Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Nemzetközi bűnüldözés Orbán Viktor NAV-botrányában (Dr. Monostory Attila)

 

 

 

 

2014-12-14. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva.)
 

A nemzetközi hírű jogászt, dr. Monostory Attilát kérdeztem ma az amerikai kitiltásokról és válaszára reagálva Hernádi Zsolt MOL-vezérigazgató nemzetközi körözése és Orbán részéről nyílt bűnpártolása kapcsán.
 
Cikk és interjú: Molnár F. Árpád
Executive producer: Domján Tibor
(A Monostory-fotók a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna korábbi felvételei.)

 
Dr. Monostory Attila egy fölöttébb népszerű, Magyarországon halmozottan politikai üldözött jogász, aki nemzetközi hírnevét többek között a BAUMAG pénzintézeti maffiaügy áldozatainak ügyvédi képviseletével szerezte. Monostory Attila jelenleg egyebek mellett többek közt a legnevesebb devizahitelesekért civil szervezeteket is tömörítő Devizahiteles Karta megválasztott elnöke, tehát a valódi érdekképviseleti civil társadalom által igen nagyra becsült személy. Ezért is érthető tehát, hogy az állam ennyire üldözi.

Dr. Monostory Attila a Vida Ildikó NAV-vezért és társait ért amerikai kitiltási botrányról közölte:

- Elengedhetetlen, hogy az átláthatósággal kapcsolatos körülményeket meg kell teremteni.

Dr. Monostory Attila elmondta, hogy egy ellene folytatott koncepciós per miatt nemrégiben ő is feljelentést tett a NAV és konkrét személyei ellen hivatali visszaélés bűntette miatt. Ugyanúgy járt el, mint a Kónya Istvánnal, a Kúria elnökhelyettesével kapcsolatos, az ő védelmében indított kiterjedt állami üldözések bűnügyi botrányában, azaz évekig ült a bizonyítékokon és amikor az állam már úgy vélte, nyeregben van, akkor húzott elő egy sor, az igazát számos vonatkozásban és tételben egyértelművé tevő bizonyítékot.

Vida Ildikó NAV-elnök, aki sok éven át és visszatérően beosztottja volt Magyarország - Csányi Sándor és Pintér Sándor mellett - leghírhedtebb oligarchájának, Simicska Lajosnak, tehát Vida Ildikó és az amerikai kitiltások kapcsán dr. Monostory Attila úgy nyilatkozott:

- Ez egyébként alapvetően a nemzetközi jogba és a nemzetközi bűnüldözésbe is ütköző kérdés, tehát nem kizárólag egy ilyen lokálpatrióta dolog, hogy a magyar jog, az amerikai jog, hanem a nemzetközi jogot és a nemzetközi bűnüldözéssel kapcsolatos jogalkalmazást is figyelembe kell itt venni és a nemzetközi jog területén azokat az írott és íratlan szabályokat, melyek alapján a két ország között egy ilyen jellegű jogvitás ügy remélhetőleg idővel megoldható. Itt belépnek a nemzetközi bűnüldözéssel kapcsolatos nemzetközi jogi szabályok. Amelyek részben, adott esetben kötelezhetik az amerikaiakat, viszont részben kötelezhetik a magyar kormányt is. E tekintetben a magyar kormány nem hivatkozhat arra, hogy csak akkor fogja megtenni ezt vagy azt vagy amazt, ha az amerikaiak lépnek. Ugyanakkor fordítva is igaz a dolog: az amerikaiak nem mondhatják azt, hogy X, Y, meg Z így, meg így, meg így, de az amerikai jogszabályok alapján egy szót sem szólunk senkinek, és maguk menjenek oda, ahova.

Dr. Monostory Attila szavai kapcsán rákérdeztem Orbán Viktor egyik világszerte hírhedt oligarchája, Hernádi Zsolt nemzetközi bűnöző kapcsán is, akinek egyik bűntársa, egy másik miniszterelnök, tehát egyelőre nem Orbán Viktor, hanem Ivo Sanader horvát kormányfő már börtönben ül:

- Hernádi Zsolt, a MOL vezérigazgatója, Orbán Viktor oligarcha barátja ellen az INTERPOL adott ki nemzetközi körözést, és ugyanakkor európai elfogató parancsot is kiadtak ellene, tehát végül is a világ majd' összes állama körözte és külföldre nem igazán mehetett és nem is nagyon mer menni. Ugyanakkor azt láthattuk, hogy amikor ez a dupla körözés megvolt, akkor Orbán Viktor vidéken kiállt mellette, odaállt mellé, hogy íme, a nemzetközi körözött ember az én haverom és folytatjuk az üzletelést, ahogyan eddig. Ezt le is hozta a média, fotókkal, mindennel, és Orbán Viktor ott parolázott Hernádi Zsolttal; tehát ha egy nemzetközi körözés van, akkor sem látszik, hogy Orbán Viktor akár a füle botját mozdítaná, legfeljebb a nemzetközileg körözött bűnözők mellett.

- Erre mondja ki a jog az úgynevezett bűnügyi jogsegély egyezményt - válaszolta közbevágva dr. Monostory Attila -, ezt szokták ilyen esetekre alkalmazni, hogy van a megkereső ország, Horvátország, van a megkeresett ország, Magyarország (...), de valószínűleg azért nem kérték a horvátok Hernádi magyarországi meghallgatását, mert valószínűleg nem bíztak a magyar hatóságokban. Hogy joggal vagy jog nélkül, hát azt te is tudod - nevette el magát Monostory Attila.

- Igen - feleltem. - Tehát mennyiben várható, hogy Orbán Viktor egyáltalán bárki ellen eljárást indít, ha már mondjuk akár nemzetközi körözés volna ellene?

- Énszerintem nem várható - felelte lemondóan és tömören dr. Monostory Attila. Majd némi szünet után elismételte: - Szerintem nem várható...
 
 


 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu