Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Kiválóan választott Schmuck Andor, amikor a hős leleplezőt, Karancsi Tibort indította Veszprémben

 


 

 

 

2015-01-05. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke kevés jobb pr-embert választhatott volna, amikor Karancsi Tibort indította a veszprémi időközi választásokon.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke kevés jobb reklámembert választhatott volna, amikor Karancsi Tibort indította a veszprémi időközi választásokon. A volt rendőr százados még 1995-ben buktatta meg a Füzesgyarmaton található Macskási telepen működő olajszőkítő, adócsaló bűnbandát. Helyesebben buktatta volna meg, de mivel a rendőrség vezetői is benne voltak a maffiában, ezért addig szabotálták a helyszínre kiszállást is, míg az elkövetők - akiknek a rendőrség odaszólt - összepakoltak, eltüntettek minden olyan nyomot, amit lehetett, aztán távoztak. Mivel pedig Karancsi Tibor ebbe nem akart belenyugodni, egyik kollégája (Kucsera Lajos) közölte vele, hogy hagyja, ne csináljon semmit, "mert széllel szemben nem lehet".

Az olajmaffia halmazati bűntetteiben, valamint a Karancsi-ügyben az elkövető rendőrök között a szeghalmi rendőrkapitányig és azon túl mindenféle ember benne volt, továbbá Pintér Sándor hatósági üldözésekkel és a médián keresztül indított háborút Karancsi Tibor ellen, de hiába. Pedig Karancsi Tibort az állam megpróbálta lejáratni, elmebeteggé nyilvánítani, majd összeverbuváltak egy három főből álló, etikainak nevezett szánalmas, bűnöző bizottságot, amely erkölcsileg alkalmatlanná nyilvánította a hőssé vált rendőr századost, az állami maffia pedig kirúgta Karancsit a rendőrségtől. A hírnevén mindezek csak javítottak, sőt, szorzatosan hőssé tették a nép szemében és világszerte egyaránt.

A hőssé vált százados azon kevesek közé tartozik, akik amikor szembesültek az olajmaffiával, bár rendőrök voltak, mégsem védték az olajmaffiát, továbbá akik ráadásul még túl is élték az ellenük indított állami üldözéseket.

Amikor pedig a BBC nem kapta meg a magyar államtól az egyik frekvenciát, bosszúból dokumentumfilmet készítettek a magyarországi állami bűnözésről, amelyben Karancsi Tibor leleplezéseit és üldöztetését szolgáltatták élő példának arra, mennyire rendszerszintű a bűnözés Magyarországon.

Sok évvel később a magyar bíróság kimondta, hogy jogtalanul rúgták ki Karancsi Tibort, és a bíróság megítélte neki az elmaradt fizetéseit is.

Karancsi Tiborral e cikk írója 2001-ben beszélt először telefonon. A Macskási telepen én is többször személyesen jártam és nyomozásokat folytattam Karancsi Tibor és az állami olajmaffia vonatkozásában. A hős százados által megbuktatott botrány, valamint az ellene indított állami támadások a 2000-es években is olyan riadalmat és gyűlöletet keltettek a parlamenti pártokban és a kormányban, hogy a titkosszolgálat már akkor, mielőtt odaértem, életveszélyesen megfenyegetett, politikai gyilkosság áldozata leszek, ha nyomozni merek a Karancsi-féle olajügyben. Azzal is szembesítettek, hogy a Karancsi-ügyben való nyomozással 130 %-on vagyok azon a listán, aminél 100 % jelenti a politikai gyilkosságot.
 
Az oknyomozó újságírók is úgy működtek akkoriban, hogy ha az oknyomozó író vagy újságíró olyan ügyben kezdett nyomozni, ami tiltott volt, akkor a polgári vagy katonai titkosszolgálat odaszólt, hogy ne tegye, mert ez tiltott terület. Na most rám ezek a figyelmeztetések nem hatottak.

Akkoriban még az Internet sokkal gyengébb volt, ezért a lakosság sokkal kevesebb botrányról tudott és sokkal több tabutéma volt, mint manapság. A nemzetbiztonsági szolgálatok és az ezeket összefogó szervezet, amit "a titkosszolgálat"-nak neveztek, lépten-nyomon "felelősség"-ről beszélt, mondván, hogy szinte bármilyen bűnügy megbuktatása, amiben állami bűnözők érintettek, olyan láncreakciót indíthat el, hogy kiderülhet, mindenki benne volt és ez forradalmat robbanthat ki. Ettől függetlenül az úgynevezett "titkosszolgálat" és emberei gátlástalanul elkövettek továbbra is akármilyen bűntettet és szervezték az emberöléseket, mert nem a felelősség, hanem a mindent átható bűnözési hajlam, kapzsiság és nyers rosszindulat vezérelte őket.

Amikor meghallottam Karancsi Tibor Veszprémben indítását, talán csak egy pillanatra merült fel bennem, hogy miért nem próbálkozott meg vele az MSZP és a baloldal többi pártja, hogy indítsa a választásokon, de azon nyomban az jutott eszembe, hogy hiszen a baloldal és jobboldal egyaránt szerves része volt az olajmaffializmusnak, és Magyarországon a pártok e téren sem profik, azaz képtelenek alázatra, félnek az elutasítástól és kórosan belterjesek.

Bár Schmuck Andor kitűnő, hős és feddhetetlen embert választott, korunk egyik legnagyobb alakját, ugyanakkor Magyarország mostani állapotában még az a népszokás, hogy nem emberekre, hanem a régóta megszokott pártokra és megszokott vezetőjükre szavaznak, akik pedig nem akarnak a régi pártokra voksolni, nem mennek el a választásokra. A magyarok jelenleg képtelenek személyekre voksolni, nekik jelenleg voltaképpen szavazógombként funkcionáló országgyűlési droidok kellenek, amihez viszont a megválaszott képviselőknek nem kell semmi, nem számít, hogy kicsodák, hogy bukott bűnözők vagy sem, régiek vagy kezdők, hanem a nép voltaképpen kizárólag egy mutatóujjat akar részükről, amivel meg tudják nyomni - a párt parancsai szerint - az "igen" vagy a "nem" gombot.

Ez a mentalitás, persze, nem válik a magyar nép dicséretére, de hát valahogyan csak el kellett jutnia ennek a népnek az Európai Unió 28 tagállama közül demokratikus és emberjogi stb. szempontból, valamint az ezekre való lakossági igény szempontjából is a legutolsó, a 28. helyre.
 
 
A kapcsolódó irodalomból:

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu