Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Pásztor Istvánhoz, a leköpött oligarchához kontra szegényüldözés ügyben fordult interjúval a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR

 

 

 

 

2014-08-12. www.echelon8.org

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

Forrás: HírAréna

Nagy nyilvánosság előtt, 6 pontból álló levelükkel fordultak Pásztor Istvánhoz és a Vajdasági Magyarok Szövetségéhez (VMSZ) - a csaknem két hónapja előzetes letartóztatásban sínylődő hajléktalan aktivista, Szekeres Mária és azóta a hajléktalan szállóról is kilakoltatott, tolókocsiban élő élettársa ügyében - Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR keresztény jogvédő főszerkesztője és Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója, szintén keresztény és nonprofit emberjogvédő. Levelükben kitértek a magyarországi lakossági üldözésekre is, emlékeztetve arra, hogy Magyarország az Európai Unió (EU) demokratikus sereghajtója, s hogy emberjogi és politikai bűnözésbeli állapotát talán Szerbiához lehetne hasonlítani. A következőkben a levelet olvashatják.
 
Sz. L.

 
Tisztelt Pásztor István úr, a Vajdasági Magyarok Szövetsége (VMSZ) elnöke!


Interjúkérésünket és kérdéseinket - hogy ne hivatkozhassanak arra, hogy nem kapták meg, meg elkallódott és hasonló, a közpénzen eltartottakra oly jellemző kifogásokkal ne élhessenek - Önökön és a VMSZ címén kívül ezúton elküldtük több száz hatóság, országgyűlési képviselő, média, titkosszolgálat stb. címére is.

Ha lenne szíves és válaszolna a Multimédia Hírháttér és a HírAréna vezetőinek alábbi, hirtelen kelt kérdéseire, szívesen közzétennénk azokat. Kérjük, hogy válaszoljon, ne bujkáljon a média elöl, hogy csak az Európai Unió demokratikus sereghajtó banditaállamának extrém milliárdos médiumaiban mer megnyilatkozni, ahol kellemetlen kérdéseket nem tesznek fel, viszont mindenhez sűrűn bólogatnak. Hanem legyen szíves és válaszoljon a nem oligarchista médiumoknak és az emberjogvédőknek is, és legyen büszke tetteire és annak véget nem érő következményeire, ha pedig sem Ön, sem a VMSZ nem mer a polgári lakosság millióinak a szemébe nézni, csak a milliárdos bűnözők által pénzelt médiumok egy-két eltartott "riportere" előtt mer megállni, olyan borzalmas és jóvátehetetlen illetve megbocsáthatatlan és elnézhetetlen tetteket hajtottak végre és követnek el naponként, akkor meg ezen eddigi tetteiktől és életformájuktól határolódjanak el.


1. Milyen intézkedéseket tervez Ön és a VMSZ az Ön miatt lassan két hónapja előzetes letartóztatásban lévő, már mindenétől megfosztott hajléktalan asszony, Szekeres Mária tolókocsiban élő élettársa, Fráter János megsegítésére? Mint azt a sajtóból tudja és tudják, a rokkant Fráter Jánost az orbáni rezsim - amely az Európai Unió demokratikus sereghajtó oligarcha- és banditaállamának vezetése - a hajléktalanszállóról is az utcára dobta, mivel - az Ön és a mind kriminalisztikai, mind nacionális, mind népellenes diktatórikus szempontból szélsőséges szerb kormány miatt - előzetes letartóztatását töltő Szekeres Mária, aki Fráter János urat fürdette, öltöztette és eltartotta, börtönhónapjai óta nem tudta tovább fizetni a hajléktalanszálló lakhatási költségeit.

Mint láthatja, Magyarország oligarchaállamának politikai üldözöttei már világméretű emberjogi hírverést rendeztek (és fognak is) az Ön és szerb szélsőjobboldali társai általi szervezett népgyűlölő intézkedések következményei ellen. Ön és néppénzen eltartott, dúsgazdag társai milyen segítséget kívánnak nyújtani, ha már egyszer annyira sok pénzt keresnek fejenként a szegény és szintén politikai maffiaüldözött szerbiai polgári lakosság pénzéből élő dúsgazdag földesurakként és extrém gazdag multimilliomos, "népképviselő" oligarchákként?


2. Nem tartja-e égbekiáltó differenciának és az európai vagy bármiféle, akár a legcsekélyebb demokratikus és emberjogi normákkal összeegyeztethetetlennek, hogy miközben magyarországi médiavezetőket az orbáni rezsim által nyíltan megvallottan, halmozottan lehet életveszélyesen fenyegetni és az áder jánosi Fidesz köztörvényes bűnözőinek a nyílt utcán, tanúk előtt, ordítva zsarolni, aközben Ön és közpénzen eltartott társai olyan felsőrendűekként vannak besorolva és listázva Orbánisztánban, mint egy milosevicsi háborús bűnöző, hogy pusztán vigyorgó tarkón köpésért Önhöz és társaihoz képest mérhetetlenül védtelen és gyenge nőket, mint egy agresszív, tomboló gyilkosokat lehet hónapokon át előzetes letartóztatásban tartani. Ez normális hozzáállás Ön és pártja, a VMSZ, valamint a szerb kormány szerint vagy a demokráciával és az emberi jogokkal, valamint a törvény előtti egyenlő bánásmóddal abszolút szerbesen és Orbán-kormányosan összeegyeztethetelen?


3. Milyen segítséget biztosít a magyar polgári lakosság intézményesített üldözéséhez és a magyar törvényeknek a magyar nép további jogfosztására irányuló kezdeményezésekben Szerbia kormánya (amelynek államtitkári pozícióban részese az Ön, egyértelmű nézetünk szerint kifejezetten népgyűlölő és magyarüldöző pártja, a VMSZ is), milyen segítséget ad az emberi jogok ilyen szerb színvonalú durva rugdosásához Aleksandar Vučić szerb miniszterelnök, továbbá a Szerb Haladó Párt, a Szerb Szocialista Párt és a pártállami szövetség által az elszegényített és kilátástalanságba taszított szerb lakosság pénzéből eltartott oligarcha médiumok?


4. Nem érzi történelmi szégyennek és bukásnak, hogy Európa kontinensének a demokráciára egyik legimpotensebb állama, az európai szláv népek toronymagasan legbűnözőbb és legtömeggyilkosabb országa, azaz Szerbia az Európai Unió legdiktatórikusabb államával, az Orbán Viktor és Áder János tébolykormányzása alatt rothadó és az egész bolygón banditaállamként bűzlő Magyarország így egymásra találtak a népüldözésekben? Ezt Ön és pártja, a VMSZ demokratikus szenzációnak, kiplakátolni való oligarcha dicsőségnek - mint pl. így járnak azok, akik nem tisztelik eléggé a nevükben népképviselő, az ő pénzükből eltartott dúsgazdag arisztokratákat - vagy mérhetetlen ocsmány és undorító bukásnak látja?


5. Mennyire hívta fel az Ön - oligarchák és közpénzen eltartottak szövetsége - lakosság elleni bűnügyi kartell- és maffiabotránya a figyelmet Szerbia politikusbűnözői és oligarchaállam gyakorlatára, ahol az emberi jogok Szerbia egész történelme során vajmi keveset számítottak és számítanak, és minden az eltartott politikusok személyes anyagi és hatalmi tobzódásának, tülekedésének, gyűlölködésének, törtetésének, egymás fején taposásának, kapzsiságának és szociopátiás rosszindulatának elsődlegességéről szól? Mennyit ártott és Ön szerint mennyit fog ártani ez az ügy Szerbia nemzetközi megítélésének és az Európai Unióhoz való csatlakozásának? Bizonyára egyetért azzal, hogy egy a háborús fasiszta és népgyűlölő moslékból magát kivakarni látványosan képtelen bűnöző állam, amilyen Szerbia, alkalmatlan bármiféle felsőbbrendű eszméket és demokratikus, valamint emberjogi értékeket képviselő közösséghez való csatlakozásra, amilyen az Európai Unió. Hiszen ha Magyarország most próbálna csatlakozni az Európai Unióhoz, most, hogy az Ön barátai, tehát a világsajtóban gyakran csak bűnözőként és elmebetegként emlegetett Orbán Viktor és oligarchatársai diktátor- és tébolyországolnak, bizony, úgy rúgnák ki őket az EU-ba való belépés lehetőségétől, hogy meg sem állnának panaszkodásukban Türkmenisztánig és Szerbiáig.


6. Tervezi-e a lemondását a következmények miatt? Tudja, ahogyan az ilyesmi az Európai Unióban, tehát Magyarországhoz és Szerbiához képest a sokkal felsőbbrendű politikusok által irányított társadalmakban szokás.


Mi ingyen, saját költségből tevékenykedve dolgozunk és úgy is tettük fel kérdéseinket. Reméljük, hogy Ön - aki viszont iszonyatos milliókat keres a köz és a nép szolgálata címén, a polgári lakosság hallatlan és szörnyűséges nyomorában, dúsgazdagként élve, a szegények által - és az ő  akaratukkal és szándékaikkal ellentétben - busásan jól tartva válaszol az interjúkérdésekre, mert bár legyen ez akármekkora csoda a két diktatúraállamban, amilyen Szerbia és Magyarország, Önöket bizony ezért fizetik.

Üdvözlettel, publikálható választ várva
Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA főszerkesztője és
Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója
 
Ha a magyarországi újságíró-üldözésekről akár Ön, akár bármely másik szerb, dúsgazdag, közpénzen eltartott a nem létező tájékozatlanságára akarna hivatkozni, nosza, hívjanak fel minket telefonon, bármikor találkozót is kérve, hogy az Ön barátai, tehát az Európai Unió legutolsói által elkövetett újságíró-üldözésekben és rendőrbűnözésekben sok száz oldalnyi konkrét bizonyítékot és külön is, megannyi rendőrségi és állami bűncselekményeket adekvátan, teljes körűen és minden kétséget kizáró módon bizonyító filmfelvételeket átadhassuk. Tel.: +36/30/919-6386 vagy a HÍRHÁTTÉR vagy a HírAréna további, ugyancsak publikus telefonszámai.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu