Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Oldjuk fel a titkosításokat! (Karancsi Tibor, az olajmaffia leleplezője)

 

 

 

 

 

2014-12-14. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


A politikai üldözéseket túlélt, az olajmaffiát leleplező rendőrtiszt ma adott interjút az olajszőkítéssel kapcsolatos ügyek 85 esztendőre titkosításáról. Karancsi Tibor - Sándor István (Papa) mellett - kvázi az egyetlen olyan rendőr, aki nem halt bele abba, hogy az állami védettségű olajmaffiát kikezdte.

Interjú és cikk: Molnár F. Árpád
Executive producer: Domján Tibor
 
 
Karancsi Tibor rendőr százados korunk egyik legnagyobb hőse. A főrendőrök által is védett olajmaffia ügyeinek leleplezését - amely az újkori magyar történelem leghírhedtebbé vált maffiaügy-tengere volt - 1995-ben kezdte el, amikor a Füzesgyarmaton található Macskási telepen rajtaütött egy olajszőkítést (leegyszerűsítve hamisítást, bűncselekményt, adóbűnözést) elkövető bandán. A rendőrség vezetői azonban szépen eltussolták az ügyet, Karancsi Tibor ellen pedig látványos koncepciós eljárásokat kezdeményeztek, amelyekben a Karancsi Tibor ellen fellépők közül a leghírhedtebb Pintér Sándor lett, aki országos rendőr-főkapitány volt, majd az Orbán-kormány örök belügyminisztere lett, 2010 óta egyúttal pedig a Fidesz-kormány polgári titkosszolgálati minisztere is.

Pintér Sándorral és a titkosszolgálatokkal én is gyakran kerültem háborúba amiatt, hogy 2001-től - az Orbán-kormány fékevesztett bűnügyi ámokfutása hatására - az állami szervezett bűnözés után kezdtem nyomozni. Még mindig kevesen tudják, hogy az állam - főleg a titkosszolgálatokon keresztül - egészen pontosan meghatározta az úgynevezett "oknyomozó és tényfeltáró" újságírók számára, mik azok, amik után semmiképpen sem nyomozhatnak. Na most ez volt az egyik tétel, amiben halállal fenyegettek, ha nyomozni merek, és amiben - ahogy egyébként az összes nyomozásaimra is ez vonatkozik - semmiféle engedelmességre nem tudtak rábírni. A Karancsi Tibor által leleplezett füzesgyarmati olajtelep bűnügyi botrányai utáni nyomozásom is annyira szúrta a kormányzat szemét, hogy nyíltan közölték: amit teszek, az 130 %-os garancia az állami likvidálásomra, azaz meggyilkolásomra.

A titkosszolgálat könnyen tartotta velem a kapcsolatot, nem kellett titkolózniuk sem, mivel 1998-tól 2000 végéig, 2001-ig Gergényi Péter akkori bács-kiskun megyei rendőrfőkapitány megyei kapitányságával és az Orbán Viktor-Demeter Ervin által vezetett titkosszolgálattal - egészen pontosan a Nemzetbiztonsági Hivatallal (NBH) - a bűnüldözésben dolgoztam.

A kiterjedt állami üldözések ellenére azonban én is életben maradtam, amiképpen Karancsi Tibor is túlélte.

A rendőr százados Karancsi Tibor - aki az ellene folytatott állami szervezett bűnözői üldözések hatására végül világhírnevet  szerzett - most - egyebek mellett - a titkosítás feloldása "kikényszerítésének" szükségességéről beszélt:

- Azért oldjuk már fel a titkosítást! - kiáltotta. - Mondja már meg valaki, mi az a példátlan államérdek, az a fajsúlyos közérdek, ami indokol egy ilyen világon nem ismert intervallumú titkosítást! 85 év! 85 év! A mindenkori titokgazda a belügyminiszter, és ezt 2000-ben titkosították, nagy összpárti konszenzussal; jelzem, ez összpárti konszenzus volt, nem marták egymást, meg semmi, mert ugye mindenki érintett volt, és ez a 85 éves titkosítás arra jó, hogy a pártok szerepét, meg a hozzájuk, az ő büdzséjükbe befolyt pénzeket el tudják szedni, meg az ő áldásos tevékenységüket, és persze, ezen belül a konkrét személyeket elrejtsék! A konkrét személyek kiléte, az meg 85 év múlva legyen nyilvános; esetleg az unokám fog vele szembesülni, hogy kikre akartuk ráhúzni a vizes lepedőt. Az ő unokája meg ott fog ülni a Parlamentben, szándékuk szerint, remélem, nem úgy lesz, és majd széttárja okosan a kezét, hogy mit tehetek én róla, hogy mit követett el a nagyapám, aki ugyanitt ült, utána az apám is ott ült, most én is itt ülök, hát nem tudom, hogy a nagyapám mit követett el, hát erkölcsi szempontból nem tudom fölvállalni. Hát nem? Ez lesz a válasz. Az a sok ezer milliárd, ami jövedéki formájában nem folyt be a büdzsébe, eltüntetésre került, és amiről kihangsúlyozom: alapjaiban változtatta volna meg az országot, a büdzsé helyzetét, ha ezek adók módjára befolytak volna az államkasszába, ezek a pénzek. Ugye, pénz nem vész el, csak gazdát cserél, anyag sem vész el, csak átalakul, tehát ezek a pénzek megvannak; magánzsebekben, ahogy szoktam mondani, offshore számlákon, offshore cégekben, külföldi bankszámlákon, ezek a pénzek megvannak! Ezermilliárdokról beszélünk. Ezermilliárdokról. Hát mondom, az egész ország nem itt tartana. Ha '93-'97 között ezek a pénzek befolytak volna. Hát ezt valaki magyarázza meg! Mint említettem: a titokgazda a mindenkori belügyminiszter. A most regnáló belügyminiszter, aki 2000-ben is az első Orbán-kormány idején regnált, ő a titokgazda, azóta volt egy pár belügyminiszter és csodával határos módon egyiknek sem fűződött érdeke hozzá, hogy feloldják a titkosítást. Ennek egy oka lehet: bármelyik alakulat volt kormányon, a saját szennyesét is ki kellett volna teregetnie. Gondolom én. Hát mi lehetett volna más a motiváció?! Akkor nem az lett volna, hogy na, a miénk kivételével a tieteket nyilvánosságra hozzuk, hát akkor visszanyalt volna a fagyi. Hozzuk nyilvánosságra az egészet, aztán bukjatok ti is!
 
 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu