Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA FELJELENTÉS A ZSIDÓSÁG KIIRTÁSA TÁRGYÁBAN MEIR DAGAN, NETANJAHU ÉS AZ IZRAELI KÉMFŐNÖKÖK ÉS KATONAI VEZETŐK ASZTALÁRA!
 

 

2012-03-02.
! A HÍRHÁTTÉR NEMZETKÖZI FELJELENTÉSE !
[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme CSÚCS FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő képviselői címeinek tömegeire! ÉLETRE-HALÁLRA AZ ORBÁNI FASIZMUS ELLEN!]


A ZSIDÓSÁG KIIRTÁSA TÁRGYÁBAN MEIR DAGAN, NETANJAHU ÉS AZ IZRAELI KÉMFŐNÖKÖK ÉS KATONAI VEZETŐK ASZTALÁRA!

A ZSIDÓSÁG TELJES KIIRTÁSA TÁRGYÁBAN NEMZETKÖZI BÜNTETŐ FELJELENTÉS ELSŐSORBAN MEIR DAGAN MOSSAD-FŐNÖKNEK ÉS IZRAEL KORMÁNYÁNAK ÉS BIZTONSÁGI ERŐINEK CÍMEZVE! MINDHALÁLIG AZ ÖRÖKKÉVALÓ JAH NEVÉBEN!

 
 MEIR DAGAN! MOSZAD! 10 youtube kommentelőből általában 10 éljenzi és gyűlölettel imádja a 6 millió zsidó és a cigányság Hitler általi kiirtását, valamint az ártatlan cigányok magyarok általi meggyilkolását. A szavazók közül mindenki, aki pártállását ismerteti, a 100%-uk Orbán Viktor és Vona Gábor szavazója és rajongója. A népirtásokra, terrorcselekményekre és tömeggyilkosságokra buzdítás, valamint a fasiszta népirtások, így a Holocaust tagadása miatt sok száz FELJELENTÉST tettünk! A rendőrség ezért kivétel nélkül az összes - összesen több száz vagy több ezer - bűnelkövetőt 100%-ban mentesítette minden eljárás alól, és minket, mivel mi voltunk, akik kifogásoltuk a zsidók és cigányok kiirtásának több tízezres éljenzését és a kiirtásokra való sok tízezres buzdítást, ezért ellenünk ismét házkutatást tartottak, és ismét megvádoltak azzal, hogy mivel ellenezzük a fasizmust, ezért csakis mi vagyunk a fasiszták, akiket meg kell torolni!
 
 MOSZAD! Amikor nem Meir Dagan volt a MOSZAD főnöke, a MOSZAD híres volt arról, hogy Izrael és a zsidóság ellenségeit világszerte felkutatta és likvidálta! Amikor izraeli sportolókat raboltak el, a MOSSAD bejárta a világot, és a hírek szerint az összes elkövetőt likvidálta!
 
 Meir Dagan a 6 millió ártatlan zsidó meggyilkolására is csak hajbókol az ezeket leglátványosabban pártoló fasiszta és elmebeteg bűnöző Orbán Viktor magyar miniszterelnök előtt! Térden csúszik és mászik egy olyan goj és lelketlen, antikrisztus parazita állat előtt, aminél undorítóbb nácit és nyíltabban fasiszta férget nem hordott hátán a Föld legalább Adolf Hitler óta! A MOSSAD pár sportolóért is bejárta a világot, és megölte az ellenségeinket! Meir Dagan és emberei a zsidók milliószám legyilkolásához tapsoló tömeggyilkos elmebeteg despota előtt is csak csúszni és mászni tudnak! Meir Dagan és Izrael kormánya helyesnek látja, hogy Izrael és a zsidóság, de legfőképpen a RETTENETES JHVH nyílt ellensége BETILTOTTA A SOK TÍZEZER, RÁ SZAVAZÓ FASISZTA BŰNÖZŐ ELLENI KRITIKÁT IS, ÉS A FELJELENTŐKET ÜLDÖZI HÁZKUTATÁSOKKAL, FEGYVERES ELHURCOLÁSOKKAL, FASIZMUS VÁDJÁVAL, MERT ORBÁN VIKTOR ÉS BANDÁJA GYŰLÖLI, HOGY NEM VAGYUNK HAJLANDÓK BEÁLLNI A ZSIDÓK ÉS A CIGÁNYOK KIIRTÁSÁÉRT RAJONGÓ SÚLYOSAN PATOLÓGIÁS ÉS A PARANOID SZKIZOID PSZICHOPATA BŰNÖZŐ CSÜRHE ÉS UTCASZEMÉT SORÁBA, AMI ORBÁN VIKTOROZVA ÉS VONA GÁBOROZVA ŐRJÖNG A ZSIDÓSÁG ÉS A CIGÁNYSÁG KIIRTÁSÁÉRT!
 
 Amit hagytatok és ami Orbán Viktorral az élen műveltetek, az nem más, mint 6 millió ártatlan zsidó legyilkolása mellett való abszolút bűnszervezeti, az orbáni rendőrség, ügyészség, bíróság és politikusi, valamint a mindezeket 100%-ban fedező ATV-s, Népszabadságos és többi söpredék médiahulladék általi abszolút titkolása és fedezése! A zsidók kiirtása melletti abszolút orbáni voksolás, és a FELJELENTŐ KERESZTYÉN ÉLETVÉDŐK ELLENI FELLÉPÉS az általatok fedezett és pénzelt állomány 100%-át meghatározza!
 
 Ez a köztörvényes és Emberiség-ellenes kiállás olyan, amilyenre nem volt példa Izrael sok ezer éves történelmében! Még a leghitványabb királyok sem süllyedtek ilyen mélyre a szennyben és a moslékban!
 
 A JHVH és Mózes törvényei ilyen orbáni esetek töredékében is gyakran éltek nem csak az elkövetők, hanem családjuk teljes kiirtásával is, hogy a szennyes, mocskos ruháikat, bútoraikat és moslék házaikat elégették és a földdel tették egyenlővé! Mert Orbán és rendőri, ügyészi, bírói, politikusi és médiabánbandáik nem emberek, hanem undorító, mocskos állatok, és az állatoknál is sokkal rosszabbak! Az egész Emberiség Júdásfasiszta ellenségei!
 
 A RETTENETES JHVH és a 6 millió, orbánista parazita ingyenélő tömeggyilkos féregfaj által meggyilkolt ártatlan zsidó, valamint Izrael és az Emberiség, továbbá AZ ÉLŐ ISTEN NEVÉBEN MEGTILTJUK nektek, hogy akár izraeli politikus, akár izraeli vagy zsidó üzletember bármiben, ami nem Orbán és bandája vesztét szolgálja, közösködni merjen a MI ATYÁNK, JAHVE és Izrael, továbbá a zsidóság és az Emberiség eme nyílt ellenségeivel! A bűnök megbocsáthatatlanok és elnézhetetlenek! Irgalmat éppen úgy nem kaphatnak, ahogyan a 6 millió zsidó sem kapott, akik ellen Orbán Viktor és Vona Gábor szavazói tízezrével őrjöngnek az Interneten, gyűlölettől fröcskölve a vért, hogy milyen nagyszerű, hogy Hitler ennyi ártatlan embert meggyilkolt, és hajrá, tovább, előre a zsidók és a cigányok kiirtásáért! Megbocsáthatatlanok Orbánk fasiszta bűntettei, amivel mindezen megbocsáthatatlan bűnöket tetézve az egyetlen ez ellen felszólaló Személyeket házkutatásokkal, fegyveres elhurcolásokkal, fasizmus és fasizmus és fasizmus vádjával meri terrorizálni! NINCS BOCSÁNAT, AMÍG MIND EL NEM NYERI MAXIMÁLIS BÜNTET5ÉSÉT! ÉLETÜNKET RÁ, MINDHALÁLIG NEM KÍMÉLVE! MAJD MI MEGMUTATJUK, KI A ZSIDÓK ISTENE, ÉS MI HOZZÁNK KÉPEST AZ ORBÁNI MOSSAD, AMELY ELÁRULTA AZ ISTENT, ELÁRULTA IZRAELT ÉS ELÁRULTA AZ EMBERISÉGET! MI VAGYUNK A ZSIDÓK, ÉS ÚJ IZRAELT TEREMTÜNK, AHOL NEM FOGJA A ZSIDÓ KORMÁNY ÜLDÖZNI AZOKAT, AKIK NEM TÁMOGATJÁK A ZSIDÓK TÖMEGES KIIRTÁSÁT, ÉS NEM FOGJA ÜLDÖZNI, HANEM FELEMELI, AKIK A MI ATYÁNK, A RETTENETE ÉS SZENT JAHVE MELLETT KIÁLLNAK, ÉLETÜKET MINDHALÁLIG NEM KÍMÉLVE!
 
 Egyúttal megtárgyaltuk, hogy amint lehetőségünk nyílik rá, JAHVE, az ókori zsidóság és a MOSSAD régi híréhez méltó módon meg fogjuk bosszulni Orbánon és gyermekein, valamint szövetségesein a MI URUNK ÉS ISTENÜNK, valamint a 6 millió ártatlan zsidón és minden Keresztyénen elkövetett gyalázatot, amivel megpróbáltak minket a tegnapi házkutatás során is rávenni arra, hogy - idézve - "ne folytassunk szélmalomharcot", hanem nyugodjunk bele, hogy egyedül minket bélyegeznek fasisztának, és engedelmeskedjünk Orbán Viktor kormányának, aki ártatlannak találja a tengernyi, a youtube-on is összesen legalább több tízezer magyar hozzászólást, amely a zsidóság és a cigányság teljes kiirtására szólít fel, tagadja a Holocaustot és/vagy éljenzi a 6 millió zsidó Adolf Hitler általi lemészárlását!
 
 NEM TŰRJÜK EL, HANEM AZ ÉLŐ ISTEN ÉS IZRAEL ÁRTATLAN MILLIÓI NEVÉBEN MEGBOSSZULJUK A TENGERNYI ORBÁNI HALÁLOS ÁLDOZATOT ÉS AZ ORBÁNI FASISZTA, ELMEBETEG DESPOTA TÉBOLYULT HALÁLVÁGTÁJÁNAK TENGERNYI ÁLDOZATAIT! ÉS NEM FOGJUK SZÉGYELLNI, HOGY AZ ISTEN ÉS AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEIN BOSSZÚT ÁLLTUNK, HANEM BÜSZKÉN KIÁLLUNK VELE A VILÁG ELÉ, ÉS HIRDETNI FOGJUK: ÍGY JÁRNAK AZOK, AKIK IZRAEL ISTENÉNEK, A ZSIDÓSÁG ÁRTATLAN MILLIÓNYINAK, A CIGÁNYSÁGNAK, A KERESZTYÉNSÉGNEK ÉS A BÉKÉNEK, AZ ISTEN DICSŐSÉGÉNEK, VALAMINT AZ EMBERISÉGNEK ÉS AZ EMBERI FAJ TÚLÉLÉSÉNEK AZ ELLENSÉGEI VOLTAK ÉS LESZNEK!
 
 ÉS HELYREÁLLÍTJUK IZRAEL RÉGI HÍRÉT ÉS NEVÉT! ÉS AHOGY EDDIG - CSAK SOKKAL LÁTVÁNYOSABBAN -, CSODÁKAT FOGUNK TENNI, AHOGY MEG VAN ÍRVA RÓLUNK ÉS A MI, A MI, A MI ELEVE ELRENDELT FAJUNKRÓL!


Kapcsolódó Cikkünk:
2012-03-01. Kronológiai Kordokumentum Orbán Viktor HÍRHÁTTÉR elleni fasiszta halálvágtájáról, a legújabb házkutatásról és a TASZ elleni fasiszta támadásokról (NEMZETKÖZI FELJELENTÉS!)
(KLIKK a cikkre!)
! HÍRHÁTTÉR SUPER EXTRA !
 

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.