Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

BEST OF 2014! - 2014 pozitív és negatív rekorderei!

 

 

 

 

 

 

2015-01-05. www.echelon8.org
MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR
(Világszerte postázva, az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


A tavalyi, Best of 2013 és a tavalyelőtti, 2012-es rekordok után a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és munkatársai, a HHMM Emberjogvédő Szervezet, valamint jogvédő frakciói, továbbá a HírAréna munkatársai által 2014-ről összeállított pozitív és negatív rekorderek listája (nem rendszerezett felsorolással; pártok, politikusok, állami és civil személyek, szervezetek):


2014 POZITÍV REKORDEREI :

- 2014 legfontosabb és legjelentősebb volt rendőre: Karancsi Tibor százados.
- Az ország leghasznosabb riportere: Kálmán Olga (ATV).
- Az összes párt közül a devizahitelesekért civil szervezeti és lakossági kerekasztalt (többet is) a Jobbik Magyarországért Mozgalom szervezett (a párt elnöke: Vona Gábor).
- A legjelentősebb adóellenőr: Horváth András (NAV).
- A legjobb és legszínvonalasabb biztonságpolitikai szakértő: Nógrádi György.
- Magyarország legfőbb titkosszolgálati leleplezője: Molnár F. Árpád.
- 2014 legszínvonalasabb magyarországi nagykövete: André Goodfiend (Az USA magyarországi nagykövete).
- A legnépszerűbb magyarországi nagykövet: André Goodfiend (Az USA magyarországi nagykövete).
- A tudomány, a technika, a történelem stb. terjesztésében a legfontosabb földi sugárzású és/vagy műholdas és/vagy kábeltévé csatorna: Discovery Science, Da Vinci Learning, National Geographic, Spektrum tv.
- A legjobb politikai hírműsor: Egyenes beszéd (ATV).
- A legütősebb bankellenes csoport: Nem adom a házamat (vezetője Póka László) és a Koppány Csoport (elnöke Balogh Béla).
- A magyar csatornák közül a legfontosabb földi sugárzású és/vagy műholdas és/vagy kábeltévé csatorna: ATV.
- A legfőbb az állami pszichiátriai bűnözés leleplezésében: Molnár F. Árpád.
- A titkosszolgálati bűnözést és eszközöket legfőbb tényfeltáró: Molnár F. Árpád.
- A legkevesebb pénzből a legszélesebb médiatevékenységet megvalósító személy: Molnár F. Árpád.
- 2014 leginkább és legtöbbször konkrét állami üldözés alá vetett emberjogvédője (koncepciós perek, erőszakos elhurcolások, fogdák, őrizetbe vételek stb.): Molnár F. Árpád.
- Az otthonvédelemben legaktívabb gyűjtőszervezet: a civil kezdeményezésű és szervezésű Otthonvédelmi Tanács, amely a legtöbb otthonvédő szervezetet tömörítette (Balogh Béla, a Koppány Csoport vezetője alapította, az Otthonvédelmi Tanácsnak vezetője nincs és nem is volt, legnevesebb sajtószóvivője Tatár József volt).
- A legdurvább elhallgatások, eltitkolások D-Notice (azaz központilag rendelt teljes médiatitkolás és eltussolás) Molnár F. Árpádot érték és a vele történtek, valamint az általa közzétettek kerültek a leginkább eltitkolásra, beleértve azon híreket és történéseket, amik demokratikus környezetben a médiák vezető híradásaiba kerültek volna.
- Az újkori Magyarország (értsd: 1990-től kezdve) legtöbbször előállított (vagyis hatóság által elhurcolt) újságírója: valószínűleg Molnár F. Árpád.
- 1990 óta a leglátványosabban hamis vádakkal sokszor vagy a legtöbbször perbe fogott újságíró: Molnár F. Árpád (a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és az Alsóörsi Hírhatár, majd a HírAréna főszerkesztője).
- A devizahitel-ügyekben a legtöbb devizás szervezetet tömörítő szervezet: a civil kezdeményezésű és szervezésű Devizahiteles Charta (megválasztott elnöke dr. Monostory Attila politikai üldözött jogász).
- A hatóságok és főleg a bíróságok által a legtöbbször zaklatott, a legtöbb koncepciós perrel üldözött, elhurcoltatott, bíróság elé állíttatott értelmiségi: dr. Monostory Attila politikai üldözött jogász. (Üldözésében meghatározó lehet, hogy a BAUMAG maffiabotrány áldozatainak legfőbb jogi képviselője volt, továbbá dr. Kónya István, a Kúria alelnöke maffiaügyekben való közvetlen bűnözői felelősségét, tanúkra hivatkozva firtatta.)
- A humoristák közül társadalmi, demokratikus és népjóléti területeken és politikusként a legaktívabb: Nagy-Bandó András.
- A humoristák közül, politikai szerepet nem vállalva, társadalmi, demokratikus és népjóléti területeken a legaktívabb: Laár András.
- 2014-ben, a közéletben legaktívabb és leghasznosabb rapper: Dopeman (Pityinger László).2014 NEGATÍV REKORDEREI :

- 1990 óta a legrosszabb miniszterelnök: Orbán Viktor.
- 1990 óta a leginkább szegényüldöző politikus: Orbán Viktor.
- 1990 óta a leginkább rokkantüldöző politikus: Orbán Viktor.
- 1990 óta a legdiktatórikusabb politikus: Orbán Viktor.
- 1990 óta a legsúlyosabb mentális zavarokkal küszködő közéleti személy: Orbán Viktor.
- 1990 óta a leghazugabb politikus: Orbán Viktor.
- 1990 óta a legszociopatább politikus: Orbán Viktor.
- 1990 óta a nemzetközi diplomácia terén a legfőbb analfabéta: Orbán Viktor miniszterelnök.
- 1990 óta a gigászi adócsalásokat legnyíltabban védő: Orbán Viktor és a Fidesz.
- Körülbelül 100 éves rekordot döntött meg Orbán Viktor és kormánya, immár legalább második esztendeje, annyira kevés ház épült Magyarországon.
- Az Európai Unió leghírhedtebb oligarchagyára: Orbán Viktor és a Fidesz.
- Az Európai Unió legdiktatórikusabb miniszterelnöke: Orbán Viktor.
- 1990 óta az újságírók üldözését a legnyíltabban szervező és felvállaló: Orbán Viktor, Pintér Sándor és a Fidesz.
- 2014 és az elmúlt évtizedek leginkább médiaüldöző, újságíró-üldöző és médiabetiltó politikusa, a sajtószabadság legnagyobb ellensége: Orbán Viktor és Pintér Sándor.
- Az év legrosszindulatúbb polgármestere: Vattamány Zsolt (Fidesz), Budapest VII. kerület, Erzsébetváros polgármestere.
- A legbecstelenebb tévécsatorna: Hír tv.
- A legkritikátlanabb tévécsatorna: Hír tv.
- A legmegbízhatatlanabb kereskedelmi csatorna: RTL Klub.
- A legudvariatlanabb és legnagyképűbb, a lakosságot leginkább lekezelő tévécsatorna: Hír tv és RTL Klub.
- Minden magyar és nemzetközi csatorna közül a legelfogultabb és legmegbízhatatlanabb tévécsatorna: Hír tv.
- A legtöbb rosszindulatot manifesztált tévécsatorna: Hír tv.
- A legbűnözőbb politikus: Orbán Viktor miniszterelnök (Fidesz).
- Az Európai Unió sereghajtó miniszterelnöke: Orbán Viktor (Fidesz).
- Az Európai Unió 28 tagállama közül a sajtószabadság legfőbb ellensége: Orbán Viktor miniszterelnök (Fidesz).
- A legtöbb újságíró-üldözés az Európai Unióban: Orbán Viktor miniszterelnök (Fidesz).
- A saját szavazóitól a legtöbbször elhatárolódó párt: Együtt.
- A világ országai ellen a legtöbb számítógépes hekkertámadás: Orbán Viktor, Pintér Sándor és embereik.
- A világ országai elleni számítógépes hekkertámadásokat a legnyíltabban védelmező: Orbán Viktor, Pintér Sándor és a Fidesz.
- A belföldi eredetű interkontinentális hekkerbűnözést és hekker terrorizmust legbuzgóbban védő és eltussoló rendőri szervezet: Terrorelhárítási Központ (TEK) (Vezetője: Hajdu János, Orbán Viktor korábbi tanácsadója) és Nemzeti Nyomozóiroda (NNI), valamint ennek Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztálya.
- Az újságírók és emberjogvédő, polgárjogi aktivisták köztörvényes üldözésében a legkorruptabb megyei rendőri szerv: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság (rendőrfőkapitány: Czinege László).
- Az újságírók és emberjogvédő, polgárjogi aktivisták köztörvényes üldözésében a legkorruptabb városi, községi vagy falusi rendőrkapitányság: Hatvani Rendőrkapitányság (rendőrkapitány: Juhász János).
- Az újságírók és emberjogvédő, polgárjogi aktivisták köztörvényes üldözésében a legkorruptabb vidéki bíróság: Békéscsabai Járásbíróság (elnöke dr. Varga Magdolna) és Hatvani Járásbíróság (elnöke dr. Nádas Katalin).
- A legrosszabb maffiahírhedt politikus: Orbán Viktor és Pintér Sándor (Orbán Viktor belügyminisztere és főleg polgári titkosszolgálati minisztere).
- Az elmúlt évtizedek vagy minden magyar idők leginkább szociopata és leginkább rosszindulatú kampánytanácsadója: Arthur J. Finkelstein (a Fidesz és Orbán Viktor zsidó származású, amerikai republikánus tanácsadója).
- Legalább 1956 óta nem ártott többet Magyarországnak és Magyarország megítélésének egyetlen tanácsadó sem, mint Arthur J. Finkelstein (a Fidesz és Orbán Viktor zsidó származású amerikai tanácsadója).
- A nem politikusok közül a polgárjogi aktivistákat és a jogvédő újságírókat leginkább üldöző: Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója (Fidesz).
- Az elmúlt évtizedek legrosszabb hírű nagykövete: Eleni Tsakopoulos Kounalakis (Barack Obama nemrég visszahívott amerikai nagykövet-asszonya).
- A legrosszabb hírű végrehajtó: Császti Ferenc (Magyar Végrehajtói Kamara).
- Az újságírók és a jogvédők üldözésében rekordtartó ügyész: dr. Ott István főügyészségi ügyész, vezető ügyész, Polt Péter legfőbb ügyész által kinevezve és védelmezve.
- 2014 legtöbbször, leglátványosabban és legkérkedőbb módon bűnöző ügyésze: Polt Péter legfőbb ügyész és dr. Ott István főügyészségi ügyész, vezető ügyész, Polt Péter legfőbb ügyész által kinevezve és védelmezve.
- Pest megye rendőrkapitányságai és Budapest rendőrkapitányságai közül az újságírók és polgárjogi aktivisták, valamint az emberjogvédők elleni koncepciós perek és köztörvényes hatósági üldözések és hamisítások 2014-es rekordere: BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság (Kőbányai Rendőrkapitányság).
- Pest megye rendőrkapitányai és Budapest rendőrkapitányai közül az újságírók és polgárjogi aktivisták, valamint az emberjogvédők elleni koncepciós perek és köztörvényes hatósági üldözések és hamisítások 2014-es rekordere: Gyetvai Tibor, Kőbánya rendőrkapitánya, a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság vezetője.
- 2014 legbűnözőbb és a törvényesség látszatára legigénytelenebb bírója: Tóthné dr. Hámori Katalin, a Békéscsabai Járásbíróság bírója és Varga Magdolna, a Békéscsabai Járásbíróság elnöke.
- 2014 legerkölcstelenebb, legrosszabb hírű és az alvilággal való összefonódások kapcsán a leghírhedtebb ügyvédje: dr. Csanálos Ákos, gyulai illetőségű (és békéscsabai) ügyvéd.
- 2014 legrejtőzködőbb, legelérhetetlenebb és leginkább elbujkáló ügyvédje: dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, akit soha, egyetlen beadvány, feljelentés, újságírói és média-megkeresés ellenére sem sikerült sem elérni, sem tőle vagy embereitől, hivatalos tisztségviselőitől, megbízottaitól bármiféle írásos vagy bármilyen más választ elérni. (Az újságírók és emberjogvédők szerint azért, mert a feljelentések tárgyává tett bűncselekményekben és ügyvédi visszaélésekben érintett/érdekelt.)
- Az elmúlt évtizedekben a bírók megvesztegetéséről leghírhedtebb ügyvéd: dr. Csanálosi Ákos, gyulai illetőségű (és békéscsabai) ügyvéd.
- 2014 legagresszívebb, legkritikátlanabb és legnagyszájúbb ügyvédje: dr. Csanálosi Ákos, gyulai illetőségű (és békéscsabai) ügyvéd.
- 1990 óta a leginkább szegényüldöző párt: Fidesz.
- 1990 óta a leginkább rokkantüldöző párt: Fidesz.
- 1990 óta a legdiktatórikusabb párt: Fidesz.
- 1990 óta a leghazugabb párt: Fidesz.
- 1990 óta a legszociopatább párt: Fidesz.
- Az Európai Unió legdiktatórikusabb pártja: Fidesz.
- A törvényekre és az emberi jogokra, valamint azok legalább látszatának betartására a legigénytelenebb vidéki bírósági elnök: Varga Magdolna (A Békéscsabai Járásbíróság elnöke).
- Az elmúlt évek legocsmányabb kormány iránti talpnyalási ötlete: RTL Klub részéről VV Alekosznak rendezett műsor sorozatban az "a boldogság narancssárga madara" (az "a boldogság kék madara" kifejezést cserélték le a Fidesz színére).
- Az elmúlt évek legőrültebb nyelvi harakirije: RTL Klub részéről VV Alekosznak rendezett műsor sorozatban az "a boldogság narancssárga madara" (az "a boldogság kék madara" kifejezést cserélték le).
- A leginkább keresztényüldöző politikus: Orbán Viktor és Pintér Sándor.
- A nagyobb példányszámú napilapok közül a leggyűlölködőbb: Magyar Nemzet (Orbán Viktor pártlapja).
- A nagyobb példányszámú napilapok közül a legtöbbet hazudozó napilap: Magyar Nemzet (Orbán Viktor pártlapja).
- Az elmúlt évtizedek Magyarországának legdemagógabb tüntetéssorozata: Orbán Viktorhoz fűződő "Békemenet".
- Hosszú évek óta a nemzetközi körözések vonatkozásában a leghírhedtebb körözött bűnöző: Hernádi Zsolt (MOL vezérigazgatója).
- Minden magyar idők legnegatívabban megítélt producere: Andrew G. Vajna (Orbán Viktor filmipari kormánybiztosa).
- 2014 és az elmúlt évek legbotrányosabb polgármestere: Papcsák Ferenc (a XIV. kerület fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere, Orbán Viktor országgyűlési képviselője), felzárkózóban Vattamány Zsolt (a VII. kerület fideszes polgármestere).
- A legtrágárabb politikus: Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő (Fidesz).
- A leggerinctelenebb keresztény: Semjén Zsolt (KDNP, Orbán Viktor miniszterelnök-helyettese).
- A legkorruptabb egyház: katolikus egyház.
- A legkorruptabb és legbűnözőbb papokat és/vagy lelkészeket és/vagy pásztorokat tömörítő egyház: katolikus egyház.
- A legtöbb (és eltussolt) pedofil-bűnügyek elkövetői: a katolikus egyház "szentatyái".
- A legnyilvánosabban bűnöző szervezetek: NAV (adóhatóság), rendőrség, ügyészség, bíróság, pszichiátria és a Fidesz önkormányzati és országgyűlési hivatalai.
- A munkanélküliek kollektív megbélyegzésében és üldözésében az elmúlt évtizedek rekordtartója: Orbán Viktor és a Fidesz.
- Minden magyar idők legbotrányosabb, a munkanélkülieknek írt "tankönyvét" Orbán Viktor és a Fidesz vezette be.
- Az elmúlt évtizedek vagy minden idők legnagyobb magyar futballbukása: Orbán Viktor szervezése és irányítása alatt.
- Minden magyar idők legmegbízhatatlanabb banki számítógépes rendszere: OTP (Csányi Sándor vezetésével).
- A hajléktalanok és a szegények elleni gyűlöletbeszéd rekordtartója: Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Sándor, Tarlós István (Budapest főpolgármestere), Kocsis Máté és esetleg további fideszes politikusok.
- 2014-ban a rokkantak és végtaghiányos nyomorékok üldözésében és az ellenük való uszításban legkiemelkedőbb volt: Fidesz.
- 2014 legsúlyosabban bűnöző alkatú pszichopata pszichiátere: Pigniczki Zsuzsanna és Keller Éva állami igazságügyi elmeszakértők.
- A házilag készített és ismeretlen módon az Internetre került (gyakran ellopott és közzé tett) szex- és pornográf filmfelvételek terjesztésében az abszolút rekordtartó média az Origo Zrt. Az Origo Zrt. évek óta abszolút rekordtartó, az ellene irányuló büntető feljelentések 100 %-át - mint annak idején Vizoviczki stb. elleni feljelentések összesét - a magyar kormány bűnüldözőnek nevezett szervei maradéktalanul eltussolják.
- A pedofil filmfelvételek és a 14 év alatti személyeket ábrázoló szex- és pornográf filmfelvételek közzétételében és terjesztésében az abszolút rekordtartó média az Origo Zrt. Az Origo Zrt. évek óta abszolút rekordtartó, az ellene irányuló büntető feljelentések 100 %-át - mint annak idején Vizoviczki stb. elleni feljelentések összesét - a magyar kormány bűnüldözőnek nevezett szervei maradéktalanul eltussolják.
- A Fidesz politikusai és a Fidesz holdudvarába tartozó bűnelkövetők korrupciós bűntetteiről szóló vagy azokat bizonyító dokumentumfilmek törlésében (a bizonyítékok megsemmisítésében) toronymagasan rekordtartó az Origo Zrt.
- A Fidesz és köreinek bűntetteit a leginkább védő, az erről szóló bizonyítékok és tanúvallomások megsemmisítésében leginkább élenjáró médiaszemély Bányai-Boris Zsolt, az Origo Zrt. tulajdonába tartozó Videa főszerkesztője.

 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu