Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Feljelentés békéscsabai és gyulai bírók, valamint Csanálosi ügyvéd ellen, címezve dr. Bánáti János kamarai elnöknek is!

 

 

 

 

2014-09-04. www.echelon8.org

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)
 

Tisztelt Hatóságok; kérem az alábbi feljelentésem illetékes szerveknek továbbítását!
 

FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád

 Született: Kecskemét, 1972.11.13.
 Anyja neve: Retezár Mária
 Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com
 

 
 Tisztelt Hatóságok! Címezve továbbá Dr. Bánáti János Úrnak is, a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökének!
 
 
 Én, Molnár F. Árpád (an.: Retezár Mária; sz.: Kecskemét, 1972.11.13.)
 büntető feljelentést teszek ismeretlen tettesek ellen
 a Büntető törvénykönyv (Btk.) 305. §-ába ütköző Hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt.
 
 
 Előzmények és Indoklás:
 A Békéscsabai Járásbíróságon Varga Katalin bírósági elnök alatt tevékenykedő, az újságíró-üldözések és az emberjogvédők elleni üldözések egyik leghírhedtebb alakja Tóthné dr. Hámori Katalin bíró. Tóthné dr. Hámori Katalin 2013-ban országos körözést rendelt el Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke, ingyenes emberjogvédő ellen, annak ellenére, hogy Sebők István minden iratot átvett, az idézésekre megjelent, az ügyben tette a beadványokat és a feljelentéseket stb. Az ügy egész Dél-Magyarország leghírhedtebb ügyvédje, dr. Csanálosi Ákos nevéhez köthető, akiről az ország különböző pontjairól több, egymástól teljesen független tanú arról számolt be, hogy a bírókat társaságával együtt lefizetik, továbbá arról, hogy Csanálosi Ákos ügyvéd és társai egy hírhedt alvilági banda, akik a törvények részéről - pénzük és politikai-igazságügyi bűnözői kapcsolataik miatt - teljesen érinthetetlenek. Arról, hogy a bírókat lefizetik, Schönfelder Józsefnétől kezdve Gyula városának civil kárvallottjáig többen beszámoltak, ahogyan azt is többen állították, hogy Csanálosiék azt, hogy a magyar igazságszolgáltatás az ő nagy vagyonuk miatt a zsebükben van, mindig nyíltan hirdették.
 
 Csanálosi Ákos ügyvéd a békéscsabai és a gyulai bírósággal áll a legszorosabb és napi munkakapcsolatban, minden bírót személyesen ismer, őt is ismeri mindenki, sokak szerint a legnagyobb szájú és legordítozóbb ügyvéd az egész megyében, emiatt retorziók nem is érik, a tárgyalótermekben minden következmény nélkül úgy ordítozhat és ugráltathatja, valamint szidhatja a bírókat, ahogyan akarja, tehát e téren is teljesen érinthetetlen. Beszéltünk és levelet is írt nekünk olyan gyulai lakos, aki arról számolt be, hogyan mennek a lefizetések a gyulai törvényszék bírói részére és többek között Csanálosi Ákos illetve bandája részéről. Az otthonvédő Koppány Csoportból pedig ugyancsak többen beszámoltak arról, hogy ismerik ezt a Csanálosi-bandát, mert régen ők is a pénznyerő automaták világában dolgoztak, és mindenkinek, az alvilágnak is feltűnt, hogy az automatákkal való minden köztudott csalás ellenére sem lehetett olyan gyorsan és annyira meggazdagodni, mint Csanálosi Ákos és társai tették.
 
 Egy bekezdés kitérő dr. Bánáti János Úrnak és az Ügyvédi Kamarának:
 
 Tisztelettel megkérdezném dr. Bánáti János Urat, a Magyar Ügyvédi Kamara elnökét, történt-e valami Csanálosi Ákos ügyében, amelyről több feljelentést, számos titkos címezettel egyetemben ugyanerről az e-mail címről küldtünk el Önnek és az Ügyvédi Kamara több címére egyaránt, így pl. csak 2014. május 9-én és 10-én legalább 4 darab feljelentést is! (Elárulom, további legalább 100-at terveztem már az első után is, amint az elsőt és az elsőket elutasítja. Ugyanis szándékosan nem soroltam fel további 100 olyan jogsértést és bűntettet, amit Csanálosi Ákos ügyvéd kapcsán a jövőben feljelentésként megfogalmazni és postázni kívánok.) Ugyanis a májusi feljelentések óta egyetlen iratot sem kaptunk az ügyről és kérésünk ellenére még annyi választ sem, hogy "levelét megkaptuk". A feljelentéseket Önnek és az Ügyvédi Kamarának egyaránt címeztük, a feljelentéseket az Ön említésével több film is megelőzte, azaz Önhöz eljutott, hiszen abban azokban igen jelentős szerepet kapott, miközben előre bejelentettem, hogy az ügy eltussolhatatlan és egyre több bűnözői botrányt fog okozni. Kérjük, adjon életjelet Ön vagy az Ügyvédi Kamara, hogy egyébként léteznek és nem csak az ATV-ben nyilatkozva, mert ha nem volnánk ennyire józanok, még az is megfordulhatna a fejünkben, hogy Ön egyáltalán nem is létezik és az Ügyvédi Kamara valójában csak egy virtuális valóság, amit az ATV hamisít egy Windows alatt megírt programmal, ahogyan Osama Bin Laden sosem elhangzott beszédeit is ma már egy asztali számítógépen egy tinédzser is el tudja készíteni, Osama Bin Laden tökéletesen beszélő és mozgó virtuális másolatával. Tisztelt Bánáti Úr: tájékoztatásul és tényleg segítség céljából közlöm, hogy manapság nem divat az, hogy a hatóságok nyom nélkül tüntetnek el minden feljelentést. Csak egyes feljelentésekre nem reagálnak, a többit legalább iktatják és erről hivatalos levelet küldenek. Legyenek szívesek felzárkózni ehhez a gyakorlathoz. Kértük, hogy legyenek szívesek jelezni, hogy levelünket megkapták. Legyenek szívesek ezt tudomásul venni és adjanak életjelet magukról. Magyarország így is az egész Európai Unió legdiktatórikusabb és legbűnözőbb államaként van számon tartva, és annak ellenére, hogy nem vagyunk fideszesek (tehát nem vagyunk bűnözők), mi sem drukkolunk azért, hogy ez Magyarország minél inkább utolsó és bűnöző legyen Orbán Viktor rekord korrupt irányítása alatt.
 
 Folytatás:
 
 A Varga Katalin által vezetett Békéscsabai Járásbíróság Varga alá beosztott, a Sebők István pártelnök és nonprofit jogvédő elleni perbe is személyesen belefolyt bíró alatt tevékenykedő Tóthné dr. Hámori Katalin a teljes Csanálosi kontra Sebők pert a fentieknek megfelelően vezette le. A kezdettől a végéig. Miután Sebők István átvette a levelet, amelyből megtudta, hogy a békéscsabai bíróbanda, Tóthné dr. Hámori Katalin vezetésével országos körözést rendelt el ellene, bement a rendőrségre, ahol közölte, hogy hívják fel a bírónőt, magától jelentkezik, eddig is mindenben együttműködött, miért rendeltek el ellene körözést? Abban az ügyben egyébként, amelyben egy másik vádlottat, Schönfelder Józsefnét sosem mertek hazugságvizsgálatnak alávetni, akármennyire kérte ezt éveken át, annak igazolására, hogy Csanálosi Ákos és bandája tényleg bandában közölték vele, hogy Schönfelderné fordulhat akárhová, úgyis mindenben elbukik, mert nekik pénzük van. A bíróbűnözés természetesen nem csak Schönfeldernét, de a felperesek egyikét sem merte poligráfos vizsgálatnak alávetni, de természetesen még megkérdezni sem merte senki a felperes Csanálosi-banda egyetlen tagjától sem, alávetnék-e magukat ilyen vizsgálatnak, hogy tényleg lefizetik-e a bíróságot és az igazságszolgáltatás tagjait illetve tényleg mondtak-e ilyet Schönfelder Józsefnének illetve tényleg átverték-e sok millió forinttal, csalás útján aláíratva vele egy ház-eladási szerződést, miáltal Schönfelder Józsefné az utcára került. A bírók összese vért izzadt, hogy sem Schönfelder Józsefné, sem a Csanálos-banda közül a világon senkit ne lehessen polgráfos vizsgálatnak alávetni.
 
 A békéscsabai és a vele mindenben összekapaszkodott, a dr. Baur Péter által vezetett gyulai bírósági bűnbandával, minden jogsértésben és bűncselekményben kiegészítették egymást, így az ellenem való bűncselekményekben és minden létező fellebbezés indoklás nélküli elutasításokban szintén. Csanálosi Ákos ügyvéd munkahelye a békéscsabai és gyulai bíróság, ahová szinte minden nap bejár és ahol mindenki a lehető legközelebbről ismeri.
 
 Sebők Istvánt, a Magyar Néppárt elnökét, nonprofit emberjogvédőt a rendőrségen, ahol jelentkezett, ezért őrizetbe vették és éjszakára benntartották, majd másnap, telefonálva a békéscsabai bírónak, Tóthné dr. Hámori Katalinnak, elengedték. Eztán a Varga Katalin bírósági elnök által felügyelt Tóthné dr. Hámori Katalin kiszámlázott Sebők Istvánra 7 ezer forintot, azt állítván, hogy ennyibe került a szállítása. De Sebők István magától jelentkezett a rendőrségen, elmondása szerint szállítás nem történt, rendőrautóban egyetlen percet sem ült, következésképpen nem számlázhattak ki neki 7 ezer forintos szállítási költséget.
 
 Ezért Sebők István - sokadik feljelentése volt ez neki is a Békéscsabai Járásbíróság és Tóthné dr. Hámori Katalin ellen - fellebbezést nyújtott be, amit Tóthné bíró a Békéscsabától egy ugrásra és azzal a lehető legszorosabb napi munka- és haveri kapcsolatban lévő Gyula Törvényszékre küldött, ahol mint mindig és mindenben, indoklás nélkül azonnal elutasították a fellebbezést. A fellebbezés elutasítása 1.Bpkf.147/2014/3. számon került iktatásra. Az elutasító határozatot annak ellenére, hogy a törvényben foglaltak szerint indokolni kell, a Békéscsabával mindig, mindenben összekapaszkodott gyula bírói bűnbanda a világon semmivel nem indokolta, hanem ahogyan esetemben is eljártak, egyszerűen odavetették, mint egy kocsmai bűnöző söpredék slepp, hogy a fellebbezés indoklása "nem alapos".
 
 A 2014.04.01. datálású gyulai törvényszéki félcédulát a Gyulai Törvényszék következő bírói jegyezték: Kempfné dr. Agod Éva, König Marianna, Benedek Tibor.
 
 Azzal, hogy a békéscsabai bírói banda - mint minden esetben, amikor félcéduláikkal találkoztunk - a hatályos törvényekkel ellentétben indoklás nélkül elutasították a sértett fellebbezését, legalább elkövethették a Büntető Törvénykönyv 305. §-ába ütköző Hivatali visszaélés bűntettét, mellyel legalább az volt a céljuk, hogy a saját kollégáiknak, a Varga Katalin által irdatlan pofátlan és hanyag, valamint szélsőségesen rosszindulatú módon működő bírói bűnözés sok ezredik határozatát/ítéletét is MINDEN INDOKLÁS NÉLKÜL - jóváhagyják, ezzel sok ezredszerre jogtalan előnyt szerezve saját, általunk eltartott kollégáiknak és jogtalan hátrányt okozva az őket eltartó civileknek és a polgári lakosságnak.
 
 A Büntető törvénykönyv a Hivatali visszaélés bűntettéről kimondja:
 305. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
 a) hivatali kötelességét megszegi,
 b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy
 c) hivatali helyzetével egyébként visszaél,
 bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
 
 Kérem a Tisztelt Hatóságokat, hogy a büntető eljárásokat megindítani szíveskedjenek, válogassanak, mazsolázgassanak a tengernyi lehetőségből, továbbá a korábbi gyulai törvényszéki határozatok ezreibe is tekintsenek bele, ahol ugyanilyen "nem alapos" és ehhez hasonló indoklásokkal fognak találkozni, dr. Baur Péter gyulai törvényszéki elnököt abszolút teljes fokú alkalmatlanság és szocio-pszichopátiás munkamorál (életvitel) miatt felmenteni szíveskedjenek, a békéscsabai és gyulai bíróságok bíróit, valamint Csanálosi Ákos ügyvédet pedig poligráfos vizsgálatnak vessék alá annak kiderítése céljából, kik kerültek és kerülnek időszakonként illetve rendszeresen lefizetésre a békéscsabai és a gyulai (és más) bíróságok állományában, valamint milyen egyéb bűntetteket követtek el ezen bíróságok bírói a polgári lakosság tömegei ellen.
 
 Tisztában vagyunk azzal, hogy jelen törvények szerint senkit, aki nem egyezik bele, poligráfos vizsgálatnak alávetni nem lehet. Az viszont abszurdum, hogy az ország leghírhedtebb lefizető bandáinak és lefizetett bíróinak neve közszájon forog a médiában, az ügyvédek és sok bíró között, valamint a hivatalosan is alvilágban egyaránt, ennek ellenére a mi pénzünkből iszonyatosan jól tartott bírók tömegeit annak ellenére, hogy a legkiemeltebb megbízhatóságot követelő funkciókban élősködnek, semmiféle poligráfos vizsgálatnak nem vetik alá soha, ráadásul ezek a bírók úgy üldözik azt is, hogy áldozataik poligráfos vizsgálatnak vethessék alá magukat, mintha ezen bíróbűnözőknek a karrierjük vagy a lefizetések által megvastagított pénztárcájuk bánná az igazság kiderülését!
 
 A büntető feljelentés kelt az Európai Unió demokratikus sereghajtó bűnöző államában, Magyarországon, amely ország az egész világon mint az EU demokratikus sereghajtó banditaállama ismert.
 
 Üdvözlettel Molnár F. Árpád feljelentő, politikai üldözött keresztény, nonprofit emberjogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna és a Multimédia Hírháttér főszerkesztője, minden magyar idők első Echelon- és elmeprogramozásokat feltáró filmjeinek rendezője, akit minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből.
 A feljelentéshez csatlakozott Domján Tibor, politikai üldözött keresztény, nonprofit emberjogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna lapigazgatója, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, világszintű Echelon-Leleplező.
 
 2014.08.12.; Budapest, Hungary.
 http://www.hirarena.com/

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu