Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Kvantumfizikai ötletek és találmány (Molnár F. Árpád egyik villámjegyzete, 2013-ból)

 

 

 


 

2014-01-13. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)


Molnár F. Árpád (a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, Echelon-Tanú) 2013 egyik decemberi napján, cikkhez képernyőre vetett villámötletei, melyek végül nem kerültek cikként publikálásra. Ezért most Molnár F. Árpád villámjegyzetét közöljük.


- Miért tapasztalunk az időben egymást követő jelent, ha egyszer Einstein bebizonyította, hogy a múlt, a jelen és a jövő pusztán illúzió és mindezek együttesen léteznek? Mert pl.: a Kozmoszt képzeljük el egy szuperpozícióként illetve szuperpozíciók összeseként. Amikor egy ember, állat vagy másféle tudatos életforma öntudata az anyaméhben vagy a tojásban stb. eszméletre ébred, a megfigyelő hatására a szuperpozíció összeomlik és az idő, a valóság vagy annak észlelete egy bizonyos pozícióba ugrik. Mivel a tudat a saját öntudatra ébredése pillanatában van, ezért az idő a megfigyelő vagyis a tudatos létforma számára onnantól telik, váltogatva az egymást követő jelenpillanatokban. A tudat öntudatra ébredésével az idő vagy az időészlelet szuperpozíciójának összeomlása adja a többi dologi tartalmak, pl. a tárgyak szuperpozíciójának összeomlását is, amikor az életforma észleli. Ezért az idő szeleteiben megvizsgálva azt látjuk, hogy a többi dologi tartalom szuperpozíciója akkor omlott össze, amikor a tudatos életforma észlelte.

- Az einsteini téridő mutatja, hogy egymástól nagy távolságra lévő két dologi tartalom a nagy távolságból távolodással a távolodó dologi tartalom számára a múlt felé, a nagy távolságból közeledés a jövő felé tolja el az érzékelt jelent, a mostot, a most szeletét. Ha egy fotont vagy kettőt összefonódott kvantumpárrá alakítással ugyanígy nagy távolságra viszünk egymástól, akkor a kvantumpár tagjainak egymáshoz képest térben való elmozdításakor az időben is jelentősen elmozdulnak egymáshoz képest. Ha a nagy távolság eme tulajdonsága miatt a kvantumösszefonódás nem szűnik meg az időben jelentős eltávolodás miatt, akkor a hajdani egy részecskét vagy a hajdani két, különálló részecskét már csekély térbeli távolítás esetén, egymás most szeletét illetően több száz évet billentjük az egyik, közelítéskor a másik irányba. Tehát vagy amiképpen a kvantumok világában egy részecske lehet egyszerre több helyen vagy több időben is. A két, itt vázolt jelenség között megdöbbentően szoros összefüggés is lehet.

- Kvantum korrelációs űrszonda: A kamera lencséje begyűjti a fényt, a kvantumos képnek pedig azonnal az ellenkezője jelenik meg a Földön, amit egy harmadik kvantumkamrában visszaalakítunk az eredetire. Így láthatjuk, amit az űrszonda akár a Kozmosz túloldalán lát, a fénysebesség korlátjai kiküszöbölésével.

- A késleltetett választásos kvantumradír kísérletnél, tehát amikor azelőtt eldobjuk az eredményt, hogy megismernénk, pl. azért állhat fenn a szuperpozíció, mert a múlt, jelen és jövő egy, azaz soha nem billent ki a szuperpozícióból, mert az a tény, hogy nem figyeltük meg, már eldöntött volt a Kozmoszban. Tehát netán nem a múlt íródott át, hanem eleve így volt eldöntve. Vagy pedig nem lett volna eldöntött, de azzal vált kezdettől eldöntötté, hogy megnéztük. Amikor ugyanis megnézzük az állapotát, szintén nem a múltra hatottunk vissza, ahogyan a kozmikus méretű kettős rés kísérletnél sem, hanem a múlt-jelen-jövő téridőben, az egységben határoztuk meg az egészet egyszerre. A múlt-jelen-jövő egysége jelenthetné azt is, hogy netán nem befejezett múlt-jelen-jövőről van szó, hanem az egységről. Ezért amikor a jövőben döntünk, úgy változtattuk meg a múltat, hogy valójában csak az egységről döntöttünk, az egységről választottunk, hiszen a múlt, a jelen és a jövő közötti különbség illúzió. Így tehát mi egyetlen dologról döntöttünk, egy bizonyos, konkrét dologról, nem pedig különálló időkről. Hiszen a téridő egységes. Ez pedig továbbvetíti, miért lehetséges a kísérteties távolhatás. Pl. azért, mert a tér is egyetlen dolog, amiképpen az idő is, csak azt, hogy mi ezt észleljük, számunkra különleges helyzetek kellenek, amiképpen ilyen a kettős rés kísérlet megfelelő értelmezése vagy megértése.

- A kozmikus kettős rés kísérletnél kiderül, hogy a tőlünk 10 milliárd fényévvel messzebbről elindult foton, miután az 5 milliárd fényévvel odébb álló kettős résen áthaladt és újabb 5 milliárd fényévvel odébb hozzánk ért, akkor csapódik részecskeként a falba, ha meg akartuk figyelni, milyen állapotban érkezik és akkor hullámként, ha nem figyeltük meg. Ekkor lehet, hogy a megfigyeléssel a múlt-jelen-jövő téridőegység szuperpozícióját billentettük ki, azaz a foton egész útjáról döntöttünk, a múlt-jelen-jövőjének állapotáról, hiszen a múlt-jelen-jövő egységes.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu