Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

A T-Com-nak is komoly kára származhat a magyar állami hackerbűnözésből

 

 

 

 

 

2014-09-22. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna
 

Ok és okozat: Pintér számítógépes bűntettei és emberei likvidálása - olvasható, mintegy címként, újabban Molnár F. Árpád (Eli) Facebook oldalán, hiszen nem sokkal az államilag indukált, védett és dédelgetett hackerbűnözéssel kapcsolatos cikkünk és a frissen eltüntetett Multimédia Hírháttér Facebook profil után, szinte közvetlenül megszűnt a Hírháttér Multimédia T-Com-os, feltöltőkártyás telefonos elérhetősége is, ahogy a gépi hang mondta: átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból. Utólag derült ki, hogy nem csak a feltöltött egységek tűntek el róla, de eltűnt a T-Com rendszeréből az egész éves számlatörténet, feltöltések ideje, összege stb.
 
A kérdés, mennyire bízhat ezek után bárki a T-Com nyilvántartásában, ha mindenféle jöttment titkosszolgálati bűnöző hibridek, kényük-kedvük szerint kapcsolhatják ki, be a szolgáltatást és módosíthatják a könyvelést az előfizetők és felhasználók nyilvántartásában?

 
Szerkesztette: Domján Tibor


Az alábbi értekezés Molnár F. Árpád (Éli) facebook oldalán került publikálásra, a Multimédia Hírháttér elérhetőségének eltulajdonítása folyományaként, melyek természetesen megküldésre kerülnek nem csak a bűnözésben korlátlanul kollaboráns magyar hatóságok, hanem különböző külföldi szervek és hatóságok részére is, továbbá amennyiben a T-Com nem igyekszik érdemben kimosni magát az ügyből, igyekszünk értesíteni a befektetőit, részvényeseit is a fejleményekről, kicsiket és nagyokat egyaránt.
 
Molnár F. Árpád mai facebook bejegyzése:
 
Amikor ma telefonon értekeztem Domján Tibor kollégámmal, a Multimédia Hírháttér főszerkesztő-helyettesével, a HírAréna lapigazgatójával a magyarországi Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, Alkotmányvédelmi Hivatal, Nemzeti Nyomozóiroda, Terrorelhárítási Központ, tehát Orbán Viktor és Pintér Sándor totális bűnszervezeti irányítása alatt álló bűnszervezetekről és az általuk lassan fél évtizede védett interkontinentális számítógépes hekkerbűnözőikről, valamint a Pesti Srácok nevű leleplező hírportál állami titkosszolgálati számítógépes hekkerbűnözéssel kapcsolatban írt esetről, amely kapcsán Domján Tibor a mai napon cikket írt, Domján Tiborral megbeszéltük telefonon azt is, hogy feljelentést írok Pintér Sándor és Orbán nemzetközi számítógépes hekkerbűnözőiről és az világszerte elküldésre kerül.

Ezt követően a Multimédia Hírháttér központi telefonszáma teljes inaktiválásra került, amire még sosem volt példa. Hirtelen - és ezt semmiféle, a telefontársaságtól küldött SMS stb. nem előzte meg - minden kimenő és bejövő hívás lehetetlenné vált. A telefon egyenlege úgy került lenullázásra, hogy arról kimenő hívás nem történt. Az egyenleg lenullázásra került. Ugyanakkor a bejövő hívásoknak akkor is működnie kellett volna, hiszen egy feltöltő kártyás telefonszám hívását attól még nem tiltja be a telefontársaság, mert azon hirtelen nullára csökken az egyenleg.
 
Mivel én is dolgoztam a titkosszolgálattal, ezért jól tudtam, hogy ilyen és más elterelő műveleteket gyakran eszközlünk például azért, hogy valakit távozásra bírjunk pl. egy ingatlanból, hogy az aztán betörésnek álcázva, a titkosszolgálat embereivel vagy az általuk megbízott bűnözőkkel kifosztásra kerüljön, és/vagy azért, hogy a helyet betechnikázzuk. Ezért amint a telefonért mentem, elhatároztam, hogy halálos csapdát állítok azon személyek első tagja számára, aki az ingatlanba először kíván behatolni vagy oda beteszi a lábát. Ilyen halálos csapdákat a hadseregtől tanultam, igen régen. Emellett ezekről egyebeket is tanultam, de ezekről csenddel tartozom.

Már elkezdtem volna a halálos csapda felállítását, amikor eszünkbe ötlött, hogy más is bemehet oda, akinek engedélyezve van. Emiatt azonnal több olyan csapda került elhelyezésre, amik nem halálosak, viszont garantálják azt, amit kell. Egy ingatlanban vagy gyártelepen, bárhol több illetve jó néhány halálos és nem halálos csapda felállítható. Így kívánságunk szerint több illegális betolakodót is meg tudunk ölni. Egy titkosszolgálatnak pl. a hulla eltakarítása komoly gondot és kockázatot jelent. Konkrétan a teljes állami lebukást okozhatja az is, ha Pintér Sándor egyik ilyen köztörvényes és szemétláda, semmire sem méltó söpredék bűnözőjét, a mi pénzünkön eltartott hulladékát megöljük. Ezek nagyon jó katonai likvidálási módszerek, amik senki mást nem veszélyeztetnek, az állami bűnözőket viszont garantáltan megölik. Az ilyesmit pedig a polgári lakosság is élvezettel várja és kívánja, ugyanis Orbán Viktor és Pintér Sándor néppénzen eltartott hulladékát és szemetét mindenki rühelli és mindenki kártékony, parazita, élősködő szemétnek tartja.

A telefontársaság - minden szavuk rögzítésre került - azt közölte, hogy a telefonszám csak akkor kerülhet ilyen kétoldalú inaktiválásra, ha arra nem került feltöltés több, mint egy éve. Erre többen is, akik erről értesültek, rávágtuk, hogy maximum két vagy három hónapja ment rá az utolsó feltöltés. Ennek tanúja nem csak én vagyok, de pl. újságíró és emberjogvédő munkatársam, az emberi jogok védelme miatt politikai üldözött Kovács Adrienn Nikoletta is, akit bűnszervezetben üldözött, koncepciós pert szervezett és a nyilvánosan is publikált és mindent bizonyító filmfelvételek ellenére is bűnösnek minősített és elítélt Kőbánya rendőrkapitánya (Gyetvai Tibor és bűntársai), Ott István (a Polt Péter legfőbb orbáni ügyész által kinevezett főügyészségi és vezető ügyész, a rendőrbűnözés leghírhedtebb ügyészi védelmezője, az újságírók és az emberjogvédők elleni politikai üldözések leghírhedtebb ügyészbűnözője), Czinege László (Heves Megye rendőrfőkapitánya és bűntársai), Juhász János (Hatvan rendőrkapitánya és bűntársai), Nádas Katalin (a Hatvani Járásbíróság elnöke és bűntársai). A felsorolt állami bűnözők bűncselekményeit az Interneten publikált filmfelvételek adekvát módon, teljes egészében és hiánytalan módon bizonyítják. Írom ezt úgy, hogy közben holnapra Pásztóra idézett a Pásztói Rendőrkapitányság, mert az imént említett Gyetvai, Czinege és Juhász János-féle rendőrvezető bűnözők, miután fegyházzal büntetendő módon és bizonyítottan bűncselekmények folytatólagosan szervezett sorával, hamis vádjaik alapján elítélték az újságíró és emberjogvédő Kovács Adrienn Nikolettát, nagyon elhamarkodottan és rekord közeli következetlenséget bizonyítva ellenem is büntető hadjáratot indítottak azzal a váddal, hogy csúnyát írtam róluk és ez az ő lelküket arra sarkallta, hogy bűntetteiket további bűntettek tömegeivel reklámozzák körbe a Föld bolygón, retardált és az egész világon kiutált elnök diktátoruk, Orbán Viktor és tömeggyilkos keresztapa csicskája, Pintér Sándor számlájára.
 

Én és mások azonnal felvetettük azt is, hogy amennyiben a telefontársaság számítógépes rendszerében bármi más áll, tehát pl. az, hogy több, mint egy éve nem történt a számra feltöltés, akkor rendszerszinten nyúltak bele - itt a titkosszolgálatok egyik leghírhedtebb üdvöskéjéről, a T-Comról beszélünk - a számítógépes rendszerbe. Ez annál is lényegesebb, mivel az általam írt büntető feljelentés, aminek telefonos megbeszélésére és a feljelentés megírása közben hirtelen lenullázásra került a Hírháttér telefon egyenlege, továbbá az összes bejövő hívás is teljes letiltásra került, többek között éppen azt fogalmazta meg, hogy Pintérék rendőrbűnözés és a Fidesz vezérkara által látványosan és agyonbizonyítottan köztörvényes módon védett emberei hogyan kérkedtek nyilvánosan azzal és többek közt hogyan bizonyították, hogy be tudnak hatolni a rendőrség számítástechnikai rendszereibe és abban bármilyen, szó szerint bármilyen adatbevitelt, adatcserét és törlést eszközölni tudnak és ennek semmiféle büntetőjogi következménye sincs, mivel őket személyesen Pintér Sándor védi. Ezért ők bármilyen bűncselekményt elkövethetnek Magyarországon - hirdetik évek óta.

Azonban most nem róluk beszélek, hanem a hivatalos állami titkosszolgálatról. Amiképpen azt Domján Tibor kollégám a telefon feltöltés ellenében a Hírháttér központi számának újra aktiválása után, konkrét belsős ismeretek alapján elmondta, a titkosszolgálatok külön helyiségekkel és számítástechnikai rendszerekkel rendelkeznek, ahonnan bármilyen telefontársaság stb. rendszerébe be tudnak hatolni, bármire, amire akarnak, rálátásuk van, és bármit törölni, eltüntetni, meghamisítani stb. módjukban áll és ezeket napi szinten gyakorolják is.

Ingatlanokba való behatolást már 2001 óta ellenőriztem, amikor Orbán Viktor és Pintér Sándor titkosszolgálatai rám álltak és egy minden addigit messze meghaladó mélységi beszervezésre kerültem, csak hogy hallgassak, de a politikai üldözést sem akkor nem hagyták abba, sem azóta. 2001-ben ezért tudtam és tettem hamar nyilvánossá, hogy a titkosszolgálat úgy jár-kel ki-be az akkor kecskeméti ingatlanomba, mint más a lengőajtón keresztül. Rendszeresen értesültem arról, hogy a lakásomban járnak, de halálos csapdát akkor talán eszemben sem volt felállítani.

Viszont ma már nagyon sokaknak javasolni tudom, hogy öljék meg, akik az Orbán-Pintér-banda megbízásából számukra illetéktelen területre vagy ilyen külföldi tulajdonba illetve külföldi diplomáciai illetékességű és/vagy fennhatóságú területre merészelnek betörni. Ugyanis senki nem tulajdona ennek a két mitugrász tömeggyilkos, a nép pénzén nyíltan bűnöző és multimilliárdossá hizlalt diktátornak, ezért mindenkinek joga van megvédenie magát és családját, valamint emberi jogait és emberhez méltó életét ezektől a kapzsi és szociopata, csakazértis minden téren bűnöző, terrorista, tömeggyilkos, az egész világon hírhedt megbízhatatlan söpredék betolakodóktól, akik a lakosság tömegeinek életére törtek és azok életét értéktelennek merték minősíteni!


 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu