Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Mi leplezzük le elsőként! Aktion T4 és Project Obligated, Hitler, Orbán és a náci tálentumok - A pszichiátriai Holocaust élt, él és élni akar

 

 

 

2013-01-31.
Tényfeltáró Cikk: Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, Roma Jogvédő, minden magyar idők legtöbb, az állami pszichiátriai bűnözést leleplező Dokumentumfilmjének Rendezője, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

(FELJELENTÉSKÉNT(!!!) Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Az Aktion T4 Hitler, a Project Obligated Orbán idejében

Az Aktion T4 nevű programról először magyarul a HÍRHÁTTÉREN (e cikk írójától) olvashattak, hallhattak. A magyarok elől 100%-ban eltitkolták ezt is.

A T4 egy már a II. Világháború előtt, 1938-ban elkezdett, és a háborúnak legalább a végéig, 1945-ig tartó fasiszta, népirtó program volt, ahhoz hasonló, amilyet a buta magyarok az OPNI újra megnyitásának véget nem érő náci őrjöngésével szeretnének elősegíteni, valamint amit az IMEI (az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet) jelenleg is képvisel és elkövet, mellesleg az összes magyarországi pszichiátriával teljes bűnszervezeti, közpénzparazita, júdási egységben. Az Aktion T4 kapcsán meg kell említeni azt a nemzetközi Holocaust-programot, ami keretében Orbán Viktor, Tarlós István, Kocsis Máté, Pintér Sándor és bűntársai, valamint többek között az orbáni Hír tv fő propagandájával az OPNI újbóli megnyitása realizálódna, melynek pedig operatív programja a Project Obligated. A nácik nagyon harsognak - ki tudatosan, ki egyszerűen szánalmas fasiszta ostobaságból -, hogy az OPNI újból megnyittassék, és ezáltal a Project Obligated állami központú népirtó pogromja és tömeggyilkosságai ott is tovább folytatódjanak.

A sokkos gyilkos náci nemzet vigyoridióta ön-Holocaustja

De a magyarországi nácik példátlan sötétségének voltunk tanúi az iméntinél is sokkal markánsabban, amikor a HÍRHÁTTÉR és annak főszerkesztője, e cikk írója, Molnár F. Árpád (ELI) ellen közel fél évtizedes nyílt háborút folytattak, hogy a hitlerista és sztálinista, valamint kádári és az 1990-t követően napjainkig átmentett pszichiáter tömeggyilkosok és összes népirtó módszereik és eszközeik teljes átmentésre, a nyilvánosság elől teljes elrejtésre kerüljenek, a magyar polgári lakosság elleni politikai tömeggyilkosságok pedig teljesen zavartalanul, abszolút állami és náci népi összefogásban és örömünnep keretében tovább folytatódjanak. Különös hitleri elmebeteg ízlés, hogy a magyar nácik különösképpen az ártatlan tömegek elleni politikai elektrosokk terápiákban, és az ezzel járó kínzásban, valamint szellemi és testi leépítésben lelték olyan hatalmas örömüket, hogy közel fél évtizeden át heil hitlerezve, heil vonázva és heil orbánozva, hatalmas hahotázós "D" betűket és vigyoridióta karaktereket eregettek minden magyarok örök minősítésére és fasiszta világcsúfjára szerte a Földön és a Világegyetem minden irányába! Hadd lássák és hallják minden exoterrikus fajok is, mekkora hülye az ember, ha magyar! Valóban súlyos betegek azok a fórizsi pszichopaták és skizoid, valamint skizofréniás Internetes gyűlöletőrjöngők, akik ennek láttán is őrjöngve követelik rajtunk a zsidóság faji alapú gyűlöletét, és a Jobbik, valamint Vona Gábor hős hazafiként ünneplését. Ha mi is olyan súlyos szellemi és intellektuális, valamint ösztöntéboly és pszichiátriai elmebaj állapotába kerülünk, mint a világsajtóban náci őrjöngőként visszatérően bejátszott dr. Fórizs Eszter fasiszta Jobbikos pártokratái, amilyenek pl. Fórizs által a napokban is professzorok társaságának nevezett, minden magyarok leggyűlölködőbb, legösszeférhetetlenebb és legobszcénabb náci bűnözői, akkor mi is rajonghatunk az elektrosokk terápiák fél évtizeden át legfőbb vihogó idióta pártjáért, a Jobbikért, kulturális atyjáért, Adolf Hitlerért és a Sátánért, de amíg nem válunk mi is a Kozmoszt minden irányban antikrisztusokként besugárzó legocsmányabb vágódisznók, addig maradnánk inkább emberjogvédők és vigyoridiotizmustól mentes keresztény (Keresztyén) rekordtényfeltárók és a fő leleplezési és túlélési területeken a Legjobbak és az abszolút Elsők!

A T4 eredete és tömegmészárlásaiból

Az Aktion T4-et Adolf Hitler vezette be, miután - a dokumentációk szerint - egy orvosnak fogyatékos gyermeke született, így a család - az orvos feleségének szóvivésével - kezdeményezte az elmebeteg pszichopata hitleri kormánynál, hogy gyermeküket - Adolf Hitler és a hitleri fajüldöző rendszer megbecsülése jeléül - feláldoznák akképpen, hogy példamutató módon felajánlják gyermekük meggyilkolását. A beteg náci házaspár nem csak azt ajánlotta fel Hitlernek, hogy gyermeküket annak alsórendű korcs mivolta miatt gyilkolják meg, hanem ezt kifejezett tesztként is bemutatott emberáldozatként javasolták, ami által hozzá lehetne fogni a lakosság tömeges lemészárlásához.

A Kiss László- és Pigniczki Zsuzsanna-féle mentálisan halmozottan beteg bérgyilkos pszichiáterpárt - akik minden magyar idők egyik leghírhedtebb állami pszichiáter bérgyilkosai, egyébként mindketten katonatisztek - idéző orvos és annak felesége sikeresen megindította Hitler - Orbán-Vona eszmeiségéhez és szavazói gyakorlatához halálosan illeszkedő - tömeggyilkos népirtásait.

Az Aktion T4 Ausztriában és Németországban indult - sok náci szerint bizonyára fölöttébb kacagtató orbáni és vona gábori útjára, és nagy mulatságszámba mehet, hogy sikerült is kiirtani az első alaposan alátámasztott bizonyítékok szerint 70-80 ezer embert, a nürnbergi perekben manifesztált adatok és bizonyítékok szerint pedig 275 ezer embert! Nem minden tömeggyilkos orvos volt ezen belül olyan elmebeteg, mint dr. Fórizs Eszter, akit miután elmebeteggé nyilvánítottak, az általa továbbra is védett nácik vagy messzire kerülték, vagy jókat röhögtek rajta (és nem csak azért, mert kezdettől központi program volt Magyarországon, hogy az összes pszichiátriai bűntettet és katona, valamint civilnek nevezett állami pszichiáter bűnözőt el kell titkolni, át kell menteni, az összes túlélő és meggyilkolt áldozatot nevetségessé kell tenni, a médiából el kell hallgatni, az állami gyilkosságokat ipari mennyiségben tovább kell folytatni, hanem mert a náci eszmékre szavazók egyébként is súlyosan antiszociális, szociopátiás, valamint hiszteroid és paranoid jegyekkel halmozott bűnöző alkatú pszichopátiás és skizoid, valamint skizofréniás mentális betegségekben vergődő elmebetegek, továbbá sokuk nem neveltetés, hanem genetikai torzulás okán).

A T4 fedőnév egy rövidítés volt (a titkosszolgálatok gyakran használnak olyan fedőneveket, amikből könnyű kikövetkeztetni is a közvetlen vagy rétegzettebb hátteret és célt); a T4 Németország fővárosában, Berlinben található fő adminisztrációs hivatala címéről kapta a nevét, mely a Tiergartenstraße 4 alatt volt. Innen tehát a T4. A hivatal német neve: "Gemeinnützige Stiftung für Heil-und Anstaltspflege", ami magyarra fordítva azt jelenti: "Jótékonysági Alapítvány a Gyógyító és Intézeti Kezelésért". A neve is nagyon emlékeztet a jelenlegi leghírhedtebb mentális tömeggyilkossági politikai-titkosszolgálati Holokausztközpontra, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetre (IMEI).

Ahogyan én fedtem fel először, hogy a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) és a magyar pszichiátriai állomány 100%-a bűnöző, én hoztam nyilvánosságra az elkövetők és áldozatok nevei és a bűntettek közül a legtöbbet, én rendeztem minden magyar idők és feltehetően akár minden európai idők legtöbb, a pszichiátriai bűnözést leleplező és borító dokumentumfilmjét, én is vagyok az első túlélője az állampszichiátriai fasizmust leleplezni szándékozó személyeknek, úgy a német-osztrák Aktion T4 önmagában is olyan project volt, amibe szólóban bevonásra került a német és az osztrák orvosok csaknem teljes állománya (tehát nem csak a pszichiáterek, hanem a belgyógyászok, szülészek, gyógypedagógusok stb.).

A T4-es tömeggyilkosságok számos kórházat és nevében gyógyászati intézményt hatottak át a velejükig, míg az országos, az orvosokat jelentésekre kötelező törvényi rendeletek az egész német-osztrák-náci birodalmat meghatározták. Az Éger István sokkos tömeggyilkos Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnökére emlékeztető fasiszta söpredék fehér bőrű, árja (tehát en bloc selejt) orvosmaffia számos helyen és módon tömeggyilkolt. A szülészeti osztályok nem egészségesnek nyilvánított csecsemőiről az orvossöpredék jelentést tett, aztán egy részüket elszállították - más intézményben vagy helyen történő meggyilkolásra -, míg a kórházi osztályokon fekvő, alsórendűnek nyilvánított többi újszülötteket halálra éheztették, elgázosították vagy méreginjekcióval (így pl. úgynevezett gyógyszerrel) meggyilkolták.

Töménytelen mennyiségű bizonyíték maradt fenn arról is, hogy az elgázosításokat nem csak koncentrációs táborokban folytatták, hanem a T4 keretében a legkülönbözőbb állami intézményekben és kórházakban, valamint az IMEI-hez hasonló zárt intézetekben egyaránt. Beszédes, hogy a fasiszta eszméktől áthatott beteg állapotukban fasizmusuk és alacsonyrendű indulataik elfedésére képtelen módon bűzlő orvosok fórizsi rétege saját utódaik ellen is jellemzően alkalmazta súlyosan pszichopátiás és halmozottan disszociatív és antiszociális terheltsége miatt a bezárás, elhagyás, éheztetés sátánfasiszta és elmebeteg módszerét. A gyermekgyilkosságokon kívül a T4 népirtásai közé tartozott a szellemi vagy testi fogyatékos felnőttek, valamint a gyógyíthatatlan betegek és a - itt is lásd Orbán Viktor és Pintér Sándor inzulinos Holocaust-pogromját - a cukorbetegek elleni először adminisztratív intézkedéseket, hogy ne férjenek hozzá semmilyen gyógykezeléshez, majd a titokban intézményesített halomra gyilkolásokat.

Orbán Viktor és bandája inzulinos népirtó Holocaust-pogromja

Itt érdemes Orbán Viktor és Pintér Sándor, valamint fasiszta fajtársaik inzulinos Holocaust-pogromjára kitérni: Én magam is többek között egy cukorbetegekre (diabétesz) szakosodott belgyógyászati osztályon dolgoztam, mégpedig Bács-kiskun megye legnagyobb, 9 emeletes kórházi osztályának 8. emeletén, az úgynevezett III. Belgyógyászaton. Rengeteg olyan beteget láttam és elláttam ekkor, akiknek egész egyszerűen lehetetlen volt beállítani a cukrukat! Orbán Viktor és Pintér Sándor, valamint fasiszta fajtársai nagyon jól tudták ezt, hiszen minden diabetológián valaha dolgozott orvos, nővér és ápoló tudja, hogy attól függővé tenni az inzulin áron hozzájutását, hogy az illető kontrollmérései során, éppen abban a pillanatban tökéletes-e a cukra, szándékos népirtás! Ez szándékos népirtás, amiért a mi új kormányunk a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 155. §-a (1) bekezdése a), b), c) és d) pontja értelmében szólóban is életfogytig tartó fegyházbüntetésre vághatja az egész orbáni, pintéri, Navracsics Tibor, Lázár János, Kocsis Máté, Tarlós István által előre küldött moslék fasiszta tömeggyilkos bűnbandát! Az a rosszindulatú orbáni fasiszta T4-arcú orvostéboly, amivel a világsajtóban is fasiszta elmebetegként emlegetett Orbán Viktor mögé felsorakozott anti-hippokrateszi orvosmaffia Internetes őrjöngéseit illeti a T4-típusú inzulinos diabéteszterror pártfogása kapcsán, indokolja nem csak a magyarországi orvosmaffia széles büntetőjogi megtizedelését és fegyházas igazságügyi elsöprését, de még nekem, Keresztyénnek is azonnal Katyn tömegsírját juttatja eszembe, ahol nem a diabéteszeseket öldösték tömegsírokba, hanem az előző, orbáni-pintéri fajta katonatiszti, rendőrségi és más önmagát addig tejben-vajban fürösztő állami klientúrát, vagyis az addigi elitet.

Mellesleg hogyan működhetne egy következő állam is úgy, ha annak fasiszta orvosmaffiáját helyén hagyjuk vagy egyszerűen nyugdíjazzuk, hogy életük hátralevő részében is rajtunk parazitáskodjanak! Természetes egy valamelyest is civilizált kormány és rendszer részéről az addig önmagát elitnek nevezett maffia tömeges bebörtönzése és életfogytos fegyházbüntetése! Addig a hajléktalanokat, a mentálisan egészségeseket, a cukorbetegeket, a tüdőbetegeket és a rákosokat, a rokkantakat és a lábak nélkül élő nyomorékokat stb., stb., stb. üldözték, Orbán-Pintér-Tarlós-Lázár fajtisztító törvényei előtt orrba-szájba-vérbe és Veér Andrásba hasra esve, aztán meg eljött az igazság órája - ha minden jól megy, már a lezáró Istenítélet előtt is -, és ők kerültek, a gazdagok és gyilkosok az állami vágóhídra, vagy pedig a hasonlóan bölcs igazságügyi megtorló és példás büntetések tömegét kiosztó igazságszolgáltatás igazságügyi megtorló gépezete elé.

A T4 tömeggyilkossági módszereiből

A tömeggyilkosságok megbukott zömét tehát a következő gyógyászati formában követték el: éheztetés, gyógyszerezés, elektromos áram (itt szoktak a magyar nácik nagyokat hahotázni, máskor pedig - a titkosszolgálati és háttérhatalmi szótárban triggerelésnek is nevezik, mert ezek az ösztönállatok nyomógombokra a kívánt irányba működésbe hozhatók - iszonyú gyűlöletre és őrjöngő dührohamra lobbanni), elgázosítás, gyógyszerinjekciók és más méreginjekciók, valamint többek közt az élve boncolás.

Az élve boncolás kapcsán nem látom okát, hogy ne említsem orvosi elrettentő példáink közül dr. Fórizs Esztert, akiről pl. olyan levelet őrzünk, ahol megállapítja, hogy a zsidóság elleni Holocaustnak összesen 1 db, azaz egy darab áldozata volt. Ha nem lenne ennyi halott az ilyen orvosbűnözői fasiszta és pszichopata, valamint elmebeteg téboly miatt, ami a gyilkos orvosok bűnbandáit jellemezte és jellemzi, akkor mi pedig itt kacagnánk hatalmasakat, ahogyan Fórizs Jobbikos párttársai és náci, valamint elmebeteg fasiszta sorstársai, így azok a szociopata éjsötét gyűlöletállatok, akiket a professzorok társaságának nevezett, az elektrosokk terápiákon. Hasonlóan nagyokat mulatnánk azon a magyar náci népi öngyilkos fasiszta propagandán, hogy Hitler részéről nem voltak elgázosítások, mikor a T4 program keretében szólóban is annyi volt, hogy a plafonértékeket még megbecsülni sem tudjuk! Gázosítások mentek a T4-en belül a kórházakban, amikor lélegeztető maszkokba szénmonoxidot és más mérgeket vezettek, és a kórházi, elmegyógyászati, laktanyai és más bonctermekben, ahová a kedves betegeket ugyanazért terelték össze, amiért a koncentrációs táborokba a lakosság millióit vagy tízmillióit.

Veér és becsület (Veérimádat magyar módra kontra antifasizmus)

Az első T4-es gyilkosságokat egyébként Adolf Hitler személyi orvosa, Karl Brandt végezte, és ő lett amolyan szellemi mentálhigénés atya is, amilyet a magyarok Veér Andrásból, az OPNI (Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet) vezető professzorából gyártottak, a teljes média 100%-osan odaadó dicshimnusza és imádata kereszttüzében, hiszen mindenki tudta, hogy Veér András tömeggyilkos volt, aki már a szocialistának nevezett rendszerben is az állam számára nem kívánatos lakossági tömegeket nyilvánította és nyilváníttatta elmebeteggé, helyezte kényszergyógykezelés, kényszer-kábítószerezés, kényszersokkolás és lassú, lassú, módszeresen lassú meggyilkolás alá. Veér András mocskos gyakorlatát idézte fel az első Oscar-díjas magyar film, a Szabó István által rendezett Mefisztó egyik jelente is, amikor a teljesen kopasz német miniszterelnök szónokló fejét úgy helyezte el, hogy a Dávid szobor hímtagja a fasiszta tömeggyilkos tarkója mögé lapult. A náci Németország miniszterelnöke lelkesen kezdte beszédét, ím-ígyen: "Vér és becsület!" Majd emlegette az "áramló" hazafias lendületet vagy hevületet stb. is.

Egyetemista társaságunkban azonnal hangosan felnevettünk, mikor először láttuk, mivel egyetemista körökben is teljesen köztudott volt, hogy Veér András a szocialista időktől kezdve a mai napig politikai megrendelésre követte el elektrosokk terápiáit és gyilkosságait. Szabó István filmrendező csöppet sem magyaros, hanem annál sokkal értelmesebb zsenialitása által a Magyarországon abszolút körű politikai és 100%-osan lefedett média-megbecsüléssel övezett Veér András Sátánprofesszor elleni találó képi és verbális ábrázolás és természetesen a Film egésze az USA részéről meghozta minden magyar idők első Oscar-díjas filmjét (a másik Rófusz Ferenc: "A légy" című animációs Filmje (rajzfilmje) volt). Ha nem Szabó István lett volna, aki ezt az imádat kereszttüzében tobzódó orbáni és pintéri szintű tömeggyilkost ekképpen leplezi le, akkor bizonyára hamar a zárt osztályon vagy gyors halállal végezte volna.

1990 után Veér András főleg az MSZP-nek és az SZDSZ-nek lett az embere, de abszolút odaadással hajtotta végre minden kormány titkosszolgálatainak megrendeléseit, így 1998-tól legfőképpen Orbán Viktornak és Pintér Sándornak - aki meg egyébként is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa - tömegével hajtva végre az olajtanúk, a rendőrség, a hadsereg, a politikusok stb. bűncselekményeivel akár a leghalványabb módon ütköző civilek, rendőrök, valamint katonák elleni brutális és aljas elmebeteggé nyilvánításokat, kényszerbezárásokat, cselekvőképtelenné nyilvánító gyámság alá helyezéseket, megcsonkító kemikáliázásokat, sokkolásokat és tömeggyilkosságokat.

Magyar orvosok kéjben: az ártatlanok elleni elektrosokk terápiák és a pszichiátriai kínzások orvosi gyönyöreiből

Aki belülről ismeri ezt az állami és orvosmaffiát, mint én, aki anyám révén - aki a Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórház Ideg-elme osztályán dolgozott - a politikai elmebeteggé nyilvánításokon, kínzásokon és gyilkossági szervezéseken nőttem fel, az tudja, hogy az orvosok mocskos pszichiátriai fasiszta gaztetteiket gyakran kísérte és kíséri olyan leplezésre is képtelen boldogság, ami sokkal, sokkal, de sokkal elképesztőbb és felfoghatatlanabb, mint a kivételt képező Magyar László tömeggyilkos orvos ezredes, gazságügyi elmeszakértő példája, aki - ott nőttem fel a társaságában - általában mesterkélt dühöngéssel vette tudomásul a belügyminisztériumi és hadügyminisztériumi elmebeteggé nyilvánításos megrendeléseket, valamint az áldozatok akár legcsekélyebb tiltakozásait. Magyar László mindig azt mondta: "államérdek", "államügy", bizalmasainak meg azt, hogy ~ "egzisztenciát kell teremteni, és így kell védekezni a kormányzati megrendelésű elmebeteggé nyilvánítások ellen". Orbán Viktor és Pintér Sándor megrendelései kapcsán szólóban is jó párszor voltam tanúja annak, hogy államügyre, államérdekre, meg egzisztenciateremtésre hivatkozik.

Rejtélyes eredetű, kultikus szervezésű kivégzésére (a tévé előtt ülve megállítottuk a szívét) a közelmúltban kerítettünk sort.

Várjuk a további megrendeléseket és indítványokat is.

A hivatalos dokumentumok egyébként egy az egyben levezetik, hogy a koncentrációs táborok tömeggyilkosságaihoz bevezető intézkedések az állami pszichiátriai intézetekben elkövetett tömegmészárlások voltak. Konkrétan említik a kecskeméti katonai kórházhoz, a kecskeméti, korábban Szűcs Attila professzor, aztán Kelemen Oguz által titkosszolgálati vezetett Izsáki úti kórházhoz, továbbá sok egyéb mellett az IMEI-hez és az OPNI-hoz hasonló tömeggyilkos állami központokként működött Bernburg, Brandenburg, Grafeneck, Hadamar, Hartheim és Sonnenstein tömeggyilkos pszichiátriai intézeteit. Ezen intézményekben - ahogyan az OPNI-ban, jelenleg leghírhedtebben az IMEI-ben folytatják az emberkísérletek tömegeit is - az állami titkosszolgálati emberkísérletek és az azokról készített orvosi jelentések jelentős felhasználásra kerültek aztán és közben a koncentrációs táborokban végzett emberkísérletek millióiban is.

Egyébként nagyon másolja a KGB (mai nevén FSZB, vagyis FSB) és az orosz titkosszolgálatok gyakorlatát (én is iszonyú sokszor találkoztam ezzel) a magyar pszichiáterek és klinikai orvosok, valamint titkosszolgálati lakáj körzeti orvosbűnözők azon kelet-európai (orbános degradálással szólva: félázsiai) szokása, hogy a pszichiátriai üldözéseket, a kényszerítő intézkedéseket, a kábítószeres injekciózásokat, az elektrosokk terápiák előkészítését kéjes vigyorral és nem leplezett gyönyörrel követik el, a káröröm rendkívül harsány és a szélsőségesen káros és globálisan közveszélyes orvosbetegségek rendkívül rétegzetten súlyos mentális betegségeit tanúsítva. Mind Orbán Viktor és mind a KGB-s Medgyessy Péter miniszterelnökségének idején megszokhatatlan volt az a kéjjel telt gyönyör, ami az orvosokat és a pszichiátereket áthatotta, amikor ártatlanok üldözésére, kínzására, elbutítására, megcsonkítására vetették magukat vagy ebben szervezkedtek.

Ezek fényében is igazán értékelhető Jozef Mengelének a magyar orvosokhoz képest ama felsőbbrendűsége, amit a túlélő zsidók mondottak róla: hogy amikor nem halálosan hideg és közönyös tömeggyilkos volt, akkor kifejezetten ingatta a fejét és sajnálkozott, amikor pl. egy gyermek életre megnyomorításához vagy meggyilkolásához fogott. Hiányzott belőle az a magyarosan genetikus korcs kéj és sokk orvosban nyilván szexuális mámor, ami az ártatlanok elleni kínzáshoz, a mentális gyógyítás nevében elkövetett mentális csonkításokhoz és teljes leépítésekhez, valamint az összes többi módszer vonatkozásában manifesztált gyilkos mészárlásokhoz kapcsolódik.

Beismert gondolatolvasás: lézeres gégemikrofon; Beismert gyilkolás: plazmalézer

A mai koncentrációs táborok éger istváni fellegvárainak vezetői és lakájai sok eszköz mellett lézeres gégemikrofonnal vizsgálandók (mely a gégében rezgő gondolataikat egyszerű számítógépen is hallhatóvá teszi), melyiküknek milyen tartományban okoz gyönyört az ártatlanok kínzása, megcsonkítása és meggyilkolása. Ha kicsit cinikus akarok lenni, azt is hozzáteszem, hogy a lézeres gégemikrofonjukhoz mellékelhető egy az elmúlt hetekben is az egyik tudományos tévécsatornán bemutatott úgynevezett plazmalézer, ami kapcsán beszámoltak arról, hogy a CIA hogyan sütötte meg gamma tartományban a magyar orvostársadalom jelentős részéhez hasonlóan ocsmány és moslék arab terrorista agyát, amikor az gyanútlanul beült egy szórakozóhelyre, és nem tudta, hogy az egyik zenész hölgy a CIA titkos ügynöke, hegedűtokjában - a hegedűn kívül - plazmalézerrel felszerelve. Így szoktunk okozni egyébként - és ez alatt elsősorban nem az olyan lokális titkosszolgálatok értendők, amilyen a CIA, mert az csak egy állami titkosszolgálat - agyvérzést és szívleállást is stb., de autóvezetés közbeni elalvást és más egyszerű fogásokat. Ízlések és pofonok: kinek az ártatlanok likvidálása, kinek a fasiszta bűnözők és hitvány, lakosságot irtó tömeggyilkosok és állami paraziták likvidálása a specialitása.

A népirtó terroristák "védett környezetnek" hívják

A pszichiáter bűnözők előszeretettel hívják a politikai intézeti kínzókamrákat és inkvizíciós haláltáborokat "védett környezetnek". Ez számos politikai üldözött esetében megvizsgálva annyira szélsőségesen és perverzen hangzik, amitől még a legbeavatottabb, de nem teljesen lerobbant erkölcsű személyek is mindannyiszor erősen hüledeznek. Nincsenek szavak arra, mennyire hitvány és sötét ez a bűnöző, bandita, terrorista, Éger Istvánok és Pintér Sándorok által kitenyésztett és folyamatosan tenyésztett bakteriális ondóürülék és vírusos genetikai szörnyszülött pszichiáter patkányfaj, amely példásan válogatja ki, hogy tagjai között kizárólag a bármilyen bűntettekre kész legocsmányabb férgek és utolsó nagy babiloni ringyók maradjanak meg, amilyen a még életben lévő Pigniczki Zsuzsanna is, a Kádár-rendszerből átmentett, máig gyakorló elkövetésű tömeggyilkos, jelentő katonatiszt, igazságügyi elmeszakértő, akit és akinek bűntetteit kisgyermekkorom óta ismerem (Pigniczkivel is tegező viszonyban vagyok kamaszkorom óta), és aki jelenleg a kecskeméti büntetés-végrehajtási intézetben börtönpszichiáter, miközben a többi politikai ügyekben is súlyosan beteg igazságügyi elmeszakértő terrorista. Orbán Viktornak, Pintér Sándornak, és a rendkívül gyenge jellemű Hende Csaba honvédelmi és katonai titkosszolgálati miniszternek egészen extrémen szélsőséges fasiszta bérgyilkosa.

Az Aktion T4 OPNI-s és IMEI-s nácijaiból minden idők egyik legfőbb tömeggyilkosai kerültek ki

Az Aktion T4-ről terveim szerint nagyon sokat fogunk még beszélni, és egyre többet feltárni - azért is, mert a magyarok elől ez is teljes elhallgatásra került. Itt csak azért kell megállnunk, mert a témakör tengernyi terjedelmet és összehasonlítási rendszert kíván.

 


Az IMEI-hez és az OPNI-hoz hasonlóan tömeggyilkos Holocaustgyárként működő Hartheim állami gyógyintézete, tehát halálgyára.

Előre vetítve később tervezett történelmi beszámolóinkat és leleplezéseinket is: említettük Hartheim kastélyát, amely az Aktion T4 tömeggyilkos náci Holokausztgyártás egyik legfőbb pszichiátriai központja, tehát OPNI-san, IMEI-sen, mélymagyaros Izsáki úti kórházosan halálgyára volt. A Hartheim kastély - mint az látható a mellékelt fotón - sokaknak rögtön az OPNI-t és az IMEI-t juttatja eszébe, bár a jelenleg is tömeggyilkoló pártközpont IMEI-hez képest kétségtelenül jobban mutat, annak ellenére, hogy ránézésre azonosítható a borzalom kastélyával, tehát a hippokrateszi eskü volt és jelenlegi Borda Ferences, tehát Orbán Viktoros fiainak kísértetvárával.

Ennek a tömeggyilkos intézetnek volt a vezetője az a korábban rendőr Franz Stangl, akit tömeggyilkos eredményeiért amolyan undorító és hányattató Orbános gyakorlatnak megfelelően Hitler(-Orbán) kinevezett aztán a Treblinka, majd a Sobibor koncentrációs tábor élére, ahol a mocskos pigniczkista, rendőrből lett katona tovább gyilkolva megölt összesen 800-900 ezer embert! A dokumentumok kontesztálják, hogy a náci tömeggyilkos Franz Stangl már itt, Hartheim-ban is tömegével gázosította el az akkori orbáni rezsimnek nem tetsző lakossági tömegeket. Az elgázosításban jártas pigniczkista tömeggyilkos bűnöző Treblinka hírhedt haláltáborában folytatta gestapós maffiatevékenységét és egyik fő specialitását, az elgázosításokat. Franz Stangl - aki egyébként nem csak a T4, hanem a Reinhard művelet egyik eminense is volt - saját treblinkai jelentésében is azzal büszkélkedett a vezérkar felé, hogy Treblinkából 25 vagon női hajat, 248 vagon női ruhát, 100 vagon cipőt, 400 ezer aranyórát és 145 ezer arany jegygyűrűt küldtek Németországba. Nem akarom az idióta és elmebeteg fasiszta orvosokkok szintjére zülleszteni a dolgokat, de meg kell jegyeznem, hogy ez tehát több Holokauszt-áldozatot sejtet, mint a világsajtóban fasiszta őrjöngéseit mutogatott dr. Fórizs Eszter által Mengelésen megállapított 1 darab Holokauszt-áldozat, különösen úgy, ha az ember olyan jártas az ártatlanok elgázosításában, mint a fórizsi náci doktorok és primitív antikrisztus bandájuk a fasiszta sóska-jóska paranoiás skizofréniás őrjöngésekben, vagy pl. a sóska-jóskás fórizsos SoDI-sta szadista szociopata náci hazudozásokban.

Fasiszta patkányok, akiknek a Super 8-asok örök kárhozatukra Teremttettek

Franz Stangl is megkapta egyébként minden szinten a nyolcasait, ha már egyszer nem az Isteni Bölcsesség, hanem a Sátán és az Emberiség ellen akarta felhasználni: nem csak 1908-ban, március 26-án (azaz 2+6=8) született, de a Shimon Wiesethal által indított hajtóvadászat során is következetesen addig vártak, amíg 28-a lett (ahogyan én is mondtam, hogy Stangl esetében muszáj volt, hogy ne fogják el 28-a előtt, inkább maradjon még egy kicsit szabadlábon, amikor még nem tudtam, hogy tényleg 28-áig vártak!). Franz Stanglt tehát 28-án fogták el, mégpedig 1971-ben (aminek számjegyei összege 18), a 3. hónapban, a 3. hónaban, a brazíliai Sao Poloban, amely ország mindig nagyon vonzotta a fasiszta bűnözőket és szociopata antikrisztusokat, a hozzájuk hasonló fórizsi sóska-jóskákra pedig látványosan súlyosan továbbfasizáló hatással jár mind a mai napig; tehát Brazíliához lehet rendelve valami végtelenül hitvány, alantas és világtörténelmi undormány. Valami olyasmi, ami miatt a napokban is úgy halt meg több száz brazil fiatal, hogy szinte nem létezett törvény, amit a terrorista brazil kormány és hatóságok betarttattak volna.

Stangl is hiába bizonygatta volna dr. Fórizs Eszterhez hasonlóan, hogy higgyék el, hogy csak egy Holocaust-áldozat volt a II. Világháború során. Sőt, az az igazság, hogy Franz Stangl magasabb szinten járhatott dr. Fórizs Eszternél, mert a notórius hazudozó és rosszindulatú felforgató náci szervező náci magyar orvossal és retardált, bűzlő fasiszta kocsmabandájával ellentétben bizony tengernyi gaztettet egyszerűen beismert fasiszta szörnytetteiből. Viszont a fasiszta bűnözők által zsidó származása miatt is mocskolt heroikus és világtörténelmi hős Shimon Wiesenthal (akinek a fasiszták 89 rokonát ölték meg) hőstettei következtében Stanglt nem csak letartóztatták, de 900 ezer ember megöléséért(!) életfogytiglanra is ítélték. A börtönben tett további beszámolói hatására Wiesenthal a náci Stangl náci jobbkezét is elfogatta: Gustav Franz Wagnert, aki szintén a tömeggyilkos Hartheim kastély népirtó fasiszta szörnyszülöttje volt, így Stangl annyira meg volt vele elégedve, hogy mikor a treblinkai koncentrációs tábor éléről Stanglt áthelyezték a sobibori haláltábor élére, akkor kifejezetten Wagnert ajánlotta Treblinka új vezetőjévé, aki meg is kapta a dicső orbán-fórizsi-vona gábori megbízást.

A benyolcasított Stanglt az illuminátus katasztrófaszám napján, 28-án intézték halálba, hogy minden nem teljesen retardált idióta tanulhassa a "Heil Hitler"-i 88-asának példás dupla 8-as következményeit, míg Stangl házi idiótáját, Gustav Franz Wagnert is alaposan visszanyolcasítottuk, miután 18-ai, 1911. júliusi születését követően 1980. október 3-án, 3-án likvidáltuk.

Tehát Jó Reggelt az Istentől Áldottaknak, és Végzetes Éjszaka a bolondoknak.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu