Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Egy sor cigány, egy sortűz! - mondta a Fidesz-KDNP orvos polgármestere Apcon

 

 

 

 

 

2013-03-26.
Interjú: Kovács Adrienn Nikoletta és Molnár F. Árpád (ELI)
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)Most pattan ki a botrány, hogy 2012. november 21-én, a heves megyei községben, Apcon a közbiztonság miatt összeült meghallgatáson - szemtanúk elmondása alapján - hangzottak el a következő mondatok dr. Bulcsu Elemér József polgármester úrtól (Fidesz-KDNP), aki egyébként orvos: "Ezek a cigányok nem magyar emberek." "Egy sor cigány, egy sortűz." Sokakban mély felháborodást váltottak ki ezek a szavak.

Körömi Kázmér köztiszteletben álló apci lakos - korábbi polgármesterjelölt - már többszöri alkalommal tett javaslatot arra, hogyan lehetne javítani a közbiztonságot a faluban és visszaszorítani a bűncselekmények számát, mert a község a bűnözés tekintetében kiemelkedett 2012-ben. Elmondása szerint az anyagi forrás rendelkezésre állna egy térfigyelő kamera rendszer építésére, javaslataira azonban nem reagálnak. Mélységesen szégyenteljesnek tartja Bulcsu Elemér polgármester nagy nyilvánosság előtti kijelentéseit a cigányságról. Körömi Kázmér felkérte a képviselő-testületet, hívjanak össze egy rendkívüli ülést és szólítsák fel a polgármester urat a lemondásra. Azonban elhárítottak magukról minden jellegű felelősséget. Körömi Kázmér levélben is beszámolt az ügyről, melyet minden tisztelt lakosnak eljuttatott. Véleménye szerint a község csak akkor fejlődhet, ha "közösen teszünk érte". Az ő állásfoglalása - "kiállok az elesettekért, idősekért, fiatalokért, tartozzon az bármely népcsoporthoz" - példa értékű minden ember számára.


Körömi Kázmért telefonon kerestem meg az üggyel kapcsolatban, akit évek óta ismerek, mivel Apc közös lakóhelyünk és a község sorsa számomra is rendkívül fontos.

Kovács Adrienn Nikoletta:
 - Miért arrogáns, lenéző hozzáállással találkoztál a képviselő testület részéről?

Körömi Kázmér:
 - Amikor engem támad a Tisztelt Képviselő-testület azért, amit nem én, hanem a Polgármester Úr követett el és a Tisztelt Képviselő-testület pedig asszisztál hozzá, erre inkább kérem a tisztelt olvasókat, döntsék el, milyen erkölcsi értékrend szerint élhetnek! Az összetartásuk pedig jó példa arra, hogy hogyan is működik a „székünket megtartani mindenáron” hatalmi vágy, pedig az eskü szövege, amit a beiktatásukkor kellett tenni, egészen másról szól.

Kovács Adrienn Nikoletta:
 - A képviselő-testületben nem váltott ki felháborodást a polgármester úr kijelentése. Azonos lehet a szemléletmódjuk? Vagy csak a hatalom és a pozíció érdekli őket?

Körömi Kázmér:
 - Ha a testület szemléletmódja azonos lenne a Polgármester úréval (amit azért én nem gondolok), az nagyon-nagyon nagy erkölcsi és morális kérdést vetne fel, abból adódóan, hogy nekik kellene példamutatóan viselkedni a település lakói felé. De talán itt is tetten érhető az a hozzáállás, ahogy velem szemben is eljártak. Ha egy közmeghallgatáson ilyen, a cigányságot sárba tipró kijelentések hangozhatnak el egy Polgármester szájából és a település jegyzője, aki a törvényességet képviseli, valamint a Képviselő-testület nem reagálja le ezt azon nyomban, erről az a véleményem, hogy szégyent hoztak minden olyan közfeladatot ellátó emberekre, akik hivatásként próbálják tenni a dolgukat az ország bármely pontján.

Kovács Adrienn Nikoletta:
 - Kérted a képviselő-testületet is, oszlassák fel magukat és tanúsítsanak megbánást. Mit reagáltak erre?

Körömi Kázmér:
 - A településünk jó hírnevét megőrizve, próbáltam kérni a testületet, hogy kérjék meg a polgármester urat a távozásra, ha pedig erre nem hajlandó, akkor oszlassák fel magukat! Mint mondtam már, a hatalom utáni éhség nagyobb annál, minthogy lemondjanak. Még azon az áron is, hogy a településünkről alkotott eddigi pozitív vélemény el fog veszni és egyfajta „kerüld el a falut” vélemény lesz kialakulóban erről a szép faluról, amit nagyon sajnálok.


Vajon mi lesz az ügy folytatása? Mi lesz a reakciója azon embereknek, akik az esetről eddig még nem tudtak? Mindenesetre szégyen, hogy a falu neve ettől lehet ismert akár a világsajtóban is. De minthogy láthatjuk, mi folyik egy országon belül, megfigyelhető ez kicsiben, egy községen belül is.

A cikk után, de annak nyilvános megjelenése előtt Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője az alábbi kérdéssel kereste meg Körömi Kázmért:
 - Akik a bűnüldözésben a rendőrséggel és a titkosszolgálatokkal dolgoztunk, megszoktuk, hogy amikor bűnözőket tesztelünk azzal, hogy ingyenes rendőrségi védelmet kínálunk, jobbára azt is rögtön elutasítják, mondván, hogy a rendőrségi védelmük már megvan. A jelen gyakorlat pedig az, hogy a bűnözőknek sokszor fizetniük sem kell a rendőrségi védelemért, mert kimondottan politikai utasítások szólnak arról, hogy a roma származású elkövetőket nem szabad elfogni. Ugyanis a kormánynak kifejezetten célja a rasszizmus gerjesztése. Apc kapcsán mivel magyarázza, hogy az antiszociális bűnöző elemeket nem vonta ki a forgalomból Hatvan városának rendőrsége vagy más illetékes hatóság? A gyakorlat mutatja, hogy a jelenlegi kormány alatt a rendőrség, az ügyészség és a bíróság minden további nélkül tart emberjogvédők és újságírók ellen - szó szerint folyamatos nemzetközi botrányokat okozó - házkutatásokat, lefoglalásokat, fegyveres hatósági elhurcolásokat, betiltásokat olyan blőd és képtelen vádakkal, amiknél még kérkednek is azzal, hogy nekik, a hatóságoknak az igazság látszatát sem kell betartaniuk, mert azt csinálnak, amit akarnak! A rendőrség passzivitása mögött politikai vagy megvesztegetési indokokat sejt?

Körömi Kázmér:
 - Számomra a politika bűn, legyen az bármily színű vagy oldalú! Amikor a kisemberek szociális érzékenységét kihasználva lépkednek fel politikai ambíciókkal rendelkező emberek a hatalom csúcsa felé, az számomra elfogadhatatlan! A politikára egyébként nincs is szükség az én értékrendemben! Szakértelemre, hozzáértő emberekre van szükség, akikből pedig bőven van ebben a kis országban, higgyék el! A politika nélkül ez az ország már régen olyan szinten lenne, mint akár Ausztria, Belgium és még sorolhatnám.

 - Köszönjük az interjút!


Kovács Adrienn Nikoletta és Molnár F. Árpád riportja.
2013.03.26., Apc és Budapest; Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu