Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Nyilvános levél Vattamány Zsolt polgármesternek az eltussolt ingatlanbűntettek miatt

 

 

 

 

2014-10-03. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)
 

Éveken át folytak a Fidesz és Vattamány Zsolt polgármester orra előtt olyan bűncselekmények, amik során Vattamány Zsolt korábbi tanácsadója, Berki Béla ismeretlen számú állampolgártól csalt ki milliókat. A károsult tanúkkal több filmet is készített a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA. A filmekben tanúskodó és kamerán kívüli tanúk beszámolói szerint a módszer az volt, hogy a "Polgit", azaz Vattamány Zsolt polgármestert is bevonva, a lakásügyi bizottságon keresztül a piaci ár töredékéért adnak el önkormányzati ingatlanokat, amelyek a vevők öröklakásaivá válnak. Az eladások indoklására azzal hitegették őket, hogy az önkormányzatnak pénzre van szüksége, ezért válik meg valahány számú ingatlanától.
 
A kifosztott állampolgárok, miután kifizették a milliókat, hiába várták, hogy megkapják a lakásukat. A polgármesteri hivatalba és az önkormányzathoz is hiába jártak: senki nem akart velük szóba állni és Vattamány Zsolt polgármester is elrejtőzött előlük.
 
Mivel pedig lapunk nyilvánosságra hozta az évek óta eltussolt bűnügyeket, Vattamány Zsolt, a Fidesz polgármestere feljelentést tett a HírAréna ellen, de kamera elé azt követően sem mert állni soha. Inkább Orbán Viktor és a Fidesz egész bolygónkon elhíresült módszerét alkalmazva a rendőrséget és az ügyészséget használja a párt furkósbotjaként azok ellen a keresztények, jogvédők és újságírók ellen, akik az eddig sikeresen eltussolt bűntetteket bolygatni merészelik. És bár feljelentéseket lapunk vezetői, Molnár F. Árpád és Domján Tibor, valamint Vajda Attila jogvédő elnök (MPNJSZ) sűrűn küldözgetett, az orbáni rezsim arról is gondoskodott, hogy 2014 mindhárom választása úgy zajlodjon le, hogy minden eltussolásra kerüljön!
 
Viszont amint az utolsó idei választás is megtörtént, alig több, mint 24 órával később már a rendőrség fordult a HírArénához, hogy Vattamány Zsolt feljelentésére büntetőper indult azok ellen, akik a bűncselekményeket leleplezni merészelték. Ezért a rendőrség a HírAréna leleplező cikkeinek szerzőiről érdeklődik, ugyanis Vattamány Zsolt őket találja üldözendőnek és büntetendőnek!
 
Molnár F. Árpád ma ismét gyorslevelet írt az esztendők óta elérhetetlen Vattamány Zsoltnak, a Fidesz erzsébetvárosi polgármesterének és környezetének hivatalos e-mail címeire. De emellett megkapta a levelet a világ számos országának képviselete, jó pár magyar parlamenti képviselő, Budapest összes rendőrkapitánysága, rengeteg média és sok más címzett.
 
Cikk: B. A.

 
Molnár F. Árpád írta:
Tisztelt Vattamány Zsolt polgármester úr!


Ismételten és már sokadszor kérjük, hogy miután közpénzből tartjuk el Önt és teljes személyzetét, és mi Önnel és társaival ellentétben nem közpénzért, hanem ingyen és saját költségeinkből végzünk jogvédelmet és tömegtájékoztatást, szíveskedjen Orbán Viktor és Fidesz rendőrségén kívül (amin keresztül az Ön vezetése alatt álló polgármesteri hivatal és önkormányzat károsultjai ellen és ellenünk politikai bűnügyi hadjáratot folytat) Ön is nyilatkozni nekünk az Ön vezetése alatt álló közpénz szervezet által éveken át lenyelt, általunk pedig nyilvánosságra hozott rendkívül súlyos bűntettekről és életveszélyes fenyegetésekről, amiknek adekvátan bizonyított legfőbb tevőleges végrehajtója az Ön korábbi hivatásos tanácsadója, Berki Béla volt.

Mint azt a címzettek listájában is láthatja, nem sikerült minket megfélemlíteni, viszont szorzatos értelmet adott abban a nemzetközi harcban, amellyel az Ön és a többi közpénzes által éveken át minimum megtűrt illetve bűnszervezetben védelmezett ingatlan-bűntettekben sok millió forinttal megkárosítottak annyi állampolgárt, ahányat csak sikerült elhitetnie az Ön emberének, Berki Bélának! Ön és hivatalinak általunk eltartott tagjai annak ellenére sem voltak hajlandók semmiféle védelmet adni az áldozatoknak, továbbá a bűncselekmények folytatólagos elkövetését leállítani vagy legalább fékezni, hogy a károsult adófizetők oda járultak az Ön polgármesteri hivatalához és önkormányzatához, ahol hiába próbáltak beszámolni az Ön embere által elkövetett rendkívül súlyos, az egész bolygó részéről büntető szankciókkal sújtandó bűncselekményekről! Sőt, a feljelentéseink tömegei mellett már több dokumentumfilmet is publikáltunk, de a rendőrség és az ügyészség részéről csak annyi mozgást tapasztaltunk, mint amikor Önök eltussolták a Horváth András NAV-munkatárs által tett büntető feljelentéseket, viszont Horváth András ellen büntető eljárást indítottak. Az Önnel kapcsolatos ingatlanügyekben pedig az Ön kezdeményezésére ellenünk indítottak büntető eljárást, mert Önök legalább hallgatólagosan vagy tevőleges eltussolókként éveken át segédkeztek a polgári lakosság számos tagja ellen folytatólagosan elkövetett csalásokhoz és fejenként több milliós bűnügyi kifosztásokhoz!

Ha nem vette volna észre, az USA éppen az ilyen jellegű fideszes és orbáni bűntettekre hivatkozva tagadta meg Orbán Viktor több haverja és közelije Egyesült Államokba történő beutazását! Ígérjük, hogy a világot a továbbiakban is tájékoztatni fogjuk arról, amiket Önök elkövetnek, valamint a keresztények, tényfeltárók, újságírók, emberjogvédők és a Fidesz politikai üldözött károsultjai ellen elkövetnek.

Interjúhelynek számunkra továbbra is megfelel az Ön által ellenünk és minden tanú és kárvallott megfélemlítésére és elhallgattatására bevont orbán-pintéri rendőrség is, de attól tartunk, hogy ezt is távolról szeretné intézni, azaz Önnek eszében sem lesz megjelenni a rendőrségen, hanem inkább a szintén a mi pénzünkből eltartott pártrendőrségen és pártügyészségen keresztül óhajtja intézni az Ön és munkatársai, valamint bizalmasai ügyeit, a mi pénzünkből.

És ne mondja senki, mint a kitiltások kapcsán, hogy Orbán Viktor erről nem tudott, mert annyi feljelentést írtunk neki és olyan nyilvános botrányokat rendeztünk, amik miatt a világ túlsó oldalán fekvő köztársaságok is tudnak róla, nemhogy Orbán Viktor, akinek a nevét úgy pörgettük, mint egy kereplőt!

Interjúért továbbra is egyeztethet velünk többek között a hirhatter-multimedia@gmail.com e-mail címre írva, vagy a telefonszámok egyikén, így pl. a +36/30/919-63-86-os telefonszámon.

Villámlevél (újraolvasás nélkül) gyorspostázva:
Molnár F. Árpád
2014.10.22., Budapest, Hungary.
 
 
Kapcsolódó:

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu