Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A MALÉV a magyar pártok fedezékében, Abramovicson keresztül szállította a fegyvereket a saját népüket is halomra gyilkoló despota arab államokba!

 

 


 

2012-02-05.
Egy eredetileg nem Internetes publikálásra írt gyors HÍRHÁTTÉR-Levél
(javítás nélkül)Pártokban nem szabad gondolkodni, mert - mi nagyon sokszor ismételtük, csak rossz országban - soha, sehol nem volt párt a Világtörténelem során, amely ne feküdt volna le hatalmi tényezőként az államok rendszerének, ne fedezte volna a lakosság elleni állami titkosszolgálati módszereket, ne okozott volna csalódást a mindig lassan ébredő lakosságnak, miközben újabb és újabb pártokat kapott a tanulásra képtelen nép, hogy újra és újra és újra elhiggye a hazugságot, hogy most végre becsületeseket, nem gazembereket kapott.
 
 A Jobbikról is hiába mondtuk, miközben szó szerint sérthetetlen istenként imádta a következő vakságba és ájulásba taszított nép, hogy tele vannak rosszindulattal, aljassággal, gonoszsággal, eltussolással, és védik a nép elleni összes állami titkosszolgálati módszert és eszközt, fenntartva a politikai gyilkosságok intézményrendszerét is ugyanazokkal a módszerekkel, ugyanazokkal az eszközökkel, ugyanazokkal az emberekkel.
 
 Fizesse meg a nép a kollektív bűneit, mert a Jobbik-hite akkora pusztítást okozott, ami pusztítólag hatott az egész Emberiségre. Fizessen a magyarság a kollektív bűneiért. Mi már nem vagyunk többé magyarok. Mivel mindig felülről láttunk rá e fajra, valószínűleg soha nem is voltunk.
 
 
 A MALÉV-féle KGB-s 88 milliárd forint kapcsán, aminek szétlopása eltussolásához Vona és bandája olyan nagyon hajrázott és hurrázott:
 
 A Molnárt mindig keresték a világ minden részéből személyesen is. Gyakori volt, hogy kimondottan azért, mert párton kívüli, és máshoz hiába is fordulnának, mert mások nem mernek ennyit feltárni, mert mások becstelenek stb.
 
 A 2009. szeptember 14-i házkutatás előtt 3 nappal írt Cikk, a 911-es a Molnár KGB-botrányairól szólt (itt olvasható). Meglett a házkutatás, és a Pörzse Sándor-féle fos Barikád, Vona náci sajtói, ahogy a romagyilkosságok állami szálai eltussolásáért, úgy a házkutatásokért, a koncepciós perekért, az eltussolásokért és a betiltásokért őrjöngtek. Az, hogy 88 milliárd Ft-jába került a hülye magyaroknak, valójában csak csepp a tengerben, mert az a 88 milliárd csak a jéghegy csúcsa, és nem jelképesen! Felmérhetetlen az a randalírozás és pusztítás okozta kár, amit Vona, Gaudi és sajtónáci bandája elkövetett azzal, hogy a világon minden állami bűnszervezeti ügyet eltussolt, és mindenkit, aki nem volt fasiszta, üldözés alá vett! Az emberjogvédők és a tényfeltárók ellen mai napig tartó totális elhallgatást, hazudozást és uszító, gyűlölködő, gyilkos szándékú hajtóvadászatot folytatnak! Messze túl az életfogytiglanon! MESSZE TÚLLÉPVE RAJTA!
 
 Amikor a Molnárt minősített (államtitokká nyilvánított) magyar, orosz és arab nyelvű dokumentumokkal és pendrive-val megkereste a hadsereg - rajta kívül "senki" nem tudja, melyik -, hogy Borisz Abramovics a MALÉV uraként fegyvereket és fegyveralkatrészeket szállít az araboknak, Gyurcsányék pedig a hatalmas tőkekivitelért (88 milliárd Ft és a többi) politikai előnyöket és klientúrájuk egyes tagjai busás honoráriumokban és gazdasági szerződésekben részesülnek, és úgy jár-kel az orosz maffia Magyarországon, a minisztériumokban és a hadseregben, mint disznópásztor a disznóólban, az ütődött orbán-MSZP-vona-egypártbanda semmiről nem akart hallani. Azért, mert egy állami bűnszervezeti bűncselekmény szinte minden esetben osztatlan EGYPÁRTRENDSZERŰ védelemben részesül. Itt nem számít a pénz, hiszen soha nem az övékét költik. Azzal, hogy az oroszok Iránnak szállítottak rakétákat és az atomfegyverek előállításához szükséges alkatrészeket és hasadóanyagot, ellátták továbbá - a szállítások java pénzről szólt, nem politikáról - Szíriát, Egyiptomot, Jordániát (tehát a világ vezető despota tömeggyilkos terrorista rendszereit), ezzel Putyin, néhány orosz oligarcha és fegyverkereskedő, Gyurcsány és külsős-belsős körei, valamint orbánék - akik mindig nagyon utaztak a drog-, ember-, szerv-, és fegyvercsempészetben - jól jártak, az újnáciknak (Vonának és bandájának) meg elég volt, hogy szolgálhatták a szemükben nagyokat: Orbánt, Gyurcsányt és - a Jobbikról szóló KGB-s lefizetéses pletykákat megerősítvén - Putyint.
 
 Szerintünk nem szabad megállítani a magyarok eladósítását. Ma már mi is azt mondjuk, amit vonáék, de maradva az igazság és a leleplezések oldalán, AZ ISTEN Dicsőségét keresvén és szolgálni akarván. Tehát ha a mindenben elbukott, cigányozós, primitív fasiszta hordák kelletek a magyaroknak, és üldöztek és titkoltak minden felsőbbrendűt, amivel - így messze legfőképpen az általunk leleplezett Echelon-Technológiai és ISTENI Leleplezésekkel - a magyarok már régen a világ tetejére kerültek volna, akkor fizessenek csak azért a mérhetetlen kárért, amivel a mi üldözésünkkel és bizonyítékaink ismételt elkobzásával pusztítólag hatottak az egész Emberiség tönkre tételére, rabszolgasorba taszítására, kiirthatóságára, elkárhoztatására, és arassanak Életként és Halálként ellenük és köztük azok, akiket AZ IGAZSÁGÉRT GYŰLÖLTEK ÉS ÜLDÖZTEK, mialatt Előre Megmondtuk, hogyan épülnek le és buknak el, nekünk biztosítván a Világelső helyet.
 
 A hülye magyarokat szó szerint a semmikbe fojtották, minden tekintetben a legprimitívebb, legostobább, legszarházibb néppé bizonyítva, ahogy eme egyik legutóbbi rövid Cikkünkből is egyértelműen kiviláglik: amilyenek a tematizáló gazdák voltak, olyan moslék és hitvány lett e nép; ahogyan Széchenyi mondta a hitvány népről, hogy ezért megérdemli a bukást:
 
 2012-01-25. A vizsgált magyarok szinte 100%-a gyönyörködik a német állam törökök és más nemzetiségűek elleni fasiszta lemészárlásában! (Cigánykiirtási statisztikával!)
 
(KLIKK a cikkre!)

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386
 

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.