Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Orbánpszichiátriai téboly; Veérben gázolva orrba-szájba (Pillanatfelvétel az elmebeteg miniszterelnök elmegyógyászati mániás Magyarországáról)

 

 

 

 

2012-04-17.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM)

 


Kordokumentumfelvétel Borbély József, a Tempo párt elnöke és Minda Zoltán, a perkirály elmebeteggé nyilvánítási kísérletéről és politikai gyilkosság útján történő likvidálásuk előkészületeiről, melynek a publikusság szintjén elindítója a PKKB bírója, Kajtor Gergely volt. Felvétel: 2012.04.05., Budapest, Magyarország (Hungary).


Minda Zoltán, "a perkirály" 2012. április 16-án kikérte a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) eljáró bírójának elmeorvosi alkalmasságát igazoló hivatalos okiratot, miután Kajtor Gergely, a PKKB bírója őt, azaz Minda Zoltánt, valamint Borbély Józsefet elmeorvosi vizsgálatra küldte.

Minda Zoltán az állami korrupció és a bíróbűnözés leleplezésének egyik legfőbb alakja "a perkirály" titulust a politikai és gazságügyi bűnözés elleni harcai során kapta. Borbély József pedig a Tempo Párt elnöke, és ugyancsak az állami maffia elleni harc jeles személye. Őt szintén az elmebeteggé nyilvánítás és a könnyűszerrel végrehajtható zárt intézeti meggyilkolás orbáni reményében küldték úgynevezett elmeszakértőkhöz. A kormánybíróság az igazságügyi elmeorvos-szakértőinek nevezett ún. vizsgálattal próbálja eltussolni és semmisnek deklarálni azt a tengernyi bűncselekményről a bíróságnak benyújtott dokumentumhalmot és bizonyítékot, amit Borbély József és Minda Zoltán a közpénzből kitartott, a 2006-os lakosság elleni sortüzek kapcsán is terrorszervezetként elhíresült PKKB (bíróság) bűnszervezetének asztalára tett. (A Borbély-Minda elleni állambűnözői vesszőfutás nyilvánosságra hozásában külön érdemet tudhat magáénak Kiss Endre Farkas, közismertebb nevén SoDI.)

Az esettel kapcsolatos - pár nappal korábbi - Cikkünket itt kereshetik fel: 2012-04-06. Elmeorvoshoz küldte tegnap a bíróság Borbély Józsefet, a Tempo párt elnökét és Minda Zoltán perkirályt, neves korrupcióellenes harcost! - ÚJABB FELJELENTÉS A WITTNERISTA BŰNSZERVEZETEK ELLEN! (KLIKK a cikkre!)

A PKKB bíróságnak a polgári lakosság elleni tébolyult pszichiátriai hajtóvadászata kapcsán egyébként a HÍRHÁTTÉRNEK kamera előtt nyilatkozott a napokban Kiss Roland úr is, a Tartarossz Blog alapítója (KLIKK 1., 2., 3.!), aki egy bírósági ügye kapcsán nyilatkozva mondta el médiánknak, hogy volt és jelenlegi barátnőjével való családi viták után barátnője feljelentette, majd egy hónap pszichiátriai kényszer-megfigyelést rendeltek el ellene (Kiss Roland ellen) a Nyírő Gyula kórház pszichiátriáján. Mint azt a régi feljelentő barátnő (aki azóta ismét békességben van Kiss Rolanddal) megerősítette: miután a bírósági tárgyaláson a barátnő az ügyet ejteni kívánta, hiszen régen kibékültek, a PKKB bírónője nem csak ragaszkodott a perhez, de azonnal elrendelte a hajdani feljelentő barátnő elmeorvosi kényszervizsgálatát is. Tehát megtorlásul azért, amiért a barátnő nem akar terhelő tanúvallomást tenni, és nem akar további családi perpatvart, hanem a békesség oldalán áll, és nem akarja börtönbe juttatni jelenlegi barátját, akit viszont a bíró - akár politikai megrendelésből, akár alacsonyrendű ösztöneitől hajtva - gyűlöl. A bírónő ezen eljárása amellett, hogy egyértelműen bűncselekmény, indokolja a bírónő elmeorvosi szakvizsgálatát, mivel akár állami megrendelésről van szó, akár személyes és irracionális bosszúvágyról, mindenképpen kimeríti legalább a paranoid pszichopátia diagnózisát. Így pedig bírói munkára feltétlenül alkalmatlan! Az ügyről és az állami maffializmusról Kiss Rolanddal tényfeltáró filmet forgattunk, melyet a napokban tervezünk publikálni. E Filmünkben fog debütálni a HÍRHÁTTÉR számára filmzenéket író legújabb zeneszerzői csapat, a Cover Name Band is.

A filmforgatásnál egyébként többek között operatőrünkként is jelen volt a cigány származású Rácz Gábor László (RGL), aki az ausztriai Bécsbe menekülvén nemrégiben készítette azt a vágatlan videoriportot, amelynek címe: 2012-03-03. ULTIMÁTUM MÉDIA: Elmebeteggé nyilvánították (Rácz Gábor László interjúja Varga Lászlóval, Bécsből) - Molnár F. Árpád (ELI) Cikkével (Film, 10 perc; KLIKK!)

Az eset további érdekessége, hogy egy nappal a filmfelvétel előtt ugyancsak megkereste Molnár F. Árpádot, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztőjét, az állami bűnözés és a politikai pszichiátriai terrorizmus legfőbb leleplezőjét és a leleplezések első túlélőjét egy másik civil személy, akit a Nyírő Gyula kórházban nyilvánítottak politikai okokból elmebeteggé, és rendelték el kényszer-kábítószerezését. Filmünkben erről is hallhatnak majd - az áldozatok személyiségi jogainak (mint mindig) teljes tiszteletben tartásával - beszámolót.

Mint arról jó párszor hírt adtunk, naponként az egyik legolvasottabb (egyébként villámgyorsan kelt) Cikkünk a bolygón az, amely Orbán Viktor, minden magyarok Előre Bejelentve legbukottabb pszichiátriai bűnözője és terroristája elleni, általunk kezdeményezett elmeorvosi vizsgálatának és cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezésének kezdeményezéséről és indoklásáról szól. A Címe: 2011-06-30. ORBÁN VIKTOR KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSÉNEK ÉS GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZÉSÉNEK KEZDEMÉNYEZÉSE! (KÍNA: VEN-CSIA PAO!) (KLIKK!)

Az állami pszichiátriai szervezett bűnözés és Emberiség elleni elévülhetetlen bűnök kapcsán készült legújabb Tényfeltáró Kordokumentumfilmjeink közül ajánljuk a következőt is, mely azonnal nagy sikert aratott, és amelynek főoperatőre egyébként az a Bustya Tibor volt, aki pedig a romániai Ceausescu-korszak állampolitikai pszichiátriai üldözésének és terrorizmusának nagy túlélője, és akivel korábban már kiszabadítottuk a politikai pszichiátriáról a közéleti tevékenységéről ugyancsak híres Lakatos Kálmánt (KLIKK!): 2012-03-27. HÍRHÁTTÉR TV: Exkluzív Titkok a katonai, polgári, orvosi titkosszolgálatokról - Dokumentumfelvétel a túlélő Molnár F. Árpád Echelon-Tanúval (Film, 19:18.88 perc; KLIKK!)

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.