Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Nem likvidálta, hanem evidens, hogy az USA és Izrael támogatta Orbán Viktort (Nemzetbiztonsági villámelemzés)

 

 

 

2014-01-05. www.echelon8.org

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Eredetileg egy Facebook-hozzászólás volt, viszont...


NEM LIKVIDÁLTA, HANEM EVIDENS, HOGY AZ USA ÉS IZRAEL TÁMOGATTA ORBÁN VIKTORT (NEMZETBIZTONSÁGI VILLÁMELEMZÉS)


Szépen elszállt az oldal, ezért ismét leírom, csak sokkal bővebben és elpostázzuk világszerte. Ha pedig megint elszáll, több cikk lesz belőle, bár már így is gyanús, hogy filmek témája lesz az elkövetkező esztendőkben.

Tehát: ezeket az őrültségeket, amiket Orbán az egész nép és a teljes Európai Unió, valamint a teljes nyugati rendszer ellen csinál, szépen, egyhuzamban, évek óta szívósan egy konkrét irányban rombolva, uszítva, gyűlölködve, bomlasztva, a magyarok ellen pedig a teljes lakosság ellen hadat viselve, kizárt, hogy ők maguk eszelték ki. Együttvéve sem volt soha ennyi eszük. Ez egy komoly negatív stratégia, teljes nyugati Echelon-fegyverzettel megtámogatva.

Orbán Viktor és a Fidesz legfőbb tanácsadója az az Arthur J. Finkelstein, aki a világ leglejáratóbb és legrosszindulatúbb politikai kampánytanácsadója hírében áll. Tanácsadói honlapjukon egyébként büszkén hirdették, hogy Orbánt és a Fideszt kétharmaddal juttatták hatalomra. Finkelstein az USÁ-ban a republikánus tanácsadói lobbiba tartozik, amely bűnbanda rajta is hagyta mocskos mancsának bűzlő nyomait örökre az Egyesült Államok testén, átprogramozva az egész világot. George W. Bush republikánus tömeggyilkossal ugyanis szó szerint pár nap alatt úgy lelakták és tönkreverték az USA 100 év alatt felépített hírnevét, imázsát, a belé vetett bizalmat földig rombolva, ami világtörténelmi szinten is a legmocskosabb pusztítások közé került. Soha, senkinek nem sikerült ennyit ártani az USA hírnevének és megbecsülésének, mint amit George W. Bush szó szerint 2-3 nap alatt elvégzett.

Az Orbán Viktor által fémjelzett oligarchabanda tanácsadója, Arthur J. Finkelstein 1945-ben született, zsidó család gyermekeként. Nyíltan vállalják egymást Benjamin Netanjahu mostani izraeli miniszterelnökkel is, azaz szoros kapcsolatai vannak a Moszaddal és - lásd pl. a Bush-szintű republikánus vonal megbízásait - az USA legfőbb politikai és mögöttük álló, az elnököket gyártó vadtőkés lobbijaival.

Ha az USA és Izrael valóban meg akarna szabadulni Orbántól, akkor nem saját emberükön keresztül növelték volna fel és hizlalnák tovább, hanem - mint a gyilkos titkosszolgálati eszközök némelyikéről a Discovery és más hasonló, a világ élvonalát képező nemzetközi ismeretterjesztő tévécsatornák dokumentumfilmekben beszámoltak - egyszerűen eltennék láb alól valamelyik fegyverrel. Hogy a nemzetközi dokumentumfilmekből is közismert egyik, ma már publikus eszközt említsem: pl. plazmalézerrel, ami láthatatlan lézersugárral, a gamma tartományban egyszerűen agyvérzést, szívleállást stb. okoz, bármit, amit akarunk, nyoma pedig nincs. Pl. az érfal meggyengítésével azt is megtehetjük, hogy egy ilyen Orbán vagy bármelyik suttyó bűnözője vagy utódja csak pár hét múlva kap végzetes agyvérzést (pl. olyat, amit Rómában láttam Ariel Sharon izraeli elnök földön fekvő, vérző fejéről, 2005 táján, az Új Egyház téren).

Plazmalézert használva bizonyítéka az emberölésnek nem marad. De Orbán Viktorral nem ezt tette Izrael, hanem Izrael világtörténelmében először külföldön rendezte meg a Zsidó Világkongresszust és hol? Hát Európa demokratikus sereghajtójának, Orbán Viktornak putrivá lelakott országában, ott, ahonnan minden civilizált ország és kevéssé civilizált politikai lobbi is menekül!

Nem szokott benne lenni a hírekben, de a politikai és üzleti közéletben a dolgok úgy működnek, hogy aki ellenérdekelt félhez adja a nevét, azt kizárják abból a közösségből. Na most az izraeli elnök közelije, a Bush-kormányzat tanácsadója, Arthur J. Finkelstein és bandája nem eltiltásra került Orbántól, hanem kiválasztásra, kétharmados hatalmi pozicionálásra, majd idejött Izrael és mint akik 100 évre terveznek Orbán Viktorral, megrendezik Európa legmocskosabb, legsötétebb, legvisszataszítóbb, a demokráciára, a civilizációra, az emberi jogokra, az árvákra, özvegyekre, nyomorékokra legrosszindulatúbb szociopata bűnöző, Orbán Viktor országában a Zsidó Világkongresszust, meghívva arra Orbán Viktort.

Izrael azt akarta, hogy a Sátán egyik legnyilvánvalóbb sátáni figurája legyen a Zsidó Világkongresszus díszpintye.

Ez az aktus nem csak izraelita szempontból főbenjáró bűn és szentségtörés, de a zsidók Istene, Maga az Örökkévaló rendeli Mózesen keresztül az ilyen árvákat, özvegyeket sanyargató mocskos állatok ellen maguktól a zsidóktól azok kiirtását és legyilkolását. Az a tény, hogy Izrael ennek kezdettől az abszolút ellenkezőjét tette - miközben maguk között a teljes magyarországi politikai és gazdasági kontroll megszerzéséről beszéltek (lásd pl. Simon Peresz izraeli elnök 'fölvásároltuk Magyarországot' beszédét) -, azt jelenti, hogy ez az Izrael sem az Istentől, sem Mózestől nincsen, de az európai és a nyugati demokratikus és emberjogi szintet sem üti meg, hanem keresztényi és mózesi szempontból egyaránt kifejezetten a Sátán által vezetett és elmekontrollált Izrael egyértelmű evidenciája.

Ez színtiszta nemzetbiztonsági kérdés. Ha az USA és Izrael nem lenne ellenséges Magyarországgal és az Európai Unióval szemben, akkor nem a Sátán tengelyhatalmaként demonstrálnák bush-i rosszindulatukat és saját hírnevüket bush-ian felszámoló következetlen sötétségüket, hanem nemzetbiztonsági okokból egyszerűen likvidálnák ezt a tébolyult, cezaromániás szociopata terroristát, Orbán Viktort. Alapvető, hogy ha én titokminiszter vagyok, ezt a munkát elvégzem, mert a kötelességem, mert muszáj, mert ez a dolgom és feladatom, hogy rendezzem az ilyen világra szóló katasztrófa- és hulladékgyárosokat, mint Orbán.

Amit a Finkelsten-banda Bush-sal is tönkretett az USÁ-ban, azt az USA soha nem tudta kiheverni. Logikus, hogy ha az USÁ-ban működne nemzetbiztonság, nem pedig mindenféle gazdasági lobbik előtt hason csúszó mocskos bűnöző irányítaná a titkosszolgálatokat, akkor egy George W. Bush kormányra sem kerül, hanem likvidálásra, ha pedig nem lett volna előre látható, akkor kormányra kerülése után nem kapott volna a tőkésektől megbízásokat az USA hírneve és számos vonalon az alapérdekei tönkre tételére, az USA pártfogóinak az USÁ-tól való elfordítására és nem az Emberiség alja és szemete mintegy nyilvános hatalomra juttatásával és gyakorlatilag teljes védelmével aknáznák alá saját számos nemzetbiztonsági alapérdekeiket vagy éppen kulcsérdekeiket, hanem egyszerűen eltakarították volna és eltakarítanák az ilyeneket, mint George W. Bush és Orbán Viktor.

Az USÁ-ban jól láthatóan egy bűnöző gazdasági érdekközösségből és néhány elmebetegből álló bűnbanda kontrollálja szinte a teljes amerikai titkosszolgálati hálózatot. De hát azért vannak a cégen és cégeken belül egymástól is teljesen elszeparált hálózatok, hogy az egyikből módszeresen le lehessen építeni illetve likvidálni lehessen az ellenséget, kifejezetten beleértve az Emberiséggel ellentétes, a finkelsteini és orbáni vonalat támogató izraeli, amerikai és más gazdasági, politikai vagy éppen piti hivatalnoki söpredéket.

Nézzünk csak rá a magyarországi ellenzékre. Az orbán-finkelsteini Júdás vonalhoz képest hogy néznek ki az ellenzéki pártok stratégiái és amerikai, valamint izraeli támogatottságuk? Egyszerűen szánalmasak minden szempontból. Látványosan semmiféle egységes mozgás, semmiféle stabil és minimális IQ-t kimerítő kampánystratégia nincsen, semmiféle racionális tanácsadó vagy a megvetésnél szikrányit is értékelhetőbb haditanácsadó náluk nem létezik. Az USA és Izrael mind a kémkedést, mind a kampánystratégiákat, mind a publikus és nem publikus egészségi és elmemanipulációs eszközi arzenált illetően nem csak cserben hagyta és földbe döngölte a teljes magyarországi ellenzéket, azokat pedig, akik Parlamenten kívül voltak, kirekesztette minden lehetőségtől, miközben minden eszközt kifejezetten Orbán Viktor és a Fidesz számára csoportosított és biztosít azóta is, folyamatosan.

Sokan megdöbbennének a világbotrányon, ha nyilvánosságra kerülne néhány CIA-s és NSA-s dokumentum arról, hogyan szervezték az USA és Izrael látszattiltakozásait Orbán Viktor kapcsán, miközben a fő titkosszolgálati vonalak nyíltan megfogalmazták, hogy Orbán Viktort hatalomra kell juttatni és irányítani kell totális demokratikus, szociális és civilizációs rombolásra, kifejezetten az USA és Izrael olyan szövetségeseinek tönkre tételével, mint pl. Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és a teljes magyarországi parlamenti és azon kívüli ellenzék legázolásával.

Az USA és Izrael saját barátait és szövetségeseit árulta el és nincsen olyan értékelhető vonal és kategória, amiben ezt az árulást és szándékos pusztítást ne tették volna egyértelművé. Magyarországon a 10 millió lakosból meglehet, hogy 9 millió 900 ezernek kifejezetten rossz üzlet és lokálisan, valamint globálisan egyaránt kártékony Izraelt és az Amerikai Egyesült Államokat támogatni.


Villámelemzés: Molnár F. Árpád (ELI) (A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, a Koppány Csoport Felügyelő Bizottságának elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu