Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Karancsi Tibor túlélő: Szervezettel a maffia ellen! (Interjúnk)

 

 

 

 

 

2015-01-03. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna
(Interjú: 2014.11.11.)

(Világszerte postázva.)

A HírAréna interjúvolta az olajmaffiát leleplező nemzeti hőst, Karancsi Tibor egykori rendőr századost a Horváth András NAV-leleplezővel és másokkal létrehozandó korrupcióellenes szervezetről és egyebekről.
 
Lájkolhatja a Facebook-oldalunkat is:
https://www.facebook.com/hirarena
 
 
Interjú: Molnár F. Árpád
Executive producer: Domján Tibor
 
 
A gátlástalan és mélységesen kritikátlan és ostoba politikai üldözések miatt a világsajtóba került és világszerte ismertté vált nemzeti hős, Karancsi Tibornak az első pillanattól egyik legfőbb ellensége Orbán Viktor örök belügyminisztere, 2010 óta egyúttal polgári titkosszolgálati minisztere is, Pintér Sándor volt, aki egyébként nem csak az olajmaffia egyik legfőbb vagy egyes számú keresztapja volt, de a budapesti, összesen 100-nál több bombarobbantásos merénylet és terrorcselekmény legfőbb szervezője és legfőbb eltussolója is. Orbán Viktor mellett Pintér Sándor volt a Karancsi Tibor által leleplezett ügyek eltussolásának legfőbb irányítója is, aki megpróbálta Karancsi Tibor feltárásait semmissé tenni, a századost pedig először elmebeteggé nyilváníttatni (ami nem sikerült), majd elintézte, hogy egy néhány fős, etikainak nevezett, szánalmasan korrupt és bűnöző bizottság erkölcsileg alkalmatlannak nyilvánítsa és kirúgja a rendőri állományból.

Csaknem minden olajleleplező rendőr belehalt az üldözésekbe, de Karancsi Tiborral nem sikerült végezni. Sőt, évekkel később még azt is elérte, hogy visszamenőlegesen megkapta a rendőri javadalmazását, mivel az állam kénytelen volt elismerni, hogy a rendőrségtől való eltávolítása jogtalan volt.

- Létrejön ez a korrupcióellenes szövetség - nyilatkozta kérdésemre Karancsi Tibor -, amit azért hívunk életre, mert az állami szektorban levő szervezetek, nyomozó hatóságok, rendőrség, ügyészség illetve a bíróságok, azt mondanám, hogy sehogy nem teljesítenek. Azt szoktam mondani, hogy az országban már állami garanciában működik a korrupció. Vannak törvényen kívüliek és vannak törvényen felüliek. És egyetértve a Bandiékkal [Horváth András NAV-leleplezővel stb.], közel egy éve dolgozunk már ezen, hogy ez a szervezet, szövetség létrejöjjön, mert egyszerűen nincs egy olyan civil kontroll ebben az országban, amilyen kellene legyen, tehát csírájában elfojtanak mindent.

A túlélő olajleleplező, Karancsi Tibor Pallagh Lászlóra is emlékeztetett, aki az olajügyeket vizsgáló, 2000-es Parlamenti Olajbizottság létrehozásában volt kulcsszereplő. Pallagh László a Torgyán József által vezetett Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt (FKGP) egyik országgyűlési képviselője volt és Nógrádi Zsolt olajtanú közvetlen hatásával ország-világ elé robbantotta a lakosság elől maximálisan elrejteni kívánt olajmaffia-ügyeket. Miután a szaporodó maffiabotrányok hatására Pallagh László mögül már minden parlamenti párt kihátrált, Torgyán József volt az utolsó, aki még kiállt Pallagh László mellett. Végül - soha nem szabad elfeledni(!) - Orbán Viktor volt az, aki egyszerűen fogta magát és a munka kellős közepén leállította az Olajbizottság működését, bezárva annak összes aktáját. Akkor tette ezt, amikor úgy vélte, most már túl sok fideszes olajmaffia-ügy adatai kerültek nyilvánosságra.

Amikor pedig dr. Torgyán József bejelentette - lehet, hogy e bejelentésének köszönheti az életét -, hogy Pintér Sándor meg akarja öletni, akkor Torgyán doktor ellen lejárató kampány indult, Orbán Viktor pedig még nagyobb gőzerővel látott hozzá a kisgazdapárt szétverésére. Ehhez is - mint Pintér voltaképpen majdnem minden bűnügyéhez - Orbán minden támogatást megkapott a magyarországi médiaorgánumok részéről., hogy a korrupciós bűntettekben és emberölések közvetlen szervezésében mindig élen járó tv2-ről vagy a német RTL Csoportról már ne is beszéljünk.

- Annak idején mi még a néhai Pallagh Lászlóval létrehoztunk egy civil szervezetet - mondta Karancsi Tibor -, egy áldozatvédelmi civil szervezetet, ami arra volt hivatott, hogy a hatóságok által ártatlanul és igazságtalanul meghurcolt embereknek az érdekvédelmét lássuk el. Olyanokét, akik nem tudnak finanszírozni ügyvédet vagy nem tudnak kiállni a jogismeretek hiányában, nem tudnak érvekkel kiállni a saját igazuk mellett, akik súlyos érdeksérelmeket szenvedtek, súlyos anyagi vonzatokkal, amikben emberek és családok mentek tönkre, emberek haltak meg, akár az öngyilkosságba menekülve. Annak az volt a neve, hogy Hivatalos Szervek Áldozatainak Védelmét Szolgáló Társadalmi Szervezet, egyesület. Hát ezt a szervezetet úgy, ahogy volt, ellehetetlenítették, és egy idő után nekünk a cégbíróságon töröltetni kellett, mert olyan kötelező költségeket róttak ki ránk, hogy képtelenek voltunk finanszírozás híján kezelni.

Karancsi Tibor ezt követően az új szövetséggel folytatta:

- Visszatérve a mi szervezetünkre, szövetségünkre, mióta elhangzott a Bandi [Horváth András] szájából a Kossuth téren, hogy küszöbön áll a megalakulás illetve napokon belül formába lesz öntve a működésünk dokumentációja, azóta folyamatosan jönnek hozzánk, hozzám is érkeznek, az Andráshoz is és minden, az ügyben szereplő témákról érkeznek a jelentkezések, képzeld el, az együttműködés tekintetében. Tehát kifejezik azt a szándékukat, hogy együttműködnének velünk, dokumentumokat ajánlanak föl, információkat akarnak szolgáltatni stb.  A mi újonnan életre hívandó szövetségünknek van egy áldozatvédelmi funkciója is, mert nem adjuk ki az informátorainkat, hanem maga a szervezet, szövetség, egyesületi formáció fogja megtenni a büntető feljelentéseket az ügyben, és számon is fogjuk kérni az eljáró hatóságokat, mint civil jogi személy, hogy hol tartanak az ügyek. Tehát nem hagyjuk elsikkadni, ellaposodni a fajsúlyos ügyeket. Visszanyúlunk az időben is, ezt mondanom sem kell, tehát nem hogy óra indul és innentől kezdve a szemünk a pályán lesz, hanem tehát ami a tarsolyunkban van vagy beesik, azt alaposan felderítjük, kikristályosítjuk, tényekkel megtámogatjuk, hogy a megalapozott gyanú megálljon és akkor ezek birtokában megtesszük a hivatalos jogi lépéseket és meglátjuk, hogyan funkcionálnak az igazságszolgáltatás malmai. Hát vannak itt ilyen szervezetek, hogy Transparency International, meg egyebek, de valahogy nem hallatják a hangjukat...

Molnár F. Árpád (a HírAréna főszerkesztője) reagált:
- Igen; velük akkor találkozunk, amikor valamilyen végeredményt közölnek, hogy pl. az adott évben hányadik helyen végzett ebben vagy abban Magyarország.

Karancsi Tibor válaszolta:
- Igen, hogy megint a korrupciós létrán előre léptünk hármat!

Való igaz, hogy a világ minden részén közismert szervezetek közül pl. a Transparency International voltaképpen semmi láthatót nem tesz azon kívül, hogy évente kiad valamiféle jelentést, pedig saját magukat úgy definiálják, hogy küzdenek az adott ország, így Magyarország korrupciója visszaszorításáért. Vannak, persze, az egész világon ismert további szervezetek is, mint pl. az Amnesty International, akik aktívan is megmutatkoznak a magyar társadalomban, bár nekik az idejük és kapacitásuk releváns részét az egyébként hétköznapi módon jól élő és jogaikat szabadon gyakorló homoszexuálisok és transzvesztiták kötik le. Az időközben sok ezer magyarországi öngyilkos hullahegyeinek tetején...
 
 


 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu