Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

MAGYARBŰNÖZÉS, MAGYARBŰNÖZÉS, MAGYARBŰNÖZÉS 100%-BAN!

 

 

 

 

2012-08-06.
Molnár F. Árpád "ELI"
(Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)Magyarországon magyarbűnözés van, mert magyarok lakják, irányítják és szolgálják ki. A rendőrbűnözés - minthogy a rendőri állomány gyakorlatilag 100%-a is magyar - 100%-ban magyarbűnözés. Az ügyészbűnözés 100%-ban magyarbűnözés. A bíróbűnözés 100%-ban magyarbűnözés. A pszichiáterbűnözés 100%-ban magyarbűnözés. A politikusbűnözés gyakorlatilag 100%-ban magyarbűnözés.

Amikor az araboknak gondja van, akkor megtámadják és felgyújtják a rendőrséget, megtámadják a hadsereget, megtámadják az elnöki hivatalt és felégetik. Amikor a magyaroknak gondja van, akkor kicsődülnek, mint az állatok, és elkezdenek cigányozni és zsidózni. Magyarozni nem, mert csak magyarok, Magyarországon, 10 millió magyar lakossal. A magyarbűnöző lakosság a magyarbűnöző rendőrség elé soha nem vonul, a magyarbűnöző titkosszolgálat elé - nemhogy azt felgyújtani - soha nem mennek. Ha a magyarbűnöző politikus hülyét akar csinálni a KGB nyilvánosságra került titkos irataiban is "bennszülött"-nek gúnyolt magyarságból, akkor elé lógat egy cigányt, aki lopott vagy verekedik, és akit azért nem kapott el a magyarbűnözés, hogy a magyarbűnöző bennszülött csordabarom lakosságnak véres koncot lógathasson a magyarbűnözés magyarbűnei helyett, és azt mondja: "kutya: arra fuss!" És vágtat a magyarbűnöző bennszülött arra, amerre a magyarbűnöző kormányzat és magyarbűnöző titkosszolgálat a magyarbűnöző fasiszta népet hajtotta, mint állatot hajtanak a sírgödörbe, ostorral ütve-vágva, hogy jobban fusson.

Amikor a magyarok kitalálták, hogy a zsidóbűnözés és a cigánybűnözés az oka mindennek, akkor a magyarbűnözés összefogott, és továbbra is a magyarbűnözés keretében addig irtották a cigányságot és a zsidóságot a haláltáboroktól az utcákig és a börtönökig, amíg kommunista és kapitalista külföldiek nem jöttek keletről és az óceán túlpartjáról, hogy megfékezzék az Emberiség faji alapú teljes kiirtására összecsődült magyarbűnözést. Az egész Emberiség fogott össze a magyarbűnözés megfékezésére, mely kifulladásig őrjöngött a világ népeinek kiirtásáért.

Minket mindig magyarbűnözők üldöztek. Magyarbűnözők tartanak lakásainkon házkutatásokat, hogy miért nem támogatjuk a magyarság elfasizálását és a cigányság, valamint a zsidóság kiirtását a fasiszta Orbán Viktor és Vona Gábor magyarbűnözők fasiszta pártjai és vezetői nevében. Magyarbűnözők hurcolnak el minket magyarbűnöző fegyveres erőkkel, magyarbűnöző közpénzügyészek jelentenek fel minket és követelnek országos körözéseket, házkutatásokat, a magyarbűnözést deklaráló bizonyítékok elkobzásait, magyarbűnöző bírók folytatnak ellenünk nyíltan fasiszta pereket, magyarbűnöző pszichiáterek elé hurcolnak, egyikünket a másik után, hogy kivizsgálják, képesek vagyunk-e belátni annak társadalomra való veszélyességét, hogy nem vagyunk hajlandók hitleristák, fasiszták és nácik lenni, hogy nem vagyunk hajlandók megadni a tiszteletet a fasiszta horogkeresztnek, hogy nem vagyunk hajlandók hurrázni azon magyarbűnöző tízezreknek, akik anonim kommentelőkként tízezrével árasztják el a youtube-ot azzal, hogy milyen nagyszerűek voltak a hitleri koncentrációs táborok, ki kellene irtani az összes cigányt és a teljes zsidóságot, és éljen ezért Orbán Viktor, Vona Gábor és Adolf Hitler.

A magyarbűnözés állami és népi tömegei nem tűrik, ha nem vagy fasiszta és hitlerista magyarbűnöző. A magyarbűnöző követeli, hogy ne legyen más, csak bűnözés, gyűlölet, törvénytelenség, terror és nyílt fasizmus.

Magyarbűnözők tiltottak be minket, mert nem vagyunk magyarbűnözők. A 100%-ban magyarbűnöző média titkol minket és titkolja az ellenünk folytatott végeérhetetlen magyarfasiszta magyarbűnözői hatósági és lakossági támadásokat, életveszélyes fenyegetéseket, őrjöngéseket, életfogytiglannal büntetendő, a Büntető Törvénykönyv (Btk.) értelmében népirtásnak és terrorcselekménynek minősülő bűntetteket. A fasiszta népi magyarbűnöző csőcselék és állati söpredék támad minket azért, mert nem vagyunk fasiszta magyarbűnözők, és nem támogatjuk a zsidóság és a cigányság kiirtásának nyíltan magyarként meghirdetett állati gyűlöletpogromját. A fasiszta sajtó is magyarbűnözés, amelyik példátlan fasiszta módon mocskol minket évek óta azért, mert nem vagyunk fasiszták, és mert nem akarjuk a népek származás alapon való kiirtását, és ezen fasiszta bűnözők - ahogyan Orbán Viktor (Fidesz) és Vona Gábor (Jobbik) szavazóinak tízezrei a youtube-on - kérkednek azzal, hogy ők magyarok, azért csak azok, amik.

A magyarbűnözés mindent behálóz, minden értéket üldöz, minden jót gyűlöl és irt és pusztít. Nekünk az a véleményünk, hogy a magyarbűnözés ellen egy dolog nem működik: a magyarság. Ezért a magyarságot ki kell zárni minden igazságügyi eljárásból, mert a magyarság állami és népi szinten egyforma. Csak az egyik többet, a másik kevesebbet kap a magyarbűnözők Veérfasiszta, primitív, mocskos, a Sátán által készített moslék kondérjából.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.