Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

18+ Szexről, kormánypartik kapcsán is faggatjuk a Terrorelhárítási Központ vezetőjét, Hajdu Jánost (Feljelentésként!)

 

 

 

2013-04-16. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


FELJELENTÉSKÉNT!   18+ Szexről, kormánypartik kapcsán is faggatjuk a Terrorelhárítási Központ vezetőjét, Hajdu Jánost

A kormányzat, a rendőrség és a TEK, valamint a hatósági állomány szexualitásáról is faggattuk Hajdu Jánost, a Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetőjét, ijesztően kiemelt titkokat kerülgetve.

 
 Úgy gondoltuk, hogy - ahogyan mindig - mindenkit a saját szintjén szólítunk meg, szakértelme, bölcsessége, szaktudása és erkölcsei szerint. Ezúttal Hajdu Jánost, a Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetőjével készítünk riportot, de válaszmentesség esetén megállíthatjuk bármely Fideszes országgyűlési képviselőt is.
 
 Kérdéseink - csak spontán felvetve - a következők, és megköszönjük, ha írásos, telefonos vagy személyes választ kapunk Orbán Viktor hű emberétől, korábban hivatalosan is tanácsadójától, Hajdu Jánostól:
 
 Riporter:
  - Ha a sajtó elleni koncepciós pereket nézzük, Adolf Hitler óta nem tapasztalt markánssággal látható, hogy Orbán Viktor eszeveszetten üldözi azokat a keresztényeket, zsidókat, emberjogvédőket, és a de még mennyire sokat tudó Echelon-Tanúkat, akik a horogkeresztet szemétként, kukába dobandó, megvetendő Emberiség-ellenes hulladékként ábrázolják, elrettentő módon a fasizmustól és a hitlerizmustól. Mi, akik belsősök voltunk - Ön pedig hivatalosan is tanácsadója volt Orbán Viktornak - mindig tudtuk, hiszen már az első Orbán-kormány idején a fasizmus gerjesztéséről szóltak a magyar titkosszolgálatok operatív akcióinak a döntő többsége -, tehát mi, akik a titkosszolgálatoknál belsősök voltunk, mindig tudtuk, hogy Orbán Viktor erőteljesen fasiszta beállítottságú, és rendkívüli módon gyűlöli főleg a zsidókat, kifejezetten úgynevezett faji alapon. Az első Orbán-kormány idején az operatív akciók a cigányok ellen még nem, hanem markánsan a zsidók ellen, a zsidóság elleni gyűlölet szítására folytak, valamint a magyar és külföldi, valamint tengerentúli neonáci és fasiszta mozgalmak megerősítésére és kiterjesztésére irányultak, továbbá a magyarság, hát legalábbis Szerbiához hasonló nacionalista elvakítására és ezzel együtt akarva-akaratlan - mert mindig ez a következménye és soha, sehol nem volt kivétel - a lakosság, az ország politikai, gazdasági, kulturális és stratégiai tönkre tételére. Tehát a jövője megsemmisítésére. Most már az egyszerű ember is látja, hogy ezt a tömeges fasizálást és Adolf Hitler óta nem látott kötelező náci propagandát a Orbán Viktor és kormánya, valamint a teljes rendőri és ügyészi, továbbá pszichiátriai állomány az élet minden területére kiterjesztette. Ön mikor kötelezte el magát, hajdani élete mely periódusában, hogy egy a világsajtóban is nem ritkán csak fasiszta elmebetegnek nevezett tébolyult őrülthöz, Orbán Viktorhoz, valamint terrorelhárítóként Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusához, Pintér Sándorhoz csatlakozik.
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Fasizmussal általában nem születik az ember, hanem arra nevelik. a Kádár-rendszerben, tehát 1990 előtt gyakorlatilag egyáltalán nem, azt követően pedig nagyon sokáig maximum is csak nyomokban volt rasszizmus és fasizmus. Mióta a második Orbán-kormány megalakult, viszont egyre nyíltabban és egyre kiterjedtebben mindenhol kötelezővé vált, és már nem is működhet olyan média, aki a horogkeresztet gyalázattal meri illetni. Ilyenre utoljára akkor volt példa Európában, amikor Adolf Hitler volt a kancellár. Ön mikor lett ennyire fasiszta beállítottságú, vagy Önnél ez csupán fizetés és kinevezés kérdése, és ha Orbán Viktor történetesen nem egy náci elmebeteg volna, akkor is őt követné, mert nem az ideológia, hanem a pénz és kinevezés a fontos.
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Mióta Orbán Viktor ismét kormányfő lett, kb. 1956 óta nem látott mértékben, robbanásszerűen szaporodtak el az újságírók elleni elrettentő, megfélemlítő célú rendőrségi, ügyészségi, önkormányzati, pszichiátriai és más hatósági támadások, kötekedések, atrocitások, erőszakos cselekmények és koncepciós perek, ahol Orbán Viktor és Pintér Sándor olyan törvényt hoztak, hogy most már a bíróságnak sem kell vizsgálni, hogy a kormány bármely rendőre igazat mondott vagy sem akár egyszerre 50 újságíróval és emberjogvédővel, valamint antifasisztával szemben, mert elég a civilek és a tudósítók, meg az emberjogvédők elítéléséhez, ha egy kormányrendőr rájuk mondta, hogy ezt vagy azt elkövették. Ezek az intézkedések - mivel olyan feltűnőek, minta amikor a bankrabló kihívja a vezető médiumokat, hogy most pedig bankot rabol, ezért közvetítsék az egész bolygón, aztán ezt elköveti újra, aztán újra, meg újra -, tehát mindezek mennyiben magyarázhatók Orbán Viktor ép elméjűségével, és egyáltalán azok, akik legalább pénzért és pozícióért ennek a tébolynak engednek, hány százalékban gyanítható, hogy rejtélyes erők által szintén paranoiás schizophréniásokká lettek?
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Két leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözőjük Budapest XV. kerületéből való. Itt különösen Csóka János alezredes alosztályvezető, valamint Babar Tamás rendőrtiszt, de említhetném Reszkető Sándor alezredest is, akik - különösen az előző kettő - igen látványosan gyűlölnek mindenféle újságírót és vérig, valamint Szabó István Mefisztójában is emlegetett Veérig, mintegy Veér Andrásig vannak sértve, hogy közpénzen elkövetett bűncselekményeikről bármilyen nem Fideszes párthatóság bármiféle fényképet vagy filmfelvételt készít. Ezek kapcsán például Molnár F. Árpád emberjogvédő és keresztény újságíró, valamint filmrendező rendőrségi meztelenre vetkőztetése mennyiben okoz nemi örömöt Orbán Viktor és Pintér Sándor számára, Orbán Ráhel és Lévai Anikó számára, valamint rendőreinek, illetve mennyire elterjedt a szexuális perverzió a Terrorelhárítási Központ állományában úgy, ahogyan az Ön Kedves Családjában? Tényleg: Ön is el szokta végezni azokat a szexuális tanításokat és gyakorlatokat a saját családjában, ahogyan Orbán Viktor tette már 1998-tól 2002-ig tartó kormányzásakor? Mondjak még többet ezekről? Elvégre Ön a Terrorelhárítás feje. Ezért is gondoltam, hogy nagyon ne lapítson és ne hallgasson ezekről, mert a végén valaki ezt még provokációnak veszi és kipakol.
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Miért gondolja úgy, hogy a magyar kormánynak megbízásokat kell adnia, továbbá teljes mellszélességgel kell kiállnia a már tulajdonképpen évek óta világhírhedt hekkercsoportja mellett, akik nyíltan, az Internet számos közösségi oldalán és blogján, valamint fórumán és honlapján tárgyalják ki eddigi bűntetteiket és éppen tervezett bűntetteik javát. Nem gondolja, hogy Önök mind - hadd mondjam ki - segget csináltak egymás fejéből? Mármint Orbán Viktorra, Pintér Sándorra, Hende Csabára és Önre gondolok. Ön például és főnöke, Orbán Viktor hol tanulta, hogy az elkövető először is fedje fel indítékát, aztán kezeskedjen arról, hogy a világon semmiféle alibije ne legyen, és miután mindez megvan, kövesse el bűntetteit olyan mértékben és mennyiségben, amire Adolf Hitler sem vetemedett. Egyáltalán megmagyarázható ez mással, mint az Önök mesterségesen előállított kollektív paranoiás skizofréniájával?
 
 Hajdu János, a TEK vezetőjének válasza:
  -
 
 Riporter:
  - Milyen további nyílt, nyilvános és leplezetlen számítástechnikai terrortámadásokat terveznek például az Egyesült Államok ellen? Mely további államok azok, amiken Orbán Viktor bosszút akar állni?
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Nyilvánvalóan napi munkakapcsolatban van a magyar kormánnyal, nem csak pozíciójánál fogva, hanem mert Orbán Viktornak egyébként is tanácsadója volt. Miként vélekedik: mennyiben változott Orbán Viktornak más férfiak és gyerekek, továbbá a pedofil kokainos és más drogos partikról még inkább hírhedt Pintér Sándornak más férfiak, valamint a gyerekek utáni szexuális vágya ahhoz az időhöz képest, amikor Ön még nem a TEK vezetője, hanem Orbán Viktor tanácsadója volt?
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Szexuális tanácsokat is szokott adni főnökének, Orbán Viktornak? Vagy a szex csak inkább élvezeti kurzus ott, a TEK-nél?
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Hadd kérdezzem egyenesen, elvégre intim dolgokról beszélgetünk: lát-e különbséget a miniszterelnök úr és Pintér Sándor rendőrsége, valamint a terrorelhárításnál dolgozó férfiak és nők szexuális vágyaiban? Tehát a TEK-nél is ugyanúgy szeretik az újságírók és a jogvédő zsidók faszát nézegetni és fogdosni, mint a rendőrkapitányságokon, vagy azért van némi különbség? Van-e egyáltalán valamiféle rivalizálás, hogy a rendőrség vagy a TEK dolgozói vonzódjanak jobban a faszhoz?
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - A sorozatgyilkosokra és a kéjgyilkosokra jellemző - és itt méltán hivatkozhatunk munkakapcsolatára, Pintér Sándor úrra is -, hogy nemi vágyaikhoz bizonyos típusokat keresnek. A pszichológiai szakvizsgálatok - és gondolok itt a 2006-os sortüzekre is, ahol a teljes rendőri állomány, hiánytalan létszámban volt alkalmas bármiféle életellenes bűntettben társtettesként leszerepelni -, tehát a pszichológiai és pszichiátriai alkalmassági vizsgálatok során milyen különbségek adódnak: a rendőrök például jobban szeretik a szőkéket, mint a TEK játékkatonái? Vagy például hol fokozottabb a keresztények hímtagja vagy női nemi szerve, illetve a zsidók hímvesszője iránti pártvonzódás? A rendőrségen vagy a terrorelhárításon belül?
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Sokan felvetették, hogy a katolikus egyházban a homoszexuális pedofil bűntettek visszaszorítására érdemes lenne a Biblia előírásait alkalmazni, vagyis nem lenne szabad a papokra nőtlenséget kényszeríteni. Tudjuk, hogy a katolikus egyházba mindig is nagyon sokan azért jelentkeztek papnak - és én is közelről ismerem a katolikus papi világhálózatot, amely szó szerint körbeéri a Földet -, tehát sokan azért szegődnek el a katolikus egyházhoz, hogy homoszexuális és pedofil hajlamaikat tömegével és minden következmények nélkül kielégítsék. A kérdésem két részből áll: elsőször is: Elter Zsanett megerőszakolása óta - amikor a rendőrség kamerái előtt sikálták napokig az autót, hogy eltüntessék a rendőrök sperma- és DNS-nyomait -, tehát Zsanett csoportos rendőri megerőszakolása óta, valamint a 2006-os események óta (tehát s/m-ények óta), amikor a rendőrségen - több civil női túlélő tanú video-beszámolója az Interneten most is látható - csoportosan vetkőztették anyaszült meztelenre a nőket és a fiatal lányokat, és úgy ordítoztak velük mindenféle szexuális perverz dolgokat, kínzással, halálra veréssel és gyilkossággal, valójában kéjgyilkossággal fenyegetőzve, tehát azóta megpróbáltak-e kidolgozni arra az eddigieknél további államilag, kollektíven, bűnszervezetben védett módszereket, hogy a súlyosan beteg, retardált és szexuálisan tébolyult rendőri állomány beteg egyenruhás, közpénzen kitartott, a bűnöző rendőrségi pszichológus és pszichiáteri állomány által egészségesnek nyilvánított súlyos betegek tömegeit valamiképpen kielégítsék. Tudunk arról, hogy rendőri vezetők milyen belügyminisztériumi szexbulikra járnak és hogy mindig is sokan vették igénybe ingyen a prostituáltak szolgáltatásait, akik ezért nem kerültek börtönbe, de én most arról beszélek, hogy valamit a kisebb, a drogos pintéri szadomazo bulikról és a megrendezett szexuális emberrablásokról és kínzásokból kirekesztett rendőrtömegeknek is adni kell, hiszen látható volt 2006-ban is mindenki számára, hogy a sajátjuk vagy túl kicsi, vagy túl fogyatékosan használható szegényeknek, ami állandó és közveszélyes babar tamási és csóka jánosi szexuális frusztrációkhoz vezet. Milyen pártprogramokat dolgozott ki a TEK és a Fidesz a rendőrök és a terrorelhárítás dolgozói szexuális perverzióinak további kielégítésére?
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Láttuk, hogy elkaptak ilyen romos házban lakó piti drogosokat, meg hasonlók, és ezt úgy tálalták - például a 8. kerületi, Diószeghy utcában végrehajtott akciót -, mint a terrorelhárítás legnagyobb eredményét, ami valaha volt. [A riporter elneveti magát - a szerk.] Tehát amikor az addig elért legnagyobb eredményre gondoltak, véletlenül nem a piti drogosok férfiúi nemi szervére gondoltak? Mert egyébként - valljuk be - fölöttébb nulla eredmény elkapni néhány kvázi csöves füvest, hiszen ezt bármelyik hajléktalan és roppant buta rendőrségi informátor tippjére az ország bármelyik rendőrkapitánysága végrehajthatja, ahol a rendőrség állománya eléri a 4-5 főt.
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Az a tény, hogy a Terrorelhárítási Központ, a belügy és a polgári titkosszolgálatok legfőbb vezetője az a Pintér Sándor, akiről egyébként is köztudott, hogy Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, továbbá már a '90-es években, de mindenhol közismert volt, hogy a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekmény legfőbb szervezője és legfőbb eltussolója, nos, ezt a tényt a terrorelhárítás dicsőségének, és az Ön személyes eredményessége mintaképének tartja, tehát az, hogy Pintér Sándor rángatja a terrorelhárítást, ez portfólió a Terrorelhárítási Központ számára, mint afféle Európai Uniós követendő példa, egyfajta orbáni demokratikus bálvány, vagy ezt is színtisztán írhatjuk Orbán Viktor és társai elmebetegsége és valóban látványosan tébolyult ámokfutó és öngyilkos bűnözése számlájára?
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Milyen további üldözéseket és kollektív, totális eltitkolásokat terveznek Molnár F. Árpád ellen, és miért retteg tőle ennyire Orbán Viktor, hogy a nevét sem pozitív, sem negatív módon nem merte kiejteni senki, annak ellenére, hogy közben - ráadásul Előre Bejelentette, hogy így lesz - minden magyar idők legfőbb bűnügyi, titkosszolgálati, továbbá HAARP- és Elmetechnológiai Tényfeltárója lett, sok egyéb mellett pedig a bolygó egyértelműen Legtényfeltáróbb és Legtöbbet Leleplező Echelon-Filmjeit is ő rendezte és rendezi. Tehát úgy értem, milyen további öngyilkos, a menekülésre és a győzelemre esélytelen módon próbál Orbán Viktor, Pintér Sándor és személy szerint Ön kapálózni és az öklét, vagy valami Önök számára sokkal kedvesebbet és dédelgetettebbet rázni az ég felé, hogy 'Te, Te nem is tudom, meg hogy is van ez, majd én megmutatom!'
 
 Hajdu János válasza:
 
 -
 
 Riporter:
  - Hát köszönjük szépen Hajdu Jánosnak, a Terrorelhárítási Központ vezetőjének, Önöknek pedig - Kedves Nézőink és Olvasóink - megköszönjük odaadó figyelmüket, olvassák továbbra is honlapjaink közül a www.echelon8.org-ot, meg amihez még hozzáférnek anyagaink közül. Még egyszer megköszönjük a figyelmüket; a viszontlátásra, a viszonthallásra.
 
 Hajdu János:
 
 -
 
 
 HÍRHÁTTÉR: 2013.04.16., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu