Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Goodfriend Vida Ildikót törvényesen nevezhette volna főbohóc, skizofrén, disznó magyarnak is

 

 

 

 

2015-01-05. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva.)

A Kecskeméti Járásbíróság 2014. november 27-re datált végzése szerint nem minősül még becsületsértésnek sem, ha bárki azt írja bárki más, konkrét személyt megszólítva, hogy "te főbohóc", "a skizofréniád gyógyíthatatlan", "egy disznó magyar vagy" stb.

Cikk: Molnár F. Árpád

 
A Kecskeméti Járásbíróság 2014. november 27-re datált végzése szerint nem minősül még becsületsértésnek sem, ha bárki azt írja bárki más, konkrét személyt megszólítva, hogy "te főbohóc", "a skizofréniád gyógyíthatatlan", "egy disznó magyar vagy" stb., stb., stb. Demeter Gábor kecskeméti bíró szerint - aki egyébként az újságírók és a jogvédők elleni politikai koncepciós perek, valamint a politikusok korrupciós ügyeinek eltussolásában, a bizonyítékok végleges elkobzásában és fizikai megsemmisítésében talán a leghírhedtebb kecskeméti bíró - zaklatásnak sem minősül, ha bárki konkrétan kb. 20 nicknevet hoz létre és úgy folytat tömeges szitkozódásokat és hamis vádaskodásokat bárki konkrét civil ellen. Akkor sem minősül zaklatásnak, ha a zaklatások tömegei miatt az érintett személy akár húsz alkalommal tiltja le az elkövetőt, figyelmeztetve cselekménye halmozott büntetőjogi következményeire. Demeter Gábor kecskeméti bíró így alkalmazza a törvényeket, amikor Orbán Viktornak, tehát az Európai Unió 28 országa demokratikus és emberjogi sereghajtójának nem tetsző újságírók és emberjogvédők panaszai ellen hoz bírósági végzést.

Demeter Gábor kecskeméti bíró ebbéli bűncselekményei hosszú esztendők óta, ismétlődve, minden elénk került ügyében, kivétel nélkül minden esetben így kerülnek elkövetésre. Demeter Gábor ítéletei alapján kifejezetten gyűlöli az emberi jogokat, a hatályos törvényeket és a bírókra vonatkozó törvényeket, és amennyire gyűlöli az igazmondást, az igazságot és a hatályos törvényeket, valamint a nemzetközi jogokat és a törvény előtti egyenlőséget, olyan hevülettel próbálja kiszolgálni - a nép közpénzéből élősködve - az Európai Unió 28 államának legutolsójaként és leghitványabb emberjogi és demokratikus csődjeként elhíresült keresztapát, Orbán Viktort és bandáját.

Az orbáni és Orbán-arcú igazságszolgáltatás Gucci-demokráciás bohócaiból, amilyen Demeter Gábor kecskeméti bíró is, tehát azt a következtetést vonhatjuk le, hogy például André Goodfriend rendkívül erőteljes orbáni és ügyészbűnözői politikai üldözés áldozata lett, amikor a magyar kormány és a miniszterelnök, Orbán Viktor gyakorlatilag nyílt megbízásából a Fidesz-vezető oligarcha zsebében lévő ügyészség úgy állapította meg, hogy André Goodfriend rágalmazást követett el Vida Ildikó ellen. Holott az amerikai ügyvivő Goodfriend egyetlen alkalommal sem nevezte néven Vida Ildikót, sőt, a konkrét újságírói rákérdezésre is kitérő, többek korrupciós cselekményeire vonatkozó, általános választ adott.

Azaz Polt Péter, Orbán Viktor fideszes legfőbb ügyésze ugyancsak ugyanazt az Európában leghitványabb és legutolsó közpénzeinken eltartott állami bűnözői módszert alkalmazta, amit az igazságügyi maffia olyan vidéki bírócskái is, mint az ugyanilyen EU-sereghajtó banditaminőségű Demeter Gábor bíró.

Tehát egy novemberi bírói végzés értelmében André Goodfriend akkor sem követett volna el semmi törvénybe ütközőt, ha Vida Ildikó ellen 20-30 nicknevet hoz létre, minden néven közvetlenül zaklatja, mocskolja és rágalmazza Vida Ildikót, és sok-sok egyéb mellett olyanokat ír neki, hogy "te főbohóc", "a skizofréniád gyógyíthatatlan", "egy disznó magyar vagy" stb.

A bolond, elmeháborodott idiótaként viselkedő, igénytelen, szakmailag totális nullára és maradéktalan alkalmatlanságra vizsgázó kecskeméti bűnöző bíró, Demeter Gábor nyelve bármilyen mélyre igyekszik lefetyelni Orbán Viktor és demokratikus, valamint emberjogi sereghajtó, egész világon megvetett, közutált és kirekesztett bűnöző bandájának hátsó felébe, nem számíthat semmiféle további köztörvényes bűnözői védelemre, mihelyst mi vagy hozzánk hasonlóan törvénytisztelő és az emberi jogi minimumokat megkövetelő kormány kerül hatalomra. Demeter Gábor kecskeméti bíró ez esetben feltétlenül börtönre számíthat, ahogyan azok az ügyészbűnözők is, akik mint valami elmebeteg ámokfutó, öncsonkító szuicid szociopaták és rendkívül súlyosan paranoid bűnöző alkatú pszichopaták büntető eljárást mertek kezdeményezni Magyarország legfőbb amerikai diplomatája ellen olyan vádakkal, amik viszont már ránézésre sem állták meg a helyüket.

E fenti párhuzamról és Orbán-arcú, köztörvényes, az egész rendszert tulajdonképpen meghatározó, az Európai Unióra és annak évente több, mint ezermilliárd forintos ajándékpénzére Magyarországot alkalmatlanná tevő igazságügyi ámokfutásról külön feljelentéseket és jelentéseket teszünk az Európai Unió és sok egyéb mellett a külföldi nemzetbiztonsági szervezetek részére, Magyarország törvényi káoszának és anarchiájának felszámolására, továbbá az emberi jogok és a törvények tiszteletének EU-minimum szintjére való helyreállítására.

A fentiek alapján továbbá ismételten kezdeményezzük az Orbán-kormánynak évente fizetett, ezermilliárd forintot meghaladó európai uniós pénzek teljes befagyasztását, mivel az Európai Unió nem támogathatja a vele ellenséges, értékeit és törvényeit gyűlölő és üldöző köztörvényes bűnbandák korlátlanba hajló bűnözői tobzódását és minden kritikán aluli, szélsőségesen kritikátlan és igénytelen bűnözői gátlástalanságát és rombolását. Akik ennyire nem tisztelik a társadalmi viselkedési normákat és a magyarországi, valamint nemzetközi törvényeket és emberi jogokat sem, azok természetes, hogy eddig és eztán is szétlopták és szétlopják az évente ezermilliárd forintos, soha vissza nem térítendő európai uniós juttatásokat is!

A magyar lakosságnak pedig kiemelten tanácsoljuk, hogy bármikor, ha a politikai maffia bármelyiküket megvádolja, nyugodtan forduljanak hozzánk és mellékeljük a hivatalos dokumentumokat, amikre hivatkozva az ellenük indított perekben hivatkozhatnak arra, hogy abszolút törvényesen és szabályosan jártak el, amikor ilyen futóbolond skizofrén állatokat, amilyen Demeter Gábor kecskeméti bíró és bármilyen más, közpénzes vagy morális idióta futóbolond senkit nevükön neveztek és akár éjjel-nappal, több tucat nicknéven, személyesen megszólítva zaklattak és rágalmaztak.
 
 
A kapcsolódó irodalomból:

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu