Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Kínai kormányterror, orbániáda 2011 - Imádságért halál! Szervkereskedelem! Interkontinentális állami terrorizmus! (Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött)

 

 

 

 

2011-07-29.
 - Molnár F. Árpád "ELI"
(Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
 - Angela Trianglar "Musica"
(zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
 - Domján Tibor
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
 - Emma Paradigma
(Echelon-Tanú)
 - Bustya
Tibor (HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, KTÜSZ-tag)
 - Nagy Sándor "Naleksz"
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Tanú)
 - Csiza Csaba
(Echelon-Tényfeltáró, a KTÜSZ alelnöke)
 - Soós József "Titán"
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - és további, nem publikus, orbánpatkánytól megfélemlített személyek

 

 

Kínai kormányterror, orbániáda 2011 -
Imádságért halál! Szervkereskedelem!
Interkontinentális állami terrorizmus!
(Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött)
24:38.88 perc


Kínai kormányterror, orbániáda 2011 -
Imádságért halál! Szervkereskedelem!
Interkontinentális állami terrorizmus!
(Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött)
24:38.88 perc


Kínai kormányterror, orbániáda 2011 -
Imádságért halál! Szervkereskedelem!
Interkontinentális állami terrorizmus!
(Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött)
24:38.88 perc
 

CÍM: Kínai kormányterror, orbániáda 2011 - Imádságért halál! Szervkereskedelem! Interkontinentális állami terrorizmus! (Tsewang Thinley "Namgyal" tibeti politikai üldözött) 24:38.88 perc

Interjúalany: Tsewang Thinley (Namgyal)
(Tibeti menekült, politikai üldözött, túlélő. 6 éve Magyarországon él. Édesapját a kínai orbáni kormány elhurcolta és meggyilkolta. Tibetből menekülvén 20 főből további 10-en meghaltak.)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy ha Munkatársunk akar lenni: Telefon: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...


Riporterek:
-
Molnár F. Árpád "ELI" (orbántól 100%-ban BETILTOTT, politikai üldözött Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja; a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ) alapító-elnöke)
- Domján Tibor (orbántól 100%-ban BETILTOTT, politikai üldözött Filmrendező, Echelon-Leleplező; a KTÜSZ alelnöke és sajtószóvivője)
- Bustya Tibor (HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, KTÜSZ-tag)

Főoperatőr:

Angela Trianglar "Musica"
(Zenetanár, Zeneszerző; orbán viktor számos zeneművét BETILTOTTA ÉS ELKOBOZTA!)

Zene:
Hans Zimmer: Inception (Eredet)

Munkatársak:

Molnár F. Árpád "ELI" (Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
Angela Trianglar "Musica" (zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
Domján Tibor (Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
Emma Paradigma (Echelon-Tanú)
Bustya Tibor
Nagy Sándor "Naleksz" (Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Tanú)
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró, a KTÜSZ alelnöke)
Soós József "Titán" (Keresztyén, Echelon-Tanú)
és további, nem publikus, orbánpatkánytól megfélemlített személyek

Felvétel: 2011.07.26., Budapest
Készült:
2011.07.28. és 29., Bp., Magyarország (Hungary)
Premier: 2011.07.29.
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
A túlélő tanúnk huszadmagával menekült Tibetből. Csak tízen élték túl...!

Felvételek az orbánkínai Sátán-kormány által kivégzett 1989-es kínai hősről.

A Dalai Láma és Karma Dorje egyetemi lektor

FILMAJÁNLATUNK: Pekingi orbánterror 2011 - A Karma Dorje egyetemi lektor elleni népirtó állami terrorizmusról

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL) tibeti politikai üldözött:
- Karma Dorje barátom az Oktogonhoz ment. (...) A kínai delegáció felé szerettem volna felmutatni a tibeti zászlót, de 5 perccel előtte a rendőrség megállított és kérdezte, honnan jöttem. Mondtam, hogy tibeti vagyok, várom a kínai delegációt, hogy mutathassam a tibeti zászlót. Azt mondta: nem szabad mutatni! Akartam mutatni, erre mondták, hogy de akkor egy kicsit messzebbről. Én erre is boldog voltam, hogy messziről mutathatom a tibeti zászlót. De amikor jött a kínai delegáció, a rendőrség gyorsan körülfogott. Nem engedték a zászlót. Plusz a kínaiak rengeteg zászlóikkal körbevettek. Úgy körülfogtak, hogy senki nem látta, mit csinál belül velem a rendőrség. Így fogták a nyakam. A zászlót a másik kezemben fogtam, felmutatni nem tudtam. Olyan erősen fogta a nyakamnál, hogy hangom is alig volt, hogy "Free Tibet" (Szabadságot Tibetnek). Ez kintről nem látszott, mert a kínai zászló mindig eltakart. Azt mondták, hogy ha kiáltok, bevisznek, és azt is írják, hogy a rendőr kezét elütöttem, de semmit nem csináltam!

Balra: Molnár F. Árpád (ELI), a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ) alapító-elnöke. Jobbra: Domján Tibor KTÜSZ-alelnök, világszintű Echelon-Leleplező.

Örök dokumentumok az Emberiség-ellenes orbánkínai fasiszta állami terrorizmusról. Az 1989-es békés egyetemistákat az orbánfaj lánctalpakkal taposta szét, a menekülőket géppisztolyokkal lőtte halomra, tömegeket otthonról hurcolt el kiirtásra!

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL):
- Akkor sokat kiáltottam, hogy "Szabadságot Tibetnek". A rendőrök nem tudták a szám befogni. Kérték a személyit. A kínaiak elmentek. Akkor nem sikerült...

Balról: Bustya Tibor, Tsewang Thinley, Molnár F. Árpád, Domján Tibor.

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL):
- Akkor szerettem volna menni az ELTE mellé, ahol a kínai delegáció ment fél 4 körül. Ott is ugyanaz történt: a rendőrség megfogott a nyakamnál, és benyomtak 4 méterre a falhoz. Szerettem volna kivenni a tibeti zászlót, de a rendőrség lecsapta a kezem, kivette a zászlót, földre dobta és rátaposott. Szerettem volna kihúzni, de nem tudtam. Csak kiáltani sikerült, hogy "Szabad Tibetet"... Egy kézzel a nyakam fogta, a lábával pedig így taposta le a zászlót! Nagyon szomorú voltam, hogy a tibeti zászlót letaposta. Szememből folytak a könnyek, sírtam. Nagyon rossz volt. Tibetben nem szokták a külföldiek zászlaját lábbal taposni. A rendőrség mellett sírtam. Nagyon szomorú volt. Arra gondoltam, hogy ha itt ilyen lesz, akkor Tibetben nagyon rossz lesz. Szívből gondoltam erre. Nagyon sírtam. Miután a zászlólengetést megakadályozták, a rendőrség és a kínai delegáció elment. Akkor jött egy másik rendőrcsapat igazoltatni.

Molnár F. Árpád (ELI) Emberjogvédő, Filmrendező, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, akit a bolygó Legfőbb Echelon-Tanújának tartanak.

orbánkínai terrorfelvételek az egyetemisták elleni tömeges vérengzésekről.

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL):
- Mielőtt a kínai delegáció visszament az Intercontinental hotelba, ott van egy park, ahol leültem, hogy ha jön a delegáció, mutassam a tibeti zászlót. Ahová mentem, mindig ugyanaz. A tibeti zászlót nem engedik. (...) Mert 1999-ben az édesapámat a kínaiak megölték. Most is szívemen viselem. Az édesapám csak imádkozott Tibetben, hogy pl. a Dalai Láma hosszú életű legyen. A falubeli kínaiak megmondták, hogy Kína elviteti a családom! Mindig bennem van, hogy megölték. Ha most Magyarország van egy szabad ország, szeretném mutatni a tibeti zászlót, hogy a népemnek ne legyen baj. Szükség legyen az emberekre. A falumban nincs kórház. Aki beteg, annak nagyon nehéz. Csak a városban van még kórház. Tibetben rengeteg falu van. Az enyémben nincs semmi! Ha van rizsed, ha kicsit jobb, akkor Kína jön és mondja: ennek a felét ide és oda kell adni. Nem marad semmi étel. Igen! Az édesapámat elvitték! Mióta Kína elvitte, azóta vissza nem jött! [Azóta] nem is láttam, a házba vissza sem jött! [Hogy mi van vele], senki nem tudja! Akit visszaengednek, biztos, hogy két hónapnál tovább nem él! Aki visszajön, 1 hónapnál tovább nem él, mert minden törve van benne! Amikor Kína tudja, hogy nem él tovább 1 hónapnál, akkor kiengedik. Azt [hogy összeverik] nem mutatják a médiában! A börtönben nagyon rossz! Nagyon rossz! Nagyon-nagyon rossz! Volt, amikor láttam, hogy a szomszéd hasa szét van varrva. Nincs benne semmi! 3 napra rá meghalt! A börtönből kihozták... Kivették a szerveit...

Az orbán által BETILTOTT HÍRHÁTTÉR!

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL):
- Aki már nem tud élni, kiengedik. Ha egy kicsit még erős, akkor nem engedik ki. Igen, azt mindenki tudja! Mindenki tudja! A tibetiek, mint a falumban, mindenki annyira fél, hogy nem tud csinálni semmit. Igen! Kína ilyen! [Hogy miért viszik el az édesapám], semmit nem mondtak! Semmit nem mondtak! Jönnek, betörik az ajtót, elfogják, elviszik kocsival. Így megy.

Bustya Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs és Molnár F. Árpád (ELI), az orbántól 100%-ban BETILTOTT HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője.

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL):
- [Aki kiteszi a tibeti zászlót]. az ellen úgy lépnek fel, mint édesapámmal szemben: elviszik, és nem tudja senki, hol van. Tibetben rengeteg ember sokat imádkozik! Faluban is az édesapám, meg idős férfiak és nők, imádkoznak sokat. Bennük szól a Lélek. Az imákról nem kell tudniuk a kínaiaknak. Ha kiderül, vége! Ha van a házadban egy kis pénz, gyűrűd, hasonló, és adod a kínaiaknak, akkor lehet imádkozni 1 hónapig. Így megy.

Domján Tibor, az ELMEBETEG orbántól összes Testvérével együtt BETILTOTT Keresztyén HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, Emberjogvédő, Rendező, a KTÜSZ alelnöke, világszintű Echelon-Leleplező.

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL):
- [Igen, csak akkor lehet imádkozni], ha adnak a kínaiaknak pénzt. Amikor már nem elég a pénz, megint baj van. Édesanyámmal nézem, a szomszéd idáig fel van vágva. A szerveket belőle mind elvitték. Elvitték, aztán meghalt. Igen. Először börtönbe vitték. Ott mindig jön a kórház, ha kicsit beteg, mindig elviszik. Ha tibeti beteg, Kínát nem érdekli, ha meghal, meghal. Nem érdekli. Ha meghal, meghal.

Bustya Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatárs, KTÜSZ-tag Erdélyből, és a Keresztyén Emberjogvédő Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója.

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL):
- [Az emberkísérleteket] nem látom, hanem hallom! Elviszik börtönbe, és látják tanúk, hogy injekciókat kapnak. Igen, biztos, hogy [szerveket] eladnak. A magasabb beosztású emberek tudják. Az embereket börtönbe viszik, mindig jön az orvosi injekció... [Az orvosi kísérletek] biztos, 100%!

Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: Kihallgatások, amikben kényszervallatás ellenére sincs terhelő vallomás!
-2011.03.07.: Aznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres rendőrbűnözőkkel orbáni orvosmaffiához hurcolták azzal, kivizsgálandó: nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy önellátásra is képtelen!

BOTRÁNYFILM!: orbáni államfasiszta terrorizmus a Holocaust "elleni Élet menetén"! - Kordokumentumfilm a legnépszerűbb roma jogvédő, keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉR elleni orbáni agresszióról

A Filmben a Keresztyén Emberjogvédő Újságírók orbánhadsereg általi erőszakos elhurcolása! Ez Közösség tagja elleni erőszak bűntette!: Btk.174/B.§: 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztés!

A sok ezer FELJELENTÉSÜNKET lenyelt, a világcsúcs bukásüldözést folytató három TÉBOLYULT VILÁGTERRORISTA: orbán viktor, hende csaba, pintér sándor!

Mi vagyunk a politikai gyilkosságok és intézményrendszere első magyar Leleplezői!

A tömeggyilkos terrorista tóth tamás mindig hírhedt volt a pintérrel és orbánnal közös hajógyári szigeti emberrablásokról, gyilkosságokról és nemzetközi drogkereskedelemről!

FILM: orbáni államfasiszta terrorizmus a Holocaust "elleni Élet menetén"!

Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP-Filmjeit a Molnár F. Árpád (ELI) Rendezte!

Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg!

A romagyilkosságok állami háttere Legfőbb Leleplezői és Legüldözöttebbjei szintén mi vagyunk!

Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával!

A politikai pszichiátriai terrorizmus első magyar leleplezője és a borítások első túlélője a Molnár F. Árpád!

TSEWANG THINLEY (NAMGYAL):
- A tüntetés után, este 9 körül volt, mikor bekopognak a házba, és mondják: Bevándorlási Hivatal, és holnap 8-ra menni kell a Bevándorlási Hivatalba! Mondom: szombaton a Bevándorlási Hivatal be van zárva, mindig bezárnak, szabadnap van. Gondoltam, az az ok, hogy itt a kínai miniszeterelnök. Mondom: jó, akkor jövök; hány órára kell ott lenni? Azt mondják: jó, akkor 8-ra jössz, fél órát kérdezünk, aztán el lehet menni haza. Szombat reggel 8-ra mentünk, kérték a személyi igazolványt. Odaadom a személyi igazolványt, bevitte, bezárkózott, nem jött ki. 9-ig vártam, nem jött ki. Akkor bekopogtam. Jöttek ki, mondom: 9 óra van. Szeretnék menni. Ha kérdés van, lehet kérdezni, mert szeretnék menni. Mondják: Türelem, türelem, várni, várni! Így ment ez pont fél 1-ig! Akkor megint bekopogtam, és kérdeztem: most fél 1 van. Miért nem kérdeznek? Szeretnék menni most. Akkor leültet, és semmit nem kérdez. Akkor bementem, kérdezi, mit csinálsz Budapesten, mit dolgozol, ilyen hülyeséget. Mondom: ez nem kérdés. Mit csinálok, munka, mennyit keresek, ilyet nem lehet. Most miért hívtak, miért kérdeznek? Azt mondja: semmi érdekes, csak kérdeznek. Ilyen hülyeségek. Semmi kérdés nincsen. Fél órát beszéltünk, aztán mentem ki, mondtam: gyorsan csinálni, mert szeretnék menni, nincs időm, éhes is vagyok, el kell menni. Akkor 1 órára pont visszaadta a személyi igazolványt. Erre kérdezi: most hová mész? Mondtam: most hazamegyek. Akkor odaadta a személyit. Kimentünk, és jöttek civilben a Bevándorlási Hivataltól. Ahogy mentem, láttam, hogy követnek. 1 órától kezdve. Akkor mentünk az Intercontinental elé. 2 órára odaértem. Megint szerettem volna mutatni a tibeti zászlót, mire 4 rendőr elfogott. Ugyanaz volt: kérték a személyit, a tibeti zászlót nem tudtam mutatni... A kínai zászlósokat engedték: rengeteg kínai zászlóval ide szaladtak, oda szaladtak, felmutatták...

ELMEBETEG orbán által rettegve BETILTOTT Filmjeinkből!:
1. Fénylény szinte minden éjjel...
2. A világkormány titkaiból
3. Akik mindig itt voltunk...
4. A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos
Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött

Orbán és Ven Csia-pao bp-i terrortalálkozója előtt meghívták Kínába a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatóját! (Btk. 144.§, 145.§, 147.§, 150.§, 155.§, 157.§ stb.!)

A fasiszta-sztálinista ELMEBETEG orbánpatkányda nem érti, hogy bármikor kész vagyunk életünket adni az ő ellenségeiért: Kína és Tibet lakosaiért!

Több ezer, politikai bűntettekben tett Feljelentéseinkre, orbán utasításaira!:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert önellátásra is képtelen!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttya, napiszar.com stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Még a hírét is törölték orbán Facebook-oldaláról, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!
10. orbánnál sok százszor FELJELENTETT rendőrmaffiájával a Molnár elhurcolása az állami romagyilkossági tárgyalásról! Indok: orbáni orvosbizottsággal kivizsgálni, hogy a Molnár nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak bűnözés, vagy elmebaj is!

A "SUPER 8" című film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Megjegyzés: Orbán és Andrew Vajna őrjöng, hogy AZ ISTEN és a Super 8 mind tovább titokban maradjon! Vajna Célja: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

A Mi magjaink lesznek, mint Ábrahámnál égen a csillag...!

Filmajánlatainkból:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítjük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!

Lásd a "Super 8" című film felső, háromszoros kék vonalainak sokaságát is! Folytatjuk...!


Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett, eredetileg putyini KGB-s Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, az Index, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos milliárdos bűzbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

Molnár F. Árpád2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

Molnár F. Árpád2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)Jézus Krisztus

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

 

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.