Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Két polgármester, akik a roma-magyar ellentétet és a települési bűnözést csaknem felszámolták
 

 

 

 

 

2014-09-22. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)Balosok és jobboldalinak nevezett fideszes elvakultak most idegesek lesznek, lelkükbe pedig beköltözik a zaklatott düh és kocsmaminőségű gyűlölet. Két polgármesterről lesz most szó. Mindkettővel volt alkalmam interjút is készíteni. Az egyik Pénzes Sándor, a romagyilkosságok miatt ismertté vált Kisléta független polgármestere, a másik Orosz Mihály Zoltán, Érpatak független polgármestere. Pénzes Sándor gyakran a településhez tartozó országgyűlési képviselőn, Veres János MSZP-s pénzügyminiszteren keresztül dolgozott Kisléta kiváló működéséért, Orosz Mihály Zoltán pedig jobboldaliként. Mindketten jelentős eredményeket értek el a település bűnözésének felszámolása irányában, valamint a cigány-magyar együttélés addig tán sosem látott szintre emelése terén. Módszereik radikálisan különbözők voltak, és mindketten rendkívüli eredményeket értek el.

Cikk: Molnár F. Árpád
 

Azonban az, hogyan sikerült ezen eredményeket elérniük, senkit sem érdekelt. A szakmai szempontok ugyanis nem fontosak, hiszen mindenki, aki a fősodratúnak nevezett médiában megnyikkanhat, tartozik valahová, aki viszont nem vagy nem eléggé, az negligálandó, pozitív eredményeit pedig lehetőleg 100 %-ban elhallgatandó és elrejtendő ellenség.

Roma integráció címén a fehér emberek iszonyatos százmilliárdokat zsebelnek ki, rabolnak ki, tékozolnak és pocsékolnak, fosztogatnak a polgári lakosságtól, és ezen pénzek aztán - a látható munkát és az eredményességet tekintve - gyakorlatilag 100 %-ban eltűnnek. Az így orozott iszonyatosan hatalmas lakossági vagyonokat egymás zsebébe csúsztatják, kifizetik a liberális bőrbe öltöztetett fehér galléros bűnözőket, kifizetik az Orbán Viktor és Balog Zoltán fideszes érdekkörébe tartozó senkiket, a szakmai eredmény pedig semmi. Nulla. Szakmai idióták és tehetségtelen, a fősodratúnak nevezett - bal- és jobboldali - média oligarchái által propagált, a lakosság torkán évtizedek óta erőszakkal lenyomott percemberek és tehetségtelen senkik osztják az észt arról, mennyi és mennyi, de még mennyire sok-sok pénz kell romastratégiára, felzárkóztatásra, miközben ezeket a pénzeket - lényegében minden eredmény nélkül - teljes egészében eltüntetik. Elsikkasztják. Zsebre teszik. Jól élnek és meggazdagodnak ezekből a fehér galléros bűnözők.

Aki viszont szakmai alapokra helyezkedik, az nem a bűnözést lecsökkentő személy ideológiáját kezdi vizsgálgatni - mint ahogyan ezt teszik Orosz Mihály Zoltán esetében -, sem azt, hogy miért nem fideszes - mint Pénzes Sándor esetében -, hanem azt, mivel érték el, hogy a bűnözés radikálisan lecsökkent, a cigány-magyar együttélés pedig történelmi szintre emelkedett. Hogyan valósította meg pl. Pénzes Sándor, a rendkívül kellemes stílusú és kulturált, a Fidesz Hír tv-s és többi szennycsatornáin elborzasztó látványossággal tetten ért módon rosszindulatú lejárató kampány polgármester áldozata, akinek településére a Fidesz járt uszítani, hogy a cigányok és a magyarok közötti békét megbontsa, hogy a Pénzes Sándor által irányított település mintatelepüléssé vált. Kislétára pl. azért mentek a romák elleni gyilkosságsorozat keretében gyilkolni, mert - a romagyilkossági tárgyalások első másfél évét végigültem, többször, mint bárki (hogy még egy abszolút elhallgatott tényt ismételjek) -, mert az volt a cél, hogy békés, munkába járó romákat gyilkoljanak, ezzel pedig akkora feszültséget keltsenek, hogy polgárháború robbanjon ki. Kislétán azonban - és minden fideszes, orbán viktori, ráhelista pszichopata kínlódás ellenére - példaértékű béke volt, mert Pénzes Sándor polgármestersége alatt a romák dolgozni jártak, a cigány-magyar együttélés pedig ugyancsak tanítandó akadémiai tétele kellene legyen.

Mivel a szakmai szempontokhoz Magyarországon szinte mindenki, akit ezért fizetnek és akit ezért szerepeltetnek, analfabéta, a pártossághoz és a bűnözéshez, valamint a lakossági rablásokhoz viszont világszerte mintaszerű, Európában pedig már sereghajtó, így az, hogyan lehet akár nulla forint roma integrációs marhaság címén folyósított lakossági közpénzektől abszolút mentesen a bűnözést és a roma-magyar konfliktusokat szinte egészében felszámolni, senkit nem érdekel. Hanem Pénzes Sándor és Orosz Mihály Zoltán ellen egyaránt büntető eljárásokat indított ugyanaz a sereghajtó oligarcha bűnöző kormány, amelyet Orbán Viktor vezet, az Európai Unió demokratikus sereghajtója. Egy olyan bűnöző, akit világszerte szociopataként deklarálnak és világszerte egy közveszélyes bűnöző elmebetegnek tartanak. Egy szociopata bohóc, aki hobbija érdekében futballstadiont építettetett - mint Ceausescu - saját faluja kvázi kertje sarkába.

A tehetségtelen és ostoba közpénz-elrabló bal- és jobboldali (média)lobbi, persze, most sem lát tovább az orránál, és már hallani is gondolataikat előre, hogy de hát Orosz Mihály Zoltán így, meg úgy. Nos: a szakmai vizsgálat nem azonos fogalom a klónozással. Hanem arról van szó, hogy aki szakmai szempontból nem annyira idióta, mint amilyenek a fősodratúnak nevezett, tehát kormány-, valamint ellenzéki oligarchák által irányított médiumokban megszólalhatnak, az tudja, hogy a teendő minden esetben az, hogy először is megvizsgáljuk, miképpen produkáltak ezek a települések olyan alacsony bűnözési és roma-magyar konfliktusmutatókat, aztán amit lehet, azt átvesszük. És rájövünk, hogy egyetlen árva nyamvadt roma integrációs közpénz-forint sem kell ahhoz, hogy egy településen a bűnözést akár csaknem nullára csökkentsük és egyetlen árva népfillér sem kell ahhoz, hogy a cigányok és a magyarok együttélését soha nem látott szintre emeljük!

Ezzel természetesen élesen szemben kell álljanak azok, akik szakmailag teljesen alkalmatlanok, ők ugyanis a fenti fogalmi megkülönböztetéseknél máris elbuktak. Az ilyen tehetségtelen - tehát a bal- és jobboldali médiában agyonreklámozott - megélhetési senkik már nem látnak tovább annál, hogy Orosz Mihály Zoltán neve elhangzott, akit a lobbijuk ellenségnek kiáltott ki, Pénzes Sándor pedig nem volt fideszes, ráadásul a kormány uszító politikájával ellentétben megoldotta mindazt, aminek a Fidesz az időben abszolút az ellenkezőjén dolgozott, ezért Pénzes Sándor polgármester börtönbe való.

Ugyanúgy szemben kell állnia a szakmai szempontokkal és megoldásokkal azoknak az ingyenélő, vérszívó és parazita, fehér galléros élősködőknek, akik roma integráció címén évtizedek óta fosztogatják az Európai Unió és a Magyar Köztársaság lakosságának vagyonát és ezek százmilliárdjait. Ők ugyanis abból élnek, hogy szakmai alkalmatlanságukat és ehhez csapott, általunk a kártételeikért és a szabad rabló vagyongyarapításaikért - adózás címén, kényszerből - eltartott társaikat tovább dőzsöltessük és ünnepeltessük a fehér galléros bűnözés lakájmédiumain keresztül, amihez megkapják tehát a baloldalinak és liberálisnak nevezett, valamint a fideszes - tehát a Netanjahu-Finkelstein-lobbiba tartozó bandák - médiakampányát. Behívják őket a stúdiókba, szakértenek arról, amihez egyáltalán nem értenek, arról, amihez érteni nem is akarnak, de amiből ragyogóan megélnek évek, mások évtizedek óta.

És kik? Elsősorban azok a baloldalinak és fideszesnek nevezett, valamint liberális értékrenddel takarózni próbáló belterjes, beltenyész, Soros György roma integrációs pénzeit is milliárd szám elpocsékolt tehetségtelen és történelemhamisító senkik, akiknek volt pofájuk 100 %-ban eltitkolni, hogy
 
- én voltam az, akit erőszakkal hurcolt el a Fidesz politikai rendőrsége a romagyilkossági tárgyalásról, koncepciós per keretében, miközben az elhurcolásról és az utána elkövetett és nyíltan eltussolt bűncselekményekről dokumentumfilmet is - majd új és új dokufilmeket is - publikáltunk,
 
- én voltam az, aki a romagyilkossági tárgyalások első másfél évében sokkal többször voltam jelen a tárgyalásokon, mint bármely médiaszemély, újságíró, hallgató, de még a vádlottak és a sértettek ügyvédjeihez képest is sokkal többször,
 
- én rendeztem minden magyarok legtöbb olyan dokumentumfilmjét, amik a romagyilkosságokról szóltak,
 
- én voltam az, aki miatt az NBH a kuruc.infóhoz juttatta a nagy botrányt és a hírek címoldalára került titkosszolgálati dokumentumot a romagyilkosságokról, mivel lényegében (a későbbi vádlottak neveinek monogramozását kivéve) szóról szóra ugyanazt nyilatkoztam videóra a nyilvánosságra hozatal napján, a KBH-s dokumentum nyilvánosságra hozatala előtt a kecskeméti katonai légibázis főbejáratától 50 méterre lévő lakásomban,
 
- miközben ezek a nevükben jogvédő, külföldi pénzekből és magyar közpénzekből harácsoló beltenyész paraziták elhallgatták, eltitkolták és eltussolták az összes újságíró-üldözést és kormányhatósági koncepciós pert, zaklatást és terrort is, amiket ellenünk - ellenem és munkatársaim ellen - éveken át és azóta is, folytatólagosan elkövettek és elkövetnek. Kivétel nélkül mindet! Mindet! Az összest!

Az bizonyosnak tűnik: ha rajtam múlna, addig nem kapna többet egyetlen fillért sem Magyarország roma integrációra, sem az Európai Uniótól, sem Soros Györgytől és mások magánmilliárdjaiból, amíg ez a beltenyész, tehetségtelen, pénzpocsékló és feneketlen kútként mindent elnyelő burzsoá parazita réteg nem tanul meg két lábra állni, gondolkodni, mérlegelni, tanulni és nem lesz képes önerőből, legalább mások szakmai eredményeiből okulva, önmaga megteremteni valamit azokból a sikeresen teljesített roma integrációkból és cigány-magyar együttélésekből, amiket az orruk előtt, az általuk gyűlöltek, zéró integrációs és zéró bűnüldözési pénzből megvalósítottak.
 
 
Zárásként egy kiváló filmfelvétel arról, amikor a média fél a nyilvánosságtól, ezért nem mer interjút készíteni. Furcsa és tanulságos eset, hiszen pl. én el sem tudok képzelni olyan helyzetet, hogy valakivel interjúért találkozom, de amikor meglátom, hogy mások is vannak a helyszínen, akkor már elmenekülök. Persze, ebben benne van az is, hogy soha nem akarom meghamisítani az elhangzottakat és tehetségtelen sem vagyok, tehát fel tudom mérni a helyzetet, hogy attól még nem esik le a gyűrű az ujjamról, ha az interjút az alany - pl. azért, hogy visszaélés ne történjen vagy a saját gyűjteménye érdekében, teljesen mindegy, miért - rögzíti. A felvétel az Érpataki Községháza épületében készült, a menekülő média pedig a vs.hu. Tanulságos, amikor az újságírók úgy félnek és annyira menekülnek attól, hogy munkájuk minőségéről már a munka közben bizonyíték készül, ahogyan ezt megszokhattuk a Fidesz összes közpénzen eltartott politikusától, önkormányzati képviselőitől, a párt rendőreinek, ügyészeinek, bíróinak és pszichiátereinek mintegy 100 %-ától.
 

 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu