Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Interkontinentális bűnügyi botrányok is lehettek okai a petőfi utcai kilakoltatás elmaradásának (Akcióban a Koppány Csoport, Operatív Rejtély a HÍRHÁTTÉR)

 

 

 

2012-06-25.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, Aki Előre Bejelentve Megállíthatatlanul elterjed a Földön.)

(A mellékelt fotókat Kiss Endre Farkas (SoDI) készítette. A poszterek Domján Tibor Echelon-Leleplező alkotásai.)
A következő kilakoltatást ment megakadályozni az ország jelenlegi legerősebb otthonvédő csoportja, a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport. A tervezett kilakoltatás helyszínén, a Budapest, XXII. kerület, Petőfi Sándor utca 57. szám alatti házban, annak udvarán és a - Koppány Csoport által szögesdrótokkal, vashegesztésekkel stb. megerősített - kerítés előtt összesen kb. 45 fő gyűlt össze. A ház egyébként - ahogy haladtunk az utcába az 1-es szám felől, megállapítottuk - a hosszú utca legromosabb háza. Jellemző, hogy az Orbán-klán ismét a legszegényebb családra vetette magát (a milliárdosok által kiszemelt és közellenséggé nyilvánított család - az unokákkal együtt - 6 tagú). A kilakoltatást a Császti és Szunics után az egyik leghírhedtebb végrehajtói iroda, a Szamosi és társa kapta meg a mai napra, tehát 2012. június 25-ére, 12 órára.

Nem derült ki pontosan, miért maradt el a kilakoltatás - miközben rendőrautók többször is elhaladtak a ház előtt, ahogyan egy kamerás rendőrfurgon is -, de az bizonyos, hogy a jelenlegi kísérletet rengeteg olyan állami bűnszervezeti botrány előzte meg, amely interkontinentális méreteket öltött; így bármelyik vagy ezek egy halmaza is okozhatta a kilakoltatás elmaradását. Molnár F. Árpád Echelon-Tanú mindenesetre már az elején hangoztatta, hogy nem érzi, hogy itt kilakoltatás lesz, aztán pedig - miután a kilakoltatás bejelentett időpontja is elmúlt - azt ismételgette, hogy az utóbbi botrányokat követően, s hogy ráadásul csak tegnap több FELJELENTÉST is tett többek között az amerikai nagykövetasszony ellen (egyébként a nagykövet elfogásának és a követségen, valamint Kounalakis társai ellen végrehajtani szükséges házkutatásokat is indokolva) -, és a legutóbbi Molnár F. Árpád elleni elhurcolásnál is Molnár az amerikai nagykövetet dokumentáltatta értesítendő személyként -, ő a maga részéről (mármint Molnár F. Árpád) mind végrehajtóként, mind Orbán Viktor miniszterelnökként, mind az USA kormánya bármely vezető tagjaként odaszólt volna, hogy ne csinálják meg ezt a kilakoltatást, mert beláthatatlanok a következményei és hullámverései.

Az utolsó két kilakoltatás közben és után - túl a rengeteg, egyenes adásba ment hatósági törvénytelenségen kívül - a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és annak Alapító-Főszerkesztője, Molnár F. Árpád olyan bűncselekményeket hozott napvilágra, sok mindent élő adásban, és amiket aztán a HÍRHÁTTÉR Filmjei követtek, amik vészterhessé tették nem csak Orbán Viktor, a BRFK, a magyar ügyészség, a végrehajtói kamara stb. bűnügyi sorozattevékenysége biztosítását, de azonnal lesújtották az Amerikai Egyesült Államok Barack Obama által vezetett kormányát is, valamint vészterhesen baljóslatú folyományokkal fenyegette Obama CIA-főigazgatóit (mint előzőleg Leon Panetta, most pedig David Petraeus), továbbá Barack Obama amerikai elnök "védelmi" miniszterét (aki Leon Panetta), valamint többek között az amerikai nagykövetet (akinek neve pedig Eleni Tsakopoulos Kounalakis) és társait. Eleni Tsakopoulos Kounalakis egyébként - ismételjük el újra - Dél-Kalifornia legnagyobb ingatlanmaffiózó és kilakoltató szervezetének, az Akt Development Corporation nevű cégnek a vezetője, egyúttal természetesen multimilliárdos. Molnár F. Árpád már a legutóbbi, könnygáztámadásos botránykilakoltatás előtt is azt követelte az USA kormányától és titkosszolgálataitól, valamint Eleni Tsakopoulos Kounalakis ingatlanmilliárdos vezértől és amerikai nagykövettől, azonnal kapcsolják le a kilakoltatást, és indítsanak hajtóvadászatot a magyarországi politikai maffia általuk abszolúte vágásérettre nevelt, már régen leplezetlenül és folytatólagosan, egymás hegyére-hátára szervezett fasiszta és terrorizmust megvalósító bűntettei ellen!

Mint az ismeretes, a legutóbbi kilakoltatás során (itt láthatja eddig megjelent Filmjeinket is: KLIKK 1., 2., 3.!) a zárt lakásban az idős asszonyok, újságírók, civilek, jogvédők, vak idős asszony stb. ellen elkövetett államközi könnygáztámadást a Vizoviczki-rendőrség üres fogdáiba történő tömeges előállítások követték, ahol az is kiderült, hogy Bács-Kiskun megye főügyésze, Nánási László minden magyarok Előre Bejelentve legüldözöttebb újságírója ellen feljelentést tett, és a HÍRHÁTTÉR és a Molnár F. Árpád által sok százszor FELJELENTETT kiskunfélegyházi rendőrök és állami bűntársaik által országos körözést és országos elfogatóparancsot adatott ki amiatt, hogy a Keresztyén Alapító-Főszerkesztő és Emberjogvédő, aki mellesleg a legfőbb roma jogvédő is, gyalázta a horogkeresztet, és - mondták el állami forrásaink - antifasiszta tevékenységével állandóan aláaknázza az USA kormányának Magyarország elfasizálására elkövetett bűnszervezeti, titkosszolgálati, interkontinentális operatív akcióit. A nyilvánvaló bűnszervezeti és egyértelműen fasizmust szervezni akaró nemzetközi állambűnügyi botránynak utánanézhetnek legutóbb megjelent rövidebb Cikkünkben is, melynek a Címe: "2012-06-24. Az USA kormánya a jövő hónapra tervezi Molnár F. Árpád ismételt országos körözése és elfogató parancsa kiadatását" (KLIKK a Cikkre!).

Jól jellemzi, mennyire egyetlen interkontinentális, politikai bűnszervezeti védelmet élvező maffia szervezi ezen kilakoltatásokat, hogy a helyszínen a kilakoltatás ellen mindenféle ideológiából és nézet-, valamint eszmerendszerből valók megjelentek, ahogy eddig is mindenféle platform tiltakozott a lakosság elleni terrorizmus eme formája ellen, a baloldaltól a jobboldalig, a kommunistáktól a kapitalista beállítottságúakon át a nácikig. Jelen helyszínünkön is megjelent a Thürmer Gyula által vezetett Magyar Kommunista Munkáspárt megbízottja, ahogyan a Jobbik országgyűlési képviselője, Z. Kárpát Dániel is, és eljöttek híres, szociális beállítottságú gondolkodók, Keresztyének, ateisták, valamint szélsőjobboldali és kifejezetten náci személyek. A civilek tömegeitől az otthon elvétele és milliárdosok kezére játszása szemmel láthatóan a társadalom mindenféle ideológiájú rétegeiből éles ellenkezést és szembenállást vált ki, annak ellenére, hogy akadt olyan eredetileg színtisztán az emberi jogok védelmére alakult, később neonáci kampányokkal egybeforrt szervezet nem régiben kiválasztott vezetője is, aki különféle neonáci eszmék, valamint a szervezetükön belül kirobbant és leleplezett államügynöki és neonáci, valamint alkoholista botrányok miatt szüntelen kifogásokat keres a Keresztyének, a roma jogvédelem, a titkosszolgálati bűnözés feltárása miatt, ahogy a katonai titkosszolgálati és Echelon-eszközök leleplezése miatt is, amiképpen az Echelon-Tanúk megszólaltatása ellenében is.

A kilakoltatások elleni harc feltétlen egyik legfőbb médiuma a HÍRHÁTTÉR volt. A lakossági és gyakori közéleti analfabetizmusra és életképtelenségre, valamint a közélet gyakori morális idiotizmusára és összeférhetetlenségére jellemző, hogy több olyan kilakoltatás-ellenes, széles körben és folyamatosan bejelentett tüntetésre is elmentünk (több Filmet is készítettünk ilyen eseményről), ahová rajtunk, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén Jogvédő Újságíróin kívül senki sem ment el, noha Munkatársaink közül senki nem volt sem devizahitel miatt, sem más közüzemi díjhátralék címén kilakoltatással fenyegetve, viszont a kilakoltatások közvetlenül kb. 1 millió embert érintettek.

Végezetül a Koppány Csoport legutóbbi akcióiról kelt Dokumentumfilmjeinkből és Cikkeinkből Ajánlunk, melyek közül több közvetlen és villámgyors világpolitikai fordulatokat okozott:
2012-05-29. HÍRHÁTTÉR TV: FOR N.A. '72 And Superior Delta Code (Az Orbán-Pintér Halálgyár Simicskás Császti lakásmaffiája, és a Koppány Csoport rekordkilakoltatási akcióbotránya!) (Film, 73:28.88 perc; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád "ELI"]

2012-06-01. HÍRHÁTTÉR TV: Teri néni, a 72 éves közellenség (A Legnagyobb Kilakoltatási Botrány után Újabb Tüntetés következett...) (Film, 26:08.88 perc; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád "ELI"]

2012-06-17. HÍRHÁTTÉR TV: Búza utca Super 8 (Kilakoltatási és amerofasiszta maffiabotrányok a Mennynek és Pokolnak) (Film, 55:58.88 perc; KLIKK!)

2012-06-19. 18-án, a Búza utca Super 8 után: az Országháznál és a Parlamentben a Koppány Csoport és A HÍRHÁTTÉR (KLIKK a Cikkre!)

2012-06-21. HÍRHÁTTÉR TV: Koppány Csoport 18-án, a Búza utca Super 8 után - Riportmixfilm (Film, 27:28.88 perc; KLIKK!)

2012-06-23. HÍRHÁTTÉR TV: Molnár F. Árpád szabadult utoljára a 25 elhurcolt jogvédőből! - A búza utcai kilakoltatás, könnygáztámadás és fegyveres elhurcolás után a rendőrségnél (Film, 7:18.88 perc; KLIKK!)

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.