Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Kiss Roland, a Tartarossz blog alapítója, 1989-es UFO-szemtanú a Pázmány 108/68-as fasiszta kilakoltatásról

 

 

 

 

2012-07-07.
Kiss Roland (A Tartarossz Blog főszerkesztője, a Börtön Ellenes Társaság alapítója, 1989-es UFO-szemtanú)
Forrás: http://tartarossz.blogspot.hu/2012/07/sajtofigyelo-pazmany-peter-utcai.html

 


A Film első fele!

2012-07-05. HÍRHÁTTÉR TV: 68 éves, lábak nélküli keresztény nagymama és 15 éves unokája kilakoltatási botránya - Pázmány Péter utca 108.; XV. kerület (Kordokumentumfilm 2012, Orbániáda) (Film, 89:58.88 perc; KLIKK!)


A Film befejező része!

2012-07-05. HÍRHÁTTÉR TV: 68 éves, lábak nélküli keresztény nagymama és 15 éves unokája kilakoltatási botránya - Pázmány Péter utca 108.; XV. kerület (Kordokumentumfilm 2012, Orbániáda) (Film, 89:58.88 perc; KLIKK!)

2012. július 6., péntek

Sajtófigyelő - A Pázmány Péter utcai embertelen kilakoltatás után

 
László Tamás a polgármester
László Tamás XV.kerületi polgármester bűnöző címe: 1158 Klebersberg Kunó utca 31.szám A polgármester adatai nem titkosak a saját weboldalán találtam a nyilvános információt, tehát csak megosztom veletek, még mielőtt fideszes barátom az inkvizícióért kiáltanál és feljelentésért, ahogy szoktad.

Ritkán teszek közzé ilyen közérdekű információkat, de most úgy érzem állampolgári kötelességem megállítani ennek a kormánynak pökhendi, embertelen és főként garázda intézkedéseit. A kiserdőben élt hajléktalanok, és a 83 éves öngyilkosságba hajszolt Marika néni és a mindkét lábára amputált, 15 éves unokáját egyedül nevelő Emma néni esete is erre predesztinál. Meg arra, hogy csendben elgondolkodjak mi és hogyan legyen tovább.
Miközben a facebookon, Orbán Viktor oldalán a bérnickek azzal trollkodnak, hogy mindenki önmagáért felelős (tipikus szegény hibáztató, gazdagéknál sűrűn fellépő kapitál-pszichózis, régen a kulák volt a hibás, most a szegény, meg akit kilakoltatnak, ki más is lenne: mert az a deviáns), és hogy miért nem fogadták be az otthonvédők a nénit? Érdekes módon az otthonvédők és más civil jogvédők hibáztatásában élen járnak, de László Tamás polgármester egyetlen intézkedését sem hibáztatják, mert ők elkötelezett Fidesz hívek. Nekik üzenem Lev Tolsztoj meséje alapján, hogy jobb nekünk éhen és soványan, de szabadon, mintsem láncon és kövéren szolgálva a gonoszt.
A legfrissebb hírek szerint a Magyar Szociális Fórum sajtótájékoztatójáról , a kilakoltatott Nagy Lajosné (Emma néni) a Honvéd kórházba került. László Tamás polgármester és Orbán Viktor továbbra is néma. Időközben a Hírháttér Multimédia két részes tényfeltáró filmje is elkészült a botrányos kilakoltatásról. Az egyik hunhír közeli Orbánfan azt írta a facebookon, hogy Simó Endrének habzott a szája az ECHO TV-ben. Elég körbenézni és látni, nem is kell semmit gondolni, de Orbán legfőbb hívei saját facebookos és youtubeos kommentelésükkel járatják le magukat, emberileg. Itt még nem eresztett olyan mély gyökereket ez a 22 év kapitalizmus, hogy pár nap leforgása alatt ki ne tudnánk vágni a gyehennáig akár és ne kapnánk
   Nagy Lajosnét a kórházba szállították
ehhez megfelelő tömegtámogatást. A Kuruc.info teljesen korrektül tájékoztatott a kilakoltatásról, a Jobbik azonban lejáratta magát ennél a kilakoltatásnál, Monostori Zsoltnál, a helyi Jobbik elnökénél kibújt az antiszociális szög a zsákból, ahogy a hajléktalanok ellen is Kocsis Máté mögé zárkóztak föl, most is, amikor is szó szerint, minden kritika nélkül ugyanazt fújták, mint a fideszes polgármester cigány-ellenes politikára felhasználva a kilakoltatást. A Koppány Csoport hazafiakból áll és bebizonyította, hogy képes a politika mentes objektív hozzáállásra és felülemelkedni   azon a kisstílű és sehova sem vezető rasszista politikán, amit a fidesz-kdnp és a jobbik is képvisel, a kilakoltatásnál nem bőrszín alapján döntöttek, más szempontok vezérelték őket, hogy megpróbálják      megvédeni az Emma néni otthonát, és jól döntöttek, csak sajnos a rendőri túlerővel szemben egyelőre tehetetlenek, mert a létszámot kellene valahogy 1000 körülire felduzzasztani, hogy gátat vethessünk a kilakoltatásoknak. Lassan, de megvalósulnak egyszer a blog céljai is. Hiszen már a Hírháttér is, és más civilek támogatják, mint a filmből kiderült támogatja a rezsim áldozatainak az emléktábláját. Mind Filotás István, aki lángolva ugrott le nem véletlenül a Szabadság hídról és a 83 éves Marika néni, a Zsókavár utcában, aki 6 emeletet zuhant László Tamás és Vizér Klára kilakoltatási mániája miatt, megérdemelik, hogy évente megemlékezzünk róluk, mint a rendszerváltás, a 22 éve fennálló tajgetosz-demokrácia és vészkorszak, és a 2 éve regnáló Orbán-rezsim és Gyurcsány-rezsim áldozataiként is.


A HÍRHÁTTÉR Kiss Rolandra vonatkozó irodalmából:
2010-11-28. 1989. november: intergalaktikus óriásűrhajó a magyar égen (21 éve történt)

2011-11-12. A Tartarossz blog főszerkesztője bejelentette nekünk: szerelmi bánat, üldöztetése miatt és mindenki más szenvedése miatt... (KLIKK a cikkre!)

2012-04-08. Az 1989-es UFO-szemtanú a Solymosi- és Tánczos-féle vérvádról, és a HÍRHÁTTÉRRŐL (Kiss Roland, a Tartarossz blog alapítójának morális és spirituális gondolatai, Molnár F. Árpád előszavával) (KLIKK a cikkre!)

2012-04-18. HÍRHÁTTÉR TV: Zaklatás, bíróbűnözés, pszichiátriai terror, gyógyszermaffia, börtönélet - Kiss Roland, a Tartarossz Blog alapítója saját tapasztalatairól (A HÍRHÁTTÉR Dokumentumfilmje) (Film, 20:18.88 perc; KLIKK!)   [Zene: Cover Name Band]

2012-07-05. HÍRHÁTTÉR TV: 68 éves, lábak nélküli keresztény nagymama és 15 éves unokája kilakoltatási botránya - Pázmány Péter utca 108.; XV. kerület (Kordokumentumfilm 2012, Orbániáda) (Film, 89:58.88 perc; KLIKK!)

8. kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.