Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Népirtásra uszítják a világot a vagyonos keresztények, Németh Sándortól Pat Robertsonig

 

 

 


 

2014-08-12. www.echelon8.org
(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

Forrás: HírAréna
 

1000-nél több civil halott a palesztin oldalon, kb. 6 civil halott az izraeli térfélen. Az ENSZ tagállamai háborús bűntettekről beszélnek. Izrael a világ legprecízebb fegyvereivel pusztítja a palesztin lakosság tömegeit, ahol 70 civil meggyilkoltra jut 1 palesztin fegyveres.
 
 Izrael elmondja: azért nem hárítanak el minden palesztin rakétát, mert sokba kerül az ellenrakéta. Ezért amely palesztin rakétácskáról úgy vélik, lakatlan helyre zuhan, azt hagyják becsapódni.
 
 A hallatlan palesztin nyomorral szembeni dúsgazdag kapitalista állam, Izrael olyan gyatra statisztikát mutat a civil kontra katonai halottak tekintetében, amilyet Adolf Hitler akkoriban, amikor szándékosan bombázta más városok polgári lakosságát. A Netanjahu-kormány által elkövetett elévülhetetlen háborús bűntetteket a Hit Gyülekezete-féle kereszténység vezetői, a magyar Németh Sándortól az amerikai Pat Robertsonig nem csak jogos önvédelemnek nevezik, de kifejezetten uszítanak is az izraeli kormány által elkövetett brutális és esztelen tömegmészárlások folytatására.
 
Cikk: Molnár F. Árpád (keresztény jogvédő, politikai üldözött újságíró,
a HírAréna főszerkesztője, minden magyarok első HAARP- és elmeprogramozást
leleplező filmjeinek rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-tanúja keresett meg)

 

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete magyarországi ágának vezetője valószínűleg az ország legeredményesebben dolgozó betiltója, aki valószínűleg mindeddig a legnagyobb arányban tudja betiltatni a világ összes országában azon magyar nyelvű kritikákat, amik őt, Németh Sándort bírálják. Ha pl. egy filmben akár csupán egyetlen képkocka vagy egyetlen olyan hang idézésre kerül, ami Németh Sándor prédikációit idézi, akkor szerzői jogokra hivatkozva - példátlan statisztikai eredményességgel - a teljes filmet betiltatja a Föld összes országában. E téren tehát összemérhetetlenül jobban megy neki a megkérdőjelezhetetlen diktátorosdi, mint Kádár János vagy Ceausescu esetében ment. Más ilyesmivel - hogy az ellene szóló kritikát az egész bolygón betiltsák - hiába is próbálkozna, mert a világ országainak cenzorai rá sem hederítenek. Ha Németh Sándor jobban hasonlítana a Jézus Krisztushoz, azaz például merne a nép közé menni, avagy a sajátjain kívül független médiumoknak is nyilatkozni - tehát nem úgy bujkálna a nem cenzúrázott kérdések esélyétől is, mint Orbán Viktor magyar miniszterelnök, az egész Európai Unió legfőbb diktátora -, akkor meg lehetett volna kérdezni tőle azt is, mi a titka? Azaz hogyan kell elérni, hogy az emberről szóló, számára kellemetlennek ítélt anyagokat a világ összes országában, ahol csak valaki megjelenteti, be lehessen tiltatni.

Németh Sándor a napokban is elmondta egy a Netanjahu-féle háborús izraeli lobbi meghívottjaként: Izrael jogos önvédelme, hogy halomra bombázza a palesztin lakosságot.

De Németh Sándortól ez nem ritka hozzáállás - a Jézus Krisztus mindent odaadó és önfeláldozó szeretetével és ugyanilyen követelményeivel szemben. Amikor rendezett kapcsolatban van Izraellel, és éppen nincsen megsértődve, voltképpen nincs az az emberölés és lakosság elleni tömeggyilkosság, ami mellett ne szónokolna, ha Izrael éppen regnáló kormánya az elkövető. Amikor pedig (néha) - napi ügyei során - megharagszik izraeli szövetségeseire, olyankor még az is megesik (több ilyen példa van rá), hogy Izraelt a Sátán világához tartozó államnak nevezte és azt mondta: nem ez az Izrael az, amiről a Biblia prófétált, mert ez az Izrael a Sátán szolgálatában áll, de a próféciáknak megfelelően létre fog jönni az Istennek tetsző Izrael is.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete magyarországi vezetője egyébként korábban már kezdeményezett büntető pert e cikk írója, Molnár F. Árpád ellen, miközben igyekezett a világ összes helyéről betiltatni az őt kritizáló filmet, amely szintén Németh Sándor palesztinok ellen elkövetett népirtó antikriszticizmusát bírálta, mégpedig kijelentett próféciákkal. A bíróság azonban végül tárgyalni sem tudta Németh Sándor panaszát, mivel visszatérően kizárólag az egyik dúsgazdag ügyvédjét küldte a tárgyalásokra. Ezért a bírónak el kellett utasítania a feljelentést. Döbbenetes volt, hogy ekkora vagyonnal szemben egy magyar bíró nem szegte meg a törvényeket és a nyilvánvaló igazság, erkölcs és az emberi életek értéke elsődlegessége törvényét, hiszen Magyarországon ügyről ügyre elképesztően és mindig döbbenetesen rosszindulatú, korrupt és megbízhatatlan bírókkal találkozhatunk, akik mindig a vagyonost, mindig a bűnbandákat, mindig a politikai korrupciót és annak elkövetőit és bűnözőit védelmezik, miközben a bírók minden törvény felett állnak és bármiféle törvényi és erkölcsi szabályt bármikor és folytatólagosan letaposnak.

Egyébként számos olyan gyülekezetben jártam, amely a Hit Gyülekezetéhez tartozik, ez is a neve, viszont abszolút az ellenkezőjét hirdeti annak, amit Németh Sándor. Ezen gyülekezetek Izraelt mindig és következetesen a Sátán országának nevezik, amely területeket akar szerezni, állandóan terjeszkedik, ahelyett, hogy tisztelné, amennyije van, és elmondják, hogy a világ többi országa is a Sátán országa, mert ez áll a Bibliában és láthatjuk is a saját szemünkkel, érzékelhetjük az Istentől kapott elménkkel. Beszélnek az izraeli kormányzat keresztények elleni üldözéséről, a példátlan gazdagságról, amely a szegények rovására történik, a háború tarthatatlanságáról, a háborús bűnökről stb. Ezek a gyülekezetek az Istennel keresik a kapcsolatot, nem az izraeli oligarchia mögött, mély meghajlásban járva, hátha rájuk fröccsen valami hálából. Ahogyan egyébként a teljes magyarországi baloldallal történt, akik addig jártak az izraeli kormányzat kegyei után, míg történelmi mélységekig taposta és alázta őket az a társaság, amelynek politikai vezetője az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu és tanácsadója, Arthur J. Finkelstein, aki az Európai Unió legdiktatórikusabbá tett politikai vezetője, Orbán Viktor legfőbb tanácsadójaként másodszor érte el, hogy Orbán Viktor, az elnök diktátor teljhatalomra tegyen szert Magyarországon.

A magyarországi Hit Gyülekezete amerikai párja az a szintén gazdag keresztény gyülekezeti mozgalom, amelynek leghíresebb lelkipásztora Pat Robertson, akit a magyarok gyakran láthatnak és hallhatnak az ATV egyik műsorában. A műsor egyébként olyan színvonalas dolgok tömegeit is tartalmazza, hogy annak ellenére lehet ajánlani szinte mindenkinek, hogy mintegy mértéktelenül elfogult Izrael és annak háborús politikája irányában, és még Barack Obamát is külön erőteljesen támadja Izrael kapcsán, annak ellenére, hogy az USA a világ országainak zömét tömörítő ENSZ-nek rendszeresen egyetlen olyan állama, amely nem elítéli, hanem kiáll az izraeli kormány bűneiért és háborús bűntetteiért, valamint annak lakosság elleni tömeggyilkosságaiért. Pat Robertsonnak viszont nem elég a népirtások helyeslése. Ő azt akarja, hogy Obama elnök legalább annyira szélsőséges legyen, mint ő illetve az a háborús, valójában echte fasiszta nézet, amelyet ő, azaz Pat Robertson képvisel.

Pat Robertsonnak az ATV-ben bemutatott legutóbbi nyilatkozata is kimerítheti az elévülhetetlen Emberiség elleni bűntettekre uszítás fogalmát és felmerül, hogy ha nem egy kapitalista rezsim alatti, védelemben élő keresztényről, hanem bármilyen ateista ideológusról lenne szó, sokkal többekben felmerülne, hogy kezdeményezni kell majdan ellene egy a háborús bűnök ellen felállt nemzetközi emberjogi bíróság elé állítását és elítélését. Bár mi hajlamosak vagyunk elnézni Németh Sándor és amerikai megfelelője, Pat Robertson visszatérő népirtási uszításait, ugyanakkor egyedül vagyunk ebben, hiszen egyrészről van a Németh Sándor- és Pat Robertson-féle 'halál a népre önvédelemből' ideológia, másrészt a keresztények Németh-Robertson-féle népirtó háborús bűneit a hétköznapi polgári lakosság mélyen megveti. De még az ENSZ tagállamai is ellene vannak.
 
Pat Robertsont Magyarországon szinte kizárólag a Hit Gyülekezetének tagjai kedvelik. Mivel én ama ritka kivételek közé tartozom, akik viszont nem csak tolerálni tudják a tőlük homlokegyenest eltérő nézetek képviselőit is, de - Orbán Viktor bandáját kivéve - jóban vagyok a kommunistáktól a nácikig mindenkivel (az ország néhány, egy kezemen meg tudom számolni, hány összeférhetetlen futóbolondját kivéve), így Pat Robertsont és Németh Sándort egyaránt szívesen hallgatom és nagyra értékelem azt a rengeteg tanítható és követendő dolgot, amit elmondanak és közzétesznek. Mert rengeteg ilyen érték van.
 
De az ilyen mértékletesség ritka Magyarországon. Ezért aztán a magyarok közül Pat Robertsont szinte mindenki utálja, aki nem tagja a Hit Gyülekezetének, a magyarok egy vén és számító gazembernek tartják, aki csak számításból kereszténykedik, mert valójában cionista, Németh Sándort pedig szintén szinte kvázi mindenki utálja, aki nem cionista vagy nem tagja a Hit Gyülekezetének. És - helytelenül egyébként - őt is, meg az egész Hit Gyülekezetét egy cionista fedőszervezetnek tartják, amely a kereszténységet csak Izrael háborús és politikai, hatalmi terjeszkedéseiért hirdeti.

Pat Robertson - miután közölte, hogy a támadásokkal "Izrael egész egyszerűen nem állhat le", ezt követően - így fogalmazott:

- A világ nemzetei most Izraellel szemben foglalnak állást. Az ENSZ közgyűlése teljesen komolytalan. Izrael ellen hoznak határozatot és népirtásra hivatkoznak. A fegyveres agresszióval szemben egy országnak egyszerűen meg kell védenie magát. Meg kell védenie a saját állampolgárait, de ez kötelessége. Izrael pontosan ezt teszi - állította.

Pat Robertson nem érzi szavainak súlyát. Nem csak azért, mert a polgári lakosság védelmére hivatott szerv, az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) szinte összes államát bírálja azért, mert legalább a szavak szintjén ellátja funkcióját, tehát a polgári lakosság életét védelmezi, nem is csak azért, mert Pat Robertson, keresztényként nyíltan támogatja egy ország vezetésének egy másik állam lakossága elleni tömegmészárlásait és elévülhetetlen, a Sátán örömteli kacajával kísért brutális és igénytelen tömeggyilkosságait, háborús terrorizmusra uszítva és erre okítva a világ keresztényeit és minden lelkeit, de szándékával ellentétben azt is saját szavaival legalizálja, hogy a világ bármely országa - hasonló esetben - úgy irtsa egy másik állam polgári lakosságát, olyan mértéktelenül, igénytelenül és vandál, barbár, fasiszta módon, ahogyan a kedve tartja.

De nem csak ez itt a gerendaerdő Pat Robertson és Németh Sándor esetében.

Izrael a világ legmodernebb és legprecízebb fegyvereinek egy elképesztő arzenáljával rendelkezik. Az infrastruktúrát maga a világ legerősebb katonai hatalma, az Egyesült Államok biztosítja. Ehhez képest azt láthatjuk, hogy a világ legprecízebb fegyvereivel rendelkező Izrael a világ legrosszabb statisztikáit sorakoztatja fel a tömeggyilkosságok tekintetében. Ahelyett, hogy 70 palesztin fegyveres megölésére jutna egyetlen palesztin civil halálos áldozat, valójában 70 civil szétlövésére, tömeges felrobbantására, lakóházaikban, iskoláikban, kórházaikban történő lerakétázására és tömeges kiirtására jut egyetlen palesztin fegyveres halála. Ugyanakkor Izrael civil vesztesége a konfliktus óta - 1000-nél több palesztin civil lemészárolttal szemben - 5-6 civil halott. Eközben a teljesen védtelen Palesztinát a világ legmodernebb fegyvereivel bombázzák.

Palesztina pedig azzal a biztos tudattal lövi ki rakétáit, hogy az izraeli légvédelem is azt hirdeti - amelyről részletesen beszámol a világsajtó -, hogy csakis azokat a rakétákat engedik becsapódni, amelyekről látják, hogy lakott területen kívül fognak lezuhanni. A többit lelövik. Az izraeli légvédelem - mondják el a biztonságpolitikai szakértők Magyarországtól a bolygó túloldaláig - voltaképpen 100 %-os védelmet nyújt. Izrael - ez a tény - spórolásból nem lövi le az összes palesztin rakétát, mivel sokba kerül az ellenrakéta, amit minden egyes palesztin rakétára ki kell lőni.

Tehát az izraeli halálos áldozatok az izraeli kormány spórolásából következtek be.

Képzelhetjük, mennyire veszi komolyan ennek a spórolásnak a szükségességét a hihetetlen nyomorban élő palesztin lakosság, akik egy olyan dúsgazdag Izraelt látnak a határ túloldalán, amely gazdagságról, biztonságról és jólétről a palesztin nép azóta, hogy palesztinok élnek a Földön, csak álmodozhatott. Márpedig amikor kapitalista dúsgazdagok, jóléti milliomosok, minden földi jóban dúskáló arisztokrata földesurak beszélnek spórolásról és költséghatékonyságról, akkor azt a nyomortelepeken, a gettókban és a gazdagok részéről földig rombolt köves és homokos romok között nem lehet komolyan venni.

Izrael statisztikái olyan rosszak, amilyen rossz statisztikákat Adolf Hitler produkált, amikor bombázóit kifejezetten tömegpusztítás céljából küldte más államok városai fölé. Később Hitlerék azt mondták, hiba volt a lakosságot bombázni, mert ez a gyengeség jele volt. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök - akinek pártja az a Likud, amely Európa diktátorának, Orbán Viktor pártjának, a Fidesznek a testvérpártja - azonban továbbra is a palesztinokat okolja azért, mert Izrael kormánya - a törvények értelmében - elévülhetetlen Emberiség elleni bűnöket követett el és fog elkövetni eztán is!

Ezek - kereken ki kell mondjuk - elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök, és ha nem Izrael lenne az elkövető, hanem ugyanilyen helyzetben bármely afrikai vagy ázsiai állam, akkor az Egyesült Államok és az ENSZ fejét követelné a tömeggyilkos elnöknek és embereinek, az egész világ a hágai nemzetközi emberjogi bíróság elé akarná állítani a háborús bűnös miniszterelnököt és embereit, az USA és más országok pedig operatív intervenció keretében végrehajtott elnökgyilkosságot is tervezgetnének. Mivel azonban Izrael kormánya követi el a népirtást, ezért az ENSZ még mindig enyhe kritikánál tart és maximum addig merészkedik, hogy Izrael elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűntetteket követ el, az Egyesült Államok pedig teljes mellszélességgel kiáll a népirtásokért, mivel a palesztin nép alsóbbrendű, mint a zsidó vagy az amerikai.

A szervilizmus, persze, itt is nagyon erős, hiszen bár a fehér bőrű Netanjahu-vonal és a fehér amerikaiak egy része a palesztin lakosságot - bőrük színe miatt is - alsórendűként kezelik -, ugyanakkor Barack Obama viszont afrikai származású, márpedig az afrikaiakat a fehér nyugat rezsimjei - bármit is mondanak a nyilvánosság előtt, én is a titkosszolgálatokból jöttem, ezért belülről tudom és láttam ezerszer -, tehát az afrikaiakat a fehér nyugat alsóbbrendűnek tartja a fehér emberekhez képest. De ahogyan Benjamin Netanjahu és Orbán Viktor közös tanácsadója, Arthur J. Finkelstein bevallottan homoszexuális és nyíltan él férfival élettársi életet, mégis gátlástalanul indított más országokban a homoszexuálisok ellen uszító kampányt, mert ezt vélte érdekének, ugyanúgy Barack Obama is kiszolgálja a fehér faj fasiszta hozzáállását, ahol a fehér bőrű Netanjahu fehér cionistái alacsonyrendű, tömegesen irtható, pusztítható alsórendű fajnak tartják és úgy is kezelik a palesztinokat.

Ha a világ országai nem lépnek fel Izrael népirtó terrorista és tömegpusztító halálgyára ellen, ahol Palesztinát egyetlen haláltáborként kezelik, akkor mostantól a világ összes országa és összes despota diktatúrája - beleértve az arab despota elnöki diktatúrákat és katonai junta rendszereket is - örökké hivatkozhatnak arra, hogy az ő tömegpusztító csapásaik csak önvédelem, mert bár megvédhetnék magukat az ellenség támadásaitól, de az túl sokba kerülne, és sokkal olcsóbb a másik állam területén élő polgári lakosság tömegeinek lebombázása és szisztematikus irtása.
 
Márpedig ha két keresztény találkozik - pl. Németh Sándor és én, vagy Pat Robertson és én -, és az egyik azt mondja: bombázni kell a polgári lakosságot, a másik pedig azt, hogy nem szabad ölni, főleg a lakosságot tilos, akkor az olyan hatalmas ellentmondás, ami azt bizonyítja, hogy ilyenkor az egyik oldal nem keresztény. Vagy ők, akik azt mondják, hogy a tömeggyilkosságok szükségesek, vagy én, aki azt állítom, hogy a tömegmészárlások nem az Istennek tetsző cselekedetek, viszont kitárják a Pokol széles kapuit mindazok számára, akik ezen brutális állami tömegmészárlásokat helyeslik és még inkább azok ellen, akik ezekre buzdíatanak.

Elhisszük, hogy olyan dúsgazdag embereknek, mint Németh Sándor vagy Pat Robertson az alsórendűként lekezelt népek, gyermekek és családok élete pénz kérdése, és az ő hatalmas vagyonukból nem szívesen áldoznának a nyugati, imperialista vagyonukhoz képest filléreket más emberéletek megmentésére, de nekik is be kell látniuk, hogy a tömegpusztító és tömeggyilkos arab terroristaként működő dúsgazdag, nevükben keresztények viszont erkölcsileg és emberileg is alsóbbrendűek a felsőbbrendű keresztényekhez és a világ polgári lakosságának erkölcseihez képest, akik viszont elutasítják a keresztények tömeggyilkosságokra és Emberiség elleni elévülhetetlen háborús bűntettekre uszításait. Nem vagyunk tehát egyformák, de nem is szükséges, hogy a Sátán és a népirtásra uszító, névlegesen keresztények, valójában ebben kategorikusan antikrisztusok egy nézetet fogalmazzanak meg a hétköznapi emberekkel, valamint a valódi keresztényekkel.

Hiszen ha mindenki úgy állna hozzá az izraeli-palesztin konfliktushoz, mint Németh Sándor vagy Pat Robertson, jó eséllyel egyetlen ember sem kapná meg az Istentől az örök életet.

Nem éppen szerencsés, ha egy-egy keresztény vezetőnek - mint Pat Robertson vagy Németh Sándor - az Isten nevében tartott szónoklataik túlzottan hasonlítanak az arab terrorizmus fő ideológusainak nyilatkozataihoz, arculatukat illetően pedig az Al-Kaida egyes vezetőit idézik fel, azzal a különbséggel, hogy valami groteszk módon nem egy szegény, lepusztított ország sivatagából, hanem a világ leggazdagabb jóléti társadalmaiból jelentkeznek; jól fésülten és olyan drága nyugati holmikkal és pompával körülvéve, amikről az afrikai népek, Ázsia és az arab államok lakosai nem is álmodhatnak.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu