Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

A trollok antiszociális pszichopaták - Molnár F. Árpádnak igaza volt

 

 

 

 

 

2014-12-12. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)
 

Két, nemrég, 1200 emberen végzett felmérés eredményét publikálva kiderült, hogy a trollok antiszociálisak, pszichopaták, akik örömet találnak mások szenvedésében - tudósított a Hetek nevű lap. Azaz jó okuk van az anonimitásra, mivel tevékenységük minden emberben megvetést vált ki.

Magyarország Orbán Viktor és Pintér Sándor irányítása alatt süllyedt a világ 10 legtöbb, külföldi szerverek, cégek, honlapok stb. ellen irányuló internetes bűncselekményt elkövető államai közé. A számítógépes hekker bűnözők saját kilétüket igyekeztek titokban tartani, de azt soha, hogy Pintér Sándornak dolgoznak és Pintér Sándor személyesen gondoskodik a védelmükről. Ezért az a sok ezer feljelentés, amit az elmúlt években tettek ellenük, mind a rendőrség, a Nemzeti Nyomozóiroda és Hajdu János Terrorelhárítási Központja, meg Orbán Viktor titkosszolgálatai állami bűnözőinek kezeiben tűnt el, az elkövetőkkel szembeni mindenféle fellépés nélkül.

Molnár F. Árpádról köztudott, hogy katonai és pszichiátriai családi háttere miatt is - meg még mi miatt, azt a titkokról tudók tudják - kiváló diagnoszta és a bűnöző politikusok veséjébe lát. Egy cikk jelent meg a Hetek lapban azokról, amikről ő már évek óta beszélt. Orbán Viktor és vezető fideszesek súlyos pszichopátiájáról és személyiségzavarairól írt egyik cikke is ide kívánkozik, ami sok helyen alaptan lett: "Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából".
 
Sz. L.Obszcén állati vulgaritás, közönségesség, primitív, emberileg értékelhetetlen kommentek. Bűnözők. Az Internet felszabadítja a beteg emberek sötét, undorító lelkületét. Úgy hiszik, végre kiélhetik szüleiktől örökölt beteg génjeik társadalom- és emberiségellenes orbáni és pintéri rosszindulatát - mialatt minden szavukat és tettüket egyszerre több ország titkosszolgálata rögzíti és eltárolja, tulajdonképpen örökre, bármikor felhasználásra.

A Hetek lapban Kocsor Dániel írt cikket még októberben. A cikk szerint: "Nemrégiben hoztak nyilvánosságra egy, az internetes trollok személyiségjegyeit vizsgáló kutatást. A projekt végkövetkeztetése: a névtelenség kiváló terep az antiszociális egyének antiszociális hobbijának, mely egyébként szoros összefüggést mutat a hétköznapi értelemben vett szadizmussal, és még jó pár személyiségzavarral."

Molnár F. Árpád (aki többek között a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna főszerkesztője, dokumentumfilmes és tényfeltáró, az első HAARP- és Echelon-filmek rendezője) mindig úgy elemezte az internetes trollokat (vagyis nem csak a hekkereket, hanem a vulgáris, általában anonim kommentelőket), hogy esetükben minimum bűnöző alkatú pszichopatákról van szó, akik jelentős részének hétköznapi élete is kudarc, és ezt az állandó kisebbrendűségi kudarcélményt másokkal szemben kiélt gyűlölködéssel próbálják redukálni. Molnár gyakran hasonlította őket az ókori Róma Colosseumában őrjöngő emberi állatokhoz, akik a rabszolgák vadállatok részéről széttépésében lelték örömüket és boldogok voltak, ha ártatlanok meggyilkolását látták. Ez a csőcselék - mondta - az, amely feláldozta Krisztust egy bűnöző gyilkos helyett. Az internetes trollok vonatkozásában szorosan ehhez az általa "civilizálatlan és barbár ösztönállati"-nak nevezett alpárisággal kapcsolta össze az egyes celebekkel szembeni "kárörvendő" ellenségeskedést is. Molnár F. Árpád szerint pl. a Kiszel Tündével és más celebekkel szembeni népi tobzódás 'magát a tobzódót minősíti, az ő pszichiátriai defektusairól és nyomorult, együgyű, általában népi életéről állít ki szegénységi bizonyítványt, feltárja a család katasztrofálisan alacsony minőségű genetikai állományát is, melyet utódjaikba örököltek és kiválóan megmutatja azt a csordaszellemet, ami miatt a népet csak állatokként kezelik le politikai és gazdasági vezetőik, valamint a háttér hatalmi erői és centrumai'. "Azért - mondja Molnár F. Árpád -, mert tényleg csak annyik, amennyinek látszanak: primitív, alávaló, hitvány ösztönállatok."

Ma megkérdeztem Molnár F. Árpádot, hogy ha pár szóban kellene jellemeznie az internetes trollok személyiségét, mi lenne az a pár szó, amit mondana? Így válaszolt:

- Rosszindulat, antiszociális, bűnöző alkatú pszichopátia, szociopátia, felelős beosztásra való alkalmatlanság, csökkent felelősségtudat, rosszindulat, de ezt már mondtam, egocentricitás, énközpontúság, az első személy számára mindig önmaga, ugye, ritka kivételektől, egyes személyektől eltekintve, aztán: tehát egocentrikusak, gyakori a kifejezett egoizmus is, társadalmi szempontból hitványak és alávalók, primitív, alacsonyrendű ösztönkésztetések által terheltek illetve ezek dominanciája jellemző, a civilizációt és a szabadságjogokat, valamint a demokráciát bomlasztó bűnözők, akik ellen a társadalom védelmét célzó, gyorsan lecsapó igazságszolgáltatással és kötelező pszichiátriai illetve pszichológiai csoportterápiákkal, egyes esetekben zárt intézeti kényszergyógykezelésekkel kellene fellépni, egészen súlyos szociopátia gyakori, nem ritka köztük a drogfogyasztás vagy pl. az alkoholizmus, ezek elkövetői is konkrét pszichopátia típusokba tartoznak, aztán: a trollok életében is kimutatott az állandó kudarcélmény, szindróma, kisebbrendűségi érzések és ilyen élmények másokkal szembeni rosszindulatú, pusztító szándékú, súlyosan pszichopátiás viselkedésben próbálkozó redukció, az egót ért traumák miatt a rombolásban és pusztításban való redukció vágya, és amit nagyon kihangsúlyoznék, hogy ezek a személyek - és majd felderítendő tömegével, hogy kik éltek illetve élnek így -, nem kaphatnak a jövőben semmiféle olyan munkakört, hivatást vagy küldetést, és ezt törvényekkel kell biztosítani, ami más emberek lelke vagy napi tettei fölött bármiféle kontrollt jelenthet. Nem alkalmasak vezető beosztásba, szociális munkakörökbe, kórházakban, idős- vagy fogyatékos otthonokban stb. takarítónőnek sem, ez nagyon fontos, és alkalmatlanság miatt nem kerülhetnek semmiféle önkormányzathoz vagy bármi hasonlóhoz semmiféle ügyintézőnek vagy irodai dolgozónak sem. Azért, mert veszélyesek a társadalomra. És természetesen nem alkalmasak semmiféle politikai funkcióba, hiszen az egész társadalom irányvonalát és minőségét határozzák meg.

Molnár F. Árpád tovább mondta:

- Domján Tibor kollégánk most, este szólt arról, hogy a török elnök, Recep Tayyip Erdogan valami több ezer vagy még több internetes trollt fizet. Tehát ezek Erdogan vezetésével együtt bűnözők, amik veszélyesek az egész társadalomra nézve. Ezek nem civilizált politikai vezetők, nem civilizált emberei. Hanem primitív, alsórendű, alacsonyrendű ösztönállatokról van szó, amik számára az elsőrendű és a gyakorlatban egyetlen fontos vagy létező személy van: önmaguk. És mindenki más csak eszköz és fogyóeszköz. Ezek jobbára kiírták magukat a civilizált emberiségből. Az pedig, hogy Magyarország Orbán Viktor és Pintér Sándor óta a világ 10 legbűnözőbb számítógépes hekkerállama és ezen hekkereik morális totál sötétsége ennyire fékevesztett, jól fémjelzik egyrészt a párhuzamot Orbán Viktor esetében az egyik példaképével, Recep Erdogannal, másrészt pedig azt, hogy Orbán Viktor maga is egy vagy a totális szellemi és erkölcsi putri, és a saját putri lelkéből hörögte és böfögte, meg okádta fel mindazt, ami az ő nagyon-nagyon súlyosan beteg, szociopata, emberiséggyűlölő putri lelkében lakik. Orbán Viktor valahol megtestesíti az internetes szellemi és morális igénytelenség és putrizmus névvel jelzett változatát. Egy olyan nagyon beteg emberről van szó, aki sok tekintetben olyan, mint az internetes trollok betegebbjei, azzal a különbséggel, hogy ő kénytelen sok mindent névvel bevállalni. Képzeljük el, hogy ezeket névvel tette és teszi, de mik azok, amiket titokban próbál. Orbán Viktor valahol kifejezi az emberiség betegségét és az állatvilágból kivakarhatatlan kudarcát. Azt, hogy miért nem lesz itt soha békés földönkívüli vagy bármilyen békés földre szállás vagy kapcsolatfelvétel, hanem miért van az, hogy az egyetlen elképzelhető forgatókönyv az, ami a Bibliában részletezett, azaz amikor a Kozmosz civilizációja mint a szemét totális elsöprőjeként és kiirtójaként jelenik meg. Az emberi faj alkalmatlan volt arra, hogy bármiféle intergalaktikus vagy bármilyen hasonló közösségbe becsatoltassék, és csak úgy lehet egyáltalán bármit megtartani belőle, ha szinte mindent kiirtanak. Ezekért, az emberiség kudarcáért nem csak Orbán Viktor, de minden egyes erdogani, orbáni és satöbbi troll személyesen felelős és fog is felelni ezek miatt.

Innentől a Hetek cikkéből idézve:

"A trollkodás kifejezést a rosszindulatú online tevékenységeknek egy rendkívül széles skálájára használják: jelentheti a témától független kommentek írását is, valamint akár családok gyászán való gúnyolódást, vagy sorozatos zaklatásokon, megalázásokon, hazugságokon keresztül egy ember öngyilkosságba kergetését.

Jól megvilágítják az online aljasság motívumait egy néhai elkövető szavai, aki szerint azért piszkált névtelenül egy depressziós lányt, mert zavarta, hogy az internetes közösség előtt tárja fel fájdalmait, és így sokan odafigyelnek rá, törődnek vele. Természetesen ez egy önmagát generáló folyamat lett, a zaklatások csak növelték a lányra irányuló figyelmet, így végső soron önmaga idegesítésével szórakoztatta magát a fiatalember. „Névtelenül csináltam, nem akartam, hogy internetes zaklatóként gondoljanak rám, viszont nem éreztem magam bűnösnek. Éjszakánként névtelenül írtam neki, viszont amikor találkoztunk az iskolában, egy szót sem szóltam hozzá.”

Ezt a jelenséget vizsgálja kettő, a közelmúltban elkészült felmérés, melyeket több mint ezerkétszáz interjúalany közreműködésével készítettek. A felmérések konklúziója, hogy szoros összefüggés mutatható ki az internetes – leggyakrabban névtelenül folytatott – trollkodás és a pszichológia által „sötét hármasnak” nevezett személyiségjegyek között: szadizmus, pszichopátia, machiavellizmus.

A szadizmus és a kutatók által használt mérési index, a GAIT (Global Assessment of Internet Trolling) skála pontszámai között olyan szoros összefüggés van, hogy a tanulmány készítői szerint megállapítható: akik örömüket lelik mások online vegzálásában, tulajdonképpen teljesen hétköznapi szadisták. Érdekes adat, hogy a felmérésben résztvevők közül több mint két és félszer annyian töltötték az idejüket trollkodással, mint új barátságok teremtésével.

Ez magyarázatul szolgál a trollkodás motívumaira is: az illetők az esetek többségében azért foglalkoznak mások életének megkeserítésével, mert élvezik, (kár)örömöt okoz nekik a másik fél szorongása. (...) A témával foglalkozó szakértők szerint a névtelenség és az önmeghatározás lehetősége miatt a személyiség online megtestesülése a valós tulajdonságok és egy elképzelt ideális én keverékéből adódik. A trollok esetében ez az ideális én nagy valószínűséggel egy gazemberszerű karakter lehet.

2004 óta neve is van a jelenségnek. Az Online Disinhibition Effect (online „elgátlástalanodás”– ODE) felfedezője (...). (...)

Az anonimitás emellett az agresszióra, durva nyelvhasználatra, lejárató, megszégyenítő megjegyzésekre vagy fenyegetésekre való megnövekedett hajlamban mutatkozik meg. (...)

Suler szerint az ODE lényege pont az, hogy olyan emberek online magatartása is sértő lehet, akik egyébként személyesen soha nem tennének ilyet. „Viszont ha valaki hosszabb időszakon át egy másik személy karakterének legyilkolásával foglalkozik, az a szadizmus vagy szociopátia jele. Ők élvezik, hogy kárt okozhatnak másnak, és valószínűleg ezért a való világban is ezt teszik, bár talán kevésbé nyilvánvaló módon”. Ez megerősíti a tanulmány azon megállapítását, mely szerint az interneten eltöltött idő összefügg a trollkodási kedvvel, illetve hogy nárcisztikus és antiszociális emberek sűrűbben használják a Facebookot, tehát a „sötét személyiségjegyek” nagyobb befolyással bírnak az interneten. (...)"

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu