Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Az Origo Zrt. megint gazdasági bűntettek bizonyítékait tüntette el, helyette pedig lopott házi szexvideókat ömleszt! (Levél az Origo Zrt.-nek)

 

 

 

2013-11-16. www.echelon8.org

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

 

Tisztelt Videa.hu,

 
1. mi, Molnár F. Árpád (az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, a Multimédia Hírháttér alapító-főszerkesztője) és Domján Tibor (a Debreceni Hírhatár főszerkesztője) azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, szíveskedjenek részünkre eljuttatni az Önök által törölt, egy több tízmilliós bűntettet részletesen, egy félmilliárdos bűntettet (Klikk!) érintőlegesen leleplező tényfeltáró film linkjét, mivel az ügyben az Önök által megvédett Heritesz Viktor elleni büntető feljelentésünkben, mint bizonyítékot csatolni kívánjuk. Egyben felkérjük a hatóságokat, hogy az Önök által eltüntetett bizonyítékot szíveskedjenek Önöktől bekérni, mivel abban súlyos bűncselekmények kerültek leleplezésre, amikre Önök nem állampolgári kötelességeiknek megfelelően, azaz büntető feljelentéssel reagáltak, hanem azzal, hogy valamennyi károsult ellenében, egy leleplezett 20 milliós és egy érintőlegesen leleplezett félmilliárdos közpénz bűntettben, ahol félmilliárd Ft Európai Uniós és magyar lakossági pénz eltüntetésére került sor, minden Önök által elérhető bizonyítékot megsemmisítettek, hogy sem a hatóságok, sem a lakosság egyetlen tagja számára se válhasson elérhetővé a bizonyítékok áttanulmányozása és a büntető feljelentések megtétele illetve büntető eljárások megindítása.
 
Az újságírói etikettet Önök ismét semmibe véve, olyan bűnügyben takarították el az Önök által hozzáférhető összes bizonyítékot, amiben az elkövető és ilyen bűntettek miatt állandóan feljelentett Heritesz Viktor sem nyilatkozni nem mert, amikor telefonon többször beszéltünk vele, sem találkozni nem mert egyetlen újságíróval sem, levélben tájékoztatott minket, hogy semmiféle sajtó-helyreigazítást nem kér, telefonon, hallván a hangját, egyszerűen rettegett attól, hogy a rengeteg ügy, ami a fejére nőtt, amikben annyiszor annyira iszonyú mennyiségű pénzt eltüntetett, büntető perekbe és letartóztatásokba torkollik, sem bírósághoz nem fordult bírósági ítéletért, hogy a vele kapcsolatos bűnügyi leleplező anyagokat és dokumentumokat a bíróság felszólítása alapján a média tüntesse el és törölje a nyilvánosság és a nyomozó hatóságok elől egyszer és mindenkorra.

A bűntettek leleplezése bár Önöknek lett volna dolga, hiszen velünk ellentétben Önök valakiktől pénzt kapnak a tetteikért, míg mi saját költségre nyomozunk és szolgáljuk a törvényeket és az emberi jogokat, Önök mégis, a tényfeltárás helyett az újságírói szakma megcsúfolásaként a súlyos gazdasági bűntetteket leleplező videót, nézetünk szerint a Btk. Bűnpártolás bűntettének elkövetésével, abból a célból, hogy az elkövető a hatóság elől elmenekülhessen, törölték, összejátszva a cégeit sorozatosan eladósító és bebuktató Heritesz Viktorral.
 
Az is önmagáért beszél, hogy eközben képtelenek voltak szakítani azzal az újságírói etika abszolút, de abszolút, de abszolút minimumát is semmibe vevő bűnszervezeti köztörvényes és az emberi jogok minimumával ellenkező életmóddal, hogy a világszerte ellopott és eltulajdonított házi szexvideók ezreit vagy tízezreit szervereiken, a videa.hu-n továbbra is tárolják és azok folytatólagos feltöltését biztosítsák.

Az is önmagáért beszél, hogy Önök ezt a főszerkesztő-váltások ellenére, hosszú évek óta, az Önök elleni büntető feljelentések ezrei ellenére folytatólagosan elkövették, elkövetik és el is fogják követni, jó eséllyel addig, amíg el nem érjük az Önök teljes betiltását, az iszonyatos mennyiségű lopott szex- és pornóvideók miatt pedig akár minden magyar idők legnagyobb pornókereskedelmi bűnpere nyilvános botrányával az Önök példás, elrettentő igazságügyi megbüntetését.
 
Mivel jó pár országgyűlési képviselővel tartunk mi is kapcsolatot és ennél nyilvánvalóan nagyságrendekkel többel fogunk kapcsolatba kerülni, bizonyára erre előbb-utóbb, így vagy úgy, de sor fog kerülni, és ezt a rendkívül súlyos problémát az Önök végeérhetetlen bűntettei botrányaiban mindenképpen példás és minden más pornóbűnöző számára is elrettentő igazságügyi módszerekkel fogjuk egyszer és mindenkorra lerendezni!
 
2. Mint újságírók és média-főszerkesztők azzal a tiszteletteljes kérdéssel fordulunk Önökhöz:
 
a) Milyen érdektől vezérelve és kinek/kiknek a megbízásából törlik a tényfeltáró dokumentumokat és terjesztik a világ minden részéből családoktól és magánszemélyektől ellopott házi szexvideók ezreit? Mi ezt nagyon betegesnek tartjuk és mi szólóban is rengeteg büntető feljelentést tettünk Önök ellen ezek miatt!
 
b) Hogyan tudják összeegyeztetni az újságírói etika minimális szabályait a világ népeinek otthonából ellopott házi szexvideók ezreinek hosszú évek óta tartó folytatólagos publikálásával és mások jóvátehetetlenül súlyos kárán való anyagi haszonszerzéssel és nyerészkedéssel?
 
c) Kik állnak az Origo Zrt. hátterében tulajdonosként és reklámozó befektetőkként, akik Magyarország leghírhedtebb pornóbűnöző cégében, az Origo Zrt.-ben (Klikk!) a tényfeltárásokat ennyire megszállottan és ennyire régóta, állandóan visszatérő botrányok ezreit okozva eltüntetik, a lopott házi szexvideókat és - a konkrét példákból említve - a szájba székletet ürítéses házi videókat pedig feltöltik, az egész világ számára hozzáférhetővé teszik és terjesztik?
 
d) Kik állnak a mögött, hogy ezekért a végeérhetetlen és teljesen nyilvános bűntettekért - miközben Orbán Viktor óta egyetlen nyikkanásért is teljes médiumokat tiltanak be és blokkolnak szervereket - Önök ellen semmiféle szerverbetiltás, számítástechnikai eszközi és adathordozói lefoglalás és elkobzás, semmiféle őrizetbe vételek és előzetes letartóztatások nem történtek, miközben az Önök ellen ezek miatt a bűntettek miatt a büntető feljelentések száma legalább több százra vagy több ezerre rúg?
 
e) Mennyire fontos Önöknek az, hogy leleplezett és leleplezés alatt álló gazdasági bűntettekben a nyilvánosságra hozott bizonyítékokat aszerint tüntessék el, hogy a lopott pénzek vagy milliárdok az Európai Uniós pénzek ellopott milliárdjai vagy magánszemélyek ellopott pénzei? Tehát előnyben részesítik-e a bizonyítékok megsemmisítésénél, ha Európai Uniós milliárdok privát szektorba ellopását kell bűnpártolás útján eltussolni, vagy pedig egyenrangúan próbálnak eltüntetni minden bizonyítékot, bármilyen gazdasági bűncselekményről van szó, ha EU-s pénzekről, ha magyar közpénzekről vagy magánszemélyektől ellopott multimilliókról?

 
Önök az a cég, az Origo Zrt., amelyik még soha, semmiféle újságírói riportkérésre nem reagált (nyilván az Önökkel szövetségben álló és vélhető elvbarátaikat, valamint bűntársaikat (a média bűnözőit) kivéve). Ugyanakkor a hallgatásuk is csak a változatlan, mozdulatlan tulajdonosi és csak némiképpen dinamikus, nyilvánvalóan és egyértelműen ugyancsak színvonal-azonos bűnözői befektetői kört és annak büntetőjogi levadászási szükségességét minősíti. Az a média, amelyik csak bűnözőkkel szövetkezik, a világos kérdésekre pedig hírzárlatot és nyilatkozatstopot alkalmaz - márpedig az Origo Zrt. lényegében hosszú évek óta ezt teszi -, az nem média, hanem gazdasági és politikai maffia. Egy bűnszervezet, amire sem a magyarságnak, sem a világ népeinek a világon semmiféle szükségük nincsen.


 
Üdvözlettel Molnár F. Árpád
Domján Tibor


 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu