Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Nyári Zsolt megakadályozott egy kilakoltatást; végül mégis vagyonelkobzásra ítélték az idős asszonyt (A Fiastyúk 28 történeti áttekintéséből)

 

 

 

 

2012-11-02. [Utolsó frissítés: 15:58 órakor.]
Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)


Mint azt láthatjuk és tapasztalhatjuk, Orbán Viktornak és Pintér Sándornak a lakosság tömegei mélyen elszegényítésére és teljes vagyonelkobzására tett, a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 155. § (1) bekezdése b), c), d) és e) pontja értelmében - különösen közpénzeinken, a nép vagyonán élősködő, ráadásul vezető politikusok esetében - életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő népirtás bűntettének évek óta folytatólagos és tömeges elkövetése ellen a kommunista pártoktól a független emberjogvédőkön át a teljes népek kiirtását akaró náci és fasiszta bűnöző szervezetekig szinte mindenki egységesen fellép. Azt tapasztalhattuk, hogy csupán két olyan párt volt, amelyik a szegények üldözésére a legmocskosabb összefogásokat tanúsította: a mára nyíltan fasiszta Fidesz - Orbán Viktor, Pintér Sándor és Navracsics Tibor súlyosan antiszociális és paranoid pszichopatáknak a polgári lakosság elleni népirtásokra felszólító beszédeivel és intézkedéseivel -, valamint Vona Gábor és a Jobbik nevű párt, mely egyébként bevezette a szegényüldözés és a lakosságutálat, valamint a szegénygyűlölet fogalmát és intézményrendszerét, aminek következő lépcsőfoka volt, hogy a Fidesz és annak súlyos paranoiás schizophrenia elmebetegségbe zuhant vezetője, Orbán Viktor és társai már csak átvették ezt a népgyűlölő, néputáló, népirtó, súlyosan patológiás és erősen pszichotikus-gyanús politikát, retorikát és vezették be az állami intézkedéseket (tehát amikért halmozottan életfogytiglan jár). Bár a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű párt a szegényüldözések egyes kategóriáiban azóta sokszor visszavett, nagyon sok szavazót veszítettek el végleg azzal, hogy az eladósodottak és a köztartozásokkal terheltek, valamint a munkanélküliek elleni elképesztően üldöző és megtorló állami fasiszta intézkedésekre buzdították először az MSZP kormányát (mely az üldözéseket elkezdte), majd Orbán Viktort és súlyosan szociopata, valamint extrémparanoid bűnöző alkatú schizoid psychopata bandáját (akik meg betöltötték a Sátán szavát, illetve lelkileg egyesültek vele).

 

Legújabb Filmünket ajánljuk! Ha itt nem indul el, erre a feliratra kattintson! A Film Címe: Börtönre ítélték a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő Újságíróját, mert nem jelentette fel a rendőrbűnözőket - Otthonvédelem orbán-pintéri vádjával, tárgyalás nélkül börtönre ítélték Domján Tibort (26 min 58.88 sec)

A legfőbb otthonvédő szerveződés minden magyarok leginkább támadott otthonvédője, a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport, mely egyúttal a titkosszolgálatok legtöbb aggodalmát és a Sátán lakáj-titkosszolgálatai operatív akcióinak hatalmas tömegét indukálta (lásd a legújabb Filmünket is!). Orbán Viktor, Pintér Sándor és közpénzparazita titkosszolgálataik, valamint az olyan közmegvetés alatt álló médiumok, mint a vadkapitalista, rendkívül igénytelen, primitív és rosszindulatú RTL Klub azért is aggódnak nagyon a Koppány Csoport láttán, mert annak céljai és tettei erkölcsileg abszolút kikezdhetetlenek, továbbá igazi, követhető hősöket lett képes felmutatni, akik nem félnek az orbáni, vadkapitalista és fasiszta megtorlásoktól, akik a tűzvonalban az első sorba állva, mint Mahatma Gandhi és hívei, állják az államfasiszta brutalitást, mocskolást, a durva erőszakot, a könnygázt, a bilincset, a fegyveres elhurcolást, a fogdába és börtönbe zárást, azaz a bármikor kirobbanható, járványszerűen terjedő lakossági ellenállás állandó kockázatát hordozzák magukban napról napra!

Az otthonvédő pártok és szervezetek között - jó magyaros szokás szerint, egyes esetekben határtalan titkosszolgálati operatív szervezésre - általában nagy az ellentét, de az egymással radikálisan ellenséges viszony ellenére is képviselik a nép lakhatási jogát. Így a megelőzhetetlennek ható Koppány Csoport után láthatjuk az otthonvédelemben továbbra is kardoskodni a Thürmer Gyula által vezetett kommunista Munkáspártot, a Dabasi Tamás vezette Fehér Kéményseprők szervezetét, vagy az egyik legfőbb magyarországi otthonvédő szervezetet, a Simó Endre által alakított és vezetett Magyar Szociális Fórumot. De most nem az ő akcióikról fogunk beszélni, sőt, a kilakoltató ellenség - lám, mekkora hatalom a pénz - hivatalosan még csak nem is Orbán Viktor lakája, hanem az MSZP országgyűlése képviselője, egyúttal a XIII. kerület polgármestere, Tóth József. Lehet, hogy a dúsgazdag Tóth József úgy hiszi, jól keresett a kilakoltatáson, de hogy az egész MSZP-nek robbantott alá, az már most bizonyos!

Tóth József, a Budapest XIII. kerület MSZP-s polgármestere döntésére a Fiastyúk utca 28. alatt lakó Kovács Károlyné idős asszonyt önkormányzati lakásából ki akarták lakoltatni 2012. október 9-én. A kilakoltatás ellen összefogott egyebek mellett Nyári Zsolt, a Zöld Baloldal szóvivője és Vajnai Attila, a Magyarországi Munkáspárt 2006 elnöke. Hosszas telefonálásaikat követően, a hírek szerint Nyári Zsolt perdöntő tetteivel sikerült megakadályozni az idős asszony (Kovács Károlyné) kilakoltatását, de Nyári Zsolt és Vajnai Attila már akkor deklarálták, hogy az állami támadás teljes elhárítására nem látnak esélyt, hanem az asszonyt ki fogják lakoltatni. (A Nyári Zsolttal és Vajnai Attilával készített Filmjeinkből: KLIKK 1., 2., 3., 4.!)

Már a kilakoltatás meghiúsításának napján levelet írtak Tóth Józsefnek, az MSZP XIII. kerületi polgármesterének, amelyben elmondták: "a személyes körülmények teljes körű kivizsgálása nélkül is embertelen cselekedet, a tömeges kilakoltatások elrendelése. (...) Az idős, magatehetetlen néni (...) nyugdíjának az 50%-át már vonja a végrehajtó (...).".

Nyári Zsolt és Vajnai Attila a polgármester Tóth József "szíves" közbenjárást kérte, hogy Kovács Károlyné számára egy kisebb szükséglakást biztosítsanak, "akár átmeneti időre is".

A XIII. kerület vagyonkezelő igazgatója, Király András azt üzente a végrehajtón keresztül - akivel Nyári Zsolt úr is beszélt -, hogy a kilakoltatás olyan magas szinten dőlt el (a végrehajtó ekkor hivatkozott Tóth József polgármesterre is), hogy nem lehet megvétózni; akkor sem, ha megjelenik az ENSZ vagy a békefenntartók. Akkor is meglesz, csak botrányosan - mondták. Érdemes megjegyezni, hogy azokon a kilakoltatási botrányokon is szoktunk találkozni ilyen kinyilatkoztatásokkal, amiken a titkosszolgálatok legfőbb otthonvédő aggodalma, a HÍRHÁTTÉR és a Koppány Csoport is megjelenik.

Nyári Zsolt és Vajnai Attila kérték Tóth József MSZP-s polgármestert, hogy hallgassák meg a megtámadott idős nénit, amire Tóth József természetesen nem volt hajlandó. Mint azt Nyári Zsolt és Vajnai Attila közös közleményükben megfogalmazták: "mert az nem megoldás, hogy egy súlyosan beteg embert hajléktalan szállóra küldjenek, vagy épp az utcára tegyenek ki.".

A kereskedelmi csatornák, így a kilakoltatásokban anyagilag érdekelt (a Btk. aljas indoknak vagy célnak nevezi), jelentős részben Fidesz-támogató milliárdosok egyik fő szócsöve, a rendkívül rosszindulatú és a népirtás életfogytiglannal is büntethető bűntettét folytatólagosan elkövető RTL Klub vezetése és híradós sajtósai vadkapitalista és Orbán óta egyre nyíltabban fasiszta állásfoglalásaival ellentétben Nyári Zsolt és Vajnai Attila is kifejezték a csupán mentálisan valóban extrém súlyosan terheltek számára nem evidens tényt, miszerint "a lakhatás alapvető emberi jog". E gondolatok mentén kérték a kilakoltatási moratórium kerületi bevezetését.

A tehetetlen idős asszonyt, Kovács Károlynét azóta - ahogyan Nyári Zsolt és Vajnai Attila urak előre jelezték -, október végén kilakoltatták és elvitték. A kilakoltatott Kovács Károlyné szavait idézzük most:

"Tegnap kiraktak, most egy gondozóházban vagyok de csak a táskám van velem és innen nem lehet kimenni (hozzám nem jön senki) így még csere fehérneműm sincs!
Még hogy nem tömeges a kilakoltatás! Tegnap 9-kor kezdtek nálam, 12 és 15-re is volt
címük és mára még 5.
Az ügyvéd Sem érte el a megegyezést, embertelen bánásmódban volt részem, elmondani nem tudom hogyan aláztak szóban is! Egyedül voltam mégis kihívták a rendőrséget is (csodálkoztak is hogy minek), aztán mikor végeztek szó szerint tudatomat vesztettem.
Hát erről ennyit.
Az eljárás embertelensége elmondhatatlan."


Eddig az idős asszony szavai. Cikkünk befejezése előtt Nyári Zsolt Facebook-bejegyzésével zárjuk:

"Barátaim, Segítsetek! A múlt héten kilakoltatott barátunk, Kovácsné Ili, a 13. kerületben van a Jakab József u.2-4 gondozóházban. Nincs váltásruhája, csak az a ruhája van, ami a kilakoltatáskor rajta volt. L-es, XL-es méretű női meleg ruhák, fehérneműk kellenének. Sajnos a gyógyszereit sem tudja kiváltani, a betegsége súlyosbodik. Aki tud, menjen el, rám hivatkozva meglátogathatja, s vihet neki bármit, vagy írjatok nekem privit, s megbeszéljük, mikor tudunk együtt elmenni Hozzá! Segítsetek legyetek kedvesek! Köszönöm szépen előre is, mind magam, mind az Ő nevében!"

Eddig az idézet.

Végezetül: Ahogyan dr. Miszori László, az állami szervezésű és védettségű, romák elleni példátlan apartheid sorozatgyilkosság bírósági tárgyalásainak tanácsvezető bírója mondta e Cikk írójára, Molnár F. Árpádra és a Super 8 Világprojectre gondolva, hogy a kettő nyolcas, a 88 nem mindenkinél ugyanazt jelenti, úgy az MSZP összes eddigi tettei, valamint Tóth József MSZP-s polgármester esetében elmondhatjuk, hogy a "Fiastyúk 28" náluk gyakorlatilag egyet jelentett az Örökkévaló Isten, a Háttérhatalom és elmetechnológiái, valamint az Emberiség maradékának megmentése, és az Emberi Faj átmentése elleni, közel adekvát ellenállással. A Jézus Krisztus Kétszer Nyolcas Próféciája miatt aligha kérhetjük rájuk a közismert magyar kifejezést: "Béke poraikra", mert amit Ígért az Úr, az Isten, Akinek a Neve JAHVE, az a Megváltott és Halhatatlan Választottak örök, Lélekből lélekbe taposása lesz, a korok korain, a korok korain, a korok korain át...

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu