott a diktatúra kiépítése irányába.
 
 1. A nácik haláltáborán ez állt: "A munka szabaddá tesz."
 
 2. Sztálin szovjet haláltáborán ez állt: "A munka dicsőség."
 
 3. Az Orbán Viktor nevével fémjelzett, Netanyahu és legfőbb bizalmasa, Arthur J. Finkelstein blokkban működő Orbán Viktor kijelentette, majd többször megerősítette: "Nem jóléti, hanem munka alapú társadalomra van szükség."
 
 4. Az első, aki Hitler és Orbán munka alapú társadalmának tudatos párhuzamára felhívta a figyelmet, Molnár F. Árpád volt. Tudta.
 
 5. Molnár F. Árpád, aki Orbán Viktor és Pintér Sándor első kormányzása idején a titkosszolgálatnak dolgozott, ezen belül személyesen Orbán Viktornak is, már sok évvel ezelőtt elmondta és elismételgette: "Orbán Viktor mindig a fasiszta ideológia térnyerését szervezte és erről minden nyugati szövetséges tudott."
 
 Molnár F. Árpád már 2010-ben bejelentette, előre: Orbán Viktor és Pintér Sándor diktatúrát teremtenek Magyarországon.
 
 Ekkor még mindenki, a teljes nyugati világ az ellenkezőjét harsogta.
 
 Molnár F. Árpád nem feltételes módban fogalmazta meg, hanem egy az egyben előre bejelentette: Orbán Viktor és Pintér Sándor diktatúrát teremtenek Magyarországon.
 
 De honnan tudta?
 
 6. Orbán Viktor legutóbbi tusványosi beszédében gyakorlatilag nyíltan bejelentette: vége a demokráciának. Munka alapú diktatúra kell.
 
 "Arbeit macht frei!" - hirdette Auschwitz haláltáborának bejárata fölé illesztett vasbetűs szöveg.
 "A munka dicsőség!" - hirdette Sztálin, minden idők másik legnagyobb tömeggyilkosa.
 
 Íme, a Netanyahu-kormányzat közel-keleti Magyarországa, ahol Izrael előre tervezte el, hogy elárulva a szövetségeseit diktatúrát teremt Magyarországon. Magyarországot egész Európa legutolsó helyére söpörve. Hogy a legutolsó legyen. A legutolsó.
 
 2014.08.09., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu