Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Burány Sándor: Bűzlik a kormány Váradi András halála kapcsán is (Még több halottal)

 

 

 

 

2014-12-12. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)
 

Váradi András, akinek Mészáros Lőrinc elvette a földjét. Halott. Rózsa Milán, aki megmászta a Fidesz-székházat is a netadó elleni tüntetés estéjén. Halott. Komáromi András Fidesz-terror hatására messze áron alul eladja a Fidesz bűntetteit bizonyító EMIR kulcsszoftvert. Másnap halott.

Eddig 30 év alatt sem produkált Magyarország egyetlen olyan, széles körben közismert személyt érintő halálesetet sem, amit az Orbán-kormány regnálása hirtelen mintegy sorozatban termelt. Pedig - ismételjük csak el, mivel mindenki más kerüli a most felsorolásra kerülő tényeket - leválaszthatatlan tény, hogy Orbán Viktor kormánya az Európai Unió demokratikus sereghajtója. Aki pedig azon meghatározó alakok között van, akik idáig juttatták Magyarországot, az Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, akinek belső tanácsadója a zsidó származású amerikai Arthur J. Finkelstein, aki egyúttal Orbán Viktornak is a legfőbb kampánytanácsadója volt már 2010 előtt is, majd szervezte végig - Netanjahuval kéz a kézben - Orbán Viktor 4 éves tombolását, Magyarország demokratikus intézményrendszere leépítését, a szegények, a rokkantak, a betegek üldözését, a hajléktalanokat bebörtönző törvénykezéseket stb. Finkelstein volt az egyes számú összekötő az izraeli kormány (nevezzük csak titkosszolgálatnak) és a magyar kormány, Orbán Viktor között. Finkelstein, aki a világ leghírhedtebb kampánytanácsadójaként van számon tartva. Továbbá Netanjahu annak a Likud pártnak a vezetője, amely stratégiai testvérpárti szövetséget kötött Orbán Viktor pártjával, a Fidesszel. A kapcsolat gyümölcseként pedig az ikerelnökség egyik fele - Orbán Viktor - az Európai Unió demokratikus sereghajtója lett, a másik fele - Netanjahu - pedig egy olyan személy, akinek irányítása hatására csak az idén az ENSZ országai és annak főtitkára deklarálta, hogy Izrael kormányzata elévülhetetlen Emberiség elleni háborús bűnöket követett el Palesztinában, majd a 2010-es, emberjogvédők elleni szándékos izraeli tömeggyilkosság miatt a hágai nemzetközi emberjogi törvényszék jelentette ki, hogy az izraeli kormányzat minden bizonnyal elévülhetetlen Emberiség elleni bűnöket követett el, amikor meggyilkoltak 10 fegyvertelen emberjogvédőt, de mivel abban az ügyben csak 10 halott van, ezért nem indítanak jelentősebb eljárást.
 
Cikk: Molnár F. Árpád


A bevezetést követően a cikket az Izrael által történelmi súllyal elárult és tönkre tett baloldal egyik üldözött tagjával, az MSZP-vel kezdem. Azzal a párttal, amelyik mindig az elsők között védte a zsidóság és Izrael érdekeit és amely pártot Benjamin Netanjahu és társai úgy elárulták és letaposták, mint akik gyűlölt ellenségükkel végeznek. A hálátlanságáról és Izraelt is állandó veszélybe és háborúba sodró makacsságáról és önfejűségéről hírhedt Netanjahu - aki ekként hírhedt amerikai szövetségesei körében is -, megveszekedett tébollyal sodorja bajba és húzza le a vécén folytatólagosan azokat, akik a legtöbbet tették érte. Izrael és Magyarország helyzete és a két elnök, Orbán és Netanjahu nagyon hasonlítanak egymásra a sötétségben, a rosszindulatban, a megbízhatatlanságban, a konfliktusgyártásban, a szociopátiában, a bűnöző alkatú pszichopátiában, az önpusztításra való rendkívül erős hajlamban és abban, hogy ha Netanjahu nem izraeli állampolgár lenne, hanem magyar, akkor már régen úgy rúgták volna ki a civilizált nyugat országaiból, hogy Orbán Viktorhoz képest is fényévekre repült volna, és elévülhetetlen bűntettei miatt már régen gőzerővel szerveznék ellene az elfogását és a hágai törvényszék elé állítását.

Akkor lássuk a - majdnem leírtam, ezért most így is teszem - politikai gyilkosságokat.

Váradi András ama rendkívül népszerű személy volt, akinek Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor oligarchája elvette a földjét. Attól kezdve pedig Váradi András ott volt minden tüntetésen és perelt azért, hogy visszakapja örökségét. Váradi András - pár nappal a halála előtt én is személyesen ismerkedtem meg vele - rendkívül kedves, szimpatikus ember volt. A közbeszéd is "a jóságos juhász", "az igazmondó juhász" kifejezésekkel illette. Alcsútdoboz polgármesterjelöltje volt.

Az MSZP sajtótájékoztatóján Burány Sándor országgyűlési képviselő Orbán Viktor tébolyországlásának konkrétumait sorolta. A felsorolásban többek között a következőket mondta:

- Magyarországon valami bűzlik. Az önkormányzati választások előtti éjszakán elgázolják Váradi Andrást, polgármesterjelölt urat, aki belehal sérüléseibe. Friss sajtóértesülések szerint a gázoló hamis személyi okmányokkal igazolta magát, az okmányokban szereplő valójában évekkel ezelőtt meghalt. Miközben a rendőrség az első napon bejelentette, hogy ki ellen folyik a nyomozás, ma már ismeretlen tettessel szemben folyik ez a nyomozás.

A felsorolást végül egyebek mellett így összegezte:

- Mert ami bűzlik ma Magyarországon, az maga a kormány. Mindnyájan szenvedünk az Orbán-kormány orrfacsaró bűzétől.

A Burány Sándorról készült teljes filmfelvételt itt láthatják:

 

 
 
 
Ferenczi Krisztina újságírót is érdemes idézni, aki a Váradi Andrásról írt megemlékezésében a következőket írta:

"Első balesete kisfiúként érte. A cserbenhagyásos gázolás után reggelig feküdt kint a pusztán, míg rátaláltak. Rövid élete végéig megsínylette ezt az esetet a beteggé lett jobbkeze – elütötte valaki és továbbhajtott. Hiába mondta neki az édesapja évekig, hogy nem a mai miniszterelnök nagyapja ütötte el, András juhász abban a hitben élt, hogy a cserbenhagyó gázoló ő volt."

A választások előtt alig több, mint pár nappal - tehát Váradi András halála előtt pár nappal - Bicskén jártunk, ahol felvettük Váradi Andrással élete egyik utolsó vagy a legutolsó interjúját, filmfelvételekkel. Azután az "Exkluzív!: Orbán Viktor és emberei friss maffiaügyei Bicskén!" című cikkemben így írtam az ott tapasztalt elképesztő helyzetről:

"Bicskén egyébként is jól érzékelhető, hogy mindössze pár kilométerre van az Európai Unió demokratikus legutolsójaként számon tartott keresztapa, Orbán Viktor falujától, Felcsúttól, ahová az elnök diktátor - ahogyan legutóbb a feleségével együtt agyonlőtt román diktátor, Nicolae Ceausescu tette - futballstadiont építtetett. Jól érződik ugyanis Orbán Viktor európai pöcegödrének irtózatosan orrfacsaró bűze abban is, hogy egyetlen településre sem emlékszünk, ahol az ellenzék és annak vezetői, valamint a lakosok ennyire félnének. Számos hang ért el minket, hogy a kormány ellen nem mernek tüntetni, hogy a politikusok és a roma vezetők, valamint a cigány származású jogvédők is félnek, de az egyik politikus arról is beszámolt, hogy a felesége már napok óta rettegett, a tüntetés reggelén pedig sírt is attól való félelmében, hogy férjét azért, mert nem pártolja Orbán Viktort, ezért a rendőrség elviszi. Az pedig, hogy a bicskei ellenzék meghívott minket, külön pánikreakciót okozott, nehogy emiatt az oligarcha diktátor - aki 800-nál több törvényt hozott a diktatúra kiépítésére - szintén pánikgombot nyomjon, felerősítve ezzel a politikai üldözéseket.

Ez tehát a helyzet Orbán Viktor felcsúti disznóóljának kapujában, Bicskén. Így tombol ott a romagyilkosságokra uszító Hír tv-s, valamint Bencsik András- és Bayer Zsolt-féle orbáni angyali értékrend, aminek okádására járnak a Mennyország és a földi világ országai egyaránt."


Orbán Viktor netanjahu-finkelsteini tébolyországlásában újabban egyébként is egyre több a gyanús politikai elhalálozás, mint amikor valaki azt hiszi, hogy Izrael is olyan háborús terület, mint Magyarország. A hónap végén lezajlott tüntetés - amely az Internetadó és Orbán Viktor tébolyországlása ellen szólt - az elmúlt esztendők legnagyobb kormányellenes tüntetése volt. Mivel a demonstráció után néhányan megdobálták a lendvai utcai Fidesz-székház ablakait, a fideszes szavazó csőcselék megtorlást követelt az ablakokat bántalmazók ellen. Majdnem ugyanilyen hangosan elhatárolódó volt egyébként a szavazóitól mániákusan elhatárolódó Együtt nevű párt is, amelynek vezetője, Szigetvári Viktor - a Fidesz oldalára helyezkedve - elfogadhatatlannak tartotta sok ezer kilakoltatás, sok ezer civil öngyilkosság stb. után, hogy bárki fideszes ablakokat bántalmazzon. A szociálisan rendre meglehetősen idióta Együtt ugyanis a polgári lakosság életének és jólétének elsődlegességét visszatérően holmi tárgyak (pl. hungarocell vagy ablakok) érdekei alá utasítja. A fideszes ablakdobálás után a Netanjahu-Finkelstein-Orbán-vonal számára nyilvánvalóan nagyon idegesítő ellenzékit, a médiából nemzetközi szinten is ismert huszonéves Rózsa Milánt is előállították, a bíróság viszont nem rendelte el előzetes letartóztatását, mondván, hogy nincsenek bizonyítékok arra, amivel a hatóságok vádolják. A fideszes szavazói söpredék, persze, vért követelt.

A fiatal és a média vonatkozásában is sikerekben felfelé ívelő pályát befutó Rózsa Milán - aki korábban az orbáni Schmitt Pál köztársasági elnök plágiumbotrányánál az elnöki palota erkélyére mászott fel, alig azelőtt, hogy Schmitt Pál megbukott - pár nappal a mostani fideszes őrizetbe vétele és szabadon engedése után hirtelen elhalálozott. A titkosszolgálati eszközökben és a mesterséges öngyilkosságokban fölöttébb járatos kormányzati szervek állítása szerint vonat elé ugrott. Rózsa Milán, a sikeres és fiatal tehetség esetében az ürügy az állított öngyilkosságra ez: depresszió.

De ez évben halt meg pl. a Fidesz által halmozottan politikai üldözötté vált Komáromi András is, a Welt Kft. alapítója, aki nem akarta eladni a Fidesznek az európai uniós pályázatok bűntetteiben kulcsszerepet játszó úgynevezett EMIR szoftvert, ami igazi bűnügyi bomba. Az EMIR szoftver Magyarország Európai Uniós csatlakozása óta kezelte és kezeli - ma már Orbán Viktor, Pintér Sándor és társai teljhatalmú irányítása alatt - a Brüsszelből beáramló EU-pénzek pályáztatását és elosztását!

A Fidesz Komáromi Andrást terror alá vette, majd a hosszas terror során - amely terrorról Komáromi András nagyon sokat panaszkodott és félt a Fidesztől - a Fidesz a szoftvert nevetségesen alacsony összegért megvásárolta. A vásárlásra szombati napon került sor, Komáromi számára olyan kedvezőtlen feltételekkel, ami egy régi olasz maffiafilmben is megállná a helyét.

Komáromi András a szoftver eladását követő másnap hirtelen meghalt. Halálát váratlanul bekövetkező természetes elhalálozással próbálták magyarázni.

Vannak, persze, dolgok, amikről nagyon, nagyon, nagyon sokat tudunk. Sajnálatos, hogy Magyarország olyan elmaradott állapotban van, hogy csak oly' kevés dologról beszélhetünk. Így lényegében csend övezheti Váradi András és Rózsa Milán halálának némely előzményeit is.
 
 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu