Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Dániel Péter azt álmodta, hogy lelőtték Orbán Viktort

 

 

 

 

2014-09-22. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Érdekes álmom volt az éjjel - írta pár órája Dániel Péter ügyvéd. - Álmomban egy magányos merénylő (...) lelőtte ezt a felcsúti disznót, egyszerre vagy 3-4 különböző szögből. A TEK is teljesen tanácstalan volt... Végül titkosították az ügyet.

Villámcikk: Molnár F. Árpád


Dániel Péter ügyvéd pár órája írt arról a Facebook-oldalán, hogy azt álmodta, agyonlőtték Orbán Viktort és ugyanúgy 3-4 különböző irányból, ahogyan Lee Harvey Oswald (akire ráfogták a Kennedy-gyilkosságot). Tegyük hozzá: Orbán Viktort, az Európai Unió demokratikus sereghajtóját nem siratná úgy a világ, mint Kennedy-t, hanem maximum annyira, amennyire bármely diktátor halálát szokás. És nem is volna szabad jobban gyászolgatni, amennyire egy kontinens legdiktatórikusabb vezetőjét illendő, aki a nép pénzéből az egész bolygóra hírhedt oligarchabirodalmat épített ki saját maga számára és mivel hobbija nem a nép képviselete, hanem az egománia, ezen belül pedig a foci, ezért az általa kifosztott nép pénzéből faluja házának kertje sarkába futballstadiont épített, mint Ceausescu tette, hobbijára, a focira pedig elvert 200 milliárdot. Közben Simicska Lajost és érdekeltségeit azért, mert Simicska a haverja, egyetlen év alatt, 2013-ban 485 milliárd forint EU-s és magyar népi közpénzzel támogatta, az EBESZ egyik képviselője pedig bejelentette, hogy 2010 óta, Orbán alatt 800 törvényt hoztak a diktatúra kiépítése irányába.

Ma éjjeli álmáról a külföldre menekült ügyvéd Dániel Péter a következőket írta:

"Érdekes álmom volt az éjjel. Álmomban egy "magányos" merénylő, amolyan Lee Harvey Oswald féle lelőtte ezt a felcsúti disznót, egyszerre vagy 3-4 különböző szögből. A TEK is teljesen tanácstalan volt... Végül titkosították az ügyet. Azután 1-1 jó kávé mellett tűnődtünk rajta úgy 75 évet, hogy volt... HOGY VOLT! HOGY VOLT! De olyan hangos volt még álmomban is ez az eufórikus kántálás, hogy sajnos felébredtem. Ugye álmodni még nem bűn?"

Dr. Dániel Péter akkor lett minden addigit meghaladóan közismert, amikor - elege lévén az orbánizmusból - vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát, majd - ellentétben a szélsőjobboldal anonim köztéri akcióival - le is fényképezte magát vele és feltette a fotót az Internetre. Tervei megvalósultak: akkora botrány lett az esetből - azokra a reflexekre hatva, amikre akart -, amik már nem merülhetnek feledésbe és Dániel Péter neve is fenn fog maradni.

Egyébként széles körben ismertté vált akciói közé tartozik, amikor a szegényüldözéseket és a hajléktalanok bebörtönzéséről szóló orbáni törvényt megszavazó Wittner Máriát leprostizta. Wittner Mária az az 1956-os halálra ítélt, akinek csak múltja van, de jelene már régóta csak fideszesen negatív. Wittner Máriáról már évek óta csak akkor hallani igazán, amikor Orbán Viktor, tehát az Európai Unió egyetlen elnök diktátora, az EU demokratikus sereghajtója szegényüldöző és hajléktalanokat bebörtönző törvényeit buzgón - a nép, a szegények és a hajléktalanok pénzéből, az arisztokraták és a földesúri feudalista rendszer részéről összeharácsolt fizetéseiből - megszavazza.

Dániel Péter tehát jó ideje ért ahhoz, hogyan kell meghekkelni a bal- és jobboldal hallgatását. De még nem vonult vissza és ez a rövid és ideológiától függetlenül olvasmányos és hangulatos bejegyzésekkel tarkított, egyébként igen népszerű Facebook-oldalán is látható. Orbán Viktor és az orbánizmus annak ellenére sem szabadult meg Dániel Péter ügyvéd hatásától, hogy Dániel Péter végül az ellene indított eljárások közepette Izraelbe menekült.

Dániel Péter láthatóan tisztában van azzal, hogy a zsidóságnak rengeteg kárt okoz az, hogy kiemelt képviselőik az Európai Unió demokratikus sereghajtójával, Orbán Viktorral olyan meghitt szövetségesi viszonyt ápolnak, amilyet viszont a nyugati államok kivétel nélkül szégyellnének, ezért ők nem is merik ezt nyíltan megtenni. Dr. Dániel ki is kel, név szerint megnevezve több, orbánizmussal vádolható vezető zsidó, valamint több olyan antifasiszta ellen, akik annak ellenére, hogy - kik névlegesen, kik ténylegesen - antifák, mégis ellenségesek vele szemben, avagy egyre-másra Orbán Viktorhoz tartoznak, holott összetartásra lenne szükség.

A magyarországi zsidóság egyik legtöbbet mutogatott és legismertebb képviselőjéről, a MAZSIHISZ Zoltai Gusztávjáról pl. így írt a mai napon:

"Az megvolt már, hogy Zoltai Gusztáv szeptembertől Lázár János tanácsadójaként fog tevékenykedni? Időnként olyan "büszke" vagyok a magyarországi zsidóság prominenseire... Na mentem hányni."

Zoltai Gusztávot megszólítva a következőket írja neki:

"Gusztáv, a földigiliszta egy gerinces állat hozzád képest. De mennyi eszem volt, amikor tavaly áprilisban alíjáztam..."

Zoltai Andrea a magyarországi antifasiszta tevékenység egyik ismert személye. Dániel Péter ma is kemény szavakkal kifogásolta, amiért - idézve -:

"Egy éve azt írta rólam a tolerancia(?) csoportjában: "milyen kár, hogy Izrael befogadott" engem."

Ezek a legszelídebb szavak, amiket Zoltai Andreáról írt; a többit most nem idéznénk.

Az ellenzék teljesítményét Dániel Péter is éppen úgy hiányolja, mint mindenki. Mint azt megfogalmazza:

"Néhány száz, elszánt civil tüntetett tegnap az orbáni diktatúra gyalázatos, jogsértő túlkapásai ellen. Gratulálok a maroknyi demokratának, de szomorúan figyelem a megosztottságot, a beletörődő közönyt és gyávaságot, amelyek hatalomban tartják Orbánékat, sőt talán hatalomra segítik majd sajnos a jobbikos, újnyilas csürhét is... "Fortélyos félelem igazgat" egyelőre "a magyar ugaron.""

Tegnap pedig így sommázta Orbán és az ellenzék közös, egy irányú akciósorozatát:

"Lenullázná az ellenzéket Orbán.
De ez úgysem fog neki sikerülni.
Mert az ellenzék saját magát nullázza le."


Ha pl. megnézzük az ellenzék kőkorszaki politizálási modelljét, ahol még mindig az őket 2014-ben is csaknem lenullázott bankszektornak lobbiznak és féltik a bankárok vagyonát az eladósított polgári lakosságtól, ezzel pedig szó szerint elveszíthettek 1 millió vagy sokkal több szavazatot is, így tehát legalább több millió magyar mond áment az ellenzékre. Ők ugyanis úgy tervezték, hogy élni és túlélni akarnak, nem pedig százmilliárdosok kedvéért tönkre menni, utcára kerülni és utódaikkal együtt végképp elveszni.
 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu