Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Feljelentés Viviane Redingnél: Orbán, Pintér és társai ártatlanok tömegeit zárták és záratják börtönökbe, politikai okokból! (És Orbán Viktor cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezése ügyében!)

 

2013-08-11. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Tisztelt Viviane Reding Asszony, az Európai Unió Alapjogi, Igazságügyi és Állampolgársági Biztosa, az Európai Unió Emberi Jogokért felelős Biztosa!

Az alábbiak alapján Munkatársaink ás Emberjogvédőink egyöntetű véleménye szerint Magyarország nem csak méltatlan arra, hogy az Európai Unió (EU) vagy bármiféle nyugati civilizáció tagja legyen, de rendkívül komolyan és rendkívüli súllyal felveti, hogy Magyarországot ki kell zárni az Európai Unióból.

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA által a mai napon, gyorsan megfogalmazott egyik Facebook-bejegyzést az alábbiakban teljes egészében idézzük. Kérjük a Tisztelt EU-s Biztos Asszonyt, hogy kéresse be az ezekről szóló magyar törvényeket és jogszabályokat, mivel rengeteg ember került és kerül ártatlanul börtönökbe ezek miatt a szándékos, tudatos és tervszerűen szervezett és végrehajtott, az EU-val és a nemzetközi normákkal abszolút összeegyeztethetetlen elnöki és belügyminiszteri módszerek miatt. Az ártatlanok tömeges bebörtönzését és kifosztását Orbán Viktor miniszterelnök úr és Pintér Sándor belügyminiszter, valamint polgári titkosszolgálati miniszter olyan tudatos és tervszerűen végrehajtott törvénytelen törvénykezési piramissal és jogszabályokkal biztosította és szervezi folyamatosan, amik alapján a lakosság elleni kifosztások, anyagi tönkretételek, brutális és mértéktelen eladósítások és ártatlanul bebörtönzések minden egyes lakos ellen hol alulról (bármely rendőr részéről), hol felülről (Orbán Viktor, máskor Pintér Sándor részéről) kerülnek elindításra és módszeres végrehajtásra.

Mivel Orbán Viktor magyar miniszterelnök az alábbiakhoz hasonló, álláspontunk szerint ép elmével egészen biztosan nem igazolható törvénykezéseket, módszereket, szociopátiás és halmozottan közveszélyes patológiás és bűnöző alkatú pszichopátiás viselkedési metódusokat iszonyatos tömegeivel hozza, alkalmazza és vezette be, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy az Európai Unió foglalkozzon Orbán Viktor úr feltételezhető elmebetegsége folytán (paranoiás schizophrenia) elmeorvosi szakvizsgálatával és bírósági úton történő, cselekvőképességből kizáró gondokság alá helyezésének kérdésével. Tájékoztatjuk a Tisztelt EU-s Emberjogi Biztos Asszonyt, hogy Orbán Viktor úr ezer és ezer ilyen cselekménye miatt, mely a miniszterelnök úr elmeállapotának egészségét kizárja, számos alkalommal kezdeményeztük Magyarországon Orbán Viktor úr alapos és a lehető legteljesebb körű szakpszichiátriai vizsgálatát és cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését.

Kérjük a Biztos Asszony és Munkatársai szíves tényfeltáró vizsgálatát és a mi tájékoztatásunkat.
Levelezési címünk: Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Tisztelettel
Molnár F. Árpád
Domján Tibor
Kovács Adrienn Nikoletta
és a Média további Munkatársai és Emberjogvédői.

2013.08.11., Budapest, Hungary.

A fent említett, itt idézett Facebook-bejegyzés, mely publikálásra került többek között a következő Internetes címen:
https://www.facebook.com/multimedia.hirhatter


FIGYELEM! A következő, Orbán Viktor és Pintér Sándor által "törvénybe" iktatott eljárás minden civilizált országon kívüli, abszolút tetten érhetően az elnöki és belügyminiszteri bűnözés érdekében, abszolút bizonyítottan a lakosság elleni megtorló, szociopata és gyűlölködő bűnöző és mentálisan rendkívül halmozottan sérült elnöki és belügyminiszteri diktatúra céljából került bevezetésre, továbbá minden Európai Uniós (EU) és nemzetközi kötelezettségi szabályt felrúg és szerintünk ez alapján önmagában is ki lehetne rúgni Magyarországot az Európai Unióból:

Ha egy rendőr azt állítja valakiről, hogy ott volt például egy kilakoltatáson és ellenállt a rendőri intézkedésnek vagy másutt volt és hasonló súlyú cselekményt követett el, akkor a rendőrség - az egy darab rendőr puszta bemondása alapján - meghozza a személy ellen a bírságról, közmunkáról vagy szabadságvesztésről szóló úgynevezett Határozatot. Ezt az összes ügyből láttuk: a rendőrség soha, semmikor nem vizsgálja, hogy a rendőr, aki a feljelentést tette, igazat mondott-e bármiben! Azt sem vizsgálja soha, hogy a megvádolt személy egyáltalán ott volt-e a helyszínen vagy éppen a Föld túloldalán tartózkodott.

Amennyiben a hamis vádas rendőrségi Határozat ellen a hamisan megvádolt személy nem nyújt be fellebbezést 8 napon belül (mert nem jogászzseni, vagy mert írni-olvasni sem tud, vagy messze dolgozik a rendőrség által választott/kitalált/ötletelt levelezési címétől és nem érintkezik szinte naponta azzal, aki átveheti a leveleit stb., vagy kétszer küldték ki a határozatot akármilyen címre, amit nem vett át senki, ezért Orbán Viktor és Pintér Sándor jogi/perlekedési tébolya szerint a személyt úgy kell tekinteni, hogy átvette a Határozatot), ezért a Határozat jogerőre emelkedik és az EU-n kívüli, orbáni elnöki diktatúra az ügyet hamarosan átadja a bíróságnak.

A bíróság már nem vizsgálja, hogy a személy valóban elkövetett-e valamit, hanem csak annyi a dolga, hogy mint a sztálini rendszerben, a rendőrségi Határozatban való deklarációt, miszerint döntsön a szabadságvesztésről, az ítéletet meghozza. Kiküldik tehát az egy bűnöző rendőr által hamisan megvádolt személy bebörtönzéséről szóló, a rendőrség részéről az esetek gyakorlatilag 100%-ában bűnszervezetben meghozott ítéletet (határozatot) a bíróságnak, a bíróság pedig idézést küld a koncepciós perben a rendőrség által már elítélt állampolgárnak. Mindegy, hogy az áldozat megjelenik-e a bíróságon vagy sem, mert - ahogyan ezt filmfelvételeink is rögzítik - a bíró nyíltan közli, hogy neki nem az a dolga (nem azért fizetik), hogy bizonyítsa a megvádolt bűnösségét, mert azt, hogy a elítélt bűnös, a rendőr már megmondta(!), hanem a bírónak csak annyi dolga van, hogy ő is kimondja a szabadságvesztést, amit a rendőr a Határozatnak nevezett Ítéletben már kötelezővé tett! Értve?! A bíróságnak semmi több szerepe nincs az ügyben, csak annyi, hogy összesen néhány rendőr bemondása alapján beüljön a tárgyalóterembe és közölje, hogy az áldozatot bebörtönözteti!

Orbán Viktor és Pintér Sándor ezzel kivonta az igazságszolgáltatás rendszeréből a bíróságokat és még arra sem vette a fáradtságot, hogy legalább annak látszatát megőrizze abban, hogy mint a sztálini rendszerben, a bírósági bizonyítási eljárás előre megrendeltek szerint menjen! Nem! Orbán Viktor és Pintér Sándor egyszerűen kivonta a bíróságok bizonyítási eljárását, sőt, meg is tiltotta(!), hogy a bíróságok bármiféle bizonyítási eljárást folytassanak vagy meg merészeljék kérdőjelezni, hogy amit egy rendőr mondott, az igaz-e vagy hamis! Nekik egyetlen dolguk van: a rendőr, maximum pár közpénzen kitartott parazita, vérszívó rendőr közpénzen fizetett csicskájaként végrehajtani azt, amit a rendőr a Határozatában, mint ítéletet meghozott! Azaz a bíró dolga annyi, hogy helybenhagyja a rendőrnek az áldozat elleni, szabadságvesztésről szóló ítéletét!

Ez csak egy orbáni téboly a rengetegből, de arra véleményünk szerint elegendő, hogy ez alapján külön is kimondassék, hogy Magyarország nem méltó az Európai Uniós tagságra, nem méltó, hogy a civilizált európai és nyugati államok közé sorolják, és maradéktalanul indokoltnak tartjuk Magyarországnak az Európai Unióból történő kizárását!


 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu