Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Clinton nem akarta eltussolni Mubarak tömeggyilkos pilótáját - Az Egyptair 1999-es, kétszer 108-as repülőkatasztrófája (és Orbániáda)

 

 

 

 

2013-01-28.
Cikk: Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Az alábbi esetből szólóban is megtanulhatja a világ, hogy amikor egyszemélyes vagy a látszatért többpártrendszerű arab államok szakértő grémiumaihoz fordulunk, például olyan színtisztán szakmai és technikai, valamint technológiai szakértésekért, amilyen egy repülőgépkatasztrófa, olyankor a legjobb, ha abból indulunk ki, hogy ezen egyszemélyes arab diktatúrák szerveinek minden szava színtiszta hazugság. Ahogyan Orbániáda szuicid tébolykormánya és annak szuicid fasiszta rendőrségi, ügyészségi, bírósági, pszichiáteri és médiaellenőrző szervei.

1999. október 31-én repült a Hosni Mubarak által korlátlan hatalommal irányított egyiptomi légitársaság utasszállító repülőgépe az Amerikai Egyesült Államokból Egyiptom fővárosa, Kairó felé, fedélzetén 216 (azaz 108+108) emberrel, valamint Gamil El Battuti másodpilótával. Az utasok csaknem összese amerikai, másik fele - valamivel kevesebb, mint ahány amerikai utazott - egyiptomi volt. Volt továbbá sokkal kisebb létszámban kanadai, valamint további 7 személy, egyéb országokból.

Gamil El Battuti, a másodpilóta - aki tanúk szerint személyesen ismerte az egyébként 1928-as születésű Hosni Mubarak egyiptomi elnököt, a hírhedt tömeggyilkos despotát - az eddig is a hírhedten bűnöző és maffiózó egyiptomi légitársaság pilótáinak és politikai beágyazódásának köszönhette, hogy 59 évesen, botrányai tömegei ellenére repülhetett. Nem a korával volt baj - 59 évesen világszerte lehet utasszállítókat vezetni -, hanem ama szexuális zaklatásainak végeláthatatlan sorával, amit nem csak Egyiptomban, de az Egyesült Államokban is elkövetett. Gamil El Battuti egyiptomi pilóta ellen korábban is tettek szexuális zaklatás miatt feljelentéseket, és a nyilvánosságra került adatok szerint az utolsó időszakban is állandó panaszok voltak ellene annak az amerikai szállodának a személyzete és a szálló vendégei részéről is, amelynek Battuti rendszeresen elszállásolt vendége volt. Gamil El Battutinak már csak három hónapja volt a nyugdíjazásig, és pilóta társai jártak közben érte, hogy szexuális zaklatásos botrányai és erőszakoskodásai ellenére mégse nyugdíjazzák idő előtt. Az állandó botrányokban és nemzetközi diplomáciai és bűnügyi eltussolásokban vergődő Battutival - egyes beszámolók szerint - az utolsó napon közölte a pilóták főnöke, hogy nem tudják tovább eltussolni az ügyeit, ez volt az utolsó útja az Egyesült Államokba, és kénytelenek a légitársaságtól elküldeni. Battutinak az USÁ-val való folyamatos botrányai az egész légitársaságra nagy nyomást helyeztek.

 


A kép, ami alapján szegény Orbán Viktor - három másik kép társaságában - házkutatást tartott és médiánk teljes magyarországi betiltását rendelte el, Pintér Sándoron keresztül közvetlenül Tóth Tamás budapesti náci rendőrkapitányt és a BRFK-t megbízva, amelyik hivatalosan kereste fel Magyarország szervereit, hogy tiltsák be és semmisítsék meg a HÍRHÁTTÉR összes bizonyítékát, minden hangfelvételét, az összes feljelentéseit és kivétel nélkül minden Cikkeit! A kép egyébként eredetileg Mubarak-Hitlert és a mögötte álló horogkeresztet ábrázolva járta be a világot és a világsajtót, mi már csak Orbán Viktort demonstráltuk melléje, szintén annak vesztére. Ahogyan Keresztyén Kollégánk, Nagy Sándor Úr (Naleksz) mondotta: Orbán Viktor a vesztét érzi, mint Mubarak, mert az is az Internetre támadt, mielőtt megbukott.
Ha akarja tudni, hogyan okádott a Molnár F. Árpád (ELI) az úgynevezett nyomozással megbízott, Szőke Tibor által vezetett tolnai utcai rendőrség láttán, klikkeljen az egyik mai Cikkünkre, amelynek a Címe:
Ilan Mor, Feldmájer Péter, Zoltai Gusztáv és családjuk kiirtása tárgykörében BÜNTETŐ FELJELENTÉS ORBÁN VIKTOR, PINTÉR SÁNDOR ÉS FASISZTA MAFFIÁJUK ELLEN!
(KLIKK a Cikkre!).

A súlyos pszichopata Battuti - a maga kiemelt pozíciójával, nemzeti pilótaként - saját országa, Egyiptom képviselője volt, amikor a botrányait egymás után elkövette, és minőségi képet festett arról az orbáni és pintéri arcú sötét diktatúráról, amely elfogadhatatlan viselkedése ellenére mégis állandóan az USÁ-ba és a világ túlsó végébe röptette. A despota Mubaraknak éppen úgy fontosabb volt saját ösztönállati protekcionizmusa, mint az, milyen képet fest magáról és lakájairól, mint ahogyan Orbán Viktor is a legvállalhatatlanabb és legbukottabb, legszánalmasabb és legnevetségesebb nyomorultakat nevezi ki, helyezi a külügybe, küldi a világ túlsó végeibe, és pakolja az ország legkülönfélébb politikai posztjainak élére. Valahogy ahhoz a - Orbánnal ellentétben kora miatt - infantilis, szellemileg elmaradott tizenéves római császárhoz hasonlóan, aki meg saját szexpartnereiből csinálta az ország legfőbb vezetőit, amíg a nála sokkal érettebb római hadsereg a fejét le nem vágta és bele nem dobta egy katonai latrinába.

Tehát Orbániáda annál is sokkal rosszabb képet fest, mint amilyet Battuti esete, mert Orbán Viktor akkor emeli ki lakájait, ha azok az egész világ előtt vállalhatatlan morale insanita, valamint kifejezetten súlyosan pszichopátiás, köztörvényes, sokkos gyilkos vagy fasiszta bűnökben vagy bűntettekben leszerepelnek és nyilvánosan megbuknak. Orbán Viktor egészen súlyosan beteg elme! Mielőtt utolsó útjára kísérte Hosni Mubarakot azzal, hogy Egyiptomba repült, és a tömeggyilkos oldalán, egymással vigyorogva a világ nyilvánossága előtt bejelentették, hogy hosszú távú kereskedelmi stb. szerződéseket kötnek, előtte szóltunk és nyomatékosan figyelmezettünk, hogy nem mehet Egyiptomba! A stratégiai tébolyult és külügyi analfabéta, diplomáciai idióta, radikálisan pszichopata diktátor, Orbán Viktor minden figyelmeztetésre fittyet hányva, minden értelmi előkészület nélkül (tehát ahogyan Orbán óta működik a külügyminisztérium) Kairóba repült, lepaktált a világhírhedt tömeggyilkos népirtó terroristával, majd másnap kirobbant az egyiptomi forradalom, Mubarak pedig megbukott. Minden egyiptomi idők leghosszabb ideig uralkodó elnöke, a terrorista Mubarak addig garázdálkodott, amíg Orbán Viktor - a mi határozott és nyomatékos figyelmeztetéseink ellenére - kezet nem nyújtott neki! Orbán Viktor ott is egy nevetséges burleszkfigurára hasonlított: a megcsonkított agyú ördög tervezett, az Isten meg Eleve Elvégezte, követeként pedig Saját prófétáját felhasználva erre! Orbán Viktor, a szerencsétlen flótás, mint a viccbéli albán, akinek légiereje abban áll, hogy öklét rázza a vadászgépek felé, szánalmas kínjában, primitív lakájaival nem csak az ebből a nyilvánosság előtt megjelent cikkünket, de annak fotóját is betiltotta, ahogyan a viccbéli ember hadonászik az Úr Isten Mennyországa és Égboltja felé, azt óbégatva, hogy majd én megmutatom!

Tudni kell, hogy Egyiptom tömeggyilkos despota vezetője, a hírhedt arab diktátor, Hosni Mubarak - a felcsúti futballista, vidéki nyomorult Orbán Viktorral ellentétben - háborús veterán pilóta volt, aztán - végigjárva a légierő lépcsőit - a légierő legfelsőbb vezetője lett, ami miatt - és a háború miatt - Egyiptomban kiemelkedő jogok és rendkívüli tekintély és megbecsülés övezte a pilótákat, akiknek zöme rendkívül súlyosan bűnöző alkatú antiszociális személy volt, amilyen Orbán Viktor vagy Pintér Sándor, ezen belül nagyon sokan lelkileg egyéb tekintetben is halmozottan terhelt, szociopátiás jegyekkel halmozott agresszív és brutális pszichopaták voltak, amilyenek Magyarországon a nácik és a konfliktusos, gyűlölködő, összeférhetetlen, saját családjukat üldöző köztörvényes pszichopaták.

Az Egyptair 990-es polgári utasszállító repülőgép menetrendszerűen felemelkedett az USA polgári repteréről, 216 fővel és Battutival a fedélzetén. A 8-10 órásra tervezett útnak úgy a félidejében kellett volna leváltani a két pilótát, de Battuti már a felszállást követő 20 perccel bement a pilótafülkébe, és nagy tekintélyként kierőszakolta, hogy átvegye kollégája helyét a másodpilóta posztján, ami a valódi kapitánytól a jobbra eső ülésben volt. Egyébként Battutit az életkora miatt is kapitánynak hívták a munkatársai, de botrányai miatt sosem lehetett belőle első pilóta, még Hosni Mubarak rendszerében sem. Ilyen csoda csak Orbán Viktor és Pintér Sándor tébolyországlása idején fordul elő a közélet, a pártmédia, a médiaellenőrzés, a bűnüldözés és a politikai vezetés minden szintjén, de olyan tömegével, amilyenre a mi életünkben sosem volt példa. Sokak szerint az is mélyen sértette Battuti súlyosan pszichopata jellemét, hogy Mubarak rendszerében sosem lehetett belőle első pilóta sem (nemhogy egy ország vezető beosztású instabil himpellérje Semjén Zsoltként, Navracsics Tiborként, Szijjártó Péterként, Pintér Sándorként, Kósa Lajosként, Tarlós Istvánként, Kocsis Mátéként, Lázár Jánosként, Tóth Tamásként stb.). Mivel Orbániáda mondhatni kötelező gyakorlatával ellentétben Battutiból nem lehetett első pilóta, így sok szakértő szerint ez is az állandó irracionális megtorlás felé ösztökélte a büntetőjogilag súlyosan eladósodott pilótát, természetes velejárójaként egyébként a bukott, zaklató pszichopata bűnözők alacsonyrendű ösztönválaszainak.

Miután Battuti sikeresen elvette a másodpilótától a helyet, egy bizonyos idő múltán az első pilóta közölte Battutival, hogy kimegy pár percre. Miután elhagyta a pilótafülkét, a fekete doboz hangfelvételeinek tanúsága szerint furcsa, szokatlan zajok voltak hallhatók, és Battuti elkezdte ismételgetni arabul: "Allahban bízom. Allahban bízom."

Egyesek szerint ezt olyankor mondják az arabok, amikor - a fordítás szerint - beleteszik a lelküket és sorsukat Allah kezébe, és valami jelentősre készülnek. Battuti - miközben minden fennmaradt bizonyíték szerint először lefelé fordította, az óceán felé irányította a hatalmas repülőgépet, majd visszavette a két hajtómű tolóerejét - innentől a végkifejletig összesen 11-szer ismételte el: "Allahban bízom".

Az utastérben - ahogyan azt a fekete doboz bizonyította azzal, hogy mérte a műszerek, a sebesség, az irány stb. változásait - az utasok és a személyzet először lassan a súlytalanság állapotába került, majd a nehézségi erő kétszerese zúdult a 216 emberre.

A nagy magasságban repülő utasszállító repülőgép főpilótája nagy nehezen visszajutott a pilótafülkébe, és idegesen megkérdezte: 'Mi a fenét csinálsz?!'

Aki kellően konyít a polgári utasszállításhoz, tudja, hogy ilyenkor mindig valamilyen műszaki hibát vagy más, de mindenképpen a repülőgép helyzetére vonatkozó választ fog kapni a kérdést feltevő, és sokan egészen biztosan - köztük a pilóták is - sosem hallottak olyan esetről, amikor ilyen helyzetben az elsőpilóta nem a helyzetre értelmezhető választ kapott volna. Battuti azonban nem felelt, csak azt ismételgette tovább: "Allahban bízom".

A főpilóta, a kapitány nem sokkal később - miközben az első ülésben elhelyezkedve megpróbálta visszanyerni az uralmat a gép fölött - rákérdezett: 'Kikapcsoltad a hajtóműveket?'

Mielőtt a hatalmas repülőgép az óceánba zuhant, a becsapódás előtt Battuti még ezt mondta: "Meghoztam a döntést."

Mindenki meghalt.

 


És elhatalmasodott a sötétség... - Ezért kell a prófétákra hallgatni (Villámfilm a 8. kerületben és a Semmelweis Toronynál) (Film, 5:58.88 perc; KLIKK!).

Amikor információt kértem a katasztrófáról, azt láttam - minden markáns Beletudásos tartalom nélkül -, hogy a Gamil El Battutit mintázó személy a pilótafülke jobb oldali ülésében a jobb lábát mozgatja előre-hátra, ahogyan gyermekkorunkban a két lábbal hajtható kis kocsit lehetett mozgásra bírni és mozgásban tartani, amibe a gyerekek ültek. A teljes utasszállító repülőgép előttem volt, és az átlátszóvá tett gép belsejében láttam Battuti pedálozó lábától hátrafelé, egészen a gép farkáig futó, valószínűleg fémből készült vezetést, ami a repülőgép közepe táján becsatlakozott egyrészt a repülőgép szárnyának azon részéhez, amely a szárny mögötti lapátokat mozgatja függőlegesen felfelé és lefelé, valamint továbbfutott a gép farokszárnyába, amelyen szintén érzékelhető volt egy a farokszárny mögötti, függőlegesen mozgatott lapát. Az erre a részre való hatás volt markáns, ugyanakkor többször nézegettem és néztem annak érzékelését, hogy olyan, mintha a nagy szárnyak hátulsó, mozgatható részénél is lett volna valami. Ezt nem is tudom jobban megfogalmazni. Furcsa volt, hogy mintha lett volna valami, de miért a hátsó szárnyrész volt kiemelve. (A szárnyak függőlegesen elmozgatott elemei egyébként - utánanézve olvasható - az úgynevezett magassági kormány részei.)

Pár másodpercig megpróbáltam belenézni Battuti fejébe, a gondolataiba, az indulataiba, mit tett, milyen gondolatai voltak akkor, milyen életélményei lehettek, de nem láttam kielégítő mennyiségű adatot.

A katasztrófát követően Hosni Mubarak egyiptomi elnök és Bill Clinton, az Amerikai Egyesült Államok elnöke a szokásos részvétnyilvánítások közben megkezdték a vizsgálatot. Orbán Viktor bukott tömeggyilkos despotája, Hosni Mubarak először még a közös vizsgálódás mellett volt, de amint hamar kiderült, hogy pilótája, Gamil El Battuti lehetett a tettes, nem pedig valami műszaki hiba, már azért fordult közvetlenül Bill Clintonhoz, hogy segítsen neki eltussolni az ügyet. Clinton elnököt megkérte Orbán Viktor bukott tömeggyilkosa, Hosni Mubarak, hogy intézze el, hogy az FBI ne folyjon bele a nyomozásba.


Bill Clinton rendszeresen rendszeresen rácáfolt arra az amerikai gyakorlatra, hogy amerikai elnökök csak az orrukig nem látó idióták lehetnek. Film- és Cikkajánlatainkból:
 - 2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") (Film, 27 perc; KLIKK!)
 - 2012-04-12. Super 8: Élet és Halál - A Hemophilia és az AIDS állami Holocaustja; A Predesztinált népirtás - Tényfeltáró Dokumentumcikk (KLIKK a cikkre!)
 - 2012-06-08. HÍRHÁTTÉR TV: Leon Panetta, az ostoba CIA-s védelmi miniszter versus Bill Clinton és az elmeprogramozói világuralom (Film, 6:58.88 perc; KLIKK!)
 

 

De Bill Clinton elnök nem intézte el, ezért az FBI belefolyt. Mivel az USA nem akarta eltussolni az öngyilkosságot, a merényletet, ezért ez a két ország között is sok konfliktushoz vezetett, természetesen - mivel az igazság állt szemben a pofátlan orbáni hamisítással és notórius hazudozással - az USA hasznára.

A szakértők azóta is arra panaszkodnak, hogy az egyiptomi balesetvizsgálók a világ legnyilvánvalóbb tényeinek is nekimentek, egyszerűen lesöpörték, figyelembe sem akarták venni, ahogyan a szintén súlyosan beteg, az arab despoták és tömeggyilkos milliárdosaik kegyeiért csúszó-mászó Orbán Viktor nap nap utáni világsajtóban és Magyarországon tett nyilatkozataiban állandóan tetten érhetjük, noha Orbán sokkal súlyosabb pszichiátriai és ösztönállati eset, mint Mubarak volt, hiszen Orbán a szó szoros értelmében össze-vissza beszél, ugyanarról a dologról az egyik pillanatban ezt mondva, egy órával később meg abszolút az ellenkezőjét.

Miután az USA balesetvizsgáló szerve megállapította, hogy a repülőgép katasztrófáját a másodpilóta viselkedése okozta, az Egyiptomi Polgári Légiközlekedési Hatóság - figyeljük, mert mintha Orbániáda úgynevezett független hatóságainál és szakértő szerveinél járnánk - a következőket válaszolta, cseppet sem leplezve, hogy ők nem szakértők, hanem Hosni Mubarak végrehajtói:
"Nyilvánvaló, hogy az NTSB nem az egyiptomi kormány által elvárt szakszerűséggel végezte a baleset kivizsgálását." - fogalmazta meg az Orbán-arcú egyiptomi légiközlekedési hatóság. Angolul: "It is obvious that the NTSB has not done the type of professional accident investigation expected by the Egyptian Goverment."

Nem minden teljesen rothadt, még ha Orbániáda rendszerével szinonim, akkor sem. Így pl. az esethez tartozik, hogy amikor az USÁ-ba disszidált egy egyiptomi pilóta, első intézkedése társaságában - miközben menedékjogot kért - azonnal bejelentette, hogy tanúvallomást kíván tenni az Egyptair 990 1999-es, 216+1 halálos áldozattal járt repülőkatasztrófája ügyében. Az FBI pillanatok alatt odareptette az első tisztjét, a disszidens egyiptomi pilóta pedig előadta:

 


Itt is egy kétszer 108-as ikercsoda: Csóka János alezredes, alosztályvezető és csicskája, Babar Tamás, szintén a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányságáról. Minden magyarok leghírhedtebb kilakoltató és legkérkedőbben erkölcstelen rendőrbűnözői azzal, hogy Orbán, Pintér és a titkosszolgálat további ámokfutásra bírta őket, valóságos Bibliai csapásokat idéztek és idéznek elő a magyarországi politikai és rendőrbűnözés ellen. (Ajánljuk a "Börtönnapló" Című Új Dokumentumfilmünket is: KLIKK!)

Egyiptomban behívták az összes pilótát, és részletesen felolvasták, elmondták az Egyptair katasztrófája kapcsán a száraz tényeket. Egyáltalán semmilyen következtetést nem vontak le, semmilyen kommentárt nem fűztek semmihez, egyszerűen ismertették a tényeket. Ebből - mondotta az USÁ-ba szökött pilóta, aki hátrahagyta feleségét és családját - minden pilóta tudta, hogy Battuti volt a tettes, és nem műszaki hiba történt. Az egyiptomi pilótákkal közölték, hogy arról, ami a gyűlésen elhangzott, senkinek nem beszélhetnek, otthon sem, senkinek, de még egymással sem szólhatnak ezekről semmit. A disszidált pilóta elmondta, ami nyilvánvaló, hogy nem mehet vissza Egyiptomba, mert ezt követően üldözésnek lenne kitéve.

Battuti - mint Orbán Viktor, Pintér Sándor vagy a zaklatásokat és az emberjogvédők, valamint Keresztyének elleni hamis vádakat ömlesztő súlyosan skiozid és skizofréniás pszichopatái - súlyos pszichopata volt, aki az ilyen beteg embereknél megszokott módon a saját bűneiért és moslék tetteiért az őt kitartó céget és munkatársait okolta, természetesen nem restellve megölni eközben akárhány ártatlan embert. Ezek az orbáni és pintéri minőségű, súlyosan instabil, antiszociális, hiszteroid és összeférhetetlen, kritikátlan és gátlástalan pszichopaták a pszichomechanika szabályainak megfelelően reagálnak, és csak annyi embert készek megölni és megöletni, ahányhoz mellékesen hozzáférhetnek. Mivel nincsen társadalmi felelősségtudat és erkölcs, csak a súlyos mentális és lelki, valamint pszichiátriai orbáni és pintéri betegség, így a szociopátiás téboly, amely élete céljának tűzi ki a sátáni sötétséget, az ösztönállat irracionalizmusának megfelelő lépéseket generál, omega kódú, tehát önpusztító, szuicid, öngyilkos, morálisan felvállalhatatlan, primitív, gátlástalan és tébolyult halálvágtában. A beteg orbán-pintéri elme nem képes sem erkölcsi tartásra, sem mértéktartásra, hiszen nem az értelemnek, hanem a legalacsonyabbrendű és az állatinál barbárabb ösztöneinek és primitív késztetéseinek foglya.

De azt is megtanulhattuk ebből az ügyből is, hogy egyetlen arab állam szakértéseinek sem hihetünk el soha, egyetlen árva szót sem, amíg mindent, részleteiben nem ellenőriztünk. Ezek a diktatúrák Orbán Viktor napi kommunikációihoz és notórius hazudozásaihoz hasonlók, mind patológiás, primitív reakciókra hajlamos habitusukat, mind kóros indulati, értelmetlen, öncsonkító és önpusztító patológiás és skizofréniás állati reflexeiket illetően.

Írta: Molnár F. Árpád (ELI), 2012.01.28., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu