Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

A médiakorrupcióról az USA nagykövetségének írt HírAréna vezetőségi levél

 

 

 

 

 

2015-01-05. www.echelon8.org
Forrás: HírAréna

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

 

Hozzáadva: 2014-12-23 11:31:58
 
Az elborzasztó méretű magyarországi hírhamisítási dömping hatására is került elküldésre André Goodfriend-nek és az amerikai nagykövetségnek írt levél, amelyet e cikkünkben olvashatnak. A cikket azt követően tettük teljesen nyilvánossá, hogy Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője és Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója a levelet elküldték André Goodfriend-nek és az Amerikai Nagykövetségnek. Molnár F. Árpád ezt megelőzően telefonon is felhívta az Amerikai Nagykövetséget, hogy a levélben írtakat megfogalmazza, a kérdésekkel együtt André Goodfriend és az Egyesült Államok számára. A levél - amiképpen az Orbán Viktor és Vida Ildikó elleni feljelentése is - elküldésre került kb. 50-70 magyar hatóság címére, rengeteg parlamenti képviselő, rengeteg vezető magyarországi média címére, a világ számos diplomáciai követsége, magyar és külföldi titkosszolgálatok stb. részére is.
 
A mai telefon és a levél része lehet annak a végeérhetetlen válaszcsapásnak, amit Molnár F. Árpád ígért meg annak láttán, hogy az elfogadhatatlanul korrupt és belterjes, tökéletesen megbízhatatlan és bűnöző maffiahálózatként működő magyarországi média - mintegy utolsó cseppként a pohárban - letiltotta a HírAréna főszerkesztőjének rendkívüli és egyedülállóan profi feljelentését, amelyet Orbán Viktor és Vida Ildikó ellen tett, továbbá rengeteg magyarországi média azt hazudta, mintha Árok Kornél, a jelentéktelen, tehetségtelen és egyszerű politikus napokkal később írt rövidke feljelentése lett volna az első és egyetlen, ami Orbán Viktor ellen született.
 
Sz. L.

 
Az Amerikai Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségének írt mai levél:
 
Tisztelt André Goodfriend Amerikai Ügyvivő (Nagykövet) Úr és Tisztelt Amerikai Nagykövetség!
 
Molnár F. Árpád vagyok, ingyenes jogvédő, dokumentumfilmes, a HírAréna főszerkesztője.

2014. december 13-án írtam egy büntető feljelentést Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök és Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal fideszes elnöke ellen, legalább 50 magyar hatósági címre, számos magyarországi vezető média részére és világszerte elküldve. A postázás perceiben a feljelentésem egyúttal publikálásra került a HírAréna internetes lapban. A feljelentés hatására a nyugati sajtó Nyugat-Európa számos országából megkeresett és személyes találkozókra is sor került. Ugyanakkor a magyarországi média 100%-a eltitkolta a normális esetben történelmi súlyú feljelentésemet, holott azt már az első óráktól kezdve népünneplés vette körül és egyetlen Facebook-oldalról is megesett, hogy több, mint 100 ezer internetes IP-címre jutott el. A 13-án tett feljelentésemre két nappal később a magyarországi médiahálózat egy szürke, semmiben sem kiemelkedő, átlag alatti képességekkel rendelkező politikus, Árok Kornél semmilyen, kurta, rövid, jogilag értékelhetetlen és egyetlen paragrafust sem tartalmazó feljelentését tették közzé. A hivatkozásuk is abszurdum: a magyarországi médiahálózat elmondása szerint Árok Kornél "feljelentését" Árok Kornél Facebook-oldalán találták. Az én rendkívül részletes, széles spektrumú, profi feljelentésemet pedig - amit rengeteg magyarországi média részére is elküldtünk, cikkben is megjelenítettünk (ami két napon belül a HírAréna második legolvasottabb cikke lett az örökranglistán) abszolút fokban eltitkolták.

Ennek is lehet a közvetlen következménye, hogy az Orbán-kormány nyeregben érezheti magát és Polt Péter fideszes legfőbb ügyésszel az élen meg merte támadni az Egyesült Államokat és annak ügyvivőjét, André Goodfriend-et, aki gyakorlatilag az Amerikai Egyesült Államok nagykövete.

A fő hírhamisítók között találhatjuk például az Origo, Magyar Nemzet, Hír24, HVG, 444, Blikk, Népszava, stop.hu stb. lapokat, akik nem csak lenyelték és eltitkolták a professzionális feljelentésemet, de Árok Kornél viccbe illő, suhanc iskolások szintjét is maximum csak elégségesen elérő feljelentését pedig úgy állították be, mintha az lenne az első és egyetlen feljelentés. Árok Kornél silány fércművét mint valami kiemelkedő és rendkívüli, első magyar szellemi produktumot tálalták, hülyét csinálva Magyarországból és a magyar népből is.

Posztulátum, hogy a mindig rendkívül korrupt és megbízhatatlan magyarországi médiahálózat az eltussolással és a silányság epicentrumba emelésével jelentős károkat okozott az Egyesült Államok ellen is, azaz a magyarországi médiahálózat viselkedése mindenképpen ellenséges és kártevő az Amerikai Egyesült Államokkal szemben és megfelel Oroszország vagy például a Fidesz vágyainak és napi politikai, valamint közép- és hosszú távú vélt érdekeinek és terveinek.

Azt kérdezzük a Tisztelt Amerikai Nagykövetségtől, kik tervezték el és miért áldozták be André Goodfriend Urat és az Amerikai Egyesült Államokat? Ugyanis a láncolatos híreltüntetés és hírhamisítási áradat önmagában is kizárja a tévedés és a mulasztás lehetőségét, főleg úgy, hogy ügyről ügyre tetten ért és folytatólagos.

Azt is kérdezzük: az Egyesült Államok közte volt-e a hírhamisítóknak és alkalmazta-e befolyását a magyarországi média elképesztően teljes körű hírhamisításai érdekében, azaz tulajdonképpen az USA fejbe verte-e saját magát és saját országát? Mert ami itt láncolatban történt az elképesztően teljes magyarországi korrupciós és bűnszervezeti médiahálózat hírhamisítási és tényeltüntetési, valamint történelemhamisítási és a nyugattal ellenséges eredményű hírhamisító dömpingje vonatkozásában, az kimeríti az Egyesült Államok elleni nemzetbiztonsági háború, az Egyesült Államok részéről pedig a nemzetbiztonsági harakiri egy fogalmát.

A levelet Domján Tibor kollégámmal, a HírAréna lapigazgatójával közösen nevezzük, bár már 13-án Orbán Viktor és Vida Ildikó ellen írt és publikált büntető feljelentésem után is rengetegen jelentkeztek, akik közölték, ők is csatlakoznak a feljelentéshez illetve szeretnék azt aláríni. Ne csodálkozzanak tehát, ha a következő vagy korábbi feljelentésünkkel úgy fogunk jelentkezni az USA Nagykövetségénél, hogy annak alján már egy hadseregnyi aláíró fog szerepelni.

Az eset fontos, mivel rengeteg emberben alááshatja az Egyesült Államokba vetett bizalmat és már eddig is közvetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak, az USA hitelességének, megítélésének és nemzeti, valamint nemzetbiztonsági érdekeinek. Kérjük, érdemben válaszoljanak és ne viselkedjenek úgy, mint a korrupt és bűnöző magyarországi média vagy pedig úgy, mintha Oroszországnak vagy a Fidesznek írtunk volna az Egyesült Államok minimálisan elvárható érdekérvényesítő cselekvési minimuma vonatkozásában.

Válaszukat várva üdvözlettel
Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője
Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója

2014.12.23., Budapest, Hungary.

Gyorsan írt cikk a teljes magyarországi médiahálózat hitelességét alapjaiban érintő hírhamisítási dömpingről, amelyet egyébként számos ügyben tapasztaltunk és fogunk tapasztalni: http://www.hirarena.com/mint-a-maffia-elkepeszto-hirhamisitasi-domping-orban-viktor-feljelenteserol_721

Legfrissebb hírünk arról, hogyan működik a magyarországi korrupt médiahálózat: http://www.hirarena.com/a-megbundazott-veszprem-egyetlen-valaszthatoja-a-titkolt-sebok-istvan-lett_730

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 


Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 
A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek
 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - Hamar Sándor "D-Day Dono"/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

2014-06-11. HÍRHÁTTÉR TV: Tudatmódosítás Közép-Kelet-Európában, kozmikusan titkos interaktivitás (Film, 19 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Néveri Zsolt)

2014-07-02. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon) (Film, 21 perc; KLIKK!) (Molnár F. Árpád "ÉLI" - Domján Tibor - Néveri Zsolt)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu