Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A hitlerizmussal és sztálinizmussal vádolt és betiltott Keresztyén Újságírók és Tanúk Nemzetközi Feljelentése a tarhely.eu és annak belföldi bandáit kiszolgáló külföldi maffiák és horribilis bűntetteik ellen!
 

 

 

2012-02-06.
FELJELENTŐK!:
 - Soós József
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Echelon-Tanú)
 - Molnár F. Árpád
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Filmrendező, Echelon-Tanú)
 - Domján Tibor
(Keresztény Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
 - és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA további Keresztény Újságírói, Emberjogvédői, Zeneszerzői, TényfeltáróiA LEVÉL MAGYAR ÉS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS!
A FELJELENTÉSBEN Megszólított bűnszervezet a tarhely.eu!

 
tarhely.eu!
 
 A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) hivatalos tájékoztatást kér arról, mit műveltek a Molnár F. Árpád és főleg Keresztyén Emberjogvédő Munkatársai, továbbá A HÍRHÁTTÉR és A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA tulajdonában álló hirhatter.com Domainnel, amelyet nem a rendőrség, hanem ÖNÖK koboztak el(!!!), jogerős bírósági végzés nélkül, pusztán rendőrségi felszólításra, fasizmus hamis vádjával a legkedveltebb Roma Jogvédők, Emberjogvédő Keresztyén Újságírók, Zeneszerzők, Filmrendezők, civil jogvédő szervezetek alapítói és elnökei, valamint világszerte Előre Bejelentetten elterjedő és diffúzáló Vezető Echelon-Tanúk ellen!
 
 Leleplezéseinkkel pedig nyilvánvaló: az elkobzást és a betiltást önök elkövették AZ EGÉSZ EMBERISÉG ELLENSÉGEIKÉNT!
 
 Azt is kérdezzük: a mindjárt egy kerek esztendeje, 2011. február 17-én elkövetett betiltásukat és Domain-elkobzásukat követően hogyan került a Domain Pekingbe! Mit keres a Domainünk Kínában, a Föld bolygó egyik legtömeggyilkosabb és Legkeresztyénüldözőbb kommunista-fasiszta despota rendszerében, amely állammal ezért Orbán Viktor miniszterelnök 2011-ben szövetséget kötött, mégpedig leplezetlen, világszerte botrányt okozó módon hatósági üldözést kezdve a Magyar Köztársaság tibeti lakosai és emberjogvédői, továbbá Magyarország jogvédői ellen!
 
 Megígérjük, hogy lecsapásszerűen fogjuk ostromolni Kína kormányzatát, diplomáciai szervezeteit és Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel üldözésünket kiszolgált terrorista titkosszolgálatait, hogy minden eszközzel azonnal biztosítsák a Domain visszaszolgáltatását, a nemzetközi konspirációs szabályok betartása melletti, és azokat abszolút felrúgó - tehát a világ titkosszolgálatainál megszokott - operatív akciókkal!
 
 Minthogy Borisz Abramovicsnak, Vlagyimir Putyinnak és az FSB-nek (KGB) (KLIKK!) meghatározó szerepe volt az ellenünk 2009 szeptember 14-én elkövetett első házkutatásban, így az ellopott 88 milliárd forintra és adósságukra hivatkozva Vlagyimir Putyinnál és a KGB-nél ugyancsak nemzetközi operatív akciósorozatot kezdeményezünk a Kínánál ismertetett szabályok szerint! Puszta késlekedésüket természetesen nemzetünk és az Emberiség elleni további támadásokként értékeljük (hiszen semmi más oka nem lehetséges!), és eszerint lépünk fel az orosz maffia fasiszta oligarchái világméretű üldözésére, megbuktatására, és az orosz maffia által védett tarhely.eu és magyarországi, általuk védett fasiszta bűnözőik kézre kerítésére és példás, elrettentő büntetőjogi megtorlására!
 
 Tehát mindaz folytatódik, amit évekkel Előre Bejelentettünk, hogy miket lépnek és arra milyen elkerülhetetlen válaszlépések és rubelmilliárdos veszteségeik fognak következni, hogy a világstratégiai bukásukról már ne is beszéljünk!
 
 Túl ezeken megkérdezzük, honnan vették a bátorságot, hogy nemzetközileg elismert és napról napra egyre népszerűbb Újságírókat és Emberjogvédőket fasizmus és sztálinizmus hamis vádjával, anyagi haszonszerzés érdekében - azaz a jogi definíció szerint aljas indokból vagy célból - betiltsanak, és próbálkozásaik szerint az összes, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA oldalain nyilvánosságra hozott életvédelmi bizonyítékokat - saját életünket is közvetlen fenyegetésnek kitéve - megsemmisítsenek, majd minden megkereséseink ellenében, mint akik céggel sem rendelkeznek, elbujdossanak!
 
 További kérdésünk: hogyan szerezték a tarhely.eu címet, miközben minden ízükben fasiszta és bűnöző provokátorokat kiszolgálva antifasiszta Keresztyének sorát tiltották be azzal, hogy mivel az elkövetők fasisztáknak neveztek minket, és önöknek ehhez anyagi érdekük fűződik, ezért innentől mi betiltott fasiszták vagyunk! Ki meri, melyik cég és szervezet meri ehhez az EU elnevezést adni, amikor eljárásaik a világ egyetlen államában sem legálisak, nemhogy az Európai Unióban, ahol irdatlan botrányok és a hallgatással is hiperinflációt előidéző bűnszervezeti botrányokként manifesztáltak és állnak minden magyar idők leghatalmasabb botrányainak szerveződő egyik legmeghatározóbb pilléreiként! Kihez és kikhez kell fordulni, hogy ezt a fasiszta bűnözők részéről bitorolt nevet (tarhely.eu) betiltsák, elkobozzák, minthogy önöknek a világon semmi közük az Európai Uniós, sem semmilyen más, csekély mértékben is törvényes és civilizált rendszerhez és értékekhez, viszont soha nem is próbálták levakarni magukról, hogy egy egyre nyíltabban fasiszta diktatúra haszonélvezői és politikai bűnszervezeti, gátlástalan kiszolgálói!
 
 tarhely.eu! Válaszukkal - miközben tanúsítjuk, hogy EU-snak elnevezett cégük csaknem egy kerek esztendeje3 folyamatosan bujkál és nem reagál - minket itt keressenek!:
 Telefon: +36/30/919-6386
 hirhatter.multimedia@gmail.com

 


Mivel riportot készítettünk a politikai üldözött tibetiekkel, a hírhedt orbáni politikai rendőrség, a 8. kerületi tolnai utca rendőrbűnbandája fasizmus vádjával fegyveres rendőrségi elhurcolást hajtott végre a Molnár F. Árpád ellen az állami szervezésű romák elleni sorozatgyilkosságok bírósági tárgyalásáról! A fenti Sikerfilm Címe: Kínai kormányterror, orbániáda 2011 - Imádságért halál! Szervkereskedelem! Interkontinentális állami terrorizmus! (Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött) (A forrásoldala itt: KLIKK!) Az Orbánnál tömegével FELJELENTETT orbánpolitikai fasiszta rendőrbűnözők Molnár F. Árpád elleni, említett elhurcolásáról itt láthatnak Kordokumentumfilmet: KLIKK!

 Budapest, 2012.02.06.
 
 FELJELENTŐK:
 Molnár F. Árpád
 Soós József
 Domján Tibor
 és A HÍRHÁTTÉR szinte kizárólag Keresztyének Újságírókból és Echelon-Tanúkból álló politikai üldözött elitcsapata!
 http://hirhatter.org
 
 A FELJELENTÉSHEZ ALKALMAZANDÓ LEVELEZÉSI CÍM:
 (...)
 
 NÉHÁNY FELJELENTŐ ADATAI:
 Molnár F. Árpád (sz.: Kecskemét (...))
 Soós József (sz.: Kapuvár (...))
 Domján Tibor (sz.: Veszprém (...))

 

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.