Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Horváth András tart a bizonyíték-eltüntetésektől (Interjúnk)

 

 

 

 

 

2014-12-14. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Ma délután kérdeztem a NAV-botrányok és ezek kormányzati kezelése hatására világhírűvé vált Horváth Andrást a többek közt Karancsi Tibor olajnyomozóval és túlélővel közösen létrehozásra tervezett korrupcióellenes szövetségről, valamint a NAV-bűntettek tárgyában.

Interjú és cikk: Molnár F. Árpád
Executive producer: Domján Tibor
 
 
- Megalakul ez a korrupcióellenes szövetség - nyilatkozta Horváth András - és erről ki is kerültek az Internetre nagy nevek. Olyan emberekről van szó, akik már felléptek a hatalom ellen, kisebb-nagyobb nyilvánosságot kaptak ezen fellépéseik a médiákban, és egy olyan csapat, amelyik tényleg hasonló gondolkodású, hasonlóan viszonyul a közállapotokhoz, meg hasonlóan elítéli a korrupciót, és remélem, hogy ezzel tudunk valami olyan újat letenni az asztalra, ami esetleg elősegítheti, hogy tisztuljon ilyen értelemben az ország, és azok, akik eddig még csak gondolkodtak rajta, meg valami miatt nem mertek kilépni, majd talán annak hatására, hogy megteremtjük a hátterét ennek az antikorrupciós szövetségben, elő fognak jönni újabb és újabb témákkal. De azt lehet mondani, hogy kezdetben valószínűleg még a saját témáink is elég munkát fognak adni.

Az eltussolásokkal és az orbáni politikai és hatósági üldözésekkel korszakos hőssé vált Horváth András ezután az adóhivatali botrányokra tért ki:

- Vida Ildikónak és nem csak Vida Ildikónak, igenis több NAV-vezető is érintett lehet korrupcióban, ahogy ezt az amerikaiaktól tudjuk, és nem csak az amerikaiaktól tudjuk - mondta Horváth András. - Én elmondtam még egy előző tüntetésen - folytatta -, 6 pontban összefoglaltam, hogy miért kell menni ezeknek a vezetőknek, miért felelősök ezek a vezetők. És itt még nem is beszéltünk az amerikai korrupciós botrányról. Csak ugye az egyik, hogy tehát ezek az emberek felelősök főként azért, hogy ilyen irdatlan összegű adócsalások vannak éves szinten és ez ellen nem tud hatékonyan, eredményesen föllépni az adóhivatal. Nem azt mondja senki, hogy mindent meg lehetne szüntetni, de hogy évek óta ilyen rossz ezen a területen a helyzet, semmi változásnak az esélye nem látszik(!), ezért ezek a vezetők a felelősök.

Horváth András így folytatta:

- Aztán ne felejtsük el, egy nagyon fontos dolog, ami kiemelendő: pont azt a szervezetet szüntették meg ezek az emberek, akik a listán rajta vannak, amelyik kimondottan láncolatos ÁFA-csalásokkal foglalkozott, ami révén a legnagyobb kár keletkezik a költségvetésben. Egyszerűen ezt a szervezetet, ami minden országban van hasonló típusú szervezet, ahol koncentráltan, meg hatékonyan lehet kezelni ezeket a dolgokat, egyszerűen kidobták a szervezetből!

Ekkor Horváth András arra a botrányra tért ki, ami annak idején a leleplezései hatására történt, amikor a Vida Ildikó által vezetett NAV - a kormány teljes hátszelével - gyorsan bejelentette, hogy egyetlen hétvége, mindössze 2 nap alatt A-tól Z-ig kivizsgálta azt az irdatlan mennyiségű irat- és bizonyítékhalmazt, ami Horváth András leleplezéseihez fűződik és megállapították, hogy minden makulátlan és tökéletes.

- És még egy, ugye - mondta Horváth András -, az is nagyon fontos, hogy Vida Ildikó csinálta annak idején ezt a 2 napos vizsgálatot, és utána, amikor megjelent ez a nyilatkozata, egy hónappal ezelőtt, akkor védelmébe vette ezt a kamuvizsgálatot, amit igazából csak védekezésképp tartottak maguk előtt, de nagyon jól tudták, hogy miről van szó, és azt állították, hogy nem találtak semmit. És miután kirobbant ez a dolog és én itt egy éve mondom, és nagyon sok bizonyíték van, ami alátámasztja, hogy bizony, itt erről van szó, még mindig védi, továbbra is a rendszert. Tehát egyértelmű, hogy már csak ezek miatt is mennie kellett volna ezeknek a vezetőknek, és az látszik, ugye, mai akció is, Vágó Gáborék ma is akcióztak az adóigazgatóságokon, meg egyébként is olyan a hangulat, hogy ezeknek nem fizetünk, a gazdasági szereplők, meg nagyon sok ember, akik kapcsolatba került közvetlenül is akár adóellenőrzés folytán, akár más úton az adóhivatallal, nagyon jól tudja, hogy mi folyik bent az adóhivatalban, nagyobb vállalkozások is nagyon jól tudják, hogy mi ez a diszkriminatív ellenőrzési rendszer, és addig, amíg nem lesz változás, addig ők is úgy fognak viszonyulni az adóhivatalhoz, ami nagyon meg fogja nehezíteni az adóhivatal munkáját. És nagyon fontos, hogy ezért nem azok a felelősök, akik azt akarják, hogy tényleg, függesszék fel ezeket az embereket és kezdődjön valami átvilágítás, hanem az a kormányzati hozzáállás, amelyik egyértelműen gyanúba keveredett és nagyon sok ellenük szóló tény ismeretében nem hajlandó lépéseket tenni ezeknek a személyeknek a leváltására. De énszerintem ez nagyon hamar be fog következni, és addig is, ugye, lehet munkálkodni bent bizonyos dolgokban az adóhivatalban. Ez viszont nagyon nagy probléma. Hogy ők hozzáférhetnek azokhoz az adatokhoz, meg ők, idézőjelben vizsgálhatnak, meg idézőjelben világíthatnak át olyan dolgokat, ami igazából az ő felelősségüket is alátámaszthatja. Úgyhogy ez egy nagyon negatív jelzés kifelé a társadalomnak, hogy ezt elfogadjuk és nem hiszem, hogy ez sokáig tartható.

Molnár F. Árpád mondta:
- Igen, ugye, a törvényekben az szerepel, hogy előzetes letartóztatásba helyezhető az a gyanúsított, aki bizonyítékokat tüntethet el, ezzel szemben, mint ahogy mondja, ugye, éppen az vizsgálódik és azt csinálhat, amit akar...

- Igen, döbbenetes! - vágott közbe Horváth András. - Döbbenetes! Tehát az, hogy amikor bejelentette, nem is gon..., hát mondom, kizárt dolog, mint amikor valaki megviccel valakit. De tényleg folyik egyébként a hivatalon belül valami és azzal a címszóval, hogy ... és ki adhatta ki erre a parancsot, csak a legfőbb vezető adhatta ki! Tehát valami történik. Vizsgálnak iratokat a hivatalban, de egyszerűen elképesztő és szerintem ez nemzetközileg is tarthatatlan lesz, ugye, azok az emberek, akik gyanúba keveredtek és nem csak - még egy hangsúlyos(!) -, nem csak az amerikaiak által, hanem amit ott csináltak az adóhivatalnál évek óta, és ami miatt ilyen nagyságúra növekedett a hálózatos ÁFA-csalások vagy mondhatom, hogy a járulékcsalásoknak a mértéke! Egyébként azért akarják most bevezetni a fordított adózást a munkaerő-kölcsönzésnél, mert ott meg a járulékokat nyúlják le, meg tüntetik el ilyen fiktív ügyletekkel tulajdonképpen. Úgyhogy tulajdonképpen azt lehet mondani, hogy ez is már évek óta ismert probléma, és ennyi időt kellett várni, hogy egyáltalán elmozdulás legyen. Ebben is 30-35 milliárd az, ami éves szinten kiesik. Csak ebben! Csak ebben az egy szektorban és ezzel is jócskán elkéstek, hiszen évek óta fennáll ez a probléma.

Felvetésemre, miszerint Vida Ildikó vezetőként is dolgozott a MAHIR-nél, Simicska Lajosnak, valamint pl. Nyerges Zsolt neve is előkerül, Horváth András elmondta, hogy ez nyilvánvalóan fontos dolog, az ilyen gazdasági szereplők "meghatározó" befolyást bírnak a NAV működésére "az embereiken keresztül, akik magas szintű vezetők az adóhivatalban". Horváth András elmondta: ő is tud ilyet vélelmezni, és "nem csak Vida Ildikóról van szó, meg nem csak azokról az emberekről, akiket kitiltottak, hanem azokról a vezetőkről, akiken keresztül befolyást gyakorolnak ilyen nagy gazdasági szereplők az adóhivatalra". Úgyhogy - nyilatkozta Horváth András - nem is lesz elegendő annak a néhány vezetőnek az eltávolítása.

- Hát nem véletlenül szorgalmaztam az átvilágítást - mondta Horváth András -, mert az deríthetné ki, bizonyos meghatározott szempontok alapján történő átvilágítás, meghatározott ügyeket lehetne keresni az átvilágítás során ..., én nem akarom mondani, mert lehet, hogy felkészülnek rá és akkor azt is elkezdik vizsgálgatni, idézőjelben, bent a hivatalban, hogy mit lehetne ezekkel tenni; tehát hogy ha ez megtörténne, akkor lehet, hogy rámutatna ilyen ügyekre, meg olyan háttérkapcsolatokra, amikre most nincs bizonyíték. Csak hát az a kérdés, hogy ha tényleg folyik egyfajta ... én így nevezném, hogy iratrendezés, fogalmazzunk így, akkor meg fogja nehezíteni azoknak a dolgát, akik esetleg egy későbbi időpontban belépve ténylegesen megpróbálják bevizsgálni azt, hogy mi is történt itt az elmúlt években az adóhivatalban. Mert nem 1-2 hétről, 1-2 hónapról, hanem több évről van szó, aminek az anyagát át kéne vizsgálni. Ezért borzasztó szomorú az, nem véletlenül utaltam rá a tüntetésen és az egyik legkomolyabb dolog ez a kitiltási botrány, és azóta gyakorlatilag azok diszponálnak az adóhivatal működése és a hivatal iratai fölött, akik esetleg felelőssé tehetőek az áldatlan állapotok miatt, ami a hivatalban van évek óta.

Mint azt Horváth András elmondta:
- Tehát ugye van egy bejelentés, amit én tettem még egy éve. És ugye most a kitiltási botrány után volt képes megszólalni Polt Péter [legfőbb ügyész] ebben először, és csak annyit mondott, hogy van egy gyanúsított benne. Most ez szerintem nagyon kevés, nagyon kevés, hogy semmiféle nyilvánosságot nem kap ez az ügy. Ennél sokkal kisebb ügyekben, sokkal részletesebben, még a nyomozás során be szoktak számolni a rendőrség illetőleg az ügyészség képviselői. Úgyhogy jó lenne, ha átláthatóbban folyna ez a nyomozás. A másik pedig, ami felháborító volt, ezt ugye hétfőn hallottam a Parlamentben, hogy Polt Péter azt mondta, hogy még folyamatban vannak azok az ügyek, amikben feljelentéseket tettek ellenem; egyiket adatsértés miatt, a másikat meg rágalmazás miatt. És amik az elmúlt hetekben kiderültek, azok arra kellett volna, hogy motiválják, hogy azonnal megszüntetik ezeket az eljárásokat. Ez gesztus értékű dolog is lett volna.

Horváth András elmondta, hogy az ellene folytatott perek "egyértelműen koncepciós eljárásoknak minősülnek", és elismételte, hogy felháborító és egészen elképesztőnek tartja a kormányzat álláspontját, ahogyan ezt az ügyet folyamatosan kezeli.

 
A kapcsolódó irodalomból:

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu