Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Molnár F. Árpád az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője lett (Interjú)

 

 

 


 

2013-10-27. www.echelon8.org
Forrás: Debreceni Hírhatár


Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjeként vált, mindenki ismerete és tanúsága szerint a Föld bolygó Legfőbb Echelon-Technológiai Tényfeltárójává, irányítása alatt születtek minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP-, Echelon- és Illuminati-Filmjei, de közéleti munkásságának számos nyomát fedezhetjük fel mindennapjaink fajsúlyosabb ügyeiben is, például a romák elleni sorozatgyilkosságok, az egyre brutálisabb kilakoltatások vagy a politikai, pszichiátriai visszaélések, összefonódások, bűncselekmények leleplezésében.

Molnár F. Árpád, az Alsóörsi Hírhatár Online újraindulásától kezdve a legolvasottabb újságírók között publikál a lapcsoportban, számos népszerű írása pedig a központi Hírhatár Online oldalon olvasható. Főszerkesztői kinevezése kapcsán egy villáminterjút készítettünk, melyet most teljes terjedelemben olvashatnak:

Interjú: Domján Tibor, Budapest
Fotók: Batiz Judit


Domján Tibor: Milyen újítások vagy változások várhatók az Alsóörsi Hírhatárban?

Molnár F. Árpád: Mivel széles ismeretségi rendszerünk van, ezért sok lesz és máris sok a riport. A jelenkor igényeinek megfelelően ezek legtöbbször rövid riportok, villáminterjúk főleg civil szervezeti vezetőkkel és neves, a társadalomért és az emberi jogokért sokat tett jogvédőkkel és polgárjogi aktivistákkal, valamint politikusokkal, pártvezetőkkel stb. készülnek. Nagy hangsúly helyeztetik arra is, hogy ahol csak lehet, a cikkekhez általunk készített fotókat publikáljunk. Aztán: továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk az emberi jogokra. Így a kilakoltatásokra és az otthonvédelemre, a politikai üldözésre és a politikai üldözöttekre, a rendőrbűnözésre, az ügyészség és a bíróságok visszaéléseire, a kormányzati korrupcióra és a többi. Sok cikkfordítás is van és lesz, így a világ leghíresebb lapjaiból, valamint különleges újságokból, amik Ázsia, a közel-kelet vagy a távol-kelet és így tovább egyes országainak, illetve vállalkozóinak teremtő munkálatai révén születtek meg. Lesznek illetve vannak továbbá több média összefogásával való kezdeményezések is, amelyeknek eddig mi voltunk az ötletgazdái és a szervezői is.

Díjak megalapításáról is szó van, amelyek jelenleg, persze, pénzjutalommal nem járnak együtt, hiszen nekünk sincs pénzünk, minthogy nem bűnözők, hanem emberjogvédők vagyunk. Hanem tervezünk és megvalósítottunk - amiről Te is tudsz, hiszen benne vagy ezekben az összefogásokban - olyat pl., hogy több média által megszavazott elismerések, amik pl. az elmúlt esztendő legnagyobb otthonvédőjének vagy teszem azt - hogy ez ellenpólusról is említést tegyek - cím, ami a legbunkóbb módon viselkedett közéleti személynek dukál.

Domján Tibor: Milyen ideológiával, politikai irányultsággal rendelkezik vagy fog rendelkezni a lap?

Molnár F. Árpád: Lényeges, hogy engem - Orbánt és pártsleppjét kivéve - a szélsőbaloldaltól a szélsőjobboldalig mindenfelé szívesen látnak. Ez alól kivételt kb. két összeférhetetlen, a hivatalos média által is szélsőségesnek nevezett baloldali, valamint néhány szó szerint őrjöngő, súlyos pszichopata, obszcén és összeférhetetlen zsidózó áll, akiket még a saját gyerekeiktől is eltiltott a bíróság. Viszont nincs olyan lobbi és ideológiájú közeg, ahol ne kedves mosollyal fogadnának. Ez részben azért van, mert autentikusan, természetesen, minden megerőltetés nélkül elfogadok másokat, mindig törekedve arra, hogy a jót, a példának állíthatót, a követhetőt emeljem ki velük kapcsolatban. Ezért a sztálinista nem várja el tőlem, hogy védelmezzem Sztálin rendszerét, a hitlerista pedig nem köt belém azért, miért vagyok antifasiszta vagy miért nem heil hitlerezek a minden magyar idők legobszcénabb és legmegbízhatatlanabb magyar szennylapjának. Már nagyon régóta hídként funkcionálok a két, egymással teljesen összeférhetetlen oldal között, hiába kínlódott annyit a magyar állam és annak bevédett, anonimitásba menekült náci lapja.

Újságíróink zöme keresztény és én magam is az vagyok, de az Alsóörsi Hírhatárban annyira széles ideológiájú és nézetű réteget fogunk megszólaltatni illetve szólaltatunk meg - keresztényeket, ateistákat, kommunistákat, baloldaliakat és jobboldaliakat, hajléktalanokat és milliárdosokat egyaránt -, hogy ez jobbára nem csak nem fog feltűnni azoknak, akik ezt nem tudván pl. a véleménycikkeinket olvassák, de szó szerint mindenki meg fogja találni a kedvére valót, hacsaknem Orbán Viktor fanatikus és egyúttal szociopata híve. Tehát az Alsóörsi Hírhatár alapvető vonala a szociális beállítottság. A politikai irányvonalat illetően pártsemleges, de minden párt programjában és napi tetteiben kiemeli a pozitív, a társadalom szempontjából hasznos, előre mutató dolgokat. S bár a legfontosabb problémák között maga Orbán Viktor említhető, az ellenzéket is kritika alá vonjuk, amely viszont nem tud rosszabb és sötétebb lenni, mint amilyen Orbán Viktor egész világon hírhedt autoriter, diktatórikus és mentálisan halmozottan beteg hatalomgyakorlása és módszerei.

Túl ezen nagyon fontosnak tartom és el is szoktam mondani, hogy nem véletlenül hagyom, hogy az újságírók saját stílusban és saját választott témaköreikben írjanak. Örülök annak is, hogy látom, mindenki másképpen fogalmaz és mondataiban olyan szórendeket használ, amiket én soha. A szabad témaválasztás és a szabad mondatszerkesztés azért is fontos, mert minden olvasónak is másféle a gondolkodása! Ezért ami az egyik olvasó figyelmét nem kelti fel, a másik olvasó figyelmét pont az ragadja meg és tartja a lapnál. Az egyik ember elméjét nem nyitja meg az, ahogyan az egyik újságíró fogalmaz, de ha ugyanazt egy másik újságíró másféle mondatszerkesztésével látja, az viszont bombaként hat rá! Mindenkit más kódkulcsok és jelnyelvek nyitnak!

Na, ezért nem szabad pl. megengedni, hogy pártok bármilyen lapban túlzott befolyást szerezzenek és cenzúrázási lehetőséghez jussanak, mert egy pártpolitikus nem médiaszakember, hanem csak pártember! Egy lap vagy meg akarja fogni a lakosság széles tömegeit és médiaként funkcionál, vagy pedig párthonlappá válik! Ha megöljük egy lapnál az egyéniségeket és egyarcúvá tesszük a cikkeket, akkor a lakosság összes olyan potenciális szimpatizánsait is elveszítjük, akik nemcsak nem ahhoz a párthoz vonzódnak, de nem ugyanannak az egy személynek a gondolkodásmódja szerint gondolkodnak vagy fogalmaznak! Ezért jár gyakran nagyon súlyos következményekkel, ha egy lap egyetlen ember cenzúrázási mániája áldozatává esik. Az egysíkúság, a gombnyomogató robotfunkció maradjon a pártkatonák élete - amiért a pártokat a nép kb. 1992 óta en bloc megveti -, de egy média ne váljon egyarcúvá, mert az a média gyakran sok tekintetben vagy minden fontos tekintetben meghal! Tudomásul kell venni, hogy a pártemberek nem szakemberek, nem média-szakemberek, hanem pártemberek. Csak pártemberek!

Egyébként sokan nem tudják, hogy kezdjük el megteremteni és felfuttatni az Alsóörsi Hírhatárt, a Te ötleted volt, én rábólintottam, ketten kezdtük el és terveinknek majdnem mindenben megfelelően pillanatok alatt az egész hálózat egyik legolvasottabb lapja lett! A népszerűsége e pillanatokban is folyamatosan növekszik. Az interjú apropója pedig az, hogy Te lettél időközben a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, én pedig azért választottam engedelmeddel az Alsóörsit, mert annak már elismert neve van. És - hadd legyek szerénytelen, hogy a tényeket mondhassam - ez nekünk köszönhető! Nem pártnak, nem befektetőknek, nem a többi média hírverésének, hanem - az Isten kegyelméből - nekünk! Vannak ugyanis, akiket nem lehet eltüntetni. Ha valahonnan nyomuk vész vagy valahonnan kivonulnak, feltörnek máshonnan és ez így is marad! Az Alsóörsi Hírhatárra jelenleg is úgy tekintenek, mint a legjobb illetve a legkeményebb lap az összes magyar nyelvű elektronikus és nyomtatott média közül.

Domján Tibor: A pártokról és civil szervezetekről már beszéltél. Mondanál valamit az országokról is? Mely államokhoz vagy államszövetségekhez miként fog viszonyulni az Alsóörsi Hírhatár?

Molnár F. Árpád: Nagyon jó a kérdés! Amint azt Te is tapasztalhattad, mindenhol fontosnak tartottam a diplomáciát. Minden elfogadható berendezkedésű államot tiszteletben akarunk tartani. Ahogyan ez már régóta van, most is úgy lesz, hogy - amint az észlelhető - nem újságírókként, sőt, nem is emberjogvédőkként, hanem önálló és független államként létezünk, akinek diplomáciai képviselete és - Te tudod, hogy mi mindenről beszélek - önálló és ki kell mondjam: katonai hatalma van. Ez azt jelenti, hogy nekünk nem szabad a nyugati, úgynevezett demokráciákkal konfrontálódni és ahogyan a diplomáciában működik - már ahol nem orbáni jellegű pszichopátia tombol -, nem szabad más államok ellen felelőtlen kijelentéseket sem tenni. Aki tudja, hogyan működik a világ, s hogy nincsenek határok, azt is tudja, milyen szabályok vannak és mik a diplomácia minimális követelményei.

A kritika megengedett, de a mai orbáni stílus és minőség, ami kísértetiesen hasonlít a legútszélibb népi trivialitásra, semmiképpen nem mehet. Túl ezen a legmagasabb szintű megbízhatósági minősítésre, az úgynevezett AAA minőségre törekszünk, tehát - bár nagyon gyorsan dolgozunk és nagyon gyorsan csinálunk mindent - mindenképpen el kell kerülni a szándékos csúsztatásokat is, azaz ne kerüljön a lapba hamis dolog, kizárólag ha tévedésből születik. Az lenne a jó, persze, ha tévedés sem lenne soha. Én is mindig levonom a konzekvenciákat azokról a lapokról és politikusokról, valamint médiafelületekről, ahol rólam hazugságról hallok vagy hazugságot olvasok. Onnantól az ember hajlamos semmit nem elhinni annak a médiának, közéleti személynek, politikusnak, hiszen ha velem kapcsolatban ennyire tudatlan és ostoba, ráadásul erkölcstelen - pedig a teljes nyilvánosság előtt vagyok szinte minden nap -, akkor miként lehetne egy olyan személytől bármi más kritikát vagy tényállítást is elfogadni, aki még rólam is össze-vissza beszélt. Ez annyira mélyen bennem van, hogy amikor magyarországi ellenségeinkről (vezető politikusokról) írok, még olyankor is az talán a legfőbb motiváció arra, hogy a színtiszta igazat írjam, hogy tudom, az illető ellenséghez el fog jutni a dokumentum és bár utolsó gazember, mégis miként fog vélekedni a komolyságomról, ha vele kapcsolatban nem mondok mindig igazat?

Egyébként is az embernek mindig úgy kell írnia egy afrikai, ázsiai vagy bármilyen miniszterről, politikusról vagy akár egy arab bloggerről is, hogy tudnia kell - amellett, amikről most nem is beszélek -, hogy azt bármikor leteszik az asztalára. És akkor neki nem szabad rosszindulatú csúsztatásokkal és hazugságokkal találkoznia arról, amiket én róla írtam vagy amiképpen véleményeztem! A diplomácia követelményei mindenkire kiterjednek, akiket konkrétan említünk! Csak a tapasztalatlan népi tömegek hiszik azt, hogy amit írnak, azt maguknak írják, mert nem képesek felfogni, mennyire nyitott ez a világ, aki pedig kapiskál valamit, ha tudatlan, faragatlan és tahó, akkor egyszerűen csak odavet valami mocskot és elfogadhatatlan stílussal próbál hatást elérni. Mert nincs rutinja vagy affinitása ahhoz, hogy adoptálja azt, hogy ha valakinél pozitív viszonthatásra vagy szövetségre törekszik, nem állíthat be hozzá röfögő disznóként, mert legtöbbször azonnal megbukik! Egy miniszterelnök éppen úgy emberként reagál, ahogyan egy a youtube-on kommentelő, névtelen kispolgár. Ezt nem tudják azok, akik nincsenek a közéletben vagy nincsenek abban kellő mélységgel.

Ezzel kapcsolatban jut eszembe egy további fontos dolog is: nagyon szükséges, hogy súlyos pszichopatákat és szociopatákat soha többet ne bízzak meg semmilyen médiatevékenységgel. Semmiféle labilis, megbízhatatlan és obszcén alak ne mérgezze tovább azt a légkört, amit mi teremtünk és ne mérgezze aztán a világot. Hanem a pszichopaták keressék meg a saját közegüket, járjanak hétköznapi vagy internetes kocsmákba, de még egyszer ne legyen az, hogy én keresztényként mindig azt mondtam: tudom, hogy el fog bukni ez is, meg ez is, meg az is, de a Jézus Krisztus mindig nyitva tartotta az ajtaját, csatlakozhatott hozzá bárki. Egyszerűen vannak olyanok, akik semmiféle nyilvánosságra nem érdemesek. Az ember ne engedje be az ördögöket a kapun, mert méltatlanok arra, hogy - ahogyan Te mondtad régen arra, amit csinálok - felépítsem őket. Tehát ne építsünk fel olyanokat, akiknek annyira a mankói vagyunk, hogy egyáltalán embernek nézzenek ki, hogy amint ezek a mankók nem állnak őket mindenhol kitámasztva, ezek a személyek rögtön felborulnak és a földön fetrengve őrjöngnek, már cenzúra nélkül. Tehát ne engedjünk utat az ördögöknek, ráadásul a Krisztus Jézus toleranciája nevében.

Domján Tibor: Köszönöm az interjút, és Isten áldja a továbbiakban az Alsóörsi Hírhatár munkatársait és olvasóit is!


 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu