Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Kínzást és családirtást ígértek Pintér Sándor, Gyetvai Tibor rendőrkapitány és társaik ellen - Mert Megmondtuk: a 10 gyermekes család kilakoltatása és a vele kapcsolatban elkövetett további cselekmények...

 

 

2013-08-01. www.echelon8.org
(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Tárgy: Pintér Sándor, Gyetvai és családjuk üldözése és sokuk kiirtása!
Pintér Sándor! Gyetvai Tibor
(BRFK X. kerületi rendőrkapitány)!

 
 Ti ócska, szaros, fossal felhizlalt tetves bűnözők, mániákus hazudozó, nemzetbiztonsági katasztrófagyártó idióta, féktelen, súlyosan demens, elmebeteg szociopaták!
 
 Megmondtuk, Gyetvai, hogy kotord össze a mocskos bandádat a X. kerületi rendőrkapitányságon, te mániákus hazudozó, hamis vádas, fegyházérett, akasztani való ócska bűnöző!
 
 Már megint mi ez a következő hamis vád újságíró ellen (a 10 gyermekes család kilakoltatási kordokumentum-botránya), mikor előtte gondosan, részletekben figyelmeztettünk téged és mocskos útonálló bűnöző szociopata közpénzen kitartott júdásbandádat, hogy figyelj oda, baszd meg anyád, mert filmre van véve minden, fékezd ezért veleéjig rohadt bűnöző alkatú pszichopátiádat és próvbáld meg visszafogni a mindenkor tanúsított korlátlan és féktelen bűnözést, mert FILMEN VAN, EZÉRT RÁBASZTOK, TI ELMEBETEGEK! Így az eddigi hazudozásaitok is BIZONYÍTOTTAN KIMERÍTETTÉK A HAMIS VÁD BŰNTETTÉT, RÁADÁSUL ÜGYENKÉNT, HAMIS VÁDRÓL HAMIS VÁDRA!
 
 Erre itt a következő ügy, ahogy erről az ügyről külön is konkrétan előre bejelentettük, hogy ti továbbra is össze-vissza fogtok hazudozni, szartok rá, hogy elmebeteg apád fasza Pintér Sándor és a világsajtóban is fasiszta elmebetegként emlegetett Orbán Viktor orra előtt, világszerte publikálva az ellenetek való bizonyítékok, leleplezések, feljelentések! Csak nyomulsz tovább Orbán Viktor és Pintér Sándor féktelen bűnözésben és gyilkolásban elbutult, eladott, tönkre rágott és nehezékként előre futó, a tengervíz legmélyére vágtatást előre rántó beteg fejével!
 
 A következő hamis vádas ügyed, te ótvar, tróger patkány, közpénzparazita bűnöző!
 
 Idézet a következő HAMIS VÁD BŰNTETTÉT megvalósító következő HAMIS VÁDAS dokumentumodból, Pintér-Gyetvai tróger féreg faszbanda, amit az általatok üldözött következő újságíró, Kovács Adrienn Nikoletta ma kapott kézhez!:
 
 "Az intézkedő rendőrök a lakásban tartózkodó Kovács Adrienn Nikoletta apci lakost felszólították, hogy igazolja magát, melynek nem tett eleget, valamint felszólították, hogy a helyszínen lévő kilakoltatással kapcsolatos rendőri intézkedést ne akadályozza. A rendőri felszólításnak többszöri elismétlését követően sem tett eleget nevezett személy. A jogszerű rendőri intézkedéssel szemben engedetlenséget tanúsított."
 
 Eztán kiszabtátok a büntetést, hogy fizessen vagy menjen börtönbe!
 
 Te fasz! Hülye Pintér, baromagyú, elmebeteg, retardált Gyetvai Tibor és akasztani való családja! Keresitek a bajt?! MI?!!! KERESED A BAJT!!!!
 
 Az apátok rühes faszát! Világszerte ott a dokumentumfilm már az első napoktól kezdve, ahol tételesen látható - nekünk is megvan A TELJES FELVÉTEL VÁGATLANUL -, hogy a lakásból, te retardált barom, MINDENKI távozott a felszólításra! Akkor mi a faszodról beszélsz, te retardált orbán-pintéri torzszülött idióta! Te rendőr, azaz megszállott, mániákus, akasztani és haklomra lövöldözni való, mindig, minden körülmények között CSAK BŰNÖZŐ!!! CSAK BŰNÖZŐ!!! CSAK BŰNÖZŐ!!! Az is filmen van, hogy SENKITŐL NEM KÉRTETEK SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYT, csak lent, a közterületen! Egyébként a nevezett személytől, Kovács Adrien Nikolettától háromszor is, ti retardált idióták! Olvasható tőlünk, hogy be is jelentettük előre, hogy a rendőreitek úgy vádaskodtak ott, az utcán, hogy ott sem voltak a lakásban, pofára mentek és kötöttek bele a környéken lévőkbe és úgy tették feljelentéseiket, a halál faszából, a levegőből kapkodva a HAMIS VÁDAKÉRT! És bejelentettük előre, hogy nyilvánvaló, hogy a rosszindulat és az orbáni és pintéri apád fasza szociopátiás közpénzbűnözés miatt úgy fogjátok ontani a HAMIS VÁDAKAT KOVÁCS ADRIENN NIKOLETTA ÚJSÁGÍRÓRA ÉS EMBERJOGVÉDŐRE IS, mint akik a rendőrbuzi, tehát BŰNÖZŐ ANYÁDBÓL ÉS APÁD FASZÁBÓL SZOPJÁK A GECIT NAPONKÉNT, mivelhogy te vagy mindegyik bűnöző közvetlen főnöke és a te utasításaidat hajtják végre, ahogyan a BM-ből Pintér Sándor eligazít, te faszszopó ostoba geci! Az is filmen van, hogy ti basztatok bárkit felszólítani, hogy ne akadályozzák a fasz bűnöző, közpénzcsürhe, golyófogó rendőrpatkányaitokat! Erre még toldod a hamis vádat, te elbutult agyú, szociopata pintéri faszdarab, te korcsnak baszott, korcsnak született retardált, tehetségtelen, ostoba, öngyilkos vágóidióta, aki hülyét csinálsz az egész országból, te agyalágyult barom, hogy a rendőri felszólítás többszöri ismétlésének sem tett eleget! Te húgyagyú, anyabaszott, elfuserált, retardált, genetikai gnóm anyával és szociopata retardált geciszájú apával megbaszott barom!
 
 Nagyon rá fogtok baszni erre a sorozatos bűnözésre, ti retardált korcsok! Annyi tiszteletet nem érdemeltek, ti utolsó bűnöző, lejáratott, undorító tróger mocskos férgek, mint a leglezüllöttebb, legrohadtabb, legbűnözőbb civilek bármelyike, akiket ti Orbán Viktorral szociopatának züllesztettetek az elmúlt 3 év leforgása alatt, sosem látott igyekezettel! Meg fogjuk bosszulni ezeket az iszonyú pofátlan gaztetteket és családirtásokat, család- és ország-felforgatásokat, a tömeges öngyilkosságot és nemzeti katasztrófát, amit okoztatok, ráadásul a mi pénzünkből! A MI PÉNZÜNKBŐL, NÉVLEG A TÖRVÉNY ŐREIKÉNT ÉS MEGBÍZOTT VEZETŐINKKÉNT, VALÓJÁBAN MINDEN NÉPEK JÚDÁS ELLENSÉGEIKÉNT!
 
 A Jobbik nevű párt óta látható, hogy akiket üldöztetek, csakhamar sokuk hirtelen országgyűlési képviselő lett, ahonnan várja szépen, ki, honnan, mikor kerül kormányra! És egyre többen vagyunk ilyenek, és egyre többen szomjazunk az igazságos, törvényes, megtorló és elrettentő hatású igazságszolgáltatási bosszúra! Életre-halálra megígérem én és hátterem, hogy el fogunk titeket kapni, akit addig mások még életben hagytak közületek, és a nem nyilvános, hanem az úgynevezett demokráciákban bejáratott módszereinkkel kegyetlen kínzásoknak fogunk alávetni titeket és büdös, fasz, tróger családjaitokat, akik a mi vérünkből és lelkünkből híztak mocskos gazdag állatra, minden népek és az Isten parazitáiként és féktelen júdás ellenségeiként!
 
 És sokak meggyilkolásáról személyesen fogok intézkedni! Megígérem, hogy ölni foglak titeket! És ahogy eddig is így volt, nem kell ehhez miniszterelnöknek sem lenni, sőt, gyakran kimondani sem kell hangosan soha, leírni sem kell sok mindent soha, hogy egy-egy ilyen mocskos férget, gyakrabban férgek egy általunk egybegyűjtött és bezsuppolt fasiszta bandáját likvidáljunk, megoldva tengernyi nemzetbiztonsági problémát és tengernyi ártatlan halált!
 
 Pusztuljatok a Földünkről, mert ez a bolygó a miénk! Nektek itt talpalatnyi terület sem jár, ahogyan a hajléktalanokkal, a nagycsaládosokkal és a rokkantakkal is bántatok! Egy kibaszott rohadt talpalatnyi föld sem jár nektek, mert ez a mi bolygónk!
 
 Nem láttad, Pintér-Gyetvai faszbaszott tetű a rangjelzéseket és az előre jelzéseket a kápolna utcai kilakoltatás előtt?! Nem tanulsz alázatot, két ikerbaszott szarfaszú rákos tetű?! Majd megtanítjuk nektek és életben maradt bandatagjaitoknak, mi a hatalom, a tekintély és mi a kínszenvedés! Azt hiszed, semmilyen hatalomnak nem tartozol elszámolással, mert egy szociopata faszbaszott faszkalap vagy, aki a világ minden hatalmától és országától elkülönülten azt csinál, amit akar, úgy rabol és fosztogat, ahogy akar és szarik a tekintélyekre, a hatalmakra, az uradalmakra és A VILÁGTÖRTÉNELEM LEGBORZASZTÓBB ÉS LEGNAGYOBB HATALMÚ HADEREJÉRE?! Majd megtanulja fajtátok, mi a vinnyogás, a kínlódva küszködés, a kínzás, a kibeszélhetetlen, verbális szájzárral ellátott borzalom, az emberi, hagyományos érzékelést meghaladó fájdalom, a biztos kudarc és biztos kilátástalanság, az abszolút esélytelenség, a halál és...
 
 A POKOL! A POKOL! A POKLOT ELLENETEK ÖRÖKKÉ!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu