Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Bács-kiskun megye vezető verőrendőreivel dolgoztam (Az izsáki rendőrök gyilkossága kapcsán)

 

 

 

 

2013-04-14. www.echelon8.org
A Facebook-os bejegyzésből lett Feljelentés: Molnár F. Árpád (ELI) (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


1998-tól a bűnüldözésben a bács megyei rendőrökkel dolgoztam. Legfőbb operatív munkatársam Prónai József nyomozó volt, a Gergényi Péter akkori megyei rendőr-főkapitány embereként tevékenykedő Miskó Imre vezetésével. Gergényit és Miskót is személyesen ismerem, Miskóval Gergényihez képest is sokkal szorosabb operatív munkakapcsolatban álltam. Azóta az általam 2001-től 2004-ig feltárt ügyeik - Gergényi, Miskó, Prónai - mind államtitkot képeznek. Orbán és Pintér, aztán Medgyessy és Gyurcsány védte meg mindet a felelősségre vonástól és szervezték az én üldözésemet. Gyurcsánynak már akkor üzentem, hogy ne merjen koncepciós pert indítani ellenem, mert ráfarag, amikor Medgyessy helyett Gyurcsány lett a miniszterelnök. Ennek ellenére - jellemzően a stratégiai debilitásra - ellenem indítottak eljárást, mert én voltam annak idején a feljelentő és az áldozat, mégpedig olyan titkosítás megsértésére hivatkozva, amiről szóló dokumentumokat sosem írtam alá. Tehát egy nem létező minősített iratra hivatkozva államtitoksértési pert indítottak ellenem.

Személyesen ismerem a bács megyei főkapitányságról, Kecskemétről pl. Kubicsek András alezredest, aki alosztályvezető volt Gergényi Péter bács-kiskun megyei rendőrfőkapitánysága idején. Kubicsek is úgy volt rendőri vezető, hogy hiába volt abból is botrány, hogy sosem lett meg a pozíciójához törvényben kötelezett iskolai végzettsége, Orbán Viktor és Pintér Sándor ragaszkodtak hozzá, mert sok bűntettet é pszichiátriai, valamint savazásos és elásásos, meg eltűnéses stb. gyilkosságot intézett nekik, gyakran Gergényin keresztül, aki mindig hű embere volt Pintér Sándornak, majd Orbán Viktornak. Kubicsekről már sok éve is megjelent a médiában, hogy hírhedt verőrendőr. Személyes ügyeim vannak vele már a '90-es évektől, amikor a megye hírhedt alvilági vezetőit védte. Volt, hogy a rendőrség és a maffia ügyeit eltussoló helyei Kecskeméti Lapok újságírójával üzent, és úgy csábított a megyei kapitányságra, az irodájába. Az újságírónő Kecskemét hírhedt gengszterének a felesége volt, ezért a Kecskeméti Lapoknál ő intézte a bűnügyi híreket, azaz mindent úgy tussolt el és úgy teregetett, ahogyan Kubicsek, Gergényi és a rendőri vezetők diktálták és elvárták.

Fekete József alezredes is a bács megyei rendőrség egyik legfőbb vezetője volt. A kézírása is megvan. Egy időben grafológiából is éltem: Fekete József alezredes kézírása olyan szöges duktusú és úgy nyomja rá a tollat a papírra, ahogyan a grafológia nagykönyvében a tettleges brutalitást gyakorló súlyos pszichopatákról és antiszociális bűnöző alkatú pszichopatákról meg van írva!

Ugyanilyen a kézírása a szomszédomnak, Borsos Béla ezredesnek, aki a helyei életvédelmi osztály nyomozójaként kerek 20 esztendőn át(!) tette rólam a jelentéseit, eltussolva kivétel nélkül az összes alvilági, romagyilkossági, emberölési és tömeggyilkossági ügyet, miközben hol a WC-n keresztül ordibáltunk egymásra, hol az erkélyen keresztül veszekedtünk a tömeggyilkossági eltussolásai miatt, hogy zengett bele a katonai lakótelep háromszintes bérháza, szó szerint pár méterre az ország legfőbb katonai légibázisától. Orbán Viktor és minden magyar idők legsúlyosabb bűntetteibe borult polgármestere, Zombor Gábor kecskeméti polgármester közvetlenül ezen bűntettek eltussolása miatt jelölték ki Borsos Bélát az év rendőrének, amit az utasításoknak megfelelve meg is kapott. Zombor Gábort pedig Orbán Viktor - amellett, hogy kórházigazgatóból polgármesterré tette - a polgármestersége mellett országgyűlési képviselővé is szervezte, mivel olyan mennyiségű és akkora súlyú bűncselekmény látott róla napvilágot az Interneten, és annyi feljelentés született ellene, amire nem volt példa a magyar történelemben. Orbán Viktor mindig így járt el a bukottakkal, így Zombor Gábort is azonnal a közvetlen közelébe szervezte. Így most már együtt ülnek az Országgyűlésben.

A rendőrök alkalmasságát vizsgáló pszichiáterek és szakpszichológusok - mint amilyen Posta Imre is volt - egytől egyig bűnözők; a fent is részletezett rendőri vezetők az utcai bűnözőkhöz képest is rendkívül látványosan - egy teszt sem kell ennek megállapítására - abszolút alkalmatlanok bármiféle felelős munkára. A 2006-os vérengzések is kiváló példa: a rendőri állomány 100%-a alkalmas bármilyen bűntettben tettestársként alkalmazásra és bármilyen súlyos és életellenes bűntett teljes mellszélességgel eltussolására. A rendőri állomány nem is tűri meg, csak a bűnözőket. Aki nem áll ki minden általuk elkövetett bűntett mellett, azt pillanatok alatt az egész állomány és a teljes vezetés masszív üldözés alá veszi, és általános módszer volt mindig a pszichiátriára záratás - mégpedig a rendőrök saját munkakapcsolataival, tehát az intézetvezető pszichiáterekkel -, máskor még a joginak nevezett maffiautat is végigjárva, tehát napi munkakapcsolataikat, az ügyészeket és a bírót is lezongorázva az elmebeteggé és a cselekvőképtelenné nyilvánítás, a kényszergyógykezelés erőszakos, fegyveres erőkkel történő elrendelése, valamint az öngyilkosságoknak álcázott emberölések, ahogyan a békés megyei rendőrökkel és volt, hogy pl. Kecskés alazredes esetében bács megyében tették. Őt is főbe lőtték.

Akikkel annak idején együtt dolgoztam - mint pl. Miskó Imre nyomozó -, ő is verőrendőr volt; előfordult, hogy előttem verték a hátrabilincselt kezű őrizetest, kényszervallatás címén, a bács megyei főkapitányság épületének legmagasabb emeletének Miskó-féle irodájában, nyitott ajtónál. Azon a szinten mászkált közben
Gergényi Péter is. Mindenki tudott ezekről, mindenki a bűnügyi rendszer része és bűnpártolója volt. A teljes rendőri állomány, a kezdőktől az aggastyánokig.

Kecskeméten vezettek be abba a gyakorlatba is, hogy a foglyot a Gergényi és a mostani, Dávid Károly bács-kiskun megyei rendőrfőkapitány hű emberei a zuhanyzókban, a hideg víz alatt ütötték-verték, ugyanis akkor nem maradnak kék-zöld foltok. Egyébként az volt a divat, hogy ha egy foglyot összevertek, és rengeteg sérülés maradt, akkor az ügyészek és a bírók - napi munkakapcsolataik - mindig, minden esetben megelégedtek a sablonválasszal, hogy az őrizetes "elesett" vagy "leesett a lépcsőn". Tehát mind az ügyészi, mind a bírói állomány bűnpártoló, nyilvánvaló, tetten ért bűnöző volt.

Jó pár, csak a rendőrségi szakmai ismeretből tanult kényszervallatási fogást és módszert ismerek, amiket tőlük tanultam. Például a nyom nélküli kínzás - ami szintén napi rutin - nagyon zajos, mert a fogoly ordít, de akkor sem csukták be az ajtót, mert nem számított, ki látja, ki hallja. Ha őrizetes tanúskodik, letagadják, ha civil merészelne rendőrségre, a feljelentését fel sem veszik, ha mégis eléri, akkor fővárosi szinten intézték a rögtön állásvesztést, pszichiátriát, öngyilkosságot, nem addig menve, ameddig kellett, hanem ameddig primitív bűnöző, rosszindulatú és szociopata ösztöneik falkában hajtották, mint Kopasz Zsoltot, Kecskemét vezető ügyészét vagy állandó bűntársát, Pignicki Zuzsannát, aki már a Kádár-rendszerben is a civilek, katonák és jó irányba mozdult rendőrök meggyilkolását szervezte.

Kecskeméten sosem volt ritka - nekem is gyakran számoltak be ilyenről bűnözők -, hogy az utcán találkozva korábbi kényszervallatóikkal, a nyílt színen kiabáltak a verőnyomozónak, hogy 'nem felejtettem ám el, te rohadék, hogyan vertél össze!', meg hasonlók.

Az is bevált módszer volt, hogy az irodában - sokszor nyitott ajtónál, annyira nem számított soha, mert úgyis az egész megyei kapitányság hamis tanúzik bármikor - Gergényi Péter irodájával egy szinten azok a nyomozók, akikkel dolgoztam, odaszóltak az őrizetesnek, hogy 'hozza már ide, legyen szíves azt a botot az ablak mellől'. Ha odavitte, akkor azért verték meg, hogy megtámadta a rendőröket - így ha akarták, kész volt a hatóság elleni erőszak vádja is -, ha pedig beintett, hogy 'még mit nem, hogy aztán rajta legyen az ujjlenyomatom!', akkor meg ezért verték őket össze.


Dávid Károly mostani bács-kiskun megyei rendőr-főkapitány vezetése alatt is úgy van leosztva a rendőrségi-titkosszolgálati kormányrezsim, hogy amiben pl. ők hivatalosan elfogultak lennének, azt például kiadják szépen - paranccsal - Kiskunfélegyháza és a többi alájuk beosztott rendőrségi maffiának, ahol aztán olyan bejáratott bűnözőik intézik a rendőrségi vezetés és a rendőreik bűnügyeinek, sokszor életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő rendőrvezető bűnözők bűntetteinek eltussolását, mint a félegyházi Zsigó Tímea "nyomozó" és társai. Az esetek sosem elszigeteltek, hanem mindig a mindenkori kormány teljes pártfogása mellett történnek. Egy kiterkedt állami maffiabűnözést ugyanis lehet kezdeni alsó szinten - és akkor a teljes állami vezetés mellé áll -, vagy Orbán Viktor, Pintér Sándor utasítására, amire meg végképp 100%-os maffiavonat lódul meg. A fő rendőrbűnözési vonalat a feljelentők és a közérdekű bejelentők üldözése - ezért is vette ki a törvényből Orbán és Pintér ezt "Közérdekű bejelentő üldözése" paragrafust(!) -, valamint a rendőrbűnözők és más állami bűnözők bűntetteinek eltussolása képezi.

Működik az a hálózat is, amelyik a teljes D-Notice-t (tehát a központilag rendelt titkosszolgálati elhallgatást) szervezi meg, a teljes baloldali sajtómaffiától a teljes jobboldali sajtómaffiáig. Ezért van az, hogy amiről mindenki tudott, mint pl. az ezermilliárdos olajügyek is, kivétel nélkül a teljes Magyarországi médiamaffia egyszerre hallgatott mindenről, akik pedig hozzájuk fordultak nyilvánosságért, azokat vagy elzavarták, vagy szó szerint rájuk hívták a mentőket, és szépen eltüntették őket egy állami kormánypszichiátrián.

Amikor a rendőrség és a kormány által szervezett brutális, ocsmány és undorító politikai gyilkosságokat vizsgáljuk, sosem szabad elfeledkezni a magát egészen bukásáig "független és objektív médiának" nevező, akkoriban még inkább egypártrendszerű médiamaffia aljas, ocsmány, visszataszító és végtelen rosszindulatú politikai üldözéseiről és brutális tömeges gyilkosságairól sem.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu