Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Kalandos Majális - A HÍRHÁTTÉR és az Alsóörsi Hírhatár villáminterjúi 2013. május 1-én

 

 

 

 

2013-05-01. www.echelon8.org   [Frissítve: 2013.05.01., 20:28 óra]
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és az Alsóörsi Hírhatár koprodukciója.
Interjúk és Producerek: Molnár F. Árpád és Domján Tibor.
Közreműködött: Kovács Adrienn Nikoletta.
Alkalmi munkatárs volt Mester Márton Tamás.Május 1-e alkalmából a Városligetbe látogattunk, ahol (és ahonnan) többekkel is villáminterjút készítettünk. Ebből olvashatnak most egy csokorra valót:

A "8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás" triangulumával kezdte 2013-as majálisi beszédét Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, akinek pártja az egyik legjelesebb képviselője az otthonvédelemnek is. Thürmer Gyula beszédét követően - mint minden évben - a párt tagjai és szimpatizánsai a Kodály köröndről megkezdték felvonulásukat a Városligetbe. A zenével, hangszórókon bemondott követelésekkel és "A Munkáspártot a Parlamentbe!" felkiáltásokkal haladó ünnepi menet - amelyet számos média és újságíró kísért - a Hősök terénél tartott, amikor megpillantottuk Tatár Józsefet, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetségének (MAREVOSZ) elnökét, a másfél tucat civil és emberjogvédő szervezetből létrehozott Otthonvédelmi Tanács egyik szervezőjét, akitől rögtönzött interjút kértünk:

 - Üdvözlöm a Multimédia Hírháttér Nézőit, Hallgatóit - kezdte mondandóját Tatár József, majd így folytatta: - Azért jöttünk ki az Otthonvédelmi Tanács részéről, mert az a rengeteg ember, aki itt megjelenik, nem éppen a legelégedettebb a saját helyzetével illetve az ország sorsával. A Hajógyári szigetre is nemsokára ki fogunk menni, mégpedig azért, mert azzal a rengeteg rászorulóval, akik az otthonvédelem kapcsán keresik a megoldásokat, szeretnénk velük minél szélesebb körben elbeszélgetni. Tudja mindenki, hogy az Otthonvédelmi Tanács illetve a civil otthonvédelem pártpolitikától független és ez a függetlenség adja az okot, hogy itt is megjelenjünk illetve a város számos pontján, hogy megtaláljuk a jó megoldásokat. Ezért vagyunk most itt kint.

A Munkáspárt eközben megérkezett a Városligetbe, ahol Thürmer Gyulát, a Munkáspárt elnökét Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR alapító-főszerkesztője kérdezte. Az operatőr Domján Tibor, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője volt:
 - Május 1-e, 2013, köszöntjük, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, Thürmer Gyula urat, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnökét! Itt vagyunk a Munkáspárt által szervezett Majálison. Mi lesz ma a program?

Thürmer Gyula válasza:
 - Május 1-e számunkra a harc ünnepe. Harcolunk azért, hogy mindenkinek legyen munkája, mindenki dolgozhasson, aki dolgozni akar Magyarországon; harcolunk azért, hogy mindenki számára az egészségügy, az oktatás hozzáférhető legyen, ingyenes legyen; harcolunk azért, hogy egyszerűen élni hagyjanak ma bennünket ma Magyarországon. Beszélgetünk erről és hát persze egy kicsit szórakozunk is; lesz kultúra, lesz karaoke, lesz zene, tánc, lesz nosztalgia, minden, ami egy ilyen május 1-ébe belefér.

Molnár F. Árpád kérdése:
 - Május 1-e után milyen további programok lesznek? Gondolok itt pl. a külföldi útjaira, aminek nagyon csekély sajtója van. Ezen is lehetne valahogy változtatni.

Thürmer Gyula válasza:
 - Mi elég nagy erőfeszítéseket teszünk azért, hogy Magyarország Kínával jó viszonyban legyen; ezért én gyakran járok Kínába és megpróbáljuk a népi diplomácia eszközeivel a magyar-kínai kapcsolatokat erősíteni. Ugye, a mostani kormány beszél ugyan a keleti nyitásról, de azért döntően ezt ilyen gazdasági problémaként kezelik. Szerintünk ennél többről van szó. A második dolog: készülök Oroszországba; ugye, Oroszország megint egy olyan terület, ahol nem egyszerűen csak arról van szó, hogy most gázt veszünk tőlük és valamit eladunk cserébe, hanem egy mélyebb együttműködésre lenne szükség. A népi diplomácia eszközeivel, többek között a Munkáspárt lehetőségei ebben segítenek. Ráadásul Oroszországban egy olyan párt van, az Orosz Kommunista Párt, amelynek 20%-a van az orosz Parlamentben, tehát komoly kormányzati tényezőként is jelentkezik.

Molnár F. Árpád:
 - Köszönjük szépen!

Érdemes hozzátenni, hogy miközben az interjút megelőzően a felvonuláson általában Thürmer Gyula mögött-mellett haladtunk, minden oldalról fényképezve és filmezve, a menetet szemlátomást lelkes kínai turisták és kínai turista párok fotózták és filmezték.

Folytatva körutunkat - Bajnai Gordon rendezvényétől a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalícióig - mindenhol, ahol észrevehetően felismertek minket, kedves mosollyal fogadtak. Az LMP-vel - amely állítólag szintén a Városligetben volt - nem találkoztunk, bár meglehet, hogy ezzel csak egy groteszk showműsorról maradtunk le, hiszen az egyik tegnapi tüntetésen - ahol szintén számos interjút készítettünk (később publikáljuk) - Schiffer Andrással és Vágó Gáborral találkozván inkább afféle pánikszerű menekülésnek lettünk tanúi, mint amikor az Orbán Viktor-vezette Fidesz-kormány vezető pártfunkcionáriusai rettegnek attól, hogy valami kellemetlent kérdeznek tőlük, amire nem létezik sem válasz, sem mentség, sem menthető magyarázkodás. Amint azt láttuk, a szétszakadt LMP két képviselője egyéb tekintetben sem volt a helyzet magaslatán, hiszen más is hiába kérdezte volna őket, mert ott is azt láttuk, hogy ugyancsak gyanúsan sürgős dolguk akadt. Az LMP önpusztításának nem csak azóta is elvárható indoklás nélküli önszétszakítása, de sok egyéb mellett közösségi oldalaik látogatóinak is ezzel egy idejű, ugyancsak indokolatlan és kirobbanó cenzúrázása is halálosnak tűnő betegséget diagnosztizált. Az LMP jelenlegi állapota egy kicsit a Csurka István-féle MIÉP utolsó rúgásaira emlékeztet, amikor a párt végső tönkre tételét maga az elnök, Csurka István és legszűkebb környezete idézte elő, kísértetiesen hasonló módszerekkel.

"Az Úr adta, az Úr elvette" - juthat eszünkbe az ősi mondás, és nem csak a Teremtő Isten kapcsán, de ama USA vonatkozásában is, amely először - csak a nép számára - rejtélyes eszközökkel életre segítette az LMP-t, majd miután az Országházba juttatta, ugyanazokkal a Bibliában részletezett "csodákkal" szét is szakította.

Folytattuk körutunkat. Dr. Monostori Attilával - ahogyan egyébként Tatár Józseffel és Thürmer Gyulával egyaránt - több dokumentumfilmet is készítettünk. Monostori Attila világszerte elterjedt hírnevet többek között akkor szerzett, amikor a BAUMAG - azóta is eltussolt és a még életben lévő közérdekű bejelentőket azóta is vas nehéz üldözésekkel edző - maffiabotrányában, a 10 ezernél több károsult kapcsán sokak jogi érdekképviseletét elvállalta, ami az ellene irányuló, azóta is tartó, kiterjedt politikai üldözéseket vonta maga után. Monostori Attila - akit ügyvédi praxisától az üldözések során megfosztottak, és aki így már több civil jogi és érdekképviseleti szervezetben lát el vezető funkciókat, az ország egyik legnépszerűbb emberjogvédőjévé nőve ki magát  - rendezvényről rendezvényre járta a Majálist. Éppen a Magyar Szocialista Párt (MSZP) rendezvényén jártunk, amikor Molnár F. Árpád szinte szó szerint belebotlott a nemzetközi hírű jogászba:

 - Azon kevesek közé tartoztam 1988-89-ben - nyilatkozta Monostori Attila -, akik a testi épségüket is közvetlenül veszélyeztették azért, hogy Magyarországon polgári demokrácia végre valahára elkezdődjön, és a nyugati civilizációhoz kapcsolódóan Magyarország egy kimondottan kulturált, civilizált és gazdaságilag erős országgá válhasson. De azt kénytelen vagyok - közel 23 év elteltével - megjegyezni, hogy arról nincs tudomásom, hogy a 33 év puha diktatúrája alatt Magyarországon akár csak egyetlen fagyhalál lett volna. Vagy éhezés lett volna. Vagy hogy emberek százezrei közvetlenül veszélyeztetve vannak azzal, hogy utcára kerülnek és hajléktalanok lesznek. Ezek, a szociális és emberi léthez, az emberi méltósághoz tartozó alapvető jogok akkor megvoltak. Ami erről a Majálisról még eszembe jutott - 23 év elteltével -, hogy legyen az akár baloldali, legyen az akár jobboldali, de a gazdasági gengszterizmust Magyarországon egyszer és mindenkorra le kell állítani. A korrupció elleni küzdelem pártok feletti, és a bűnözés tekintetében - senki nem állíthatja, hogy baloldali vagy jobboldali - , egyszerűen arról van szó, hogy azt a közép-, kelet-, délkelet-európai, rossz értelemben vett negatív hagyományt, mely politikusok kezébe adta azt a lehetőséget, hogy saját nemzetükkel szemben a hatalmat ne a szolgálatra, hanem a vagyongyarapodásra, az emberek kizsákmányolására használják, ezt egyszer és mindenkorra meg kell szüntetni! Ehhez kérem az Önök tiszteletteljes erkölcsi támogatását és szolidaritását, hogy végre valahára legyünk százezrek és százezrek, akik saját érdekükben megakadályozzák azokat a negatív jelenségeket, amelyeket itt most említettem.

Nyári Zsolt a Tamás Gáspár Miklós (TGM) által vezetett Zöld Baloldal nevű párt szóvivője. Mint ismeretes, egy évvel korábban őt is őrizetbe vette a rendőrség Vajnai Attilával, a Munkáspárt 2006 elnökével, mert a Majálison vörös csillagot viseltek. Annak ellenére vették őket őrizetbe, hogy Vajnai Attila vezetésével Strasbourgban pert nyertek az emberjogi bíróságon, amiben a nemzetközi bíróság kártérítésre kötelezte Magyarországot, mert a nemzetközi jogokkal szemben az Orbán Viktor által vezetett Fidesz-kormány utasításaira megbüntették őket a Nyári Zsolték által munkásmozgalmi jelképként számon tartott vörös csillag viselése miatt. Mivel ezúttal is nyilvánvaló volt, hogy a vörös csillagot ismét viselni fogják, Nyári Zsoltot telefonon kerestük meg. Mint kiderült, Pécsett vannak, így Nyári Zsolt onnan adott interjút:

 - A mai rendhagyó május 1-e az egy hatalmas nagy bejelentéssel veszi kezdetét: szabad a vörös csillag. Pécsett a Munkáspárt 2006 és a Zöld Baloldal öt tagja és aktivistái vonultak a vörös csillagos zászlóval és senkit nem állított le a rendőrség, senkit nem vegzáltak, úgyhogy sikeres volt a követelésünk, miszerint "munkát, kenyeret, fedelet" követelünk mindenkinek. Emellett ki kell mondani, hogy ez a rendszer nem fenntartható, mert az nem demokrácia, ahol 4 millióan élnek létminimum alatt, ahol 100 ezer ember éhezik, és emberek utcán élnek, valamint fagynak meg a lakásaikban.

Molnár F. Árpád kérdése:
 - Az elképzelhető-e, hogy ha Budapesten lettetek volna, abban az esetben előállítottak volna titeket? Tehát hogy Pécsett a rendőrség az eligazítások során...

Nyári Zsolt válasza:
 - Az első vörös csillagos ügy az pont Pécsett indult el, és az elmúlt héten Pintér Sándor és a Fidesz kommunikációs igazgatója, Kocsis Máté üzent nekünk, hogy mindenképp' le leszünk tartóztatva, ami viszont nem történt meg, tehát recseg-ropog a Fidesz-hatalom.

Bár a telefonos interjú idejéig egyiküket sem vették őrizetbe, azt érdemes megjegyezni, hogy a kormány utasítására vagy csendesebb jóváhagyására utóbb is bármikor eljárást kezdeményezhetnek ellenük.

Eztán többek között a Koppány Csoport sátrát kerestük fel. A Koppány Csoport jelenleg Magyarország egyetlen olyan otthonvédő közössége, aki szó szerint barikádokat épít és sorfalat áll a kilakoltatásra ítélt idősek, betegek, gyerekek, árvák, özvegyek és családok védelmében. A Koppány Csoport városligeti sátra ezúttal a forgalmas helyektől távol helyezkedett el. László Andrea éneke zengett felvételről, amikor Domján Tibor kérdezte Balog Istvánt, a Koppány Csoport alelnökét, aki a következőket nyilatkozta:

 - A Koppány Csoport és tagjai úgy gondolták, hogy május 1-én, a Munka Ünnepén kijönnek a Ligetbe és megpróbálják megünnepelni a Munka Ünnepét. Sajnos, ez egy kicsit szomorú hangulatba megy át, mert nincs munka, nincs munkahely; köszönhetjük az elmúlt 23 évnek, a bankterrornak, a közjegyzőknek, a végrehajtóknak és azt látjuk, hogy az emberek, akik itt sétálnak a környezetünkben, nem olyan vidámak, mint 23-24 évvel ezelőtt. A mai május 1-e abszolút nem hasonlít az én emlékeimben meglévő május 1-ékre. Egyszerűen nem tudjuk, hogy a következő május 1-e szebb lesz vagy még rosszabb lesz. Mi minden tehetségünkkel azon leszünk, hogy szebb legyen.


Interjúk és Producerek: Molnár F. Árpád és Domján Tibor.
Közreműködött: Kovács Adrienn Nikoletta.
Alkalmi munkatárs volt Mester Márton Tamás.
A Multimédia Hírháttér és az Alsóörsi Hírhatár koprodukciója.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu